Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


308 reviews Totaalscore 9,2
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 3 van 36
Totaal 9,5
5 sterren
20-03-2014

bassie82

Aankoop: Online

Snelle levering, goede acties, goede prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bassie82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

Adem42

Aankoop: Online

Geen negative kanten !
Alles is gewoon goed/snel/eenvoudig EN GOEDKOOP!!!!

  • ik heb nog nooit zo iets meegemaakt , verlengen via sms haha dat is een goeie Gemak 10
  • Perfect ,geen woorden voor, vooral dat chat service, hierbij bedank ik Tim die mij zo goed heeft geholpen en natuurlijk alle andere, een supersnelle levering met een track and trace code zie je precies waar je bestelling is !!! Service 10
  • Gewoon goed? Assortiment 10
  • Mensen het is een goeide site ik zou zeggen bestel het en zie zelf hoe snel & makkelijk het allemaal gaat Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Adem42
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-03-2014

tst87

Aankoop: Online

Snelle levering, zeer goede informatie na de bestelling over de telefoon (Levering)en de abonnementsverlenging. Zij hebben zelfs ongevraagd de juiste nieuwe Simkaart meegeleverd.

  • Mooi overzicht en de bijbehorende abonnementen goed overzichtelijk met kosten e.d. Gemak 9
  • Goede snelle afhandeling, duidelijke informatie en telefoon was erg snel binnen. Informatie over de verlenging abonnement snel en accuraat. Service 9
  • Alle bekende en nieuwe modellen zijn aanwezig. Veel meer keuze dan bij de Providers. Assortiment 9
  • Bestellen is makkelijk, informatie duidelijk. Dus ook voor de mensen die er niet zo veel verstand van hebben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tst87
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

Betina

Aankoop: Online

Ik heb alleen maar positieve punten : bestellen ging eenvoudig , binnen 48 uur had ik me telefoon thuis en kon hem naar het activeren van de sim gelijk in gebruik nemen .
Helemaal happy

  • Alles wees zich zelf uit Gemak 10
  • Met iemand ge chat en die heeft mij keurig geholpen Service 10
  • Ze hadden precies ik wilde Assortiment 10
  • Zeker 100% je kunt je eigen abbonnemt samen stellen wat voor jou het beste is en je betaald echt een schappelijke goede prijs voor je telefoon Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betina
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-03-2014

d20vt

Aankoop: Online

  • Via sms besteld makkelijker kan niet Gemak 10
  • Binnen 24u geleverd Service 10
  • Alles wat er te koop is leveren ze Assortiment 10
  • Makkelijker en vooral goedkoper dan de eigen provider Aanbeveling 10
» Lees de hele review van d20vt
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-03-2014

sijtsmad

Aankoop: Online

Zie beoordeling zelf

  • Uitermate eenvoudig Gemak 9
  • Over de service ben ik slechter te spreken. Het toegestuurde mailbericht met overeenkomst vermelde een simcard nummer en telefoonnummer. Simcard nummer klopte, telefoonnummer helaas niet. Daarom 32dagen druk geweest om simcard te activeren Service 6
  • UItgebreider kan denk ik niet Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sijtsmad
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-03-2014

bertje19562

Aankoop: Online

Uitstekend afgehandeld. Veel eenvoudiger dan bij de provider zelf. Geen gedoe met ingewikkelde contracten en heel snel aan huis bezorgd!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bertje19562
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-03-2014

annew84

Aankoop: Online

Geweldig....

  • Kind kan de was doen Gemak 10
  • Super service over 2 jaar kom ik terug Service 10
  • Dat wat ik wilde heb ik gekregen Assortiment 10
  • Ik zeg doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annew84
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-03-2014

Jopiereview

Aankoop: Online

Prima online voorlichting en snelle afhandeling van de bestelling. Aantal mails omtrent de levering mag wat mij betreft wat minder.

  • Simpel bestelsysteem met goede informatie. Gemak 10
  • Snelle levering en via de mail is het bestelproces perfect te volgen. Service 10
  • Ik kon er alles vinden wat ik zocht. Assortiment 9
  • Alles is tot heden prima verlopen. Een goed product voor een prima prijs. Dat deel je graag met een ander. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jopiereview
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-03-2014

cliffp

Aankoop: Online

Als is hierboven al gezegd

  • Slechts enkele klikken nodig om tot een bestelling te komen. Bovendien alle providers beschikbaar Gemak 8
  •   Service
  • Alle gewenste toestellen beschikbaar Assortiment 8
  • Makkelijk,betrouwbaar,snel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cliffp
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-03-2014

diliana84

Aankoop: Online

  • Duidelijk wat er van je verwacht wordt en hoe je dit kan regelen. Gemak 8
  • Binnen 2 dagen de bestelde producten binnen, zelfs nadat een verlenging werd afgesloten. Service 8
  • Groot assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van diliana84
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-03-2014

FoxyMama

Aankoop: Online

alles ging eenvoudig en werd snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van FoxyMama
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2014

bobhendriksen

Aankoop: Online

Kan niets slechts over gsm easy schrijven

  • Eenvoudiger kan niet Gemak 9
  • Kan hier alleen de levertijd beoordelen, maar die was keurig. Service 9
  • Ze hadden precies wat ik zocht. Assortiment 10
  • Kan het zeker aan iedereen aanraden, geen wachttijd of opdringerige verkopers zoals in winkels. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bobhendriksen
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
02-03-2014

bryome

Aankoop: Online

Duidelijke wesite
Goedkope abonnementen
Snelle levering
Goede en duidelijke uitleg na aankoop via mail en sms.

  • Achter de pc bestellen via duidelijke website Gemak 8
  • Snelle levering Nummerbehoud was ook snel geregeld Service 8
  • Ruime keuze uit abb en telefoons Assortiment 7
  • Zeker! ! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bryome
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2014

jh plukker

Aankoop: Online

Snelle levering, service nog niet te beoordelen, eerste aankoop

  • Gewoon achter de computer je bestelling doen Gemak 10
  • Zeer snelle levering, service kan ik nog niet beoordelen, aangezien dit de eerste bestelling is. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jh plukker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2014

claudiavg66

Aankoop: Online

voor de 1e keer hier besteld en zeer zeker tevreden over de service en levering

  • zeer duidelijk Gemak 10
  • heb contact gehad met medewerkster omdat ik een vraag had over bestaand abonement die verlengt kon worden. Is duidelijk beantwoord en zij heeft voor het gemak meteen alles afgerond. Dus hoefde zelf niets te regelen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • kan niet anders dan aanbevelen met de ervaring die ik nu heb Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claudiavg66
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2014

annetine48

Aankoop: Online

Goede service en snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van annetine48
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-02-2014

gekko_22

Aankoop: Online

Iemand met comentaar over deze schop moeten ze niet zerieus nemen deze wingel is zo goed dat zelfs ik niks kan verbetereb aan gsm eazy

  • Met een paar klikjes is alles geregeld Supper duiderlijk Gemak 10
  • Supper klantvriendelijk en alles wotd in notime uitgelecht en opgezocht informatie is supper duidelijk geweldig Service 10
  • Als gsm eazy het noet heb heb niemand het Assortiment 10
  • Aan iedereen die het wil weten ik zou iedereen deze webschop willen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gekko_22
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-02-2014

BFijma

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BFijma
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-02-2014

Gemini3052

Aankoop: Online

Om niet in al teveel herhalingen te vallen gebruik ik hier maar 1 woord wat ik al eerder gebruikt heb en dat is GRANDIOOS!

  • Was geen enkel probleem om via hun uitstekende site precies te vinden wat ik zocht! Grote klasse! Gemak 10
  • Ik heb helaas een fout gemaakt, 2 zelfs, tijdens het bestellen, maar dit hebben zij zonder enig probleem kundig en supersnel voor mij rechtgetrokken! Grandioos! Service 10
  • Voor wat mij betreft is het assortiment meer dan toereikend geweest om de juiste artikelen te bestellen! Wederom een 10! Assortiment 10
  • Zie mijn bovenstaande meningen. Eigenlijk in 1 woord GRANDIOOS! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gemini3052
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-02-2014

anja1977

Aankoop: Online

Het is niet ingewikkeld en je hoeft niet moeilijk te doen ivm aanvraag. Ze reageren lekker snel en de site is voor iedereen te begrijpen.

  • Lekker thuis, vanaf de bank bestellen. Niks ingewikkelds Gemak 8
  • Snelle service en zelfs toen ik met een vraag kwam over de bestelling werd ik snel en vriendelijk geholpen! Service 8
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • Makkelijk, overzichtelijk, ruime keuze en goede afhandeling en goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van anja1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-02-2014

Hajomi

Aankoop: Online

Zie aanbeveling

  • Makkelijk te bestellen. Wijst vanzelf. Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • Ik heb een geode keuze kunnen maken, Assortiment 9
  • Makkelijk en snel. Levering was gratis en ook mijn abonnement was makkelijk om te zetten zonder al te veel formulieren en handtekeningen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hajomi
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-02-2014

kolibrie001

Aankoop: Online

Snel reageren op de aanmelding.Zeer goed op de hoogte gehouden van verloop van bestelling.Betaalbare abonnementen met leuke toestellen.

  • Overzichtelijke website.Snel naar gewenste telefoon/abonnement. Gemak 8
  • Goed op de hoogte gehouden van acceptatie en verzending,tot en met de bezorging. Service 8
  • Groot assortiment en grote abonnement keuze. Assortiment 9
  • Jazeker!Goede kwaliteit en je krijgt een goed aanbod voor een betaalbare abonnementsprijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kolibrie001
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-02-2014

aletje66

Aankoop: Online

Prima service en levering. Alleen jammer dat de SIM kaart niet geactiveerd kon worden. Via provider Hi een nieuwe opgevraagd en gekregen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van aletje66
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-02-2014

angel67

Aankoop: Online

het bestel gemak is echt optimaal, net zoals ze het beloofde.
omdat ik overdag werk was het moeilijk om een geschikte datum te prikken om de telefoon af te leveren. voor mij was de zaterdag het makkelijkste en dat was dan ook helemaal geen probleem voor GSM easy om het op zaterdag af te handelen.
Echt een fijne manier van zaken doen

  • makkelijk en snel besteld Gemak 9
  • alles werd snel en duidelijk afgehandeld Service 9
  • grote aantal telefoons waar ik uit kon kiezen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van angel67
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
06-02-2014

baslotze

Aankoop: Online

Op dit moment heb ik geen enkel punt die van waarden kan zijn. Een keer besteld en de bestelling is perfect verlopen. Ik ben tevreden.

  • Bestellen en volgende dag geleverd. Op tijd en berichtje van te voren. Perfect geregeld. Gemak 9
  • Bestellen en volgende dag geleverd. Op tijd en berichtje van te voren. Perfect geregeld. Service 9
  • Eerlijk gezegd ben ik niet volledig op de hoogte van jullie totale aanbod. Assortiment 8
  • Omdat mijn bestelling naar tevredenheid is afgehandeld zal ik zeker positief zijn. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van baslotze
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-02-2014

abuitenhuis

Aankoop: Online

Goed: Doen wat ze moeten doen.
Minder goed: Gaat soms wat moeizaam, maar dat komt dan ook weer door regeltjes waar ze aan gebonden zijn.

  • Duidelijk, heldere site. Gemak 9
  • GSMEasy verzend alleen. Bij het verkrijgen van een simkaart zonder nummer terwijl je wel een nummer wilt, wordt je weer doorverwezen naar de provider. Beetje jammer! Service 7
  • Vanalles in huis. Mede doordat alles betrokken wordt van de Phonehouse. Assortiment 8
  • Doen op zich wat ze moeten doen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van abuitenhuis
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-02-2014

Atiqur

Aankoop: Online

Alles ging goed, geen minpunten.

  • Alles online kunnen regelen Gemak 8
  • Gratis verzending en levertijd 2 dagen. Service 8
  • Veel toestellen op voorraad Assortiment 8
  • Prima service en goede prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Atiqur
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-01-2014

DHR. A

Aankoop: Online

Al meerdere bestellingen geplaatst. Altijd snelle en perfecte service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DHR. A
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-01-2014

c.w.lam

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Zeer scherpe prijzen en super snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van c.w.lam
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2014

jinx654

Aankoop: Online

Prima en snelle service

  • De telefoon was snel in huis Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jinx654
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-01-2014

beyzauner

Aankoop: Online

Super service! Telefoon was snel in huis zonder problemen. Vragen via de telefoon werden snel en keurig beantwoord!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van beyzauner
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

cornelisse1961

Aankoop: Online

Alleen maar goede punten

  • Zo makkelijk binnen enkele klikken bestelling gedaan. Gemak 9
  • Prima , van begin bestelling tot levering produckt Service 9
  • Erg ruim Assortiment 9
  • Ik zal in mijn vriendenkring deze onlinewinkel zeker gaan promoten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cornelisse1961
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2014

Toni81

Aankoop: Online

Zoals hierboven al uitgebreid verwoord een snelle goede en betrouwbare webwinkel met nette service en afhandeling aan de deur! Wel puntje van opbouwende kritiek is dat mijn mailbox na aanschaf overladen werd met mails van verschillende betrokken partije. Zoals GSMEasy, provider, transporteur etc ook voor mijn gevoel dubbele mailings. MAAR dit doet geen echte afbreuk aan de positieve dingen zoals beschreven, goede zaak om te bestellen!

  • Super handig en snel, zeer goed overzicht op de website Gemak 10
  • Snelle service, perfect afgehandeld aan de deur maar wel veel mailverkeer (overigens niet veel mee hoeven doen al die mails meestal bevestigingen of forwards naar transporteur) Service 8
  • Maar was toch echt gericht op zoek naar de IPhone 5s, assortiment lijkt me wel ruimschoots voldoende Assortiment 10
  • Niks op aan te merken goede degelijke keuze afhandeling en service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Toni81
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

Biesveld

Aankoop: Online

De telefonische bereikbaarheid kan beter en mag wat goedkoper..

  • Met enkele minuten een bestelling gedaan. Gemak 10
  •   Service
  • Een zeer ruime keus voor een lage prijs Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Biesveld
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-01-2014

Tollenaars

Aankoop: Online

Ik kan geen minpunten ontdekken. Scherpe concurrerende prijzen.

  • Ik zag een stuntaanbieding bij GSM Easy en heb alle sites nagekeken maar deze aanbieding was echt super. Dus besteld. Gemak 10
  • Service is goed. Ze doen wat ze beloven.Van aanmelding tot bezorgen was bij ons 2 werkdagen. Weekend viel ertussen anders waarschijnlijk nog eerder. Service 9
  • Keuze uit vele top toestellen en ik heb mijn topper ertussen gevonden. Assortiment 9
  • Goede ervaring. Wat er op hun internetsite staat maken zij waar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tollenaars
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

ariejol

Aankoop: Online

  • Het is een overzichtelijke site. Gemak 9
  • Snelle levering en alles wordt bevestigd per mail. Wil je de afleverdatum of tijd veranderen dan is dat goed mogelijk. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Overzichtelijk en snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ariejol
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-01-2014

dimitrigoubet

Aankoop: Online

Super service zie je niet meer vaak keep it up

  • een zeer overzichtelijke website met een goede zoek en filter functie toppie Gemak 10
  • uitmuntend je krijgt s'morgens om 0800uur al een mail met hoelaat en wie komt bezorgen zeer vriendelijke jongen alleen de jongen had tot over zijn oren werk en kon niet iets drinken wat ik hem had aangeboden maar toch super Service 10
  • alles en niewste van het niewste is het niet vooradig zorgen ze dat het binnen enkele dagen er is en wordt je netjes over geinformeerd Assortiment 10
  • eigenlijk bij iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dimitrigoubet
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2014

dehekjes

Aankoop: Online

Ben helemaal tevreden over deze online winkel.Alles was binnen 24 uur geregeld.Alles wat ze doen word met mail bevestigt.

  • snelle service Gemak 9
  • Kreeg een mail en sms melding wanneer de koerier zou komen.Binnen 5 min geregeld! Service 9
  • Duidelijk en overzichtelijk. Assortiment 9
  • Goede en snellen service,alles is erg duidelijk weergegeven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dehekjes
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

breur007

Aankoop: Online

Bestelling werd snel geaccepteerd en kon ook al zeer snel geleverd worden. Toen bleek dat een machtiging niet mogelijk was kon ik heel gemakkelijk omzetten dat de koeriersdienst naar mijn werk kwam om daar mijn product af te leveren. Binnen 5 minuten was alles geregeld en had ik mijn nieuwe gsm in bezit. Weer 5 minuten later was de gsm geïnstalleerd en klaar voor gebruik met de bijgeleverde micro sim kaart.

  • prima geregeld. Gsm werd afgeleverd op mijn werk. Binnen 5 minuten stond de koerier weer buiten. Gemak 9
  • Prima service. Duidelijk aangegeven in welk tijdspanne mijn GSM afgeleverd zou worden. Ook tijdig aangegeven dat e.e.a. goedgekeurd werd. Service 9
  • Veel keuze uit diverse modellen. Assortiment 9
  • Zou GSMeasy zeker aanbevelen bij andere mensen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van breur007
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
20-01-2014

TobiasH

Aankoop: Online

Ik heb 23 december een 2013 een bestelling geplaatst bij GSMeasy voor een abonnement met toestel. Direct na de bestelling ontving ik een bevestiging van de bestelling van het abonnement met toestel met de mededeling dat het toestel momenteel niet op voorraad was maar dat GSMeasy zodra het toestel op voorraad was contact met mij zou opnemen en dat zij verwachten dat dit binnen 3 werkdagen het geval zou zijn.

3 januari 2014 heb ik nog niets gehoord dus ik stuur een email met de vraag of het toestel reeds op voorraad is. 6 januari ontvang ik antwoord dat het toestel op voorraad is en dat ik een nummer kan bellen om een afspraak te maken voor de levering. Dus ik bel GSMeasy op om een afspraak te maken.

Er wordt opgenomen aan de andere kant van de lijn, maar er blijkt sprake van een 'vergissing' het toestel was niet inclusief bij het abonnement en in tegenstelling tot wat door GSMeasy bevestigd werd een aantal weken geleden diende ik ook een telefoonabonnement af te sluiten voor het toestel want anders zou er niet tot levering worden overgegaan.

Van dit soort tactieken zijn denk ik weinige mensen gediend, dus ik sla de algemene voorwaarden van GSMeasy dr op na. In de algemene voorwaarden staat dat indien de schriftelijke bevestiging niet wordt betwist binnen 8 dagen - en een email is schriftelijk voor de wet - dan zijn beide partijen gebonden. Voor de wet is er verder ook sprake van een overeenkomst en ik stuur een email aan GSMeasy over dit op 7 januari met de vraag of zij van plan zijn zich aan hun deel van de afspraak te houden zoals bevestigd op 23 december.

Op de email van 7 januari wordt, ondanks de belofte binnen maximaal twee werkdagen te reageren, niet gereageerd. 14 januari stuur ik daarom een email daar achteraan waar de volgende dag wel wordt op gereageerd met de mededeling dat zij het "vervelend" vinden voor mij en dat de bestelling wordt "geannuleerd". Inhoudelijk wordt er verder niet op de email ingegaan.

Met andere woorden de algemene voorwaarden en de wet bindt enkel de klant maar niet GSMeasy. GSMeasy kan zonder reden terugkomen op haar afspraken, maar de klant is gebonden.

Ik raad iedereen daarom ook aan niet teveel waarde te hechten aan de beloftes van GSMeasy en in het achterhoofd te houden dat als er iets misgaat met de bestelling dat GSMeasy zich zoveel mogelijk aan elke verantwoordelijkheid zal onttrekken ook al geven ze je het zwart op wit.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zie het verhaal beneden. In het kort komt het erop neer dat de afspraak niet wordt nagekomen ondanks dat deze wel bevestigd is en ik per email uitgenodigd werd om een leveringsafspraak te maken. Aan de telefoon wordt er echter gesteld dat er sprake is van een vergissing en op latere emails wordt heel laat of nooit gereageerd. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Er zijn goede aanbiedingen op de website. Het probleem is dat je niet weet of de afspraken nagekomen zullen worden. Ik betwijfel ook dat als er iets misgaat dat GSMeasy de afspraak zal nakomen. Mijn impressie is dat ze het op de klant zullen afwentelen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van TobiasH
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-01-2014

dennisvinkie

Aankoop: Online

Zondag mij bestelling geplaatst. Dinsdag nog geen verandering in mijn status, terwijl het toestel ruim voorradig was.
Die dinsdag maar even contact opgenomen via de live chat van GSMeasy. Bleek dat er iets mis was gegaan met het invullen van mijn aanvullende gegevens (bankgegevens en legitimatie). Deze had ik na het bestelproces direct ingevuld, maar niet aangekomen.
Uiteindelijk was alles binnen 5 minuten geregeld via de chat en 1 dag later kreeg ik het toestel al binnen!

Uitstekende klantenservice dus, iets wat je dus nog weinig ziet bij webwinkels!! Verder zeer vlot geleverd.

Volgende keer weer bij GSMeasy!

  • Website ziet er ietwat rommelig/simpel uit, maar na goed zoeken kan iedereen wel een mooie aanbieding vinden. Gemak 8
  • Contact gehad via de live chat op de site met een medewerker. Ging allemaal heel vlot en prima afgehandeld. Bezorging via koerier is een aanrader! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Goeie site, compleet aanbod, goeie contactmogelijkheden met het bedrijf, vlotte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dennisvinkie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-01-2014

nano82

Aankoop: Online

De beste online gsmshop met leuke aanbiedingen en een ruime assortiment. Een goede en snelle service/levertijd. De volgende keer bestel ik zeker weer bij gsmeasy.

  • Zeer makkelijk te bestellen. Gemak 10
  • Een goede en snelle service Service 10
  • Een ruime assortiment met leuke aanbiedingen Assortiment 10
  • De beste online gsmshop met leuke aanbiedingen en een ruime assortiment. De volgende keer bestel ik zeker weer bij gsmeasy. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nano82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-01-2014

hakkia5

Aankoop: Online

heel goed en snel afgehandeld, alle afspraken na gekomen zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hakkia5
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-01-2014

knukkie

Aankoop: Online

bestelling en aflevering vlekkeloos verlopen, perfect!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van knukkie
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-01-2014

HoveA

Aankoop: Online

Duidelijke website en zeer goede afhandeling, heb natuurlijk nog geen problemen gehad, maar ben er van overtuigd dat deze ook zouden worden opgelost.

  • Zeer gemakkelijk bestellen. Gemak 8
  • Duidelijke e-mails over je bestelling en bezorging Service 9
  • Goede keus Assortiment 8
  • Duidelijk, goede service en vooral ook de bezorging met duidelijke foto van bezorger is top. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HoveA
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
07-01-2014

esther1410

Aankoop: Online

GOede service, veel keuze.
Alleen had ik alles al besteld inclusief nummerbehoud, kwam ik erachter dat dit nog niet kon omdat mijn abbonement tot 22/06 liep. Ik vind dat ze dit aan moeten geven - aangezien je dit in moet vullen bij je bestelling, dat het nog niet kan wat betreft de nummerbehoud. - verder helemaal prima.

  • Werkt gemakkelijk. Gemak 7
  • Ik had een vraag over mijn bestelling, dit werd keurig behandeld via de chat. Service 7
  • Veel keuze. Zondag's telefoon besteld, dinsdag's in huis Assortiment 8
  • GOede service, veel keuze. Alleen had ik alles al besteld inclusief nummerbehoud, kwam ik erachter dat dit nog niet kon omdat mijn abbonement tot 22/06 liep. Ik vind dat ze dit aan moeten geven - aangezien je dit in moet vullen bij je bestelling, dat het nog niet kan wat betreft de nummerbehoud. - verder helemaal prima. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van esther1410
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2014

Janosic

Aankoop: Online

Er zijn geen negatieve zaken aan te geven. Alles ging voorspoedig.

  • Na enkele klikken heb je je bestelling rond Gemak 10
  • Op alle vragen waren er antwoorden. Service 10
  • Alle telefoons en abonnementen zijn voorradig Assortiment 10
  • Snelle en goede service en afwerking. Binnen 2 werkdagen alles thuis. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Janosic
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-01-2014

jeroenjaspers

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeroenjaspers
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-01-2014

Jamila-S

Aankoop: Online

  • Simpel, snel en duidelijk Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling Service 10
  • Ruim assortiment, mooie aanbiedingen Assortiment 10
  • Tot nu toe zeer tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jamila-S
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.