Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


281 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 5 van 35
Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2013

RonnieLinda

Aankoop: Online

Super service, geen printwerk, je kiest de koerier op het gewenste tijdstip dat het je uitkomt en alles wordt geregeld.
Wel het totaal aan mailtjes omtrent de bestelling is wat veel, daar mag best iets aan gedaan worden. Verder alles super! Dank!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RonnieLinda
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-08-2013

sdolas

Aankoop: Online

snelle levering en mooie aanbiedingen ik heb ze ook gebeld
en klantvriendelijk zijn ze

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • ze hebben goeie en snelle service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • ze hebben aantrekkelijke aanbiedingen ik heb vele site bezocht maar hier hebben ze echt leuke aanbiedingen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sdolas
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-08-2013

Ellis020

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • De service heb ik 'maar' 7 sterren gegeven. Niet vanwege de kwaliteit van de service of de medewerkers, want die is echt uitstekend! Ook beschikt de site over een chatservice, wat ik ook altijd heel fijn vind.. Maar ik geef 'slechts' een 7 vanwege het feit dat de service achter een Dure 0900 belmuur zit. Dit vind ik echt niet meer kunnen! De servicelijn van een webshop hoort gewoon Gratis te zijn, danwel via een Voordelige vaste lijn te verlopen. Nou dát is service. In een gewone winkel hoeft de klant ook niet te betalen om geholpen te worden. Voor de rest alleen maar lof over deze site en hun vriendelijke, vakkundige medewerkers. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ellis020
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2013

Roelie 1

Aankoop: Online

hele goede service en personeel

  • je besteld en het word naar je toe gezonden Gemak 9
  • ze leggen alles netjes uit je word door ze gebeld over hoe alles gaat Service 9
  • Grote keuze Assortiment 9
  • alles word netjes af gehandeld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roelie 1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-08-2013

myco

Aankoop: Online

ik heb nou al een paar keer een product bestelt op gsm easy en kan me op dit moment geen betere service voorstellen ik kan deze site iedereen aanbevelen prima service snelle bezorging

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • goede service niks op aan te merken Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • ik zou het iedereen kunnen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van myco
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-08-2013

josjewa

Aankoop: Online

Mooie aanbiedingen, goede en snelle telefonische klantenservice, ideaal om met de vriendelijke (en vooraf met naam en foto bekend gemaakte) pakketbezorger het contract in orde te maken. Helemaal super!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van josjewa
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-08-2013

KimR

Aankoop: Online

Ik vind alles goed. Zie hierboven beschreven.

  • Alles is heel overzichtelijk, dus gemakkelijk werken op de site. Gemak 8
  • Ik had een aantal vragen voor de medewerker. Werd snel en vriendelijk te woord gestaan en alles werd me door de uitleg ook duidelijk. Service 9
  • Mooie aanbiedingen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KimR
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-08-2013

marcelTalk

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over de prijs, website, het personeel, de snelle levering dus ik kom hier zeker weer terug.

  • Los toestel besteld. Gevonden via kieskeurig, formuliertje invullen, betalen en volgende dag in huis. Gemak 10
  • Lukte mij niet om de simkaart te installeren. Bleek dat ik een duo sim toestel had besteld. Sim moet dan in sim1 slot. Wisten ze me telefonisch supersnel te vertellen. Service 10
  • Simpel, ik kon dit toestel bijna nergens anders meer vinden en zij leverden hem goedkoop uit voorraad. Een dikke 10 dus. Assortiment 10
  • Alleen maar goede ervaringen dus... ja. Ik zou gsmeasy.nl aan iedereen aanraden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marcelTalk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-08-2013

Tamara Vonk

Aankoop: Online

  • snel en eenvoudig online Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • wist al wat ik wou hebben, maar kon het via gsm easy wel voordeliger krijgen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tamara Vonk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-08-2013

dijkje78

Aankoop: Online

Goede service, snelle reacties op mail, goede afhandeling

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Toestel wat ik gekocht heb zou op voorraad zijn maar door een magazijntelling werd het toestel pas enkele dagen later verstuurd. Dit werd netjes door de klantenservice verteld. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dijkje78
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-08-2013

S. Buchly

Aankoop: Online

  • Alles duidelijk op de site en binnen no time geregeld. Gemak 10
  • Wordt keurig aan huis bezorgd en was keurig op tijd. Service 10
  • Ruime keus van providers. En aanbiedingen zijn up-to-date Assortiment 10
  • Scherpe aanbiedingen en goede service! Zelfs aftersales is prima geregeld waarin ze navragen of alles naar tevredenheid is verlopen. Ze zijn een dochteronderneming van Phonehouse, dus ook daar kan je naartoe met al je vragen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S. Buchly
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-08-2013

Els Duijkers-Emmen

Aankoop: Online

Qua aanbod, service, prijs helemaal top! Kortom GEEN negatieve ervaring. Ze regelen zelfs de overstap van je oude naar je nieuwe provider!

  • Alles staat duidelijk aangegeven, Gemak 10
  • Super goede service, zowel via de mail als telefonisch contact gehad en snelle reactie ontvangen bij vragen. Snelle levertijd. Service 10
  • Zeer ruime keus in toestellen en abonnementen! Een echte aanrader om via GSMEasy een gsm te bestellen! DOEN! Assortiment 10
  • Heb alle lof al uitgesproken naar vrienden en familie, die gaan zeker een kijkje nemen op de site van GSMEasy en stappen dan wellicht over na afloop van hun huidige abonnement. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Els Duijkers-Emmen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-08-2013

eertje1234

Aankoop: Online

Super makkelijke site. Altijd snel antwoord op vragen en super snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eertje1234
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-08-2013

acrehorst

Aankoop: Online

Geen negatieve punten kunnen ontdekken...

  • vanuit je luie stoel alles geregeld. Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling en levering. Service 10
  • Grootste keuze in zowel toestellen als in abonnementen en combinaties van deze twee. Tevens bestaat de mogelijkheid om alleen voor een Sim-Only te gaan zelfs ook met een toestel!!! Assortiment 10
  • Zie al de positieve reacties, daar kan je niet om heen , Toch!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van acrehorst
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-08-2013

ennaonline

Aankoop: Online

ben zeer tevreden. snel, goede service, geen verborgen kosten ofzo. prima!

  • makkelijk bestelproces, helder Gemak 8
  • snelle reactie op mails, beleefdheid aan de telefoon Service 9
  • prima Assortiment 8
  • zeker aan te bevelen. scherpe acties ook in vergelijk met soortgelijke aanbieders! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ennaonline
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
09-08-2013

sweetydaantjuh

Aankoop: Online

Vind het een top service, had de telefoon binnen 24 uur in huis.

  • Makkelijk Gemak 9
  • Snel! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sweetydaantjuh
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-08-2013

Aholdijk

Aankoop: Online

  • Heldere site. Gemak 8
  • Snelle levering. Duidelijke communicatie per mail. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aholdijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-08-2013

joko-2013

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

prettig personeel, wel jammer dat je geen direct contact met de winkel kunt krijgen, maart alleen via het landelijke nummer, veel keuze, als ze iets niet in de winkel hebben dan kunnen ze het bestelen zonder aankoopverplichting

  • alles heel eenvoudig te regelen Gemak 8
  • prettig personeel Service 8
  • veel te kiezen Assortiment 8
  • wegens goede ervaringen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van joko-2013
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-08-2013

s.magnee

Aankoop: Online

Alles gaat makkelijk en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

  • Alles via internet en de koerier, mits van te voren goed ingevuld Gemak 10
  • Houden je goed op de hoogte van de voortgang van je bestelling. Helaas werd er voor mij een afspraak ingepland ipv telefonisch overlegd, anders een 10 Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van s.magnee
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-08-2013

lanthonio

Aankoop: Online

Deze website heb ik van een neefje doorgekregen. Het abonnement was in 1 dag geregeld en de volgende dag had ik de bezorger al aan huis die terplekke ook alles in orde heeft gemaakt. Geen gedoe dus met documenten opsturen.

  • Duidelijke website Gemak 9
  • Service is uitstekend en snel. Het bezorgen van het toestel ging erg goed en het is erg makkelijk om alles thuis af te handelen. Service 9
  • Genoeg abonnementen om uit te kiezen Assortiment 9
  • Heb de website al aangeraden gij aantal personen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lanthonio
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-08-2013

supernadine

Aankoop: Online

Goede kwaliteit, goede service. Na-check ook heel fijn of alles goed is geleverd.

  • Eenvoudig, duidelijk en veel informatie aanwezig online! Gemak 9
  • Duidelijke berichtgeving. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Service 9
  • Niet hele ruime keuze, maar genoeg om een leuke mobiel te vinden! Assortiment 6
  • Goede service, zeker een aanrader! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van supernadine
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2013

njuanpedro

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van njuanpedro
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-08-2013

Vanootjes

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vanootjes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-08-2013

Mariel-85

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Veel goedkoper dan in de winkel, en prima service, dus zeker voor herhaling vatbaar Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mariel-85
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
31-07-2013

Manonj

Levering uitstekend, nummerbehoud is nog steeds niet verwerkt, hopelijk lukt het nu wel na 3 aanvragen

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zeer snelle levering op afgesproken tijdstip (via mail en sms) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Manonj
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

Dajak

Aankoop: Online

Overzichtelijke site ,groot aanbod en goede aanbiedingen !

  • Heldere site,snelle duidelijke respons Gemak 10
  • Je wordt continu op de hoogte gehouden via email over het verloop van de aanvraag Service 10
  • De nieuwste telefoons met duidelijke uitleg Assortiment 9
  • Goede service ,duidelijke no nonsens winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dajak
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-07-2013

harferrari

Aankoop: Online

Alles bij elkaar vind ik de informatie en service, snelheid en betrouwbaarheid uitmuntend. Zelden zo enthousiast geweest. Dit is reeds mijn tweede aankoop. De volgende zal ook weer via GSMEasy gedaan worden.

  • Alles is overzichtelijk en je wordt stap voor stap zonder poeha door de site geloodst. Gemak 10
  • alle stappen tot met de aflevering en zelfs daarna is er contact via email. Service 10
  • ruim voldoende mogelijkheden. Assortiment 9
  • ik ben zeer enthousiast over de snelheid en informatie van GSMEasy. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van harferrari
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

josie551

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site, alles is makkelijk te vinden. Gemak 9
  • Je kunt zelf de dag van bezorgen uitkiezen en of je een avond bezorging wilt. Klantenservice is goed bereikbaar en ik werd keurig en correct te woord gestaan. Koerier die telefoon kwam bezorgen was eveneens erg vriendelijk. Volgende keer als ik een telefoon en/of abonnement nodig heb kies ik weer voor GSM easy Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede service, snelle levering en je word correct op de hoogte gesteld via de mail. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van josie551
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-07-2013

Mercy60

Aankoop: Online

Het was redelijk eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen. De communicatie rond de levering is ronduit uitstekend; je kunt zelfs een foto zien van de chauffeur voordat 'ie op je mat staat. Mijn mapje was binnen een paar dagen kapot. Uitstekende service: ik kreeg zonder problemen gratis een nieuwe opgestuurd. Ik ben een heel tevreden klant.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mercy60
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2013

Ariefje

Aankoop: Online

  • Ik had de nieuwsbrief ontvangen voor verlengingen toestel. Ik zag een mooie aanbieding staan! meteen besteld. Binnen 5 min was ik klaar en met 10 binnen had ik een mail voor bezorging voor de volgende dag. Gemak 10
  • Top service! Mijn netwerk wou de aanvraag maar niet goedkeuren. Na telefonisch en mail contact met de klantenservice werd dit gauw opgelost. Super vriendelijk en ze zijn snel met reacties terugkopelen. Service 10
  • Heel breed. Mijn telefoon hadden ze nog niet in de winkel ze waren verbaasd hoe ik eraan kwam. De nieuwste telefoons zijn hier eerder leverbaar dan winkels. Assortiment 10
  • Doe ik altijd zal ik ook blijven doen! Toen ik in mijn provider winkel kwam vroegen ze waar ik hem vandaan had heb gewoon gezegd gsmeasy.nl :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ariefje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2013

Sandra Joan

Aankoop: Online

Ze zoeken net zolang dat de klant een passend produkt heeft gevonden

  • Telefonisch snelle hulp en de adviseuse heeft verstand van alle produkten en is zeer behulpzaam Gemak 8
  • Je voelt je als klant zeer gedragen. adviseuse komt met goede mogelijkheden Service 9
  • populaire toestellen maar ook goedkopere toestellen Assortiment 9
  • Ik heb al zoveel kennissen aanbevolen om de website te bezoeken of om te bellen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sandra Joan
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-07-2013

InternetGebruiker

Aankoop: Online

Waren helaas alleen wat dingetjes misgegaan, er zat geen mini simkaart bij, na contact met de helpdesk moest ik naar een Hi shop gaan, dat gedaan, daar een nieuwe simkaart gekregen, maar die moest ik zelf betalen :-(
Dame van helpdesk zei later dat ik de grote sim had moeten laten bijknippen, maar die was inmiddels al kapot, en toen zei ze dat ik die mini sim dus bij GSMeasy zelf had moeten aanvragen.
Jammer!
Daarna wel een gratis hoesje gekregen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van InternetGebruiker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2013

persian16

Aankoop: Online

Het is een geweldige winkel met alles der op en der aan

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van persian16
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2013

vertigo73

Aankoop: Online

Zeer tevreden en de koerierslevering is zeer zeker aan te raden

  • gewoon lekker thuis op de pc. rustig op je gemak kunnen zoeken wat je wilt Gemak 9
  • Als je iets besteld is de communicatie over je bestelling en de levering heel duidelijk via e-mails Service 9
  • zeer ruim. en in vergelijking tot andere sites zeker de voordeligste aanbiedingen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vertigo73
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

Patty-lu

Aankoop: Online

Gewoon heel tevreden.

  • Vanuit huis op de laptop uitgezocht. Gemak 9
  • Duidelijk beschreven op de website wat je krijgt. Goede deals. Perfecte communicatie hierover, zoals bevestiging mails en wanneer er wordt geleverd. Service 10
  • Prima aanbod. Assortiment 9
  • Zeer zeker aan te raden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Patty-lu
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
31-07-2013

whitney-95

Aankoop: Online

De service was in het begin heel goed, er ging echter wel wat mis bij t verlengen van het abbonrment.
De gegevens bij t-mobile kwamen niet overeen. Hier was ik niet op attent gemaakt, omdat ik de mail niet ontvangen had. Dus de volgende dag zat ik op een telefoon te wachten die niet kwam. Direct gebeld en het is super goed opgelost. De volgende dag kwam dus alsnog mijn telefoon binnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van whitney-95
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
31-07-2013

osjan

Aankoop: Online

Het is in het algemee een top winkel dus een aanrader

  • Gemaks vriendelijk Gemak 7
  • Snel, goed en duidelijk Service 9
  • Genoeg in de assortiment erg goed Assortiment 8
  • Aan veel mense en vriende aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van osjan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

Yasmin1992

Aankoop: Online

Duidelijk aanbod van veel verschillende producten, snelle levering en keurige afhandeling van de koerier! Top!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle en keurige bezorging! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Yasmin1992
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2013

pieter.kooij

Aankoop: Online

Dit was niet mijn eerste ervaring met Gsmeasy, ben nu voor de derde keer zeer tevreden.

  • duidelijke site, mooie aanbiedingen Gemak 9
  • Alles was snel en correct geregeld, en ook telefonische vragen werden snel en vakkundig beantwoord Service 9
  • ik vond precies wat ik zocht Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van pieter.kooij
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

Manuela van Raaij

Aankoop: Online

  • uitstekende site waar je alles eenvoudig op kan vinden. Gemak 9
  • Dit was inmiddels de 4de telefoon die we via GSM Easy bestelden en de service is nog steeds uitstekend. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • wij hebben GSM Easy inmiddels vaak aanbevolen aan anderen die hier ook uitstekend zijn geholpen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Manuela van Raaij
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2013

TVDB90

Aankoop: Online

Goede service en snelle bezorging

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle bezorging! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TVDB90
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2013

Phaco

Aankoop: Online

Alles is gewoon uitstekend. Geen poespas. Eerlijke informatie. Snelle afhandeling

  • Alle gaat vanzelf Gemak 10
  • Alles snel afgehandeld. Geen poespas Service 10
  • Uitgebreider kan niet Assortiment 10
  • Zeer aanbevelingswaardig !!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Phaco
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-07-2013

fahmeee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Je wordt goed op weg geholpen indien je vragen over een bestelling hebt. Service 10
  • Het assortiment zou wat uitgebreider kunnen. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fahmeee
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
25-07-2013

reviewmarjan

Aankoop: Online

Slechte service. Ik gaf aan dat ik het slecht vind dat ze op de website niet duidelijk vermelden dat je ook je meisjesnaam moet vermelden. Ze gaan met mij in discussie i.p.v. de klant (= koning?) gelijk te geven. Hoeveel moeite is het om hier op de website voor te waarschuwen of een invoerveld met meisjesnaam toe te voegen. Dat had mij veel ellende en frustatie gescheeld. Ander voorbeeld; bij bestellling heb ik 2 assecoires besteld. Dag later krijg ik een mail dat als ik nu twee of meer assecoires bestel ik korting krijg. Dit heb ik aangekaart en ik zou korting alsnog krijgen en teveel betaalde bedrag zou op m'n rekening gestort worden. Heb geld nog steeds niet ontvangen. Afspraak = afspraak bij mij, maar bij gsmeasy blijkbaar niet!

  • Heb abonnement besteld op de website. Telefoon wordt bezorgd maar mag niet afgeleverd worden omdat ik abonnement heb afgesloten op mijn getrouwde naam en in m'n rijbewijs staat m'n meisjenaam. Zelfs trouwboekje is genoeg. Burgerservicenummer is toch uniek. Ik ben dus voor niks thuis gebleven en moet weer een week langer wachten op m'n telefoon Gemak 3
  • Ze geven aan dat ze webcareteam hebben en dat je direct geholpen wordt. Heb twee tweets gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd. Ik start een chatsessie via de website maar er is geen medewerker beschikbaar. Slecht! Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van reviewmarjan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2013

moniqueheuvel

Aankoop: Online

  • van begin tot einde makkelijk en veel begeleiding en bevestiging Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • van begin tot einde een succes. zelf de nazorg Aanbeveling 10
» Lees de hele review van moniqueheuvel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-06-2013

lindablij

Eigenlijk alleen maar positief! Goede, snelle en duidelijke service

  • Heel erg makkelijk en duidelijk om te bestellen Gemak 10
  • Heel erg netjes op de hoogte gehouden van begin tot aflevering van mijn toestel Service 10
  • Ruime keuze uit telefoons en goedkoper als bij de aanbieder zelf Assortiment 10
  • Ik ben zeer tevreden over gsmeasy en zou het iedereen aanraden om hier te bestellen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lindablij
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
13-06-2013

kwestenb

  • makkelijk bestellen via de website Gemak 8
  • goede snelle afhandeling Service 8
  • ruim aanbod in toestel en abbo Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kwestenb
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-06-2013

mwitteveen

Ik moest snel een nieuwe mobiel, omdat ik mijne was verloren.
Mijn abonnement liep bijna af en graag wilde ik veranderen naar een 1 jarig abonnement met een Iphone 4 i.p.v. 2 jarig. Bij Gsmeasy.nl vond ik waar ik naar opzoek was. Hier was het abonnement in combinatie met de telefoon het goedkoopst en had ik binnen een 4 werkdagen weer een nieuwe telefoon. Ben super tevreden!

  • Zoeken naar nieuw abonnement en de telefoon die ik wilden was snel en makkelijk Gemak 9
  • Prima service. Heb nog gebeld om de kleur van de mobiel te veranderen en dit was geen enkel probleem Service 8
  • Breed assortiment. Assortiment 8
  • Makkelijk, goedkoop en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mwitteveen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-06-2013

sailingeric

Goede service en snelle afhandeling

  • Ging makelijk Gemak 9
  • Goed en snel, ook tel. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede service. Order was 2x geplaatst en werdt direkt weer in orde gebracht. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sailingeric
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-06-2013

Veenaas

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Veenaas
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.