Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


212 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 4 van 40
Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

kaamouchi

Aankoop: Online

Ginseng geel snel mn mail op tijd behandeld. Goeie verkopers aan de telefoon. Gewoon perfect.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kaamouchi
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
30-09-2014

Dilyas

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Belachelijke service. Ik heb mijn abonnement verlengt. Na 2 werkdagen zelf gemaild wat de status is, omdat ik geen bevestiging of iets heb gekregen. Bleek dat ze nog kopie legitimatie van mij missen, terwijl ik dit samen met mijn contract heb gemaild. Beetje slordig dat ik nog een keer mijn kopie legitimatie heb moeten mailen. Nu een aantal keer gemaild en gevraagd wanneer ik mijn toestel kan verwachten. Nog geen reactie gekregen. Morgen is het alweer een week geleden. Een abonnement verlengen is makkelijkste wat ze kunnen doen, maar zelfs dat lukt ze blijkbaar niet. Ik krijg ook geen snelle reactie op mijn e-mails. Service kun je in ieder geval niet verwachten van gsmeasy. Hun principe 'voor 17 uur besteld, morgen in huis' klopt dus ook niet. Met het verlengen van een abonnement moet het toestel de volgende dag geleverd kunnen worden. Service 1
  •   Assortiment
  • Gezien de slechte service zou ik deze winkel zeker niet aanbevelen. Als er iets mis gaat met je bestellen, dan mag je er zelf hard achteraan gaan en mailen met de klantenservice, dan moet je wel heel geduldig zijn, want ze reageren wel erg laat. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Dilyas
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-09-2014

Mojesse

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging vrij gemakkelijk, en kon Gelijk via internet afgehandeld worden. Gemak 8
  • Goede service, word goed op de hoogte gehouden van Je bestelling. Service 8
  • Prima! Assortiment 8
  • Iemand die op zoek is naar een nieuw abonnement Zal ik zeker deze site aanprijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mojesse
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-09-2014

ci-mon

Aankoop: Online

Goed afgeleverd en de bestelling was snel afgehandeld.alleen de 29 euro achteraf kon ik in de aanvraag niet terug vinden. Jammer. En de aanvraag voor de gratis tables is een drama. Maar daar kan gsmeasy niks aan doen. Maar ik laat het kado schieten, wat ik toch wel jammer vind. Maar jawel de insteek van Samsung.

  • Na een brief te hebben ontvangen,toch even gekeken op de site. Kan je beter doen. Scheelt toch geld. Alleen raar dat ik 29 euro moest betalen achteraf. Stond niet in bevestiging. Gemak 8
  • Snel en makkelijk afgehandeld. Alleen het aanvragen van je gratis tablet is een drama. Ben daar maar mee gestopt. Laat de tablest wel schieten. En volgens mij is dat de insteek van Samsung. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ci-mon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-09-2014

PLangeweg

Aankoop: Online

  • Bestellen ging makkelijk Gemak 9
  • snel en effectief Service 9
  • ruime keus Assortiment 9
  • geode service en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PLangeweg
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
29-09-2014

victorhuisman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Mijn bestelling is een chaos geworden. Aanvraag eerst geaccepteerd.Medewerker zegt komt in orde. Dan zegt collega dat er een fout is gemaakt en dat mijn provider geweigerd heeft. Navraag bij provider die weten van niks, 2 dagen later is er een verlenging bij mijn provider aangevraagd door typhone(wie?) waar ik niks heb aangevraagd. Blijkt samen te werken met gsm easy. Dame bij typhone erg vriendelijk en behulpzaam. Er zit iets goed fout en dat zou uitgezocht worden. Maandag contact gezocht met gsm easy en collega xx zei per mail dat ze `s middags contact zou opzoeken met duidelijkheid. Zo`n mail is dan erg fijn en geeft vertrouwen dat het opgelost wordt. Helaas niks gehoord. krijg ik morgen weer bericht dat er een fout gemaakt is? Feit is dat er nu een verlenging wordt aangevraagd en dat er geen toestel is. Er is ook een bedrag betaald, Waar is dat nu? Niemand weet het en niemand kan antwoord geven.Wat men wel weet dat er 1 aanvraag is en dat die zo lijkt gekopieerd is. De 1 is geannuleerd en de ander wordt verlengd. Het toestel zit bij de geannuleerde en bij de verlenging niks. Gsm easy krijgt hoge waarderingscijfers....helaas ervaar ik dat niet. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 3
» Lees de hele review van victorhuisman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-09-2014

emmykuh

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede service, er was iets onduidelijk, via de chat gevraagd en direct antwoord gekregen! Je wordt bij elke handeling op de hoogte gehouden. Service 9
  • scherpe prijzen! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van emmykuh
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-09-2014

berghuis1

Aankoop: Online

top website duidelijk, en doet wat het moet doen

  • gewoon zo als het moet Gemak 9
  • als je een vraag hebt wordt die goed beantwoord Service 9
  • ruim voldoende Assortiment 8
  • het is de 2e keer dat ik een mobiel afneem van deze firma ,alles zo als het hoord , zal hun zeker aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van berghuis1
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-09-2014

Doootjee

Aankoop: Online

Alles is goed, geen lange wachttijd , makkelijke site

  • Het is zo gebeurd Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Doootjee
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-09-2014

edjefel

Aankoop: Online

wat valt er te motiveren, kijk naar de cijfers

  • duidelijke en overzichtelijke webshop Gemak 9
  • snelle levering en afwerking van de bestelling Service 9
  • hallo, neem eens een kijkje op de site Assortiment 9
  • zie de motivatie bij gemak, service en assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van edjefel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

bttommy

Aankoop: Online

  • duidelijke site en goede aanbiedingen Gemak 8
  • staan ook telefonisch goed te woord Service 8
  • hebben alle nieuwe toestellen op voorraad Assortiment 9
  • gewoon goed twee keer al besteld...niets mis mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bttommy
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

cynthia90

Aankoop: Online

Weinig op of aan te merken goedkope abonnementen en veel keuze.

  • Redelijk goede website misschien voor oudere mensen wat te druk Gemak 7
  • Geen problemen gehad dus was gewoon goed geregeld Service 8
  • Klopte precies Assortiment 10
  • Voor mij goed geregeld zoals ik al aangaf wel goed voor jonge mensen maar voor mijn ouders misschien te druk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cynthia90
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-09-2014

demiesvdn

Aankoop: Online

  • Al jaren worden wij geattendeerd door Gsmeasy voor contractverlenging, kortom geen enkele zorg over het abonnement. Gemak 10
  • Als door drukte onzerzijds een reactie naar hun uitblijft wordt er vriendelijk telefonisch contact gezocht. Service 9
  • De abonnenmentskeuze bij hen is aanmerkelijk goedkoper dan bij de provider Assortiment 9
  • Allemaal tienen wordt je als bedrijf, maar ook als consument, niet serieus genomen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van demiesvdn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-09-2014

Chumy

Aankoop: Online

Website is wat onoverzichtelijk door de vele kleurtjes en de vele artikelen. Het ordersysteem is wel heel overzichtelijk. Levering is snel, en communicatie per mail duidelijk.

  • Het assortiment op de website is groot. Erg prettig, maar dit maakt het zoeken soms weer wat minder makkelijk. Veel informatie op 1 pagina. Eenmaal het gewenste product gekozen, was de registratieprocedure etc. erg helder, simpel en gebruiksvriendelijk Gemak 8
  • De bestelling en de contractverlenging liep zo soepel dat ik geen persoonlijk contact op heb hoeven nemen. Van elke stap in de order is per mail geïnformeerd. Nadat de bevestiging is gekomen dat de order gereed vast is hij ook direct verzonden. Service 10
  • Het assortiment is groot en scherp in prijs. Wellicht dat andere aanbieders vergelijkbare prijzen kunnen hebben op bepaalde artikelen. Echter zou ik terugkomen bij deze aanbieder vanwege de adequate communicatie per mail. WEl zorgt het ruime assortiment ervoor dat het overzicht op de website soms wat minder wordt. Assortiment 8
  • De levering is snel gegaan. Er zat geen addertje onder het gras, en geen verborgen kosten. Communicatie was transparant. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chumy
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-09-2014

dennisflo

Aankoop: Online

Hele makkelijke site, goede levering.
Van elke handeling krijg je een mailtje.Je weet precies wat er met je pakketje gebeurt enz. Heel duidelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Was iets fout gegaan met de levering, perfect opgelost. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dennisflo
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-08-2014

ardea01

Aankoop: Online

Ik ben goed geholpen geen min punten.

  • Duidelijke site met mooie aanbiedingen Gemak 9
  • Snelle levering super. Service 8
  • Genoeg keus en mooie aanbiedingen. Assortiment 8
  • Als je een telefoon zoekt zou ik zeker bij gsmeasy gaan kijken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ardea01
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

AMDM

Aankoop: Online

eenvoudig en helder bestelproces en aflevering op aangegeven locatie op binnen dagdeel.

  • Eenvoudig bestelproces Gemak 10
  • goede communicatie en info per mail Service 10
  • ruim assortiment tegen een goede prijs Assortiment 10
  • eenvoudig en helder bestelproces en aflevering op aangegeven locatie op binnen dagdeel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AMDM
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

disto21

Aankoop: Online

GsmEasy de naam geeft al aan; lekker makkelijk en probleemloos.

  • Overzichtelijke site voor nieuwe en verlenging van abonnementen. Gemak 10
  • Alles tot in de puntjes verzorgd. Zonder poespas snelle reactie. Service 10
  • Ruime keuze in zowel telefoon en abonnementen. Assortiment 10
  • Een oprechte aanrader in de categorie Betrouwbaar - Voordelig - Goed en Eenvoudig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van disto21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

keanowings

Aankoop: Online

Mocht eigenlijk pas op 23 augustus verlengen
Maar kreeg een brief van typhoon en gsmeasy dat ik mocht verlengen bij typhoon was dat pas op 24 augustus en gsmeasy zelfs al gelijk op de 1 de augustus was dat dus gewoon super winkel en snel geleverd 1 dag tijd mooi gsmeasy

  • Vanachter de pc Hoe gemakkelijk wil je het hebben Gemak 9
  • Snel bericht terug en je wordt goed op de hoogte gehouden Service 9
  • Genoeg keus Assortiment 9
  • Goed snel makkelijk waarom eigenlijk niet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van keanowings
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

Buissiea

Aankoop: Online

Bevalt goed goede en nette service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Keuze genoeg Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Buissiea
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-08-2014

hondagek

Aankoop: Online

telefoon besteld met nieuw abbonement, met 2 dagen bezorgd door een keurig nette bezorg dienst.
alles klopte, had nog enkele vragen, binnen no time zijn deze beantwoord, kortom louter positieve ervaringen.
zeker aan te bevelen bij!

  • bestellen is een makkie op de site. Gemak 10
  • super, snel antwoord, bestelling klopte Service 10
  • zeer goed Assortiment 10
  • aanrader voor iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hondagek
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Jos Donkers

Aankoop: Online

Het is heel makkelijk om via GSM easy een telefoon te kopen. In mijn geval waren ze veruit de goedkoopste. De levering is netjes verlopen. De telefonische klantenservice kost te veel (0,15 per min) en er zit te lange wachttijd op. Informatie via e-mail binnen 24 uur en dat vind ik persoonlijk niet meer dan normaal.

  • Het is heel makkelijk om via gsmeasy je telefoonabonnement te verlengen. Via sms ondertekenen bespaard ook veel tijdn en gedoe Gemak 10
  • De telefonische helpdesk duurt soms lang om te bereiken en dat a € 0,15 per minuut is niet van deze tijd. De medewerker was t.o.v. andere reviews wel erg correct. Service 7
  • Ze hebben volgens mij een breed assortiment. Ik was echter specifiek op zoek naar de Iphone 5S Assortiment 10
  • Ik had de telefoon bij GSMeasy gekocht omdat deze de goedkoopste aanbieding deden. Ik had tegen mijn gewoonte in niet eerst de reviews bekeken en ik moet je bekennen dat ik na mijn bestelling dat wel heb gedaan en het behoorlijk benauwd kreeg. Achteraf is alles toch netjes verlopen en geleverd. De 2 werkdagen levertijd zijn er welliswaar 3 geworden maar daar ga ik niet over muggenziften. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jos Donkers
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-08-2014

enroc013

Aankoop: Online

Prettig zaken gedaan met GSMeasy, ook alles vlekkeloos verlopen met het verlengen van mijn Vodafone abonnement.

  • Makkelijk te vinden wat je zoekt. Gemak 8
  • Goede service gehad bij mijn bestelling. Service 8
  • Ruime keuze. Assortiment 9
  • Goede eerste ervaring, dus een aanrader voor andere. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van enroc013
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
15-08-2014

Oeteltje

Aankoop: Online

Ik heb op 03-08-2014 een Samsung Galaxy S4 mini gekocht
maar na 4 dagen en diverse keer bellen kom ik erachter
dat ze helemaal geen toestel op voorraad hebben, ik heb
toen de bestelling geannuleerd.
(toestel stond wel op voorraad op de website)
En ik zit nog steeds op mijn geld te wachten, en steeds wordt er beloofd dat het geld op dinsdag wordt overgemaakt.
Ik heb al diverse keren weer gebeld en krijg een hoop smoesjes.

  • Heel rommelige site, ik snap niet hoe mensen hiervoor een 9 geven. Gemak 1
  • Moeilijk aan de telefoon te krijgen steeds veel wachtende voor je en dan u bent de laatst wachtende, en dan een hele tijd een moment geduld A.U.B Man aan de telefoon is een smoesjes verzinner, om je maar af te wimperen. gemiddeld 20 min tot 30 min moeten wachten voor je ze te pakken hebt Service 1
  • Ik noem dit geen assortiment als je belooft binnen 24 uur te leveren , en je na 3 dagen nog niets hebt. Assortiment 1
  • Ik kan niet begrijpen hoe het zo in een keer bergafwaarts gaat met dit bedrijf Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Oeteltje
Reageer op deze review

Reactie:
Barry H R

23-08-2014
Het zelfde verhaal, alleen met een abbonement verlenging
Heb het ook geannuleerd , maar ze hebben het zelf nog niet aan de provider doorgegeven
Wacht nog steeds op een bevestiging
Kan nu niet verlengen ,omdat volgens de provider het al is verlengd tot november 2016
Lekker hè
Totaal 9,0
5 sterren
08-08-2014

cerfontainrm

Aankoop: Online

Goede service en klantvriendelijk als je ze belt.

  • Snel op internet te bestellen. Klantvriendelijke webpagina. Gemak 8
  • Samsung galaxy S4 in één dag in huis. Service 10
  • Meeste telefoons zijn op voorraad. Assortiment 9
  • De winkel is gewoon goed. Ze doen er alles aan om goed en op tijd te leveren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cerfontainrm
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-08-2014

alinta

Aankoop: Online

Erg goede service. Ik kon mijn bestelling online volgen. En er werd snel geleverd. Top winkel volgende keer bestel ik er weer.

  • Goede service zowel van de klantenservice als met de levering Gemak 10
  • Snel en gemakkelijk Service 10
  • Erg uitgebreid assortiment Assortiment 7
  • Volgende keer bestel ik hier weer. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van alinta
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
01-08-2014

The Prophet

Aankoop: Online

De levering was week te laat, de factuur was betaald maatr toch een aanmaning. telefonisch contact is een 0900 nummer(15ct/pm. En de telefonisch is bizar assocciaal. ze weigeren me garantie afhandeling in werking te stellen, en zeggen dat als ze ook maar iets opsturen dat dat 70 euro verwerkingskosten meebrengt.
Nooit zo iets slechtsa mee gemaakt, heb zelf 2 webshops en zo kun je echt niet met klanten omgaan.
Ook blijkt de telefoon geen europees model, daarom zijn ze dus goedkoop, je krijgt een telefoon gemaakt voor een derde wereld land!! en als hij dan voor reparatie moet moet deze altijd naar de fabriek, en kan een service punt hem in NL hem niet repareren. En als ik die referenties zie, ben ik benieuwd wie er nou echt tevreden over hun is,.

  • internet altijd makkelijk, site niet goed overzichtelijk Gemak 4
  • Zijn totaal niet bereid tot enige service, je betaalt 15ct per minuut voor een telefoon gesprek, ze weigeren retour afhandeling en zijn bijzonder associaal aan de telefoon en in de mail. Service 1
  • allemaal niet eu telefoons.dus altijd problemen als je garantie moet ontvangen. Assortiment 1
  • nooooooooit ik ben nog nooit zo associaal behandeld, 0,0 service Aanbeveling 1
» Lees de hele review van The Prophet
Reageer op deze review

Reactie:
Geengsmeasy

01-08-2014
Helemaal met je eens the Prophet vorige review is van mij.
Totaal 4,0
1 sterren
31-07-2014

Geengsmeasy

Aankoop: Online

Lees ook maar eens op www.telecomervaring.nl naar de laatste maand. Bestelling gedaan met verlenging abonnement maar zeker niet binnen 24 uur maar eerder 168 uur en tot slot eindelijk melding van ze dat alles klaar is en akkoord provider voor verlenging. En toestel de dag er op kan verwachten na 5 dagen laat in de avond een mail van ze dat het toestel helaas niet op voorraad is.....zo klaar mee

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Lijkt beter dan het is op de site alles binnen 24 uur geregeld maar eerder 168 uur helaas Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Lees ook maar eens op www.telecomervaring.nl naar de laatste maand. Bestelling gedaan met verlenging abonnement maar zeker niet binnen 24 uur maar eerder 168 uur en tot slot eindelijk melding van ze dat alles klaar is en akkoord provider voor verlenging. En toestel de dag er op kan verwachten na 5 dagen laat in de avond een mail van ze dat het toestel helaas niet op voorraad is.....zo klaar mee Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Geengsmeasy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

W louven

Aankoop: Online

Het is snel makkelijk en goede service

  • Het is snel en gemakkelijk Gemak 10
  • Je hebt het product snel in huis en je word goed op de hoogte gehouden Service 10
  • Voldoende keus Assortiment 10
  • Zeer goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W louven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

sgroenhuijzen

Aankoop: Online

Niets op aan te merken. Duidelijke site met toestel en abonnements-overzichten per provider.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sgroenhuijzen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

Cesarinho

Aankoop: Online

Niks op aan te merken

  • Alles is overzichtelijk Gemak 10
  • Alles is glad verlopen tot en met de bezorging toe Service 10
  • Ik heb gevonden wat ik zocht Assortiment 10
  • Niks op aan te merken. Voor mij de beste homeshopping site van NL Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cesarinho
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-07-2014

liannebos

Aankoop: Online

Snelle levering.
Ik heb gebeld omdat ik ergens niet uit kwam, ik had ze snel aan de telefoon en werd leuk geholpen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van liannebos
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-07-2014

vertico

Aankoop: Online

Fijne persoonlijke afhandeling!

  • Snelle service Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Alle telefoons en accesoires aanwezig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vertico
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
02-07-2014

lotte2209

Aankoop: Online

Ik heb het product bestel en zou 2 dagen later geleverd worden.
Echter nog steeds niet geleverd!
Erg slechte levering en systeem echt geen aanrader dus

  • Het bestellen ging heel gemakkelijk en snel.. De levering is echter heel slecht!!! Gemak 8
  • Ze kunnen niks voor mij doen om de levering te versnellen en zelf ophalen kan ook niet. Erg jammer als je uitkijkt naar een nieuwe telefoon en je vrij vraagt om thuis te kunnen zijn. Service 1
  • Ze hadden mijn telefoon opeens niet meer op voorraad waardoor de levering ook niet meer plaats vond. Assortiment 1
  • Ik ben erg ontevreden over de levering. Dit is een van de belangrijkste dingen. Als je een nieuwe telefoon verwacht wil je deze ook zo snel mogelijk hebben. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van lotte2209
Reageer op deze review

Reactie:
fjmotten

07-07-2014
Hallo lotte2209,

Is jou probleem over de levering uiteindelijk opgelost?
Totaal 9,2
5 sterren
22-06-2014

Sharitatd

Aankoop: Online

makkelijk, snel verwerkt, je wordt op de hoogte gehouden

  • goed. link voor actie zat erbij, jammer dat daar een klein foutje in zat. Dit is wel goed opgelost. Gemak 9
  • vragen ook via chat gratis te stellen Service 10
  • Veel keuze Assortiment 9
  • Leuke acties soms met veel korting Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sharitatd
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-06-2014

virtua001

Aankoop: Online

gewoonweg super

  • duidelijke site Gemak 9
  • super snelle service, levering ook zeer netjes. zelf met pasfoto van de bezorger Service 10
  • ze hebben echt alle telfoons Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van virtua001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-06-2014

yinemisen70

Aankoop: Online

ik ben zeer blij met de service eb snelheid van gsmeasy

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • super aardige mensen Service 10
  • ze hebben alle toestellen op voorrad Assortiment 10
  • mensen twijfel niet aan GSMeasy Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yinemisen70
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-06-2014

2bRon

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2bRon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2014

toutesabien

Aankoop: Online

goede en snelle service / levering

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeer goede en snelle levering en service. Echt een aanrader! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van toutesabien
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-06-2014

Khonkaen

Aankoop: Online

prima winkel kan ik iedereen aanraden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Khonkaen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-06-2014

Sasa66

Aankoop: Online

makkelijk, vriendelijk en snel service en levering

  • makkelijk en snel Gemak 9
  • vriendelijk en snel Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sasa66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

S1m0ne0

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, en de goedkoopste bij mijn weten, wat wil je nog meer!

  • Binnen een paar klikken je bestelling klaar! Gemak 10
  • Toch nog even gebeld met een vraag en supergoed geholpen met een duidelijk antwoord Service 10
  • Alle nieuwe maar ook oudere toestellen leverbaar en nog snel ook Assortiment 10
  • Supersnel en supermakkelijk,echt een aanrader gewoon! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S1m0ne0
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-06-2014

gretha12345

Aankoop: Online

snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden ook als een artikel niet meteen leverbaar is.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gretha12345
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-06-2014

dutchieman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dutchieman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

locutus72

Aankoop: Online

heb geen minpunten [heb zelfs gratis een maand verzekering gekregen!]

  • verlengt bij Gsmeasy was echt easy! Gemak 10
  • perfecte service , en je word snel en vakkundig te woord gestaan Service 9
  • de telefoon die ik wilde was ruim op voorraad Assortiment 10
  • ben echt super geholpen en iederen die ik ken stuur ik erheen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van locutus72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Rustavi

Aankoop: Online

Ik ben reuze blij met de geleverde service, gemak, en de snelheid van GsmEasy. Een top webwinkel die zeker de door mij toegekende tienen verdient... Ga zo door...

  • Hele duidelijke gebruikersvriendelijke website. Gemak 10
  • Top service, gemak dient de mens. En razendsnel... Service 10
  • Heel uitgebreide assortiment. TOP! Assortiment 10
  • Ik bestel onze telefoons altijd bij GSMEasy, omdat ze goedkoper zijn, en een top service leveren... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rustavi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Laura33

Aankoop: Online

Het totale bestel- en leveringsproces is supergoed geregeld. Het geleverde product is helemaal in orde. Ik ben helemaal tevreden over deze webshop!

  • Zowel het plaatsen van de bestelling als de levering ging heel soepel! Gemak 10
  • Duidelijke info vooraf, heel fijne informatievoorziening over de bezorging en adequate klantenservice indien nodig. Service 10
  • Uitermate handig om gelijk goede screenprotector en hoesje te kunnen bestellen die tegelijkertijd geleverd wordt en het toestel dus gelijk goed gebruiksklaar te maken is! Assortiment 10
  • Absolute aanrader. Ik had vooraf twijfels, maar die waren volledig ongegrond gezien de service en het gemak van de bestelling van mijn Galaxy S5 bij GSM Easy! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laura33
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.