Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


308 reviews Totaalscore 9,2
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 4 van 36
Totaal 9,2
5 sterren
06-01-2014

bakar

Aankoop: Online

Snelle service, telefoon werd op zeer korte termijn bezorgd op een door mij aangegeven tijdstip. Topservice! Verder behoort GSMeasy toch wel tot een van de goedkopere aanbieders (na eigen internetonderzoek)!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bakar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-01-2014

groenewal

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van groenewal
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-01-2014

Koelewijn95

Aankoop: Online

Goed en overzichtelijk. Duidelijk in communicatie en goede afhandeling van contract gegevens. Toestel was snel geleverd inclusief abonnement.

  • Snel en eenvoudig een toestel uit te zoeken en te bestellen. Site is overzichtelijk. Gemak 9
  • Een snelle service en dat tijdens de feestdagen. Service 9
  • Veel keuze in telefoons en abonnementen. Assortiment 9
  • Betrouwbaar en een goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Koelewijn95
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-01-2014

Gabriel7B7Ibrahim

Aankoop: Online

Ik had een leuke aanbieding op GSMeasy gevonden. Ik heb het makkelijk kunnen bestellen, de communicatie ging goed, en alles verliep best wel snel. Ik ben nu erg tevreden met mij nieuwe aankoop en mijn toestel ;).

  • Heel erg makkelijk en duidelijke taal. Gemak 10
  • Men komt zijn beloften na. Dat is erg fijn. Service 10
  • Er staan hele leuke aanbiedingen, waar elders niet staan. Assortiment 10
  • Absoluut aan te bevelen. Go Go gsmeasy ;). Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gabriel7B7Ibrahim
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-01-2014

julia1956

Aankoop: Online

zie bovenstaande antwoorden

  • het is via internet allemaal zo geregeld. Gemak 8
  • super tevreden over alles Service 9
  • mooie telefoon met als cadeau een laptop en tablet! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van julia1956
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-01-2014

HanZie

Aankoop: Online

  • Duidelijke website met hier en daar een puntje wat mogelijk verbeterd mag worden. Maar al met al duidelijk en makkelijk. Gemak 9
  • Snelle reacties op mail, duidelijke informatie over de telefoon. Service 9
  • Zo ver ik kon zien waren alle telefoons leverbaar, zoals ook all abbonementen. Assortiment 10
  • Zo goed als geen problemen ondervonden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HanZie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
06-01-2014

Huge71

Aankoop: Online

Ik was op zoek naar een nieuw abonnement en vond bij Gsmeasy een erg goede aanbieding.De bestelling verliep vlot via de site. Via de mail kwam het contract binnen dat ingevuld en gescand weer retour is gegaan. Via de mail status-updates ontvangen en na 5 dagen was het toestel afgeleverd.
Duidelijke website, ruime betalingsmogelijkheden en gratis verzending.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Huge71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-01-2014

rrmc

Aankoop: Online

enig minpunt bleek dat op de site mijn gekozen uitvoering op voorraad was maar tijdens bevestiging aankoop bleek dit toch niet het geval. kostte enkele dagen extra

  • via advertentie snel juiste webpage gevonden Gemak 8
  • zeer vlotte afhandeling van mailen Service 9
  • mijn voorkeuren allen voorradig, dus kiezen maar Assortiment 10
  • prima ervaring dus zeker een aanbeveling waard Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rrmc
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-12-2013

acapella13

Aankoop: Online

Top service, snelle levering.
Zeer goed en vriendelijk!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van acapella13
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
18-12-2013

grizzly180

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van grizzly180
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-12-2013

kussiesll

Aankoop: Online

Duidelijk en helder kostenoverzicht. Bleek goedkoopste te zijn na uitgebreide zoekactie!

  • Duidelijke omschrijvingen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kussiesll
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2013

teizer

Aankoop: Online

  • ging makkelijk Gemak 8
  • snel en handig Service 9
  • prima Assortiment 8
  • prima online shop en erg goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van teizer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2013

verme128

Aankoop: Online

makkelijk en snel, maar niet te vergeten goedkoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • makkelijk en snel, maar niet te vergeten goedkoop. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van verme128
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-12-2013

Fam. E. van Dongen

Aankoop: Online

Minpunten heb ik niet. Geen ervaring mee!
Pluspunten: overzichtelijk,ruim assortiment en snelle en keurige afhandeling.

  • Het bestellen vanuit huis ging echt onwijs makkelijk! Ruime keuze en een zeer overzichtelijke website met alle aanbieders bij elkaar Gemak 10
  • Ik heb maar 1x contact gehad met GSM easy en dat verliep vlekkeloos Service 9
  • Assortiment is zeer ruim. Echter mocht je op zoek zijn naar 1 bepaald toestel dan is alles op de site uiteraard overbodig maar dat geldt dan voor elke site Assortiment 10
  • Mijn ervaring is van dien aard dat ik hem aan iedereen zal aanbevelen. Sterker nog, 2 van mijn collega's hebben ook al een order geplaatst. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fam. E. van Dongen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2013

henri32

Aankoop: Online

geen

  • van uit je stoel bestellen Gemak 9
  • zeer goede service Service 10
  • heel uitgebreid Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van henri32
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-12-2013

Dgmr

Aankoop: Online

Goede communicatie rondom levering en groot assortiment. Niet aan te bevelen voor accessoires en slechte nazorg.

  • Makkelijk bestellen, snelle levering, groot assortiment Gemak 9
  • Over levering toestel niks dan goeds. Echter, ik had bij mijn toestel ook een hoesje en screenprotector besteld. De protector plakte niet, het hoesje (aanbevolen voor dit toestel via de site) was te klein.Meerdere malen geprobeerd om contact hierover te krijgen met GSMeasy....geen enkele reactie op mails, infoformulier op de site etc. Aan te bevelen voor abonnement en telefoon, maar accessoires zou ik elders bestellen.Ook werd mij verteld dat ik de multisim die bij mijn abonnement hoort binnen 2 dgn in huis zou hebben. Bij navraag bij Vodafone bleek dit minimaal 3 weken te zijn. Service 6
  • Altijd de nieuwste toestellen als 1 vd eersten in huis. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dgmr
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-12-2013

isabelle3004

Aankoop: Online

Zeer goed geregeld alles en overzichtelijk.
Snel geleverd.

  • Ideaal dat je alles vanuit huis kan doen. Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden met voortgang van je bestelling. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snel geregeld en goed bereikbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van isabelle3004
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-12-2013

Gerd-Jeroen

Aankoop: Online

  • Is echt EASY.... Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Volgens mij hebben ze alles van zo'n beetje elke provider Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerd-Jeroen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

Djeena

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Wordt zelfs terug gebeld. Service 9
  • Uit veel producten te kiezen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Djeena
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2013

lytsmemke

Aankoop: Online

snelle behandling,duidelijke bestelling.goede bezorging

  • het was heel gemakkelijk en duidelijk om een bestelling te plaatsen. Gemak 9
  • goede service je kan zelf ook nog bezorgtijden aangeven. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lytsmemke
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-12-2013

Miss desorientatie

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Kan dit aanraden, kwaliteit en een nette prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miss desorientatie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2013

jwheidema

Aankoop: Online

Snelle service en uitstekende afhandeling

  • erg overzichtelijk en makkelijk Gemak 9
  • goede service Service 9
  • Ruim Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jwheidema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

Zand72

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website en eenvoudige bestelwijze Gemak 10
  • snelle service en mail beantwoording Service 10
  • Uitgebreid genoeg Assortiment 10
  • gezien mijn ervaringen altijd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Zand72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

happyikke

Aankoop: Online

Het werkt makkelijk en snel, binnen 3 dagen zou de telefoon bij hun binnen zijn en de 4e dag had ik hem al. Ook de koeriersdienst was netjes op tijd en handelde alles netjes af.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van happyikke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

jacq1973

Aankoop: Online

gewoon super...in alles!!4e telefoon besteld hier en goed , netjes en supersnel alles!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jacq1973
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
20-11-2013

rles

Aankoop: Online

Makkelijk in gebruik en veel keus

  • Echt topsite!! Heel gebruiksvriendelijk! Gemak 10
  •   Service
  • Heel uitgebreid, scherpe prijzen en veel keuze. Assortiment 9
  • Gewoon erg goede service en supersnelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

pzweep

Aankoop: Online

Perfecte service en afhandeling. Raad iedereen aan hier te bestellen.

  • Overzichtelijke site en veel keuze. Gemak 10
  • Na bestelling direct mail met de bestelde producten. Volgende dag mailtje met goedkeuring en dag voor bezorging mailtje dat amp de bestelling heeft opgehaald op dag zelf sms en mail over de exacte bezorgingstijd. Service 10
  • De note 2 overal 45 euro per maand en 40 euro bij betalen. Bij gsmeasy.nl 38 euro per maand en 0 euro bij betalen zelfs gratis bezorgd. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pzweep
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-11-2013

kruimel69

Aankoop: Online

Fijne website, goede snelle service en de prijzen zijn prima!!De bezorger die mij thuis kwam was efficiƫnt,vriendelijk en had humor....en dat is voor mij genoeg om een stom foutje met een verkeerde simkaart absoluut niet erg te vinden...ik heb er zelfs niet over gebeld om te klagen...vergissen is menselijk!!

  • Duidelijke website...uitzoeken en bestellen zo gebeurd. Gemak 9
  • op de dag van levering een sms en een mail hoe laat ze komen....perfect!! Enige minpuntje...verkeerde simkaart bij de S4 mini geleverd..in 5 minuten kunnen oplossen bij de Tmobile shop....ik vermoed als ik gebeld had dat ik de volgende dag al de goede had gehad...hee...vergissen is menselijk :) Service 9
  • Ruime keuze...als vaste klant van Tmobile moest ik voor mijn S4 mini 40 euro bijbetalen bij mijn nieuwe abo...bij GSMeasy 0 euro....perfect toch?? Assortiment 9
  • Heb het zelfs al gedaan!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kruimel69
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

leoniew1984

Aankoop: Online

Goede service, duidelijk en snel!

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Gelijk mails ontvangen over mijn bestelling met goede uitleg Service 10
  • Veel keuze! Assortiment 10
  • Echt top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leoniew1984
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-11-2013

Zwemles

Aankoop: Online

Eenvoudig bestellen, goede service en snelle levertijd. Voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!

  • Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en is duidelijk. Klein minpuntje is dat je bij het invullen van je gegevens geen alternatief afleveradres kunt opgeven. Gemak 8
  • Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Geweldige levertijd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwemles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2013

Frankie1965

Aankoop: Online

Geweldige service!!
Goed snel makkelijk keurig!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frankie1965
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-11-2013

judje1977

Aankoop: Online

Super service, erg overzichtelijk en duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van judje1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kruifies

Aankoop: Online

Eigenlijk weinig aan toe te voegen :-)
Gewoon een goed service!

  • velden zijn overduidelijk, communicatie zonder de welbekende 'addertjes'. Gemak 9
  • snelle response op de vragen Service 9
  • 1 van de partijen die zijn voorraad wel up to date heeft! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kruifies
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

kaatje02

Aankoop: Online

Helemaal goed geen puntje van kritiek

  • Alles heel duidelijk Gemak 9
  • Helemaal top er stond iets verkeerd ff bellen en is meteen opgelost Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kaatje02
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-11-2013

henkie 44

Aankoop: Online

  • leuke telefoon gezien bij gsmeasy naar de website toe en gemakkelijk te bestellen Gemak 8
  • je krijgt bericht als ze de telefoon komen brengen en bellen nog een keer op of alles goed is met de telefoon Service 8
  • veel keuze Assortiment 8
  • al een paar keer aanbevolen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van henkie 44
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2013

Jootje24

Aankoop: Online

Is gewoon goed.

  • Goede overzichtelijke site. Gemak 10
  • Zeer goede service. Alles wordt snel en goed afgewikkeld. Dit was een verlenging voor mij. Kreeg netjes per e-mail en per post aanbiedingen toegestuurd. Service 10
  • Zeer ruime keuze. Assortiment 10
  • Klantvriendelijkheid perfect. Kreeg binnen 2 dagen ook een gratis flipcase toegestuurd. Deze was defect. Na 1 telefoontje had ik de volgende dag al een nieuwe in de bus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jootje24
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-11-2013

DidyH

Aankoop: Online

Gewoon weg super dienstverlening en super snelle levering en schakeling tussen de provider!!

  • Overzichtelijke site Gemak 10
  • Ik had eerst een Samsung SIV besteld, maar wilden toch liever een SII 4G. Telefonisch contact alsmede de bestelling om te zetten verliep vlekkeloos.., super! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik was zeer zeer tevreden over het gehele proces!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DidyH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-11-2013

NikkiSep

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • super goede service. we hadden iets n iet bij onse bestelling en hebben we gebeld 2 dagen later was het in huis.. Service 10
  • genoeg keuse Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NikkiSep
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-11-2013

Mart uit Heythuysen

Aankoop: Online

Zeer goede winkel waar men rekening houd met de klanten.

  • De eerste keer dat ik mijn abbo neem bij GSMEASY.nl, alles werd moeiteloos afgehandeld. Gemak 10
  • Service die geleverd werd was perfect Service 10
  • Zeer ruime keuze in toestellen en abbonementen, kan niet beter Assortiment 10
  • DE klantvriendelijkheid, service en de manier waarop je door de medewerkers wordt geholpen is perfect. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mart uit Heythuysen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-11-2013

Erik zeewolde

Aankoop: Online

Gewoon goede shop. Dit is de 3e keer dat ik m'n telefoon heb besteld via deze site en m'n abbo verlengd. Dat zegt genoeg. Makkelijk, goede klantenservice, snelle levering. Ik zie geen verbeterpuntje.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Erik zeewolde
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
04-11-2013

yootje32

Aankoop: Online

Supershop dit, ik had mijn keuze gemaakt, van alles in t winkelwagentje gemikt en afgerekend via Ideal.
10 minuten later kwam ik tot de ontdekking dat ik de verkeerde telefoon had besteld, het bleek een ander typte te zijn die ik wilde. Meteen naar de klantenservice gebeld en via de telefoon is de bestelde gsm verwijderd en de juiste geplaats. Ik moest uiteraard bijbetalen, dit kon ik bij de koerier doen, zonder de extra rembourskosten (toppie dus). De dame aan de lijn zei dat ze snel verder ging met mijn bestelling ( ik moest ophangen dus haha ) want ze moest snel de veranderde bestelling doorgeven, dan kreeg ik nl nog de dag erna mijn gsm.

Dag erna heb ik keurig mijn bestelling gekregen.
De koerier was ook netjes, vriendelijk en beleefd.

mvg
--

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yootje32
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-11-2013

Sascha82

Aankoop: Online

De service was zeer klant gericht. Afspraak met koerier was perfect voor elkaar. Op afgesproken tijd. Zeker aanrader om hier telefoon aan te schaffen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Telefonisch legitimatiebewijs geregeld omdat Italiaans id bewijs niet online ingevoerd kon worden. Service was perfect, alles werd gelijk geregeld. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sascha82
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2013

biancadendunnen

Aankoop: Online

Al een aantal keer mijn telefoon besteld bij Gsmeasy. Prima service. Snel geregeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van biancadendunnen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-10-2013

hugojansen

Aankoop: Online

Na enig speurwerk op verschillende websites en in winkels, heb ik onlangs een HTC One besteld online bij GSM easy, aangezien hij hier het goedkoopste was. Ik ben verrast door de snelle service en de gemakkelijke manier van bestellen en afhandelen van alles. Ze doen er echt alles aan om het de klant zo eenvoudig en simpel mogelijk te houden. Bezorging van mijn bestelling verliep vlekkenloos, alles was online tot op het uur goed te volgen en verliep probleemloos.
De 9.3 is DIK verdient!

  • Zeer overzichtelijke en gebryuiksvriendelijk website. Gemak 10
  • Snel, duidelijk en vriendelijk Service 9
  • keuze in overvloed Assortiment 9
  • Gewoon een degelijke website, met goede service en duidelijke werkwijze. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hugojansen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-10-2013

Hans Beelen

Aankoop: Online

Betere aanbieding dan bij de provider zelf. Snelle en goede service.

  • Snel en makkelijk aan te vragen. Gemak 10
  • Had een verlengen aangevraagd waarna ze mij vertelden dat het goedkoper werd. Ook kreeg ik een veel betere aanbieding dan voor hetzelfde abonnement bij Vodafone zelf. Scheelde 20 euro per maand. Service 10
  • Ze hadden wat ik wilde hebben. Assortiment 10
  • Goede service en vriendelijke klantenservice. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hans Beelen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2013

gerdagenee

Aankoop: Online

Top Actie en keurige afhandeling.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gerdagenee
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2013

Jalvi

Aankoop: Online

Bestelproces ging makkelijk. Levering op de gekozen dag waarin aangegeven wordt tussen welke 2 uur dit gebeurd, zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Aflevering ook prima met duidelijke uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jalvi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2013

jolandajoan

Aankoop: Online

was voor ons dus makkelijk, (houden zo).
bestelling met ordernummer:

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • onze bestelling was binnen 12 uur geregeld en bezorgt. Toppie hoor maak je niet vaak meer mee. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jolandajoan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2013

henktiknatacha

Aankoop: Online

echt een top winkel

  • overzichtelijk en makkelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • ruim assortiment Assortiment 9
  • ik zou deze winkel iedereen aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van henktiknatacha
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-10-2013

famkeijser

Aankoop: Online

Prima online winkel echt aanrader

  • Lekker uit je luie stoel zo geregeld Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Keuze is reuze Assortiment 9
  • Snel simpel goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van famkeijser
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.