Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


277 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 4 van 35
Totaal 10
5 sterren
18-10-2013

adm18403

Aankoop: Online

Een prima winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Gewoon een goede winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adm18403
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-10-2013

jsklijn

Aankoop: Online

  • je ziet snel wanneer je kan verlengen en welke aanbiedingen ze hebben. even gegevens invullen en binnen 5 min waren we klaar. Gemak 10
  • snelle service. volgende dag al geleverd en ook binnen de opgegeven tijd. Service 10
  • ze hebben eigenlijk alle telefoons bij alle providers Assortiment 10
  • dit is onze tweede aankoop en hebben gsmeasy ook gelijk bij andere aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsklijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-10-2013

rujock

Aankoop: Online

GSM Easy doet wat ze belooft, en hadden de beste deal : best of both worlds !

  • zeer duidelijke site, makkelijk bestel proces : volgende dag geleverd Gemak 9
  • supersnel, volledig geleverd : man aan de deur op het exact aangegeven moment, vriendelijk, snel, klaar ! Service 9
  • gevonden wat ik zocht Assortiment 8
  • prima ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rujock
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-10-2013

johnwhoelse

Aankoop: Online

Ze zeggen wat ze doen en doen ook wat ze zeggen. Top!

  • Je wordt gemakkelijk door het bestelproces, betaalproces en het afleverproces geloodst. Top! Gemak 9
  • Ik heb nog geen problemen ondervonden. Alleen dat is al service! Service 8
  • Veel uitgebreidere keus in mobiele telefoons t.o.v. de webwinkel van de provider. Assortiment 9
  • Gemakkelijk, snel en veel keus: wie zou je dat niet willen aanbevelen? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van johnwhoelse
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2013

luigid

Aankoop: Online

zie beoordelingen boven

  • alles liep lekker vlot. ook de afspraak met de leverancier was helder en accuraat Gemak 9
  • men was vergeten om de flipcase bij te sluiten. maar na een mailtje werd deze meteen opogestuurd. Service 9
  • ruime keuze en goede aanbieding. was dan ook snel klaar met zoeken naar een nieuw abbonnement. Assortiment 9
  • als ik tevreden ben als kritische consument, waarom een ander dan niet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van luigid
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2013

ouchen

Aankoop: Online

Geen problemen ondervonden, op een vrijdag besteld, op zaterdag telefoon al binnen!
Alles ging supermakkelijk en lekker snel,

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ouchen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-10-2013

marsje125

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marsje125
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-10-2013

nicolemarc

Aankoop: Online

Ik vind alles goed aan de winkel.
De service is ook goed en snel.
Dus heb eigenlijk niet echt wat aan te merken...
Behalve dat het een top winkel is!

  • Goeie serves en makkelijk Gemak 8
  • Goede en snelle service word er veleend dat is wel fijn! Service 6
  • Veel keuze en goede acties Assortiment 9
  • Zou het wel aan raden ja. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nicolemarc
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
12-10-2013

Bas Terwee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik bestel op vrijdag ochtend een nieuwe telefoon. Deze is volgens de website op dit moment ruim voorradig (20 stuks). In mijn bevestiging staat ook de telefoon vermeld, maar de bestelling is zonder telefoon afgeleverd op zaterdag afgeleverd. Er zit een papiertje bij waarop ik voor het eerst zie dat er geen voorraad zou zijn en dat mijn telefoon later geleverd wordt. Ronduit schandalig! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Je krijgt tal van mailtjes met informatie die dus achteraf niet eens correct blijft te zijn. Ik kan niemand deze winkel adviseren! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bas Terwee
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-10-2013

Betsie

Aankoop: Online

  • Laagdrempelig en duidelijk als je product wilt zoeken! Gemak 8
  •   Service
  • Groot assortiment waarbij je duidelijk geïnformeerd wordt en daardoor je keuze kunt bepalen. Assortiment 8
  • Bestelling wordt vlot afgehandeld en de volgende dag geleverd. Geen bezorgkosten!! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Betsie
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-10-2013

madern78

Aankoop: Online

Alles gaat soepel, goede afspraken via de mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestrlling tot levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van madern78
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-10-2013

Elise1999

Aankoop: Online

Vooral de seevice is fijn dat je gelijk wordt verdee geholpen als iets niet lukt.

  • Fijne overzichte website zonder addertjes onder het gras Gemak 8
  • Nadat ik niet verder kon met bestellen op de website heb ik het direct via de live chat op de site kunnen afhandelen goede service hoor! Service 10
  • De telefoon die ik zocht was er en meeedere leuke waardoor ik even begon te twijfelen. Assortiment 10
  • Niks mis mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Elise1999
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-10-2013

markster360

Aankoop: Online

Geen problemen ondervonden, op een vrijdag besteld, op zaterdag telefoon al binnen!
Alles ging supermakkelijk en lekker snel, ook aftersales zijn uitstekend!

  • Duidelijke website, binnen een kwartier had ik mijn telefoonabonnement incl telefoon besteld. Gemak 9
  • Prima! ik had na levering nog een vraag over betaling en die was de dag erna netjes beantwoord! Service 10
  • Ziet er volledig uit, heb niet uitgebreid gekeken want ik wist waar ik voor kwam. Assortiment 9
  • Waarom niet! Alles gaat snel en zonder problemen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van markster360
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-10-2013

vernam

Aankoop: Online

De galaxy s4 heel snel in huis, goede afwikkeling via mailcontact. het verliep gewoon perfect.Thnx

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vernam
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

pijllj

Aankoop: Online

Ik geef de winkel een 10 omdat het gewoon allemaal snel geregeld is en je niet lang hoeft te wachten. Daarbij is de service top!

  • Je hoeft er de deur niet voor uit! Gemak 10
  • Prima service vanaf het moment van bestellen tot aan de levering thuis! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Meteen puur omdat alles snel en goed geregeld is! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pijllj
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

Chantal.

Aankoop: Online

Service was goed. Alles duidelijk omschreven op de website. Snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Simpel en duidelijk! Gemak 10
  • Kan niet beter! Service 10
  • Goede acties en aanbiedingen. Nergens anders gevonden! Assortiment 10
  • Lijkt me duidelijk toch? 100% tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chantal.
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-09-2013

NatRon

Aankoop: Online

Ik ben op de site geraakt via Google, ik was op zoek naar een goedkoop toestel en daar vond ik een leuke aanbieding.
Daar gelijk besteld en binnen enkele dagen werdt deze thuisbezorgt. Het mooie is dat je verschillende datums krijgt om uit te kiezen. Ik ben een tevreden klant.

  • Niet veel gedaan alleen bestelling geplaatst en email in de gaten gehouden. Perfecte afhandeling van de bestelling. Gemak 9
  • Werdt via de mail goed op de hoogte gehouden. Nu alleen nog afwachten of het ook goed gaat met het nummerbehoud, maar dat verwacht ik wel. Service 9
  • Assortiment is in orde alle populaire madellen zijn aanwezig. Assortiment 9
  • Ik kan deze site zeker aan een ieder aanbevelen. Geen probleem. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NatRon
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-09-2013

ptermeulen

Aankoop: Online

  • Alles overzichtelijk bij elkaar. Snelle afhandeling. Prima! Gemak 9
  • Prettig telefooncontact, professionele afhandeling. Service 9
  • Keus te over. Assortiment 9
  • Prettige, snelle service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ptermeulen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2013

mjgjacobs

Aankoop: Online

Snel en gemakkelijk

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mjgjacobs
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2013

Quintino

Aankoop: Online

De laptop heb i terug moeten sturen door een dodenpixel wat wel minder was. Begeleiding hiervoor was wel goed.

  • Snelle bezorging maar je bent wel genoodzaakt zelf de bestelling aan te nemen. Dus thuis zijn is een must Gemak 8
  • Vriendelijke medewerkers en vriendelijke bezorger Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Quintino
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-09-2013

Machela21

Aankoop: Online

De site is erg overzichtelijk, er is genoeg keus en de bezorging betrouwbaar. Bovendien wordt er bij de bezorging snel het contract afgerond en kun je snel van je nieuwe toestel genieten.
Klachten/vragen kun je gemakkelijk stellen en de hulp is zeer goed.

  • Het is overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Gemak 9
  • Je word super goed geholpen als er problemen zijn! Service 10
  • Er is genoeg keuze. Assortiment 10
  • Zeer goed! De levering is betrouwbaar en het is makkelijk dat je ongeveer weet hoelaat hij/zij aankomt. Als er vragen zijn kun je deze makkelijk stellen via de chat dat zij aanbieden via de site. Super! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Machela21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-09-2013

maraikie

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van maraikie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-09-2013

Paul van Oerle

Aankoop: Online

Winkel doet uiterste best om zaken goed af te handelen gebruikt echter een koerier die daar wat service betreft absoluut niet bij aansluit. Dat is jammer

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Maar een 7 door de afhandeling in eerste instantie door de koerier AMP die zeer te wensen overliet en waar gemaakte afspraken niet nagekomen worden waardoor product weer teruggestuurd werd naar GSMEasy. Vervolgens een 10 voor de verdere afhandeling door Gsmeasy die alles in het werk stelde om het product alsnog snel te leveren en de service daar voor. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul van Oerle
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2013

Rabia54

Aankoop: Online

Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze webwinkel. Zeer goede service, je wordt snel geholpen als er iets mis is gegegaan en er wordt ook een oplossing bedacht. Mijn bestelling was heel snel geleverd en dit is zeker een toppunt.

  • Bestelling ging zeer gemakkelijk, juiste informatie was ook aanwezig op de website zelf alles was duidelijk uitgelegd. Gemak 8
  • Zeer goede service, je wordt snel geholpen. Service 9
  • Zeer uitgebreide assortiment. Assortiment 9
  • Ik ben zelf erg tevreden, dankzij de snelle service en je wordt stap voor stap geinformeerd over je bestelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rabia54
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2013

N.denbrinker

Aankoop: Online

Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Alleen de levering door de koerier zou beter kunnen ze gingen eerst naar een verkeerd adres maar dir werd ook snel opgelost

  • Heel eenvoudig en snel bestellen en ontvangen van een gsm Gemak 9
  • Snel Service 9
  • Veel verschillende abonnementen, gsms, kados dus veel keus Assortiment 9
  • Ja zou ik zeker aanbevelen ik denk er zelfs aan nog een gsm met abonnement te nemen voor mijn man Aanbeveling 9
» Lees de hele review van N.denbrinker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2013

Marco_vermeer

Aankoop: Online

Super makkelijk en snel geregeld. Top service. Zeker aan te raden.

  • Goeie en overzichtelijke website en ideaal dat je de deur niet meer uit hoeft Gemak 10
  • Een aantal keer met de klantenservice gebeld maar alle keren netjes geholpen door vriendelijke mensen. Service 10
  • Voor mij was het belangrijk dat ze de IPhone 5 hadden. Assortiment 10
  • Betrouwbaar en snel geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marco_vermeer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2013

mooi46

Aankoop: Online

Prima winkel, goede service en makkelijk, alles goed geregeld en netjes afgewikkeld.

  • makkelijk en eenvoudig Gemak 9
  • prima service Service 9
  • uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mooi46
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2013

petern56

Aankoop: Online

ik ben vol lof over deze webwinkel, heb geen negatiefs kunnen ontdekken. kom in november zeker terug om hier het abonnement van mijn vrouw te verlengen

  • je kunt van achter je pc alles prima regelen Gemak 10
  • het voordat ik tot koop ben overgegaan diverse malen contact gehad met de klanten service, zowel per mail als per telefoon.ik werd prima geholpen. Service 10
  • prima assortiment voor ieder wat wils. Assortiment 10
  • ik heb het contact en de afwerking van de order als zeer positief ervaren. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van petern56
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-09-2013

Dimat

Aankoop: Online

Verkeerde SIMkaart geleverd, de juiste werd alsnog opgestuurd. Helaas geen vergoeding voor het ongemak.

  • Het is even uitzoeken welk abonnement met welk toestel nou het voordeligst is. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Handige site met prettige service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dimat
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
18-09-2013

patinaja

Aankoop: Online

Ik vind de levertijd snel en soepel het gemak dat je alles gewoon thuis kan afhandelen

  •   Gemak
  • Bestelling was binnen 24 uur geleverd Service 8
  • Prijzen zijn redelijk Assortiment 8
  • Zal 100%aan vrienden aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van patinaja
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-09-2013

dilekduran

Aankoop: Online

ik heb geen minpunten aan deze winkel. Mijn bestelling zoals gsmeasy belooft op hun site, ging goed! ik werd vanaf de besteldatum tot aan levering aan deur, met exacte tijden ( hoe laat de koerier bij mij thuis zou zijn) op de hoogte gehouden, hiervoor verdient gsmeasy zeker nog eens 5* strren boven op de 10*.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dilekduran
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-09-2013

Jalill

Aankoop: Online

Wat ik niet goed vind is het gedeelte van opsturen als een product niet goed is.
De communicatie heeft in mijn geval zich slecht uit gepakt...
Belangrijk is dat je alles goed opschrijft gegevens van je toestel zodat je bij de reperateur direct vragen kan stelen over jouw reparatie.
Je moet ook echt rekening houden dat je even je telefoon kwijt bent.... En als de reperateur hem niet kan maken wordt hij door gezonden naar een andere reperateur dus dan kan het nog even duren..... In dit gedeelte moet de communicatie wat centraler worden gehouden dan is het voor iedereen duidelijk....

  • Bestellen gaat erg snel. Gemak 8
  • Na heel lang wachten en wat mailtjes over en weer over een toestel die defect was. Heeft het personeel een passelijk besluit genomen mij een nieuw toestel toe te zenden. En dan is de service als goed te noemen. Werd netjesbgebeld dat de zaak anders gedaan ging worden endat ik of de zelfde dg of een dagblater mijn nieuw toestel zou ontvangen.. Dan kan ik zeggen hetbwas het wachten dan wel waard en netjes opgelost door de medewerken. Service 10
  • Ruim en voldoende keuze is groot.. Assortiment 9
  • Kan ik aan iedereen aanbevelen. Maar zal er wel bij melden dat als je een toestel besteld sluit er een verzekering bij. Want nu pakte het voor mij erg slecht uit dat ik moest wachten op een toestel dat nieuw was en gerapareed moest worden... rekening houden dat als het product niet goed is je even zonder een telefoon kan zitten... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jalill
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-09-2013

anita252

Aankoop: Online

  • Tis gemakkelijk en geen geneuzel.. Gemak 9
  • Ben mega goed geholpen toen er wat probleempjes waren... Service 10
  • Genoeg om uit te kiezen.. Assortiment 9
  • Vriendelijke mensen, goed geholpen en overzichtelijk.. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anita252
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-09-2013

knorretje76

Aankoop: Online

  • Duidelijke website, gemakkelijk navigeren naar een abonnement met een nieuwe telefoon. Gemak 8
  • Bij elke status wijziging van de bestelling krijg je een e-mail. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Prima service, snelle afhandeling, duidelijke communicatie Aanbeveling 8
» Lees de hele review van knorretje76
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-09-2013

burak1987

Aankoop: Online

vriendelijk en punctaliteit en communicatie is perfect, zou zeker weer bestellen en zeker aanraden bij vrienden en kennissen en ook de bezorger is zeer vriendelijk en legt alles uit en netjes, is zeer belangrijk!

  • Bestelling ging zeer makkelijk en de informatie op de website was erg duidelijk. Gemak 9
  • Paar keer telefonisch contact gehad met servicedesk. Goed geholpen en geinformeerd. Service 8
  • Brede keuze!!!! Assortiment 9
  • Ik had mijn bestelling binnen een dag binnen, dus zeer snelle service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van burak1987
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-09-2013

ceyda35

Aankoop: Online

Contract tekenen en mobiel ontvangen ging heel snel en makkelijk.

  • Bestellen ging makkelijk. Ik kon alleen geen info over nummerbehoud bij verlenging zien. En leuk dat er een flipcase bij cado gegeven wordt maar aanvragen kon makkelijker vind ik en was beter geweest als je t gelijk bij de mobiel bij krijg zodat t ook gelijk gebruikt kon worden. Nu moet ik als nof eentje aanschaffen tot dat de andere dr is. Maar toch leuk bedacht Gemak 10
  • Koerier was gratis en heel gemakkelijk. Het ging allemaal veel makkelijker dan ik dacht. Alleen ik wist niet dat ik een nieuwe simkaart zou krijgen omdat de huidige niet meer in S4 past. En de nieuwe simkaart is nog steeds niet geactiveerd daarover heb ik ook nog geen informatie over gekregen. Voor de rest werd ik overal over op de hoogte gehouden en goed geïnformeerd. Service 10
  • Ik heb niet alles bekeken maar ik kon wel vinden wat ik zocht. Assortiment 9
  • zelf erg tevreden over Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ceyda35
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-09-2013

Cloud

Aankoop: Online

Ik was online aan het bestellen, was goedkoop en toen viel pc uit. Hierop heb ik gsmeasy gebeld. Medewerkster hielp me prima. Volgende dag toestel binnen, koerier was zeer vriendelijk en behulpzaam.. Enige wat intbrak was de gratis flipover. Ik heb medewerkster weer gesproken en deze zou alsnog verzonden worden. Nu dus even afwachten maar denk dat dat wel gied zit

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cloud
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-08-2013

Arlette Boele

Aankoop: Online

Ik koop weinig via internet, vindt het altijd een beetje eng maar heb nu een hele goede ervaring!! Dus zal het zeker vaker gaan doen bedankt

  • Ik koop weinig via internet, vindt het nog altijd een beetje eng, maar heb nu een hele goede ervaring bedankt! Gemak 10
  • Ze waren prima optijd en werd goed geholpen Service 10
  • Was op zoek naar een leuke aanbieding en op deze site de beste deal gevonden voor wat ik zocht Assortiment 10
  • Prima duidelijke site, duidelijke info per mail en vriendelijke bezorging die op de aangegeven tijd kwam :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arlette Boele
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
31-08-2013

Cornelisse2

Aankoop: Online

Op basis van alle positieve reviews gekozen om toch mijn telefoon te bestellen via gsm easy, nu 1,5 week geleden. Helaas tot op heden nog steeds geen telefoon ontvangen.
Woensdag bestelling geplaatst en deze zou de volgende ochtend bezorgd worden. Helaas kreeg ik 's middags al bericht dat de telefoon toch niet leverbaar was en er 3 werkdagen over heen zouden gaan. Een begin van veel bellen en mailen met gsm easy, waarbij ik continu het initiatief moest nemen, want vanuit de organisatie bleef het stil. Om een lang verhaal kort te maken, donderdag werd ik op verzoek terug gebeld en konden ze mij vertellen dat ik vrijdagmiddag mijn telefoon zou ontvangen. De gehele middag heb ik thuis gewacht, maar helaas ook nu nog steeds niets bezorgd.
Fouten maken mag en doet iedereen, maar het feit dat ik er zelf continue achteraan moet gaan, zelfs de verbinding wordt verbroken, terwijl je al 20 min in de wacht staat, maakt me toch wel erg moedeloos. Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

  • Ik dacht dat het makkelijk was het online te bestellen, de goede reviews waren voor mij de reden om dit te doen. Ik heb enorm veel spijt van, dit doe ik nooit meer. Gemak 1
  • Zeer slecht, na 1,5 week en veel contact via mail en telefoon nog steeds geen duidelijkheden en continu valse beloften. Service 1
  •   Assortiment
  • Absoluut niet, niemand voelt zich verantwoordelijk bij de klantenservice, ik heb continu een andere contactpersoon. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Cornelisse2
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-08-2013

didijansen

Aankoop: Online

vriendelijk en punctaliteit en communicatie is perfect, zou zeker weer bestellen en zeker aanraden bij vrienden en kennissen en ook de bezorger is zeer vriendelijk en legt alles uit en netjes, is zeer belangrijk!

  • uitgebreide keuze en zeer makkelijk te bestellen Gemak 9
  • uitstekende communicatie, je word goed op de hoogte gehad met de data van bezorging en tijdstip Service 9
  • zeer uitgebreid Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van didijansen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-08-2013

alafeber

Aankoop: Online

Goede en snelle service. Correcte afhandeling door koerier

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van alafeber
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
30-08-2013

wihasoft

Aankoop: Online

Ik ben erg tevreden

  • geen gedoe, het klopt gewoon, weet wat je wilt dan is het simpel Gemak 8
  • precies volgens afspraak Service 8
  • keus genoeg Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wihasoft
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
30-08-2013

AndreasVH

Aankoop: Online

Eerst een bestelling gedaan via deze webshop, maar zag de koerierskosten van 10,95 en besloot maar te stoppen met de bestelling omdat andere sites gratis verzonden (per post). Later kreeg ik een mail dat ze gratis wilden verzenden (dus mensen even wachten en je hebt gratis verzenden via een koerier ;). Hier ben ik toen op ingegaan omdat er via deze webshop een aanbieding was met een gratis hoesje. De koerier was erg goed te regelen en het ideale was dat deze ook 's avonds kon komen. Dus twee avonden later had ik mijn nieuwe telefoon in huis. Al met al ben ik erg tevreden over GSMeasy.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van AndreasVH
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-08-2013

almano

Aankoop: Online

Goede service, snelle afhandeling.

  • Het is heel makkelijk om een product te bestellen. Gemak 9
  • Goede service Service 9
  • Uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Goed aan te bevelen aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van almano
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-08-2013

adrosalpha

Aankoop: Online

Als iedere ondernemer zou werken als Gsmeasy, zouden er heel wat meer tevreden mensen rond lopen.
Volledige, complete, duidelijke begeleiding bij het aangekochte product. Alles bij elkaar gaf dat een heel vertrouwd beeld, wat uiteindelijk ook klopte.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van adrosalpha
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-08-2013

Annerotterdam

Aankoop: Online

Super service; communiceren goed wanneer wat gaat plaats vinden en komen alle afspraken keurig na.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Annerotterdam
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2013

RonnieLinda

Aankoop: Online

Super service, geen printwerk, je kiest de koerier op het gewenste tijdstip dat het je uitkomt en alles wordt geregeld.
Wel het totaal aan mailtjes omtrent de bestelling is wat veel, daar mag best iets aan gedaan worden. Verder alles super! Dank!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RonnieLinda
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-08-2013

sdolas

Aankoop: Online

snelle levering en mooie aanbiedingen ik heb ze ook gebeld
en klantvriendelijk zijn ze

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • ze hebben goeie en snelle service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • ze hebben aantrekkelijke aanbiedingen ik heb vele site bezocht maar hier hebben ze echt leuke aanbiedingen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sdolas
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-08-2013

Ellis020

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • De service heb ik 'maar' 7 sterren gegeven. Niet vanwege de kwaliteit van de service of de medewerkers, want die is echt uitstekend! Ook beschikt de site over een chatservice, wat ik ook altijd heel fijn vind.. Maar ik geef 'slechts' een 7 vanwege het feit dat de service achter een Dure 0900 belmuur zit. Dit vind ik echt niet meer kunnen! De servicelijn van een webshop hoort gewoon Gratis te zijn, danwel via een Voordelige vaste lijn te verlopen. Nou dát is service. In een gewone winkel hoeft de klant ook niet te betalen om geholpen te worden. Voor de rest alleen maar lof over deze site en hun vriendelijke, vakkundige medewerkers. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ellis020
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2013

Roelie 1

Aankoop: Online

hele goede service en personeel

  • je besteld en het word naar je toe gezonden Gemak 9
  • ze leggen alles netjes uit je word door ze gebeld over hoe alles gaat Service 9
  • Grote keuze Assortiment 9
  • alles word netjes af gehandeld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roelie 1
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.