Review: Philips HTS7200 van Patricia van Ast
- Plaats een review
Patricia van Ast
16-11-2010
Hallo iedereen!
Sinds een week ben ik in het bezit van dit mooie apparaat.
Mooi, want het ziet er echt schitterend uit. Enige nadeel is dat de subwoofer heel groot is. Vandaar dat ik een 9 heb gegeven.
Verder voldoet het voor mij zeker aan al mijn eisen. Mijn cd-lade gaat gelukkig nog steeds open en dicht (Heb na het lezen van alle reviews wel gevraagd om op de bon te schrijven dat als dit voorkomt binnen acht weken het apparaat geruild mag worden, ipv in de reparatie. Dat was prima.), en het volume? Dat vind ik allemaal wel meevallen! Natuurlijk is het verschil tussen niveau 3 en 4 inderdaad wat groter dan de andere stapjes, maar ik vind het absoluut niet storend. Als ik in een ontzettend gehorig appartement zou wonen en het geluid zacht moet staan misschien wel, maar ik heb hem met muziek altijd op 4 of harder staan. Geen probleem.
Het geluid vind ik erg mooi, klinkt allemaal goed. Heb nog niet alles uitgetest, dat moet allemaal nog! Maar voor een dvdtje, cdtje, radio en geluid tijdens tv-uitzendingen is het allemaal prima.
Het toestel is heel gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem in een kastje staan met een marmitek infrarood verlenger en het werkt prima! Daar heb ik een 9 voor gegeven. De vormgeving is super! Een van de voornaamste redenen dat ik de set heb gekocht. De luidsprekertjes zijn echt superleuk!!! Ze staan erg mooi in mijn woonkamer. Deze hoef ik tenminste niet verborgen te plaatsen.
Voor de duurzaamheid heb ik geen cijfer gegeven, aangezien ik dat natuurlijk niet kan beoordelen!
Ik kan iedereen deze set alleen maar aanbevelen!
Groetjes,
Patricia