Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


218 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 3 van 39
Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2014

hvisserlescrauwaet

Aankoop: Online

  • eenvoudig abonnement verlengen zonder pinnen gewoon met een sms bevestiging Gemak 9
  • vlotte snelle en heldere service Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • de voordeligste bij het verlengen van een t-mobile abonement met s5 en tab3 Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hvisserlescrauwaet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

Omarito

Aankoop: Online

  • Heel makkelijk Gemak 10
  • Heel snel Service 10
  • Origineel product Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Omarito
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

gkyy

Aankoop: Online

Eerste keer dat ik wat bij gsmeasy bestel en ik kom zeker weer terug. Het verlengingsproces van mijn abonnement verliep zeer snel zonder problemen. Binnen 1dag na goedkeuring had ik mijn toestel (die bijna nergens op voorraad was) ontvangen. Daarnaast was GSMeasy de goedkoopste.

Kortom: goede prijs en service!

  • Duidelijke website die goed werkt Gemak 10
  • Zeer snelle afhandeling van mijn verlengingsaanvraag, ik was positief verrast Service 10
  • Voor ieder wat wils, ik heb de iphone 6 plus 64GB besteld die ruim op voorraad was. Dit kun je niet over elk gsm bedrijf zeggen Assortiment 10
  • Zeer aanbevolen, goede snelle service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gkyy
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-12-2014

famlam

Aankoop: Online

voor mij als leek duidelijke informatie over de verschillende abonnementen en toestellen.

  • duidelijke info, mooi op een rijtje Gemak 9
  • prima contact, alleen jammer dat de link bij de nazorg niet in een keer werkte... Service 8
  • veel, oud en nieuw, duur en goedkoop Assortiment 8
  • gewoon prima ervaringen met dit bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van famlam
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-12-2014

NNKizil

Aankoop: Online

Ik heb hiervoor ook altijd mij abbonemmenten bij GSMeasy afgesloten en heb nooit iets verkeerds meegemaakt ! Keep up the good work !

  • Gemakkelijk bestelt. Goede afhandeling ! Gemak 8
  • Netjes binnen de tijddelen gekomen, vriendelijke personeel. Service 10
  • Mijn telefoon was gewoon zoals beschreven op voorraad ! Assortiment 9
  • Ik raad altijd gsmeasy aan, aan iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NNKizil
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-12-2014

Lisettepeters

Aankoop: Online

Erg snel geleverd en bij problemen erg klantvriendelijk!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lisettepeters
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-12-2014

E.S.Brakenhoff

Aankoop: Online

Goedkoop ,uitgebreid assortiment en eenvoudige website

  • Met een paar klikken besteld dat is gemak Gemak 9
  • Snel ontvangen en goede communicatie betreffende de ontvangstdatum en tijd ook verlengen ging probleemloos Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment met de nieuwste toestellen Assortiment 10
  • Geen problemen ondervonden ,prima service en afspraken worden nagekomen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E.S.Brakenhoff
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-12-2014

willdread

Aankoop: Online

tevreden klant ga zo door blijf scherp .lees wel anders ook zie ik met ontevreden klanten .klant is en blijf koning .ok ga zo door en beter

  • een sms en werk echt goed ff in vullen en me abo is verlengt en bestelling was optijd binne eerder ook al ervaren dus ja top mensen . Gemak 9
  • goed tevreden Service 9
  • was keuze zat Assortiment 8
  • met plezier Aanbeveling 8
» Lees de hele review van willdread
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-12-2014

Joycenuijten

Aankoop: Online

Super service,de bestelde iPhone 6 binnen 2 dgn al in huis.
Ben er super blij mee.
Via de webshop besteld met een uitstekende goede aktie.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Aan iedereen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joycenuijten
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
13-12-2014

Gunaydin

Aankoop: Online

Ik heb hier een 2X een iphone 64 GB black besteld, waarbij op de website een verwachte levertijd van 14 dagen werd aangegeven. Hierop heb ik 2 bestellingen geplaatst, echter de telefoons zijn na 2,5 maanden nog niet geleverd. Diverse keren erop aangedrongen waarom het zo lang moest duren, en werd alleen maar aangegeven dat de levering vanuit Apple niet werd gedaan. Ook pronken ze met termen als "premium reseller van Apple" maar niets van waar!
De klantenservice reageert laconiek, zoals het is wel u probleem want u zit er tussen in, omdat ik heb aangegeven dat ik met gsmeasy zaken doe. Zwart op wit is per email aan mij bevestigd dat mijn bestellingen zouden worden geleverd in een bepaalde week, maar ook hier niks van waar.
Omdat het erg lang duurde heb ik mijn bestellingen hierop geannuleerd. Wat blijkt? Ik ben ook mijn telefoonnummers kwijtgeraakt!? Mijn klacht heb ik kenbaar gemaakt aan gsmeasy, per email en ook telefonisch. Nul respons, reageren niet en nog steeds niet opgelost.
Mijn advies: Koop geen Apple producten hier als je het snel geleverd wilt hebben!
Wat ze heel goed kunnen is voorliegen, zijn gewoon niet eerlijk in de leveringstermijnen. Moest dit echt even kwijt, want heb slechte ervaringen.

  •   Gemak
  • Gsm easy komt belofte niet na. Neemt mijn klacht niet serieus. Is niet eerlijk in het aangeven van leveringstermijnen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zou deze winkel niet willen aanbevelen omdat ik slechte ervaringen heb. Er zijn genoeg alternatieve concurrenten die wel hun beloften nakomen en de toestellen op tijd leveren. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Gunaydin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2014

E. Lansbergen

Aankoop: Online

Erg gemakkelijk met sms code besteld.
Snelle levering en verlengen van mijn abonnement bij T-mobile.

  • makkelijke en overzichtelijk Gemak 9
  • vrijdag om 11.00 uur besteld en zaterdag om 14.00 uur in huis inclusief verlengen abonnement. Service 9
  • ruime keus Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Lansbergen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-11-2014

marsmallowtjuh83

Aankoop: Online

Goede service, in tegenstelling tot wat er gemeld werd via e-mail (toestel niet op voorraad) werd het toch de volgende werkdag geleverd. Erg makkelijk om zo het contract te tekenen, een volgende keer zal ik zeker weer GSMeasy overwegen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marsmallowtjuh83
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-11-2014

Peterkbg

Aankoop: Online

gewoon houden zo!

  • helder en overzichtelijke site. makkelijk te bestellen Gemak 10
  • telefonisch goed bereikbaar, goed advies, snelle uitlevering, geen problemen ondervonden bij overstap Service 10
  • prima assortiment icm aanbiedingen telecombedrijven Assortiment 9
  • zonder meer, diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van gsmeasy zonder problemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peterkbg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

ocannegarn

Aankoop: Online

  • alles ging automatisch en makkelijk Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ocannegarn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-11-2014

laura1188

Aankoop: Online

Makkelijke manier van een nieuw contract tekenen. Wordt snel geleverd en de acties zijn leuke en goed. Zeker aan te bevelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laura1188
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

lupi2013

Aankoop: Online

Zeer vriendelijk personeel, geen enkel minpuntje. Nieuwe abonnement gaat per 2 januari 2015 in, ik moet dat nog even afwachten, of het allemaal goed gaat, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

  • Alles telefonisch gedaan, ben zelfs teruggebeld door de medewerker. Keurig geregeld allemaal Gemak 10
  • Alles is gebeurd, zoals het afgesproken is. Helemaal top! Service 10
  • Ik had keuze uit alle type Ihones, ben zelfs voor de 5S gegaan. Assortiment 10
  • Prima winkel, snel en zorgvuldig geregeld, niets dan lof! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lupi2013
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-11-2014

maugrou

Aankoop: Online

Alleen maar positiefs

  • Duidelijke en makkelijke website. Prettige keuze om te betalen. Alles wees voor zich. Gemak 9
  • Werd prima op de hoogte gehouden middels email. Service 9
  • Ruime keus assortiment. Assortiment 9
  • Overzichtelijke site, ruime keus maar bovenal betaalbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maugrou
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-11-2014

oussy

Aankoop: Online

  • simpel Gemak 9
  • beste service van Nederland Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van oussy
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

josecrijns

Aankoop: Online

Bestelling snel en correct afgehandeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van josecrijns
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-11-2014

M.Jaakke

Aankoop: Online

Goede duidelijke goedkope webshop, makkelijk en duidelijk alles online te regelen, snelle aflevering

  • Alles online te regelen Gemak 9
  • Gewoon goed Service 8
  • Ruim voldoende Assortiment 9
  • Zeer aan te gevelen, makkelijk, duidelijk en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M.Jaakke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

Mvkleeff

Aankoop: Online

Duidelijkheid en eerlijkheid, je weet waar je aan toe bent.
Geen addertjes of rare afspraken onder water.

  • Zeer duidelijk in website en communicatie. Begeleiding door de documentatie heen was ruim voldoende aanwezig Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mvkleeff
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-11-2014

michaelvrij1

Aankoop: Online

Duidelijke website, genoeg keus en bovendien het goedkoopst!

  • Duidelijke website, genoeg keus en bovendien het goedkoopst! Gemak 8
  • Snel en accuraat, evenals de bezorging, want ik was er door omstandiheden 1 dag niet, maar de volgende dag boden ze het kosteloos opnieuw aan. Service 8
  • Duidelijk en overzichtelijk assortiment Assortiment 8
  • Prijs was geweldig... 100 euro goedkoper voor een iphone 6 tenopzichte van hetzelfde abbonement bij t-mobile (in combinatie met t-mobile) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van michaelvrij1
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-10-2014

Peter van Rooijen

Aankoop: Online

  • Makkelijk bestellen en goede terugkoppeling Gemak 10
  • Snelle service, en zelfs buiten kantoortijden. Service 10
  • Ontzettend veel, maar geen 10 want alles is natuurlijk niet mogelijk Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen bij vrienden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter van Rooijen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-10-2014

ChldOfGod81

Aankoop: Online

Fijne terugbel garantie dus dat spaart mezelf belkosten; Aardige kundige mensen die ik gesproken heb en goede scherpe aanbiedingen. Op de website is duidelijk te vinden waar je naar op zoek bent, gebruiksvriendelijke website!

  • Vanaf de bank een nieuw abonnement afsluiten of het oude verlengen Gemak 9
  • Denken met je mee en geven advies, TOP! Service 9
  • Ruime keuze en goede aanbiedingen Assortiment 9
  • Zeker aan te bevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ChldOfGod81
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-10-2014

jwmdejonge

Aankoop: Online

Snelle duidelijke service.

  • Duidelijke site en makkelijk verlengen van uw abonnement. Gemak 8
  • Goede snelle service. Service 8
  • Ruim assortiment en veel aanbiedingen. Assortiment 8
  • Al met al een prima winkel om je abonnement te verlengen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jwmdejonge
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-10-2014

Fitlife

Aankoop: Online

  • Makkelijk en betrouwbaar bestellen vanuit huis Gemak 9
  • Bij telefonisch vraag was de dame wat ongeduldig, voor de rest goed Service 7
  • Goed ruime keus Assortiment 10
  • Prijs kwaliteit is goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fitlife
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-10-2014

jimthijssen

Aankoop: Online

  • Je kan snel en overal je bestelling doen. Let wel even op dat je de gevraagde kopie van je pasport/id opstuurt zodat je bestelling geen vertraging oploopt. Gemak 10
  • Goede service, mijn bestelling was vertraagd maar ik werd snel en goed te woord gestaan via telefoon en op Twitter reageerde ze ook altijd binnen een uur. Service 7
  • Elke telefoon van afgelopen tijd zit in hun assortiment. De Z3 bijvoorbeeld was al op voorraad voor hij in Nederland was aangekondigd op reclame en in de andere winkels beschikbaar was. Assortiment 10
  • Ik was teleurgesteld dat mijn bestelling 5 dagen duurde ipv de geadverteerde 1 tot 2 leverdagen maar verder was hun service netjes, de prijs beter dan alle concurrenten en alles is zonder problemen verlopen. top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jimthijssen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-10-2014

Hennes040

Aankoop: Online

De prijs vind ik het grootste voordeel. ook is het makkelijk dat je het kan afsluiten wanneer je zelf wilt.

Verbeteringen:
Direct vragen van klanten beantwoorden en niet binnen 48 uur, dat is te lang. Ook lijkt het bij de S5 dat je de gratis Tab meteen in ontvangst krijgt terwijl dit 6 tot 8 weken gaat duren.

  • Je kan het op elk gewenst moment doen vanuit huis, ideaal! Gemak 10
  • Ik ga er vanuit dat de service goed is heb hier nog niet echt gebruik van moeten maken. Service 9
  • Je hebt er keuze uit alle toestellen en providers. Assortiment 10
  • Ja zou ik zeker doen, want heb nu een Telfort abonnement afgesloten voor €15 minder in de maand dan direct bij Telfort (precies dezelfde bundel). Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hennes040
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

Robert knol

Aankoop: Online

Goedkoper dan rechtstreeks bij de provider met misschien wel betere service

  • Internetsite is erg overzichtelijk Gemak 10
  • Zeer goede en snelle service Service 10
  • Alle aanbieders en verreweg het voordeligst Assortiment 10
  • Zeker een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robert knol
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

kaamouchi

Aankoop: Online

Ginseng geel snel mn mail op tijd behandeld. Goeie verkopers aan de telefoon. Gewoon perfect.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kaamouchi
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
30-09-2014

Dilyas

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Belachelijke service. Ik heb mijn abonnement verlengt. Na 2 werkdagen zelf gemaild wat de status is, omdat ik geen bevestiging of iets heb gekregen. Bleek dat ze nog kopie legitimatie van mij missen, terwijl ik dit samen met mijn contract heb gemaild. Beetje slordig dat ik nog een keer mijn kopie legitimatie heb moeten mailen. Nu een aantal keer gemaild en gevraagd wanneer ik mijn toestel kan verwachten. Nog geen reactie gekregen. Morgen is het alweer een week geleden. Een abonnement verlengen is makkelijkste wat ze kunnen doen, maar zelfs dat lukt ze blijkbaar niet. Ik krijg ook geen snelle reactie op mijn e-mails. Service kun je in ieder geval niet verwachten van gsmeasy. Hun principe 'voor 17 uur besteld, morgen in huis' klopt dus ook niet. Met het verlengen van een abonnement moet het toestel de volgende dag geleverd kunnen worden. Service 1
  •   Assortiment
  • Gezien de slechte service zou ik deze winkel zeker niet aanbevelen. Als er iets mis gaat met je bestellen, dan mag je er zelf hard achteraan gaan en mailen met de klantenservice, dan moet je wel heel geduldig zijn, want ze reageren wel erg laat. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Dilyas
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-09-2014

Mojesse

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging vrij gemakkelijk, en kon Gelijk via internet afgehandeld worden. Gemak 8
  • Goede service, word goed op de hoogte gehouden van Je bestelling. Service 8
  • Prima! Assortiment 8
  • Iemand die op zoek is naar een nieuw abonnement Zal ik zeker deze site aanprijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mojesse
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-09-2014

ci-mon

Aankoop: Online

Goed afgeleverd en de bestelling was snel afgehandeld.alleen de 29 euro achteraf kon ik in de aanvraag niet terug vinden. Jammer. En de aanvraag voor de gratis tables is een drama. Maar daar kan gsmeasy niks aan doen. Maar ik laat het kado schieten, wat ik toch wel jammer vind. Maar jawel de insteek van Samsung.

  • Na een brief te hebben ontvangen,toch even gekeken op de site. Kan je beter doen. Scheelt toch geld. Alleen raar dat ik 29 euro moest betalen achteraf. Stond niet in bevestiging. Gemak 8
  • Snel en makkelijk afgehandeld. Alleen het aanvragen van je gratis tablet is een drama. Ben daar maar mee gestopt. Laat de tablest wel schieten. En volgens mij is dat de insteek van Samsung. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ci-mon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-09-2014

PLangeweg

Aankoop: Online

  • Bestellen ging makkelijk Gemak 9
  • snel en effectief Service 9
  • ruime keus Assortiment 9
  • geode service en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PLangeweg
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
29-09-2014

victorhuisman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Mijn bestelling is een chaos geworden. Aanvraag eerst geaccepteerd.Medewerker zegt komt in orde. Dan zegt collega dat er een fout is gemaakt en dat mijn provider geweigerd heeft. Navraag bij provider die weten van niks, 2 dagen later is er een verlenging bij mijn provider aangevraagd door typhone(wie?) waar ik niks heb aangevraagd. Blijkt samen te werken met gsm easy. Dame bij typhone erg vriendelijk en behulpzaam. Er zit iets goed fout en dat zou uitgezocht worden. Maandag contact gezocht met gsm easy en collega xx zei per mail dat ze `s middags contact zou opzoeken met duidelijkheid. Zo`n mail is dan erg fijn en geeft vertrouwen dat het opgelost wordt. Helaas niks gehoord. krijg ik morgen weer bericht dat er een fout gemaakt is? Feit is dat er nu een verlenging wordt aangevraagd en dat er geen toestel is. Er is ook een bedrag betaald, Waar is dat nu? Niemand weet het en niemand kan antwoord geven.Wat men wel weet dat er 1 aanvraag is en dat die zo lijkt gekopieerd is. De 1 is geannuleerd en de ander wordt verlengd. Het toestel zit bij de geannuleerde en bij de verlenging niks. Gsm easy krijgt hoge waarderingscijfers....helaas ervaar ik dat niet. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 3
» Lees de hele review van victorhuisman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-09-2014

emmykuh

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede service, er was iets onduidelijk, via de chat gevraagd en direct antwoord gekregen! Je wordt bij elke handeling op de hoogte gehouden. Service 9
  • scherpe prijzen! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van emmykuh
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-09-2014

berghuis1

Aankoop: Online

top website duidelijk, en doet wat het moet doen

  • gewoon zo als het moet Gemak 9
  • als je een vraag hebt wordt die goed beantwoord Service 9
  • ruim voldoende Assortiment 8
  • het is de 2e keer dat ik een mobiel afneem van deze firma ,alles zo als het hoord , zal hun zeker aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van berghuis1
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-09-2014

Doootjee

Aankoop: Online

Alles is goed, geen lange wachttijd , makkelijke site

  • Het is zo gebeurd Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Doootjee
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-09-2014

edjefel

Aankoop: Online

wat valt er te motiveren, kijk naar de cijfers

  • duidelijke en overzichtelijke webshop Gemak 9
  • snelle levering en afwerking van de bestelling Service 9
  • hallo, neem eens een kijkje op de site Assortiment 9
  • zie de motivatie bij gemak, service en assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van edjefel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

bttommy

Aankoop: Online

  • duidelijke site en goede aanbiedingen Gemak 8
  • staan ook telefonisch goed te woord Service 8
  • hebben alle nieuwe toestellen op voorraad Assortiment 9
  • gewoon goed twee keer al besteld...niets mis mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bttommy
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

cynthia90

Aankoop: Online

Weinig op of aan te merken goedkope abonnementen en veel keuze.

  • Redelijk goede website misschien voor oudere mensen wat te druk Gemak 7
  • Geen problemen gehad dus was gewoon goed geregeld Service 8
  • Klopte precies Assortiment 10
  • Voor mij goed geregeld zoals ik al aangaf wel goed voor jonge mensen maar voor mijn ouders misschien te druk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cynthia90
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-09-2014

demiesvdn

Aankoop: Online

  • Al jaren worden wij geattendeerd door Gsmeasy voor contractverlenging, kortom geen enkele zorg over het abonnement. Gemak 10
  • Als door drukte onzerzijds een reactie naar hun uitblijft wordt er vriendelijk telefonisch contact gezocht. Service 9
  • De abonnenmentskeuze bij hen is aanmerkelijk goedkoper dan bij de provider Assortiment 9
  • Allemaal tienen wordt je als bedrijf, maar ook als consument, niet serieus genomen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van demiesvdn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-09-2014

Chumy

Aankoop: Online

Website is wat onoverzichtelijk door de vele kleurtjes en de vele artikelen. Het ordersysteem is wel heel overzichtelijk. Levering is snel, en communicatie per mail duidelijk.

  • Het assortiment op de website is groot. Erg prettig, maar dit maakt het zoeken soms weer wat minder makkelijk. Veel informatie op 1 pagina. Eenmaal het gewenste product gekozen, was de registratieprocedure etc. erg helder, simpel en gebruiksvriendelijk Gemak 8
  • De bestelling en de contractverlenging liep zo soepel dat ik geen persoonlijk contact op heb hoeven nemen. Van elke stap in de order is per mail geïnformeerd. Nadat de bevestiging is gekomen dat de order gereed vast is hij ook direct verzonden. Service 10
  • Het assortiment is groot en scherp in prijs. Wellicht dat andere aanbieders vergelijkbare prijzen kunnen hebben op bepaalde artikelen. Echter zou ik terugkomen bij deze aanbieder vanwege de adequate communicatie per mail. WEl zorgt het ruime assortiment ervoor dat het overzicht op de website soms wat minder wordt. Assortiment 8
  • De levering is snel gegaan. Er zat geen addertje onder het gras, en geen verborgen kosten. Communicatie was transparant. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chumy
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-09-2014

dennisflo

Aankoop: Online

Hele makkelijke site, goede levering.
Van elke handeling krijg je een mailtje.Je weet precies wat er met je pakketje gebeurt enz. Heel duidelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Was iets fout gegaan met de levering, perfect opgelost. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dennisflo
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-08-2014

ardea01

Aankoop: Online

Ik ben goed geholpen geen min punten.

  • Duidelijke site met mooie aanbiedingen Gemak 9
  • Snelle levering super. Service 8
  • Genoeg keus en mooie aanbiedingen. Assortiment 8
  • Als je een telefoon zoekt zou ik zeker bij gsmeasy gaan kijken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ardea01
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

AMDM

Aankoop: Online

eenvoudig en helder bestelproces en aflevering op aangegeven locatie op binnen dagdeel.

  • Eenvoudig bestelproces Gemak 10
  • goede communicatie en info per mail Service 10
  • ruim assortiment tegen een goede prijs Assortiment 10
  • eenvoudig en helder bestelproces en aflevering op aangegeven locatie op binnen dagdeel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AMDM
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

disto21

Aankoop: Online

GsmEasy de naam geeft al aan; lekker makkelijk en probleemloos.

  • Overzichtelijke site voor nieuwe en verlenging van abonnementen. Gemak 10
  • Alles tot in de puntjes verzorgd. Zonder poespas snelle reactie. Service 10
  • Ruime keuze in zowel telefoon en abonnementen. Assortiment 10
  • Een oprechte aanrader in de categorie Betrouwbaar - Voordelig - Goed en Eenvoudig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van disto21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

keanowings

Aankoop: Online

Mocht eigenlijk pas op 23 augustus verlengen
Maar kreeg een brief van typhoon en gsmeasy dat ik mocht verlengen bij typhoon was dat pas op 24 augustus en gsmeasy zelfs al gelijk op de 1 de augustus was dat dus gewoon super winkel en snel geleverd 1 dag tijd mooi gsmeasy

  • Vanachter de pc Hoe gemakkelijk wil je het hebben Gemak 9
  • Snel bericht terug en je wordt goed op de hoogte gehouden Service 9
  • Genoeg keus Assortiment 9
  • Goed snel makkelijk waarom eigenlijk niet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van keanowings
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

Buissiea

Aankoop: Online

Bevalt goed goede en nette service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Keuze genoeg Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Buissiea
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-08-2014

hondagek

Aankoop: Online

telefoon besteld met nieuw abbonement, met 2 dagen bezorgd door een keurig nette bezorg dienst.
alles klopte, had nog enkele vragen, binnen no time zijn deze beantwoord, kortom louter positieve ervaringen.
zeker aan te bevelen bij!

  • bestellen is een makkie op de site. Gemak 10
  • super, snel antwoord, bestelling klopte Service 10
  • zeer goed Assortiment 10
  • aanrader voor iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hondagek
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.