Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


217 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 5 van 38
Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

breur007

Aankoop: Online

Bestelling werd snel geaccepteerd en kon ook al zeer snel geleverd worden. Toen bleek dat een machtiging niet mogelijk was kon ik heel gemakkelijk omzetten dat de koeriersdienst naar mijn werk kwam om daar mijn product af te leveren. Binnen 5 minuten was alles geregeld en had ik mijn nieuwe gsm in bezit. Weer 5 minuten later was de gsm geïnstalleerd en klaar voor gebruik met de bijgeleverde micro sim kaart.

  • prima geregeld. Gsm werd afgeleverd op mijn werk. Binnen 5 minuten stond de koerier weer buiten. Gemak 9
  • Prima service. Duidelijk aangegeven in welk tijdspanne mijn GSM afgeleverd zou worden. Ook tijdig aangegeven dat e.e.a. goedgekeurd werd. Service 9
  • Veel keuze uit diverse modellen. Assortiment 9
  • Zou GSMeasy zeker aanbevelen bij andere mensen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van breur007
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
20-01-2014

TobiasH

Aankoop: Online

Ik heb 23 december een 2013 een bestelling geplaatst bij GSMeasy voor een abonnement met toestel. Direct na de bestelling ontving ik een bevestiging van de bestelling van het abonnement met toestel met de mededeling dat het toestel momenteel niet op voorraad was maar dat GSMeasy zodra het toestel op voorraad was contact met mij zou opnemen en dat zij verwachten dat dit binnen 3 werkdagen het geval zou zijn.

3 januari 2014 heb ik nog niets gehoord dus ik stuur een email met de vraag of het toestel reeds op voorraad is. 6 januari ontvang ik antwoord dat het toestel op voorraad is en dat ik een nummer kan bellen om een afspraak te maken voor de levering. Dus ik bel GSMeasy op om een afspraak te maken.

Er wordt opgenomen aan de andere kant van de lijn, maar er blijkt sprake van een 'vergissing' het toestel was niet inclusief bij het abonnement en in tegenstelling tot wat door GSMeasy bevestigd werd een aantal weken geleden diende ik ook een telefoonabonnement af te sluiten voor het toestel want anders zou er niet tot levering worden overgegaan.

Van dit soort tactieken zijn denk ik weinige mensen gediend, dus ik sla de algemene voorwaarden van GSMeasy dr op na. In de algemene voorwaarden staat dat indien de schriftelijke bevestiging niet wordt betwist binnen 8 dagen - en een email is schriftelijk voor de wet - dan zijn beide partijen gebonden. Voor de wet is er verder ook sprake van een overeenkomst en ik stuur een email aan GSMeasy over dit op 7 januari met de vraag of zij van plan zijn zich aan hun deel van de afspraak te houden zoals bevestigd op 23 december.

Op de email van 7 januari wordt, ondanks de belofte binnen maximaal twee werkdagen te reageren, niet gereageerd. 14 januari stuur ik daarom een email daar achteraan waar de volgende dag wel wordt op gereageerd met de mededeling dat zij het "vervelend" vinden voor mij en dat de bestelling wordt "geannuleerd". Inhoudelijk wordt er verder niet op de email ingegaan.

Met andere woorden de algemene voorwaarden en de wet bindt enkel de klant maar niet GSMeasy. GSMeasy kan zonder reden terugkomen op haar afspraken, maar de klant is gebonden.

Ik raad iedereen daarom ook aan niet teveel waarde te hechten aan de beloftes van GSMeasy en in het achterhoofd te houden dat als er iets misgaat met de bestelling dat GSMeasy zich zoveel mogelijk aan elke verantwoordelijkheid zal onttrekken ook al geven ze je het zwart op wit.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zie het verhaal beneden. In het kort komt het erop neer dat de afspraak niet wordt nagekomen ondanks dat deze wel bevestigd is en ik per email uitgenodigd werd om een leveringsafspraak te maken. Aan de telefoon wordt er echter gesteld dat er sprake is van een vergissing en op latere emails wordt heel laat of nooit gereageerd. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Er zijn goede aanbiedingen op de website. Het probleem is dat je niet weet of de afspraken nagekomen zullen worden. Ik betwijfel ook dat als er iets misgaat dat GSMeasy de afspraak zal nakomen. Mijn impressie is dat ze het op de klant zullen afwentelen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van TobiasH
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-01-2014

dennisvinkie

Aankoop: Online

Zondag mij bestelling geplaatst. Dinsdag nog geen verandering in mijn status, terwijl het toestel ruim voorradig was.
Die dinsdag maar even contact opgenomen via de live chat van GSMeasy. Bleek dat er iets mis was gegaan met het invullen van mijn aanvullende gegevens (bankgegevens en legitimatie). Deze had ik na het bestelproces direct ingevuld, maar niet aangekomen.
Uiteindelijk was alles binnen 5 minuten geregeld via de chat en 1 dag later kreeg ik het toestel al binnen!

Uitstekende klantenservice dus, iets wat je dus nog weinig ziet bij webwinkels!! Verder zeer vlot geleverd.

Volgende keer weer bij GSMeasy!

  • Website ziet er ietwat rommelig/simpel uit, maar na goed zoeken kan iedereen wel een mooie aanbieding vinden. Gemak 8
  • Contact gehad via de live chat op de site met een medewerker. Ging allemaal heel vlot en prima afgehandeld. Bezorging via koerier is een aanrader! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Goeie site, compleet aanbod, goeie contactmogelijkheden met het bedrijf, vlotte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dennisvinkie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-01-2014

nano82

Aankoop: Online

De beste online gsmshop met leuke aanbiedingen en een ruime assortiment. Een goede en snelle service/levertijd. De volgende keer bestel ik zeker weer bij gsmeasy.

  • Zeer makkelijk te bestellen. Gemak 10
  • Een goede en snelle service Service 10
  • Een ruime assortiment met leuke aanbiedingen Assortiment 10
  • De beste online gsmshop met leuke aanbiedingen en een ruime assortiment. De volgende keer bestel ik zeker weer bij gsmeasy. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nano82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-01-2014

hakkia5

Aankoop: Online

heel goed en snel afgehandeld, alle afspraken na gekomen zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hakkia5
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-01-2014

knukkie

Aankoop: Online

bestelling en aflevering vlekkeloos verlopen, perfect!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van knukkie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-01-2014

HoveA

Aankoop: Online

Duidelijke website en zeer goede afhandeling, heb natuurlijk nog geen problemen gehad, maar ben er van overtuigd dat deze ook zouden worden opgelost.

  • Zeer gemakkelijk bestellen. Gemak 8
  • Duidelijke e-mails over je bestelling en bezorging Service 9
  • Goede keus Assortiment 8
  • Duidelijk, goede service en vooral ook de bezorging met duidelijke foto van bezorger is top. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HoveA
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
07-01-2014

esther1410

Aankoop: Online

GOede service, veel keuze.
Alleen had ik alles al besteld inclusief nummerbehoud, kwam ik erachter dat dit nog niet kon omdat mijn abbonement tot 22/06 liep. Ik vind dat ze dit aan moeten geven - aangezien je dit in moet vullen bij je bestelling, dat het nog niet kan wat betreft de nummerbehoud. - verder helemaal prima.

  • Werkt gemakkelijk. Gemak 7
  • Ik had een vraag over mijn bestelling, dit werd keurig behandeld via de chat. Service 7
  • Veel keuze. Zondag's telefoon besteld, dinsdag's in huis Assortiment 8
  • GOede service, veel keuze. Alleen had ik alles al besteld inclusief nummerbehoud, kwam ik erachter dat dit nog niet kon omdat mijn abbonement tot 22/06 liep. Ik vind dat ze dit aan moeten geven - aangezien je dit in moet vullen bij je bestelling, dat het nog niet kan wat betreft de nummerbehoud. - verder helemaal prima. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van esther1410
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2014

Janosic

Aankoop: Online

Er zijn geen negatieve zaken aan te geven. Alles ging voorspoedig.

  • Na enkele klikken heb je je bestelling rond Gemak 10
  • Op alle vragen waren er antwoorden. Service 10
  • Alle telefoons en abonnementen zijn voorradig Assortiment 10
  • Snelle en goede service en afwerking. Binnen 2 werkdagen alles thuis. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Janosic
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-01-2014

jeroenjaspers

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeroenjaspers
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-01-2014

Jamila-S

Aankoop: Online

  • Simpel, snel en duidelijk Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling Service 10
  • Ruim assortiment, mooie aanbiedingen Assortiment 10
  • Tot nu toe zeer tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jamila-S
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-01-2014

bakar

Aankoop: Online

Snelle service, telefoon werd op zeer korte termijn bezorgd op een door mij aangegeven tijdstip. Topservice! Verder behoort GSMeasy toch wel tot een van de goedkopere aanbieders (na eigen internetonderzoek)!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bakar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-01-2014

groenewal

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van groenewal
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-01-2014

Koelewijn95

Aankoop: Online

Goed en overzichtelijk. Duidelijk in communicatie en goede afhandeling van contract gegevens. Toestel was snel geleverd inclusief abonnement.

  • Snel en eenvoudig een toestel uit te zoeken en te bestellen. Site is overzichtelijk. Gemak 9
  • Een snelle service en dat tijdens de feestdagen. Service 9
  • Veel keuze in telefoons en abonnementen. Assortiment 9
  • Betrouwbaar en een goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Koelewijn95
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-01-2014

Gabriel7B7Ibrahim

Aankoop: Online

Ik had een leuke aanbieding op GSMeasy gevonden. Ik heb het makkelijk kunnen bestellen, de communicatie ging goed, en alles verliep best wel snel. Ik ben nu erg tevreden met mij nieuwe aankoop en mijn toestel ;).

  • Heel erg makkelijk en duidelijke taal. Gemak 10
  • Men komt zijn beloften na. Dat is erg fijn. Service 10
  • Er staan hele leuke aanbiedingen, waar elders niet staan. Assortiment 10
  • Absoluut aan te bevelen. Go Go gsmeasy ;). Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gabriel7B7Ibrahim
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-01-2014

julia1956

Aankoop: Online

zie bovenstaande antwoorden

  • het is via internet allemaal zo geregeld. Gemak 8
  • super tevreden over alles Service 9
  • mooie telefoon met als cadeau een laptop en tablet! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van julia1956
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-01-2014

HanZie

Aankoop: Online

  • Duidelijke website met hier en daar een puntje wat mogelijk verbeterd mag worden. Maar al met al duidelijk en makkelijk. Gemak 9
  • Snelle reacties op mail, duidelijke informatie over de telefoon. Service 9
  • Zo ver ik kon zien waren alle telefoons leverbaar, zoals ook all abbonementen. Assortiment 10
  • Zo goed als geen problemen ondervonden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HanZie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
06-01-2014

Huge71

Aankoop: Online

Ik was op zoek naar een nieuw abonnement en vond bij Gsmeasy een erg goede aanbieding.De bestelling verliep vlot via de site. Via de mail kwam het contract binnen dat ingevuld en gescand weer retour is gegaan. Via de mail status-updates ontvangen en na 5 dagen was het toestel afgeleverd.
Duidelijke website, ruime betalingsmogelijkheden en gratis verzending.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Huge71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-01-2014

rrmc

Aankoop: Online

enig minpunt bleek dat op de site mijn gekozen uitvoering op voorraad was maar tijdens bevestiging aankoop bleek dit toch niet het geval. kostte enkele dagen extra

  • via advertentie snel juiste webpage gevonden Gemak 8
  • zeer vlotte afhandeling van mailen Service 9
  • mijn voorkeuren allen voorradig, dus kiezen maar Assortiment 10
  • prima ervaring dus zeker een aanbeveling waard Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rrmc
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-12-2013

acapella13

Aankoop: Online

Top service, snelle levering.
Zeer goed en vriendelijk!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van acapella13
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
18-12-2013

grizzly180

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van grizzly180
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-12-2013

kussiesll

Aankoop: Online

Duidelijk en helder kostenoverzicht. Bleek goedkoopste te zijn na uitgebreide zoekactie!

  • Duidelijke omschrijvingen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kussiesll
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2013

teizer

Aankoop: Online

  • ging makkelijk Gemak 8
  • snel en handig Service 9
  • prima Assortiment 8
  • prima online shop en erg goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van teizer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2013

verme128

Aankoop: Online

makkelijk en snel, maar niet te vergeten goedkoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • makkelijk en snel, maar niet te vergeten goedkoop. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van verme128
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-12-2013

Fam. E. van Dongen

Aankoop: Online

Minpunten heb ik niet. Geen ervaring mee!
Pluspunten: overzichtelijk,ruim assortiment en snelle en keurige afhandeling.

  • Het bestellen vanuit huis ging echt onwijs makkelijk! Ruime keuze en een zeer overzichtelijke website met alle aanbieders bij elkaar Gemak 10
  • Ik heb maar 1x contact gehad met GSM easy en dat verliep vlekkeloos Service 9
  • Assortiment is zeer ruim. Echter mocht je op zoek zijn naar 1 bepaald toestel dan is alles op de site uiteraard overbodig maar dat geldt dan voor elke site Assortiment 10
  • Mijn ervaring is van dien aard dat ik hem aan iedereen zal aanbevelen. Sterker nog, 2 van mijn collega's hebben ook al een order geplaatst. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fam. E. van Dongen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2013

henri32

Aankoop: Online

geen

  • van uit je stoel bestellen Gemak 9
  • zeer goede service Service 10
  • heel uitgebreid Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van henri32
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-12-2013

Dgmr

Aankoop: Online

Goede communicatie rondom levering en groot assortiment. Niet aan te bevelen voor accessoires en slechte nazorg.

  • Makkelijk bestellen, snelle levering, groot assortiment Gemak 9
  • Over levering toestel niks dan goeds. Echter, ik had bij mijn toestel ook een hoesje en screenprotector besteld. De protector plakte niet, het hoesje (aanbevolen voor dit toestel via de site) was te klein.Meerdere malen geprobeerd om contact hierover te krijgen met GSMeasy....geen enkele reactie op mails, infoformulier op de site etc. Aan te bevelen voor abonnement en telefoon, maar accessoires zou ik elders bestellen.Ook werd mij verteld dat ik de multisim die bij mijn abonnement hoort binnen 2 dgn in huis zou hebben. Bij navraag bij Vodafone bleek dit minimaal 3 weken te zijn. Service 6
  • Altijd de nieuwste toestellen als 1 vd eersten in huis. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dgmr
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-12-2013

isabelle3004

Aankoop: Online

Zeer goed geregeld alles en overzichtelijk.
Snel geleverd.

  • Ideaal dat je alles vanuit huis kan doen. Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden met voortgang van je bestelling. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snel geregeld en goed bereikbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van isabelle3004
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-12-2013

Gerd-Jeroen

Aankoop: Online

  • Is echt EASY.... Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Volgens mij hebben ze alles van zo'n beetje elke provider Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerd-Jeroen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

Djeena

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Wordt zelfs terug gebeld. Service 9
  • Uit veel producten te kiezen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Djeena
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

lytsmemke

Aankoop: Online

snelle behandling,duidelijke bestelling.goede bezorging

  • het was heel gemakkelijk en duidelijk om een bestelling te plaatsen. Gemak 9
  • goede service je kan zelf ook nog bezorgtijden aangeven. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lytsmemke
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-12-2013

Miss desorientatie

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Kan dit aanraden, kwaliteit en een nette prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miss desorientatie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2013

jwheidema

Aankoop: Online

Snelle service en uitstekende afhandeling

  • erg overzichtelijk en makkelijk Gemak 9
  • goede service Service 9
  • Ruim Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jwheidema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

Zand72

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website en eenvoudige bestelwijze Gemak 10
  • snelle service en mail beantwoording Service 10
  • Uitgebreid genoeg Assortiment 10
  • gezien mijn ervaringen altijd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Zand72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

happyikke

Aankoop: Online

Het werkt makkelijk en snel, binnen 3 dagen zou de telefoon bij hun binnen zijn en de 4e dag had ik hem al. Ook de koeriersdienst was netjes op tijd en handelde alles netjes af.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van happyikke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

jacq1973

Aankoop: Online

gewoon super...in alles!!4e telefoon besteld hier en goed , netjes en supersnel alles!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jacq1973
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
20-11-2013

rles

Aankoop: Online

Makkelijk in gebruik en veel keus

  • Echt topsite!! Heel gebruiksvriendelijk! Gemak 10
  •   Service
  • Heel uitgebreid, scherpe prijzen en veel keuze. Assortiment 9
  • Gewoon erg goede service en supersnelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

pzweep

Aankoop: Online

Perfecte service en afhandeling. Raad iedereen aan hier te bestellen.

  • Overzichtelijke site en veel keuze. Gemak 10
  • Na bestelling direct mail met de bestelde producten. Volgende dag mailtje met goedkeuring en dag voor bezorging mailtje dat amp de bestelling heeft opgehaald op dag zelf sms en mail over de exacte bezorgingstijd. Service 10
  • De note 2 overal 45 euro per maand en 40 euro bij betalen. Bij gsmeasy.nl 38 euro per maand en 0 euro bij betalen zelfs gratis bezorgd. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pzweep
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-11-2013

kruimel69

Aankoop: Online

Fijne website, goede snelle service en de prijzen zijn prima!!De bezorger die mij thuis kwam was effici├źnt,vriendelijk en had humor....en dat is voor mij genoeg om een stom foutje met een verkeerde simkaart absoluut niet erg te vinden...ik heb er zelfs niet over gebeld om te klagen...vergissen is menselijk!!

  • Duidelijke website...uitzoeken en bestellen zo gebeurd. Gemak 9
  • op de dag van levering een sms en een mail hoe laat ze komen....perfect!! Enige minpuntje...verkeerde simkaart bij de S4 mini geleverd..in 5 minuten kunnen oplossen bij de Tmobile shop....ik vermoed als ik gebeld had dat ik de volgende dag al de goede had gehad...hee...vergissen is menselijk :) Service 9
  • Ruime keuze...als vaste klant van Tmobile moest ik voor mijn S4 mini 40 euro bijbetalen bij mijn nieuwe abo...bij GSMeasy 0 euro....perfect toch?? Assortiment 9
  • Heb het zelfs al gedaan!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kruimel69
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

leoniew1984

Aankoop: Online

Goede service, duidelijk en snel!

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Gelijk mails ontvangen over mijn bestelling met goede uitleg Service 10
  • Veel keuze! Assortiment 10
  • Echt top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leoniew1984
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-11-2013

Zwemles

Aankoop: Online

Eenvoudig bestellen, goede service en snelle levertijd. Voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!

  • Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en is duidelijk. Klein minpuntje is dat je bij het invullen van je gegevens geen alternatief afleveradres kunt opgeven. Gemak 8
  • Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Geweldige levertijd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwemles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

Frankie1965

Aankoop: Online

Geweldige service!!
Goed snel makkelijk keurig!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frankie1965
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-11-2013

judje1977

Aankoop: Online

Super service, erg overzichtelijk en duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van judje1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kruifies

Aankoop: Online

Eigenlijk weinig aan toe te voegen :-)
Gewoon een goed service!

  • velden zijn overduidelijk, communicatie zonder de welbekende 'addertjes'. Gemak 9
  • snelle response op de vragen Service 9
  • 1 van de partijen die zijn voorraad wel up to date heeft! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kruifies
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kaatje02

Aankoop: Online

Helemaal goed geen puntje van kritiek

  • Alles heel duidelijk Gemak 9
  • Helemaal top er stond iets verkeerd ff bellen en is meteen opgelost Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kaatje02
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-11-2013

henkie 44

Aankoop: Online

  • leuke telefoon gezien bij gsmeasy naar de website toe en gemakkelijk te bestellen Gemak 8
  • je krijgt bericht als ze de telefoon komen brengen en bellen nog een keer op of alles goed is met de telefoon Service 8
  • veel keuze Assortiment 8
  • al een paar keer aanbevolen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van henkie 44
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2013

Jootje24

Aankoop: Online

Is gewoon goed.

  • Goede overzichtelijke site. Gemak 10
  • Zeer goede service. Alles wordt snel en goed afgewikkeld. Dit was een verlenging voor mij. Kreeg netjes per e-mail en per post aanbiedingen toegestuurd. Service 10
  • Zeer ruime keuze. Assortiment 10
  • Klantvriendelijkheid perfect. Kreeg binnen 2 dagen ook een gratis flipcase toegestuurd. Deze was defect. Na 1 telefoontje had ik de volgende dag al een nieuwe in de bus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jootje24
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-11-2013

DidyH

Aankoop: Online

Gewoon weg super dienstverlening en super snelle levering en schakeling tussen de provider!!

  • Overzichtelijke site Gemak 10
  • Ik had eerst een Samsung SIV besteld, maar wilden toch liever een SII 4G. Telefonisch contact alsmede de bestelling om te zetten verliep vlekkeloos.., super! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik was zeer zeer tevreden over het gehele proces!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DidyH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-11-2013

NikkiSep

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • super goede service. we hadden iets n iet bij onse bestelling en hebben we gebeld 2 dagen later was het in huis.. Service 10
  • genoeg keuse Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NikkiSep
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-11-2013

Mart uit Heythuysen

Aankoop: Online

Zeer goede winkel waar men rekening houd met de klanten.

  • De eerste keer dat ik mijn abbo neem bij GSMEASY.nl, alles werd moeiteloos afgehandeld. Gemak 10
  • Service die geleverd werd was perfect Service 10
  • Zeer ruime keuze in toestellen en abbonementen, kan niet beter Assortiment 10
  • DE klantvriendelijkheid, service en de manier waarop je door de medewerkers wordt geholpen is perfect. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mart uit Heythuysen
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.