Review: Philips HTS7200 van HeinB

HeinB
03-07-2011
Ik heb deze set nu enkele maanden in bezit en gebruikt met diverse bronnen (radio, blu-ray en audio cd's). De geluidskwaliteit is zeer goed: mooi vol en warm geluid. Er zit ook meer dan voldoende volume in! De bediening is prima. Gelukkig kan je bass en treble apart instellen en verder zijn er een aantal sound profielen (sport, rock e.d.).

Voor mij erg belangrijk was, naast een film geluid, ook een goede stereo muziek weergave, dat is helemaal gelukt. Bij (actie) films klinkt het trouwens aardig ruimtelijk (surround effect). Het design is zeer fraai. EasyLink functies (in combinatie met Philips TV) werken perfect. Ook even BD Live gebruikt met een blu ray, werkt goed.

Dit is een wat oudere set: mogelijkheden als Internet TV, 3D blu ray of muziek afspelen van netwerk (DLNA) zitten er niet op, maar die mis ik zelf niet.

Een minpunt (is al vaker genoemd): het volume verschil tussen 3 en 4 is te groot. Jammer dat dit niet is opgelost. Verder heeft de set geen HDMI audio return (ARC): je hebt dus een extra audio kabel naar de TV nodig.

Als geheel: zeer tevreden.

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 6 van 47 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,2