Review: Philips HTS7200 van Ewout Langenberg
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Ewout Langenberg
12-10-2011
Ik heb deze set nu meer dan een jaar in mijn bezit. Ik was in eerste instantie erg tevreden over het apparaat, met name de geluidskwaliteit en vormgeving.
Wat mij al snel begon te irriteren is de snelheid van het apparaat. Met name het starten en openen van de disclade duurt erg lang.
Na iets meer dan een half jaar, speelde hij bovendien bepaalde blu-rays niet meer af. Dit werd steeds erger en momenteel speelt hij bijna alleen nog dvd's. Het vervelende is dat je alles moet opsturen naar philips inclusief subwoofer, anders kijken zij er niet naar.
Persoonlijk vind ik de betrouwbaarheid van Philips nogal tegenvallen. Kocht voorheen al mijn electronica van Philips, maar de even zo oude ambilight televisie, vertoont ook al mankementen. Is Philips aan het besparen op kwaliteit? Voor mij de volgende keer gewoon een Samsung televisie en bijbehorende Blu-ray.
- Geluidskwaliteit
8 - Mogelijkheden
8 - Gebruiksgemak
5 - Vormgeving
9 - Duurzaamheid
Philips HTS7200 home cinema set - Geluidskwaliteit
Reactie:
jurgenVerb
16-10-2011 - Zit met hetzelfde probleem. Na verloop van tijd kan je bijna geen enkele blu-ray meer afspelen. Bijgevolg bij aankoop van nieuwe blu-ray discs is dit apparaat totaal waardeloos geworden. Niet tevreden over dit product.
| Vorige review | [ Review 3 van 47 ] | Volgende review |