Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


224 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 5 van 37
Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2013

henri32

Aankoop: Online

geen

  • van uit je stoel bestellen Gemak 9
  • zeer goede service Service 10
  • heel uitgebreid Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van henri32
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-12-2013

Dgmr

Aankoop: Online

Goede communicatie rondom levering en groot assortiment. Niet aan te bevelen voor accessoires en slechte nazorg.

  • Makkelijk bestellen, snelle levering, groot assortiment Gemak 9
  • Over levering toestel niks dan goeds. Echter, ik had bij mijn toestel ook een hoesje en screenprotector besteld. De protector plakte niet, het hoesje (aanbevolen voor dit toestel via de site) was te klein.Meerdere malen geprobeerd om contact hierover te krijgen met GSMeasy....geen enkele reactie op mails, infoformulier op de site etc. Aan te bevelen voor abonnement en telefoon, maar accessoires zou ik elders bestellen.Ook werd mij verteld dat ik de multisim die bij mijn abonnement hoort binnen 2 dgn in huis zou hebben. Bij navraag bij Vodafone bleek dit minimaal 3 weken te zijn. Service 6
  • Altijd de nieuwste toestellen als 1 vd eersten in huis. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dgmr
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-12-2013

isabelle3004

Aankoop: Online

Zeer goed geregeld alles en overzichtelijk.
Snel geleverd.

  • Ideaal dat je alles vanuit huis kan doen. Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden met voortgang van je bestelling. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snel geregeld en goed bereikbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van isabelle3004
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-12-2013

Gerd-Jeroen

Aankoop: Online

  • Is echt EASY.... Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Volgens mij hebben ze alles van zo'n beetje elke provider Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerd-Jeroen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

Djeena

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Wordt zelfs terug gebeld. Service 9
  • Uit veel producten te kiezen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Djeena
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

lytsmemke

Aankoop: Online

snelle behandling,duidelijke bestelling.goede bezorging

  • het was heel gemakkelijk en duidelijk om een bestelling te plaatsen. Gemak 9
  • goede service je kan zelf ook nog bezorgtijden aangeven. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lytsmemke
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-12-2013

Miss desorientatie

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Kan dit aanraden, kwaliteit en een nette prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miss desorientatie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2013

jwheidema

Aankoop: Online

Snelle service en uitstekende afhandeling

  • erg overzichtelijk en makkelijk Gemak 9
  • goede service Service 9
  • Ruim Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jwheidema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

Zand72

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website en eenvoudige bestelwijze Gemak 10
  • snelle service en mail beantwoording Service 10
  • Uitgebreid genoeg Assortiment 10
  • gezien mijn ervaringen altijd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Zand72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

happyikke

Aankoop: Online

Het werkt makkelijk en snel, binnen 3 dagen zou de telefoon bij hun binnen zijn en de 4e dag had ik hem al. Ook de koeriersdienst was netjes op tijd en handelde alles netjes af.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van happyikke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

jacq1973

Aankoop: Online

gewoon super...in alles!!4e telefoon besteld hier en goed , netjes en supersnel alles!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jacq1973
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
20-11-2013

rles

Aankoop: Online

Makkelijk in gebruik en veel keus

  • Echt topsite!! Heel gebruiksvriendelijk! Gemak 10
  •   Service
  • Heel uitgebreid, scherpe prijzen en veel keuze. Assortiment 9
  • Gewoon erg goede service en supersnelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

pzweep

Aankoop: Online

Perfecte service en afhandeling. Raad iedereen aan hier te bestellen.

  • Overzichtelijke site en veel keuze. Gemak 10
  • Na bestelling direct mail met de bestelde producten. Volgende dag mailtje met goedkeuring en dag voor bezorging mailtje dat amp de bestelling heeft opgehaald op dag zelf sms en mail over de exacte bezorgingstijd. Service 10
  • De note 2 overal 45 euro per maand en 40 euro bij betalen. Bij gsmeasy.nl 38 euro per maand en 0 euro bij betalen zelfs gratis bezorgd. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pzweep
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-11-2013

kruimel69

Aankoop: Online

Fijne website, goede snelle service en de prijzen zijn prima!!De bezorger die mij thuis kwam was effici├źnt,vriendelijk en had humor....en dat is voor mij genoeg om een stom foutje met een verkeerde simkaart absoluut niet erg te vinden...ik heb er zelfs niet over gebeld om te klagen...vergissen is menselijk!!

  • Duidelijke website...uitzoeken en bestellen zo gebeurd. Gemak 9
  • op de dag van levering een sms en een mail hoe laat ze komen....perfect!! Enige minpuntje...verkeerde simkaart bij de S4 mini geleverd..in 5 minuten kunnen oplossen bij de Tmobile shop....ik vermoed als ik gebeld had dat ik de volgende dag al de goede had gehad...hee...vergissen is menselijk :) Service 9
  • Ruime keuze...als vaste klant van Tmobile moest ik voor mijn S4 mini 40 euro bijbetalen bij mijn nieuwe abo...bij GSMeasy 0 euro....perfect toch?? Assortiment 9
  • Heb het zelfs al gedaan!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kruimel69
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

leoniew1984

Aankoop: Online

Goede service, duidelijk en snel!

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Gelijk mails ontvangen over mijn bestelling met goede uitleg Service 10
  • Veel keuze! Assortiment 10
  • Echt top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leoniew1984
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-11-2013

Zwemles

Aankoop: Online

Eenvoudig bestellen, goede service en snelle levertijd. Voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!

  • Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en is duidelijk. Klein minpuntje is dat je bij het invullen van je gegevens geen alternatief afleveradres kunt opgeven. Gemak 8
  • Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Geweldige levertijd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwemles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

Frankie1965

Aankoop: Online

Geweldige service!!
Goed snel makkelijk keurig!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frankie1965
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-11-2013

judje1977

Aankoop: Online

Super service, erg overzichtelijk en duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van judje1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kruifies

Aankoop: Online

Eigenlijk weinig aan toe te voegen :-)
Gewoon een goed service!

  • velden zijn overduidelijk, communicatie zonder de welbekende 'addertjes'. Gemak 9
  • snelle response op de vragen Service 9
  • 1 van de partijen die zijn voorraad wel up to date heeft! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kruifies
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kaatje02

Aankoop: Online

Helemaal goed geen puntje van kritiek

  • Alles heel duidelijk Gemak 9
  • Helemaal top er stond iets verkeerd ff bellen en is meteen opgelost Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kaatje02
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-11-2013

henkie 44

Aankoop: Online

  • leuke telefoon gezien bij gsmeasy naar de website toe en gemakkelijk te bestellen Gemak 8
  • je krijgt bericht als ze de telefoon komen brengen en bellen nog een keer op of alles goed is met de telefoon Service 8
  • veel keuze Assortiment 8
  • al een paar keer aanbevolen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van henkie 44
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2013

Jootje24

Aankoop: Online

Is gewoon goed.

  • Goede overzichtelijke site. Gemak 10
  • Zeer goede service. Alles wordt snel en goed afgewikkeld. Dit was een verlenging voor mij. Kreeg netjes per e-mail en per post aanbiedingen toegestuurd. Service 10
  • Zeer ruime keuze. Assortiment 10
  • Klantvriendelijkheid perfect. Kreeg binnen 2 dagen ook een gratis flipcase toegestuurd. Deze was defect. Na 1 telefoontje had ik de volgende dag al een nieuwe in de bus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jootje24
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-11-2013

DidyH

Aankoop: Online

Gewoon weg super dienstverlening en super snelle levering en schakeling tussen de provider!!

  • Overzichtelijke site Gemak 10
  • Ik had eerst een Samsung SIV besteld, maar wilden toch liever een SII 4G. Telefonisch contact alsmede de bestelling om te zetten verliep vlekkeloos.., super! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik was zeer zeer tevreden over het gehele proces!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DidyH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-11-2013

NikkiSep

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • super goede service. we hadden iets n iet bij onse bestelling en hebben we gebeld 2 dagen later was het in huis.. Service 10
  • genoeg keuse Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NikkiSep
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-11-2013

Mart uit Heythuysen

Aankoop: Online

Zeer goede winkel waar men rekening houd met de klanten.

  • De eerste keer dat ik mijn abbo neem bij GSMEASY.nl, alles werd moeiteloos afgehandeld. Gemak 10
  • Service die geleverd werd was perfect Service 10
  • Zeer ruime keuze in toestellen en abbonementen, kan niet beter Assortiment 10
  • DE klantvriendelijkheid, service en de manier waarop je door de medewerkers wordt geholpen is perfect. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mart uit Heythuysen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-11-2013

Erik zeewolde

Aankoop: Online

Gewoon goede shop. Dit is de 3e keer dat ik m'n telefoon heb besteld via deze site en m'n abbo verlengd. Dat zegt genoeg. Makkelijk, goede klantenservice, snelle levering. Ik zie geen verbeterpuntje.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Erik zeewolde
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
04-11-2013

yootje32

Aankoop: Online

Supershop dit, ik had mijn keuze gemaakt, van alles in t winkelwagentje gemikt en afgerekend via Ideal.
10 minuten later kwam ik tot de ontdekking dat ik de verkeerde telefoon had besteld, het bleek een ander typte te zijn die ik wilde. Meteen naar de klantenservice gebeld en via de telefoon is de bestelde gsm verwijderd en de juiste geplaats. Ik moest uiteraard bijbetalen, dit kon ik bij de koerier doen, zonder de extra rembourskosten (toppie dus). De dame aan de lijn zei dat ze snel verder ging met mijn bestelling ( ik moest ophangen dus haha ) want ze moest snel de veranderde bestelling doorgeven, dan kreeg ik nl nog de dag erna mijn gsm.

Dag erna heb ik keurig mijn bestelling gekregen.
De koerier was ook netjes, vriendelijk en beleefd.

mvg
--

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yootje32
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-11-2013

Sascha82

Aankoop: Online

De service was zeer klant gericht. Afspraak met koerier was perfect voor elkaar. Op afgesproken tijd. Zeker aanrader om hier telefoon aan te schaffen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Telefonisch legitimatiebewijs geregeld omdat Italiaans id bewijs niet online ingevoerd kon worden. Service was perfect, alles werd gelijk geregeld. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sascha82
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2013

biancadendunnen

Aankoop: Online

Al een aantal keer mijn telefoon besteld bij Gsmeasy. Prima service. Snel geregeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van biancadendunnen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-10-2013

hugojansen

Aankoop: Online

Na enig speurwerk op verschillende websites en in winkels, heb ik onlangs een HTC One besteld online bij GSM easy, aangezien hij hier het goedkoopste was. Ik ben verrast door de snelle service en de gemakkelijke manier van bestellen en afhandelen van alles. Ze doen er echt alles aan om het de klant zo eenvoudig en simpel mogelijk te houden. Bezorging van mijn bestelling verliep vlekkenloos, alles was online tot op het uur goed te volgen en verliep probleemloos.
De 9.3 is DIK verdient!

  • Zeer overzichtelijke en gebryuiksvriendelijk website. Gemak 10
  • Snel, duidelijk en vriendelijk Service 9
  • keuze in overvloed Assortiment 9
  • Gewoon een degelijke website, met goede service en duidelijke werkwijze. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hugojansen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-10-2013

Hans Beelen

Aankoop: Online

Betere aanbieding dan bij de provider zelf. Snelle en goede service.

  • Snel en makkelijk aan te vragen. Gemak 10
  • Had een verlengen aangevraagd waarna ze mij vertelden dat het goedkoper werd. Ook kreeg ik een veel betere aanbieding dan voor hetzelfde abonnement bij Vodafone zelf. Scheelde 20 euro per maand. Service 10
  • Ze hadden wat ik wilde hebben. Assortiment 10
  • Goede service en vriendelijke klantenservice. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hans Beelen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2013

gerdagenee

Aankoop: Online

Top Actie en keurige afhandeling.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gerdagenee
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2013

Jalvi

Aankoop: Online

Bestelproces ging makkelijk. Levering op de gekozen dag waarin aangegeven wordt tussen welke 2 uur dit gebeurd, zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Aflevering ook prima met duidelijke uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jalvi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2013

jolandajoan

Aankoop: Online

was voor ons dus makkelijk, (houden zo).
bestelling met ordernummer:

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • onze bestelling was binnen 12 uur geregeld en bezorgt. Toppie hoor maak je niet vaak meer mee. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jolandajoan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2013

henktiknatacha

Aankoop: Online

echt een top winkel

  • overzichtelijk en makkelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • ruim assortiment Assortiment 9
  • ik zou deze winkel iedereen aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van henktiknatacha
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-10-2013

famkeijser

Aankoop: Online

Prima online winkel echt aanrader

  • Lekker uit je luie stoel zo geregeld Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Keuze is reuze Assortiment 9
  • Snel simpel goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van famkeijser
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

c.kaya

Aankoop: Online

  • Je hoeft niks op te sturen alles wordt thuis meteen geregeld. Gemak 9
  • Je krijgt gelijk antwoord op je mails. Service 10
  • Hij voldoet aan mijn verwachtingen. Assortiment 8
  • Je hebt je product binnen enkele dagen thuis en ze houden zich aan de afspraken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van c.kaya
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Jan Willem de Kort

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website waarop snel te vinden is wat ik zocht. Gemak 8
  • Via de mail continue op de hoogte gehouden van de status van de order. Ook over het bezorgtijdstip door de koerier, die overigens ook erg duidelijk en vriendelijk was. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Willem de Kort
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-10-2013

guidosnoek

Aankoop: Online

Goede site, goede aanbiedingen, telefoon was stuk goedkoper dan op andere sites, goede service. Geen gedoe meer met zelf documenten inscannen etc. dit gebeurt door de pakketbezorger. Snelle bezorging.

Top.

  • De pakketbezorger scant alle documenten in, dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Gemak 9
  • Snelle levering Service 8
  • Top aanbieding, telefoon was goedkoper dan op andere sites. Tot wel 150 euro verschil. Assortiment 8
  • Goede betrouwbare site, ik zou deze site aanbevelen aan andere mensen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van guidosnoek
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

dilise

Aankoop: Online

  • Het invullen van het formulier heeft me drie telefoontjes gekost. Dit kan duidelijker. Gemak 8
  • Goede en snelle service. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dilise
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-10-2013

fransbosapeldoorn

Aankoop: Online

  • alles online en zeer overzichtelijk Gemak 9
  • ik heb contact gehad met de klantenservice en die hebben mijn vragen naar tevredenheid beantwoord. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • als ik goed behandeld wordt dan zal dit ook gelden voor een ander. Ik bentrvreden waarom een keniis dan niet? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fransbosapeldoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-10-2013

gerben93

Aankoop: Online

De order keurig en stipt optijd verwerkt!
Goede aanbiedingen en ook nog een gratis flipcase bij mijn bestelling! Prima service.

  • Snel en overzichtelijk alle aanbiedingen per telefoon bekijken! Gemak 9
  • Vriendelijke klantenservice en snelle verwerking van de order. Service 10
  • Alle actuele merken zijn aanwezig. Assortiment 9
  • Mijn order is perfect en snel afgewerkt en levering op mijn werk was ook geen probleem!Ik zou het aanbevelen aan mijn vrienden en familie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gerben93
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Annette75

Aankoop: Online

Super goed en vriendelijk geholpen en een snelle levering!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Annette75
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-10-2013

gebruiker2510

Aankoop: Online

Ik was toe aan een verlenging van mijn abonnement en was aan t rondkijken op internet naar een goede aanbieding.
Ik kwam dus op GSMEASY.NL terecht en vond daar niet 1 maar 2 aanbiedingen die voor mij bijzonder aantrekkelijk waren.
Online in korte tijd geregeld en een datum gekozen wanneer ik de koerier kon ontvangen...alles super geregeld :)

  • Super makkelijke site en je hoeft geen papieren meer op te zoeken, gewoon in 1 keer bij de koerier alles regelen en klaar Gemak 8
  • kreeg van alle acties een bevestigings mail en een sms en mail met de tijd dat de koerier langs zou komen...op de dag die ik zelf mocht uitkiezen. Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • ik zou zeker deze site/winkel aanbevelen bij andere. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gebruiker2510
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2013

Jeroen DH

Aankoop: Online

Gemak dient de mens, zoeken, bestellen en klaar. Binnen 1 dag mijn telefoon ontvangen.

  • Online bestellen of gewoon aangeven dat je gebeld wilt worden. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Diverse keren iets besteld, prima en snelle service en snelle reacties op vragen via email en telefoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen DH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-10-2013

geahaasjes

Aankoop: Online

Heel snel en gedaan wat is beloofd...

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • gemakkelijk alles op 1 site, goed te vergelijken verschillende telefoons en providers! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van geahaasjes
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-10-2013

Alain de Deugd

Aankoop: Online

Het werkt gewoon uitstekend. De communicatie tussen bepaalde klanten kan wel beter omdat me telefoon op een andere dag werd geleverd dan gepland door een communicatiefout achter de schermen.

  • Je hebt een duidelijk overzicht op de site en je kan snel alles afronden. De rest doen ze als de courier ter plaatse is. Gemak 8
  • Wordt zeer snel afgehandeld, je kan zelf inplannen wanneer ze het pakketje afleveren en dus zal het niet via via maar gewoon op een bepaalde tijd periode waarin het voor jou het beste uitkomt. Service 9
  • Ik heb maar een bestelling gedaan en wist wat ik wou hebben dus hier heb ik niet zo naar gekeken. Assortiment 8
  • Ik zou het aan iedereen aanraden.. Het gaat naar wens en alles word voor je geregeld. tevens hoef je niet naar een winkel in het centrum. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alain de Deugd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-10-2013

aOnline

Aankoop: Online

  • De site is overzichtelijk en een bestelling is (zeer) snel afgerond. Kopie├źn van documenten hoeven niet te worden toegezonden, maar worden gemaakt door de koerier die desgewenst 's avonds na het werk even langskomt. Gemak 10
  • De wijze waarop de bestelling wordt geleverd, geeft alle vertrouwen dat eventuele problemen adequaat zullen worden opgepakt. Tot dusverre heb ik echter geen problemen ervaren. Service 10
  • De nieuwste toestellen tegen de scherpste prijs. Diezelfde prijs werd overigens ook door een andere site aangeboden, maar GsmEasy deed er een klein presentje bij: een flipcase (hoesje) voor het toestel. Assortiment 10
  • Het voorgaande maakt wel duidelijk waarom ik een 10 aan GsmEasy geef. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van aOnline
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-10-2013

Ulgur1

Aankoop: Online

Ik heb naar de goedkoopste iphone5 met abo gezocht, en kwam op 2 sites uit die de goedkoopste waren.Daarna gezocht op reviews van de sites en GSMEASY kwam als betrouwbaarste over.

  • Duidelijke site waar je alles snel kunt vinden Gemak 9
  • Duidelijke en snelle email met status informatie Service 9
  • Ik heb alleen maar naar de iphone5 gezocht Assortiment 9
  • Doordat ze snel, betrouwbaar en goedkoop leveren beveel ik ze iedereen aan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ulgur1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-10-2013

frits10

Aankoop: Online

Prima geholpen en een goede en snelle sevice

  • even bellen en je wordt goed geholpen Gemak 9
  • Eerst een foute bestelling gedaan zonder problemen afbesteld en een paar weken later de goede prima Service 10
  • genoeg keus en goede prijzen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van frits10
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.