Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


289 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 5 van 36
Totaal 9,0
5 sterren
26-10-2013

famkeijser

Aankoop: Online

Prima online winkel echt aanrader

  • Lekker uit je luie stoel zo geregeld Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Keuze is reuze Assortiment 9
  • Snel simpel goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van famkeijser
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

c.kaya

Aankoop: Online

  • Je hoeft niks op te sturen alles wordt thuis meteen geregeld. Gemak 9
  • Je krijgt gelijk antwoord op je mails. Service 10
  • Hij voldoet aan mijn verwachtingen. Assortiment 8
  • Je hebt je product binnen enkele dagen thuis en ze houden zich aan de afspraken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van c.kaya
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Jan Willem de Kort

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website waarop snel te vinden is wat ik zocht. Gemak 8
  • Via de mail continue op de hoogte gehouden van de status van de order. Ook over het bezorgtijdstip door de koerier, die overigens ook erg duidelijk en vriendelijk was. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Willem de Kort
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-10-2013

guidosnoek

Aankoop: Online

Goede site, goede aanbiedingen, telefoon was stuk goedkoper dan op andere sites, goede service. Geen gedoe meer met zelf documenten inscannen etc. dit gebeurt door de pakketbezorger. Snelle bezorging.

Top.

  • De pakketbezorger scant alle documenten in, dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Gemak 9
  • Snelle levering Service 8
  • Top aanbieding, telefoon was goedkoper dan op andere sites. Tot wel 150 euro verschil. Assortiment 8
  • Goede betrouwbare site, ik zou deze site aanbevelen aan andere mensen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van guidosnoek
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

dilise

Aankoop: Online

  • Het invullen van het formulier heeft me drie telefoontjes gekost. Dit kan duidelijker. Gemak 8
  • Goede en snelle service. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dilise
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-10-2013

fransbosapeldoorn

Aankoop: Online

  • alles online en zeer overzichtelijk Gemak 9
  • ik heb contact gehad met de klantenservice en die hebben mijn vragen naar tevredenheid beantwoord. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • als ik goed behandeld wordt dan zal dit ook gelden voor een ander. Ik bentrvreden waarom een keniis dan niet? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fransbosapeldoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

gerben93

Aankoop: Online

De order keurig en stipt optijd verwerkt!
Goede aanbiedingen en ook nog een gratis flipcase bij mijn bestelling! Prima service.

  • Snel en overzichtelijk alle aanbiedingen per telefoon bekijken! Gemak 9
  • Vriendelijke klantenservice en snelle verwerking van de order. Service 10
  • Alle actuele merken zijn aanwezig. Assortiment 9
  • Mijn order is perfect en snel afgewerkt en levering op mijn werk was ook geen probleem!Ik zou het aanbevelen aan mijn vrienden en familie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gerben93
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Annette75

Aankoop: Online

Super goed en vriendelijk geholpen en een snelle levering!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Annette75
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-10-2013

gebruiker2510

Aankoop: Online

Ik was toe aan een verlenging van mijn abonnement en was aan t rondkijken op internet naar een goede aanbieding.
Ik kwam dus op GSMEASY.NL terecht en vond daar niet 1 maar 2 aanbiedingen die voor mij bijzonder aantrekkelijk waren.
Online in korte tijd geregeld en een datum gekozen wanneer ik de koerier kon ontvangen...alles super geregeld :)

  • Super makkelijke site en je hoeft geen papieren meer op te zoeken, gewoon in 1 keer bij de koerier alles regelen en klaar Gemak 8
  • kreeg van alle acties een bevestigings mail en een sms en mail met de tijd dat de koerier langs zou komen...op de dag die ik zelf mocht uitkiezen. Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • ik zou zeker deze site/winkel aanbevelen bij andere. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gebruiker2510
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Jeroen DH

Aankoop: Online

Gemak dient de mens, zoeken, bestellen en klaar. Binnen 1 dag mijn telefoon ontvangen.

  • Online bestellen of gewoon aangeven dat je gebeld wilt worden. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Diverse keren iets besteld, prima en snelle service en snelle reacties op vragen via email en telefoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen DH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-10-2013

geahaasjes

Aankoop: Online

Heel snel en gedaan wat is beloofd...

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • gemakkelijk alles op 1 site, goed te vergelijken verschillende telefoons en providers! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van geahaasjes
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-10-2013

Alain de Deugd

Aankoop: Online

Het werkt gewoon uitstekend. De communicatie tussen bepaalde klanten kan wel beter omdat me telefoon op een andere dag werd geleverd dan gepland door een communicatiefout achter de schermen.

  • Je hebt een duidelijk overzicht op de site en je kan snel alles afronden. De rest doen ze als de courier ter plaatse is. Gemak 8
  • Wordt zeer snel afgehandeld, je kan zelf inplannen wanneer ze het pakketje afleveren en dus zal het niet via via maar gewoon op een bepaalde tijd periode waarin het voor jou het beste uitkomt. Service 9
  • Ik heb maar een bestelling gedaan en wist wat ik wou hebben dus hier heb ik niet zo naar gekeken. Assortiment 8
  • Ik zou het aan iedereen aanraden.. Het gaat naar wens en alles word voor je geregeld. tevens hoef je niet naar een winkel in het centrum. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alain de Deugd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-10-2013

aOnline

Aankoop: Online

  • De site is overzichtelijk en een bestelling is (zeer) snel afgerond. Kopie├źn van documenten hoeven niet te worden toegezonden, maar worden gemaakt door de koerier die desgewenst 's avonds na het werk even langskomt. Gemak 10
  • De wijze waarop de bestelling wordt geleverd, geeft alle vertrouwen dat eventuele problemen adequaat zullen worden opgepakt. Tot dusverre heb ik echter geen problemen ervaren. Service 10
  • De nieuwste toestellen tegen de scherpste prijs. Diezelfde prijs werd overigens ook door een andere site aangeboden, maar GsmEasy deed er een klein presentje bij: een flipcase (hoesje) voor het toestel. Assortiment 10
  • Het voorgaande maakt wel duidelijk waarom ik een 10 aan GsmEasy geef. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van aOnline
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-10-2013

Ulgur1

Aankoop: Online

Ik heb naar de goedkoopste iphone5 met abo gezocht, en kwam op 2 sites uit die de goedkoopste waren.Daarna gezocht op reviews van de sites en GSMEASY kwam als betrouwbaarste over.

  • Duidelijke site waar je alles snel kunt vinden Gemak 9
  • Duidelijke en snelle email met status informatie Service 9
  • Ik heb alleen maar naar de iphone5 gezocht Assortiment 9
  • Doordat ze snel, betrouwbaar en goedkoop leveren beveel ik ze iedereen aan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ulgur1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-10-2013

frits10

Aankoop: Online

Prima geholpen en een goede en snelle sevice

  • even bellen en je wordt goed geholpen Gemak 9
  • Eerst een foute bestelling gedaan zonder problemen afbesteld en een paar weken later de goede prima Service 10
  • genoeg keus en goede prijzen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van frits10
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-10-2013

happyfew

Aankoop: Online

makkelijk betrouwbaar en snel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • alles ging zo als het hoort, foutloos om 18:39 zou het pakketje afgegeven worden,het was er om 18:39u haha Aanbeveling 10
» Lees de hele review van happyfew
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-10-2013

dikkop1978

Aankoop: Online

Alles wat ik zocht was goed, klantenservice was duidelijk op mijn vragen en het afleveren was goed geregeld. Een aanrader voor iedereen.

  • Site is overzichtelijk en duidelijk. Ze snappen daar echt gemak dient de mens. Gemak 8
  • Goed bereikbaar en personeel duidelijk en vriendelijk Service 8
  • Van alles wat. Wat ik zocht hadden ze Assortiment 8
  • Als ik iets positief vind laat ik het weten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dikkop1978
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-10-2013

Kees Lindeboom

Aankoop: Online

Wel heel erg veel mail gehad na de annkoop m.b.t. voortgang order.
Minpuntje dat ik de dag na aankoop meteen door een medewerkster werd gebeld m.b.t. een actie op accessoires.

  • Duidelijke site Gemak 8
  • Continue informatie (beetje veel eigenlijk) m.b.t. status orders en snelle (na)levering. Keurige koerier ook. Minpuntje: dag na aankoop meteen een telefoontje m.b.t. korting op accessoires. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Voor zover nu te beoordelen prima bedrijf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Kees Lindeboom
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-10-2013

DiederickV

Aankoop: Online

Een makkelijk en duidelijk website met goede service en een snelle afhandeling.

  • Duidelijke website Gemak 9
  • Goede service, snel afhandeling Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mocht iemand een nieuw GSM zoeken, dan kan ik GSMEasy.nl aanraden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van DiederickV
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
18-10-2013

CDeknatel

Aankoop: Online

  • Bestellen ging vlot en was duidelijk Gemak 9
  • Service ook prima. Ik miste alleen een bevestigingsmail. Service 7
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van CDeknatel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-10-2013

adm18403

Aankoop: Online

Een prima winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Gewoon een goede winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adm18403
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-10-2013

jsklijn

Aankoop: Online

  • je ziet snel wanneer je kan verlengen en welke aanbiedingen ze hebben. even gegevens invullen en binnen 5 min waren we klaar. Gemak 10
  • snelle service. volgende dag al geleverd en ook binnen de opgegeven tijd. Service 10
  • ze hebben eigenlijk alle telefoons bij alle providers Assortiment 10
  • dit is onze tweede aankoop en hebben gsmeasy ook gelijk bij andere aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsklijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-10-2013

rujock

Aankoop: Online

GSM Easy doet wat ze belooft, en hadden de beste deal : best of both worlds !

  • zeer duidelijke site, makkelijk bestel proces : volgende dag geleverd Gemak 9
  • supersnel, volledig geleverd : man aan de deur op het exact aangegeven moment, vriendelijk, snel, klaar ! Service 9
  • gevonden wat ik zocht Assortiment 8
  • prima ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rujock
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-10-2013

johnwhoelse

Aankoop: Online

Ze zeggen wat ze doen en doen ook wat ze zeggen. Top!

  • Je wordt gemakkelijk door het bestelproces, betaalproces en het afleverproces geloodst. Top! Gemak 9
  • Ik heb nog geen problemen ondervonden. Alleen dat is al service! Service 8
  • Veel uitgebreidere keus in mobiele telefoons t.o.v. de webwinkel van de provider. Assortiment 9
  • Gemakkelijk, snel en veel keus: wie zou je dat niet willen aanbevelen? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van johnwhoelse
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2013

luigid

Aankoop: Online

zie beoordelingen boven

  • alles liep lekker vlot. ook de afspraak met de leverancier was helder en accuraat Gemak 9
  • men was vergeten om de flipcase bij te sluiten. maar na een mailtje werd deze meteen opogestuurd. Service 9
  • ruime keuze en goede aanbieding. was dan ook snel klaar met zoeken naar een nieuw abbonnement. Assortiment 9
  • als ik tevreden ben als kritische consument, waarom een ander dan niet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van luigid
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2013

ouchen

Aankoop: Online

Geen problemen ondervonden, op een vrijdag besteld, op zaterdag telefoon al binnen!
Alles ging supermakkelijk en lekker snel,

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ouchen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-10-2013

marsje125

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marsje125
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-10-2013

nicolemarc

Aankoop: Online

Ik vind alles goed aan de winkel.
De service is ook goed en snel.
Dus heb eigenlijk niet echt wat aan te merken...
Behalve dat het een top winkel is!

  • Goeie serves en makkelijk Gemak 8
  • Goede en snelle service word er veleend dat is wel fijn! Service 6
  • Veel keuze en goede acties Assortiment 9
  • Zou het wel aan raden ja. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nicolemarc
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
12-10-2013

Bas Terwee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik bestel op vrijdag ochtend een nieuwe telefoon. Deze is volgens de website op dit moment ruim voorradig (20 stuks). In mijn bevestiging staat ook de telefoon vermeld, maar de bestelling is zonder telefoon afgeleverd op zaterdag afgeleverd. Er zit een papiertje bij waarop ik voor het eerst zie dat er geen voorraad zou zijn en dat mijn telefoon later geleverd wordt. Ronduit schandalig! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Je krijgt tal van mailtjes met informatie die dus achteraf niet eens correct blijft te zijn. Ik kan niemand deze winkel adviseren! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bas Terwee
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-10-2013

Betsie

Aankoop: Online

  • Laagdrempelig en duidelijk als je product wilt zoeken! Gemak 8
  •   Service
  • Groot assortiment waarbij je duidelijk ge├»nformeerd wordt en daardoor je keuze kunt bepalen. Assortiment 8
  • Bestelling wordt vlot afgehandeld en de volgende dag geleverd. Geen bezorgkosten!! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Betsie
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-10-2013

madern78

Aankoop: Online

Alles gaat soepel, goede afspraken via de mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestrlling tot levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van madern78
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-10-2013

Elise1999

Aankoop: Online

Vooral de seevice is fijn dat je gelijk wordt verdee geholpen als iets niet lukt.

  • Fijne overzichte website zonder addertjes onder het gras Gemak 8
  • Nadat ik niet verder kon met bestellen op de website heb ik het direct via de live chat op de site kunnen afhandelen goede service hoor! Service 10
  • De telefoon die ik zocht was er en meeedere leuke waardoor ik even begon te twijfelen. Assortiment 10
  • Niks mis mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Elise1999
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-10-2013

markster360

Aankoop: Online

Geen problemen ondervonden, op een vrijdag besteld, op zaterdag telefoon al binnen!
Alles ging supermakkelijk en lekker snel, ook aftersales zijn uitstekend!

  • Duidelijke website, binnen een kwartier had ik mijn telefoonabonnement incl telefoon besteld. Gemak 9
  • Prima! ik had na levering nog een vraag over betaling en die was de dag erna netjes beantwoord! Service 10
  • Ziet er volledig uit, heb niet uitgebreid gekeken want ik wist waar ik voor kwam. Assortiment 9
  • Waarom niet! Alles gaat snel en zonder problemen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van markster360
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-10-2013

vernam

Aankoop: Online

De galaxy s4 heel snel in huis, goede afwikkeling via mailcontact. het verliep gewoon perfect.Thnx

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vernam
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

pijllj

Aankoop: Online

Ik geef de winkel een 10 omdat het gewoon allemaal snel geregeld is en je niet lang hoeft te wachten. Daarbij is de service top!

  • Je hoeft er de deur niet voor uit! Gemak 10
  • Prima service vanaf het moment van bestellen tot aan de levering thuis! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Meteen puur omdat alles snel en goed geregeld is! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pijllj
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

Chantal.

Aankoop: Online

Service was goed. Alles duidelijk omschreven op de website. Snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Simpel en duidelijk! Gemak 10
  • Kan niet beter! Service 10
  • Goede acties en aanbiedingen. Nergens anders gevonden! Assortiment 10
  • Lijkt me duidelijk toch? 100% tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chantal.
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-09-2013

NatRon

Aankoop: Online

Ik ben op de site geraakt via Google, ik was op zoek naar een goedkoop toestel en daar vond ik een leuke aanbieding.
Daar gelijk besteld en binnen enkele dagen werdt deze thuisbezorgt. Het mooie is dat je verschillende datums krijgt om uit te kiezen. Ik ben een tevreden klant.

  • Niet veel gedaan alleen bestelling geplaatst en email in de gaten gehouden. Perfecte afhandeling van de bestelling. Gemak 9
  • Werdt via de mail goed op de hoogte gehouden. Nu alleen nog afwachten of het ook goed gaat met het nummerbehoud, maar dat verwacht ik wel. Service 9
  • Assortiment is in orde alle populaire madellen zijn aanwezig. Assortiment 9
  • Ik kan deze site zeker aan een ieder aanbevelen. Geen probleem. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NatRon
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-09-2013

ptermeulen

Aankoop: Online

  • Alles overzichtelijk bij elkaar. Snelle afhandeling. Prima! Gemak 9
  • Prettig telefooncontact, professionele afhandeling. Service 9
  • Keus te over. Assortiment 9
  • Prettige, snelle service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ptermeulen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2013

mjgjacobs

Aankoop: Online

Snel en gemakkelijk

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mjgjacobs
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2013

Quintino

Aankoop: Online

De laptop heb i terug moeten sturen door een dodenpixel wat wel minder was. Begeleiding hiervoor was wel goed.

  • Snelle bezorging maar je bent wel genoodzaakt zelf de bestelling aan te nemen. Dus thuis zijn is een must Gemak 8
  • Vriendelijke medewerkers en vriendelijke bezorger Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Quintino
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-09-2013

Machela21

Aankoop: Online

De site is erg overzichtelijk, er is genoeg keus en de bezorging betrouwbaar. Bovendien wordt er bij de bezorging snel het contract afgerond en kun je snel van je nieuwe toestel genieten.
Klachten/vragen kun je gemakkelijk stellen en de hulp is zeer goed.

  • Het is overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Gemak 9
  • Je word super goed geholpen als er problemen zijn! Service 10
  • Er is genoeg keuze. Assortiment 10
  • Zeer goed! De levering is betrouwbaar en het is makkelijk dat je ongeveer weet hoelaat hij/zij aankomt. Als er vragen zijn kun je deze makkelijk stellen via de chat dat zij aanbieden via de site. Super! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Machela21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-09-2013

maraikie

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van maraikie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-09-2013

Paul van Oerle

Aankoop: Online

Winkel doet uiterste best om zaken goed af te handelen gebruikt echter een koerier die daar wat service betreft absoluut niet bij aansluit. Dat is jammer

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Maar een 7 door de afhandeling in eerste instantie door de koerier AMP die zeer te wensen overliet en waar gemaakte afspraken niet nagekomen worden waardoor product weer teruggestuurd werd naar GSMEasy. Vervolgens een 10 voor de verdere afhandeling door Gsmeasy die alles in het werk stelde om het product alsnog snel te leveren en de service daar voor. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul van Oerle
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2013

Rabia54

Aankoop: Online

Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze webwinkel. Zeer goede service, je wordt snel geholpen als er iets mis is gegegaan en er wordt ook een oplossing bedacht. Mijn bestelling was heel snel geleverd en dit is zeker een toppunt.

  • Bestelling ging zeer gemakkelijk, juiste informatie was ook aanwezig op de website zelf alles was duidelijk uitgelegd. Gemak 8
  • Zeer goede service, je wordt snel geholpen. Service 9
  • Zeer uitgebreide assortiment. Assortiment 9
  • Ik ben zelf erg tevreden, dankzij de snelle service en je wordt stap voor stap geinformeerd over je bestelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rabia54
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2013

N.denbrinker

Aankoop: Online

Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Alleen de levering door de koerier zou beter kunnen ze gingen eerst naar een verkeerd adres maar dir werd ook snel opgelost

  • Heel eenvoudig en snel bestellen en ontvangen van een gsm Gemak 9
  • Snel Service 9
  • Veel verschillende abonnementen, gsms, kados dus veel keus Assortiment 9
  • Ja zou ik zeker aanbevelen ik denk er zelfs aan nog een gsm met abonnement te nemen voor mijn man Aanbeveling 9
» Lees de hele review van N.denbrinker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2013

Marco_vermeer

Aankoop: Online

Super makkelijk en snel geregeld. Top service. Zeker aan te raden.

  • Goeie en overzichtelijke website en ideaal dat je de deur niet meer uit hoeft Gemak 10
  • Een aantal keer met de klantenservice gebeld maar alle keren netjes geholpen door vriendelijke mensen. Service 10
  • Voor mij was het belangrijk dat ze de IPhone 5 hadden. Assortiment 10
  • Betrouwbaar en snel geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marco_vermeer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2013

mooi46

Aankoop: Online

Prima winkel, goede service en makkelijk, alles goed geregeld en netjes afgewikkeld.

  • makkelijk en eenvoudig Gemak 9
  • prima service Service 9
  • uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mooi46
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2013

petern56

Aankoop: Online

ik ben vol lof over deze webwinkel, heb geen negatiefs kunnen ontdekken. kom in november zeker terug om hier het abonnement van mijn vrouw te verlengen

  • je kunt van achter je pc alles prima regelen Gemak 10
  • het voordat ik tot koop ben overgegaan diverse malen contact gehad met de klanten service, zowel per mail als per telefoon.ik werd prima geholpen. Service 10
  • prima assortiment voor ieder wat wils. Assortiment 10
  • ik heb het contact en de afwerking van de order als zeer positief ervaren. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van petern56
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-09-2013

Dimat

Aankoop: Online

Verkeerde SIMkaart geleverd, de juiste werd alsnog opgestuurd. Helaas geen vergoeding voor het ongemak.

  • Het is even uitzoeken welk abonnement met welk toestel nou het voordeligst is. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Handige site met prettige service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dimat
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
18-09-2013

patinaja

Aankoop: Online

Ik vind de levertijd snel en soepel het gemak dat je alles gewoon thuis kan afhandelen

  •   Gemak
  • Bestelling was binnen 24 uur geleverd Service 8
  • Prijzen zijn redelijk Assortiment 8
  • Zal 100%aan vrienden aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van patinaja
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.