Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


242 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 3 van 37
Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

dani65

Aankoop: Online

ik zou het iedereen aan bevelen

  • bestellen gaat allemaal per internet en per mail de afwikkeling is super Gemak 10
  • gaat allemaal super Service 10
  • prima keuze en reĆ«le prijzen Assortiment 10
  • al aan verschillende mensen door gegeven en enthousiast gemaakt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dani65
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Jaihaysmama

Aankoop: Online

Gewoon TOP!

  • Je zoekt wat uit, plaatst de bestelling en je doet alles met internet en per mail. Je hoeft de deur niet meer uit. Gemak 9
  • Alles meteen geregeld. Service 9
  • Alle soorten en maten verkrijgbaar Assortiment 9
  • Hebben we al gedaan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaihaysmama
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

grietje1977

Aankoop: Online

goede service, ruim assortiment, beste aanbiedingen, snel in huis per koerier. top!

  • snel en simpel bestellen via internet Gemak 10
  • snel en vakkundig geholpen bij telefonisch contact Service 10
  • ruime keuze! Assortiment 10
  • kan het iedereen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van grietje1977
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2014

ingriddeboer69

Aankoop: Online

De service aan de telefoon en hier thuis in combinatie met de duidelijkheid en snelheid maakt dat ik weer bij gsmeasy zou bestellen...

  • Kijken, klikken, klaar Gemak 10
  • Omdat t via internet is en niet in n winkel vertrouwde ik t niet Zo. K heb eerst gebeld en werd Super te woord gestaan, wat me over de streep trok om te bestellen. Service 10
  • Wat ik bij m'n vorige provider en in de winkel niet voor elkaar kreeg, lukte nu wel. Vandaar m'n 10 Assortiment 10
  • Ik kan niet voor n ander beslissen. K zou t zeker zeggen, maar als de ander dan zegt dat vind ik eng, dan laat ik t daarbij Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ingriddeboer69
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-04-2014

jaccoweel

Aankoop: Online

Alles werd van begin tot het einde keurig geregeld, en we werden goed op de hoogte gehouden van het hele traject. Keurig.

  • 's avonds via internet alles geregeld, telefoon , laptop , en mini tab binnen een paar dagen in huis. Top ! Gemak 9
  • Alles ging precies volgens plan, en zoals afgesproken. Keurig geregeld. Service 9
  • Hetgeen ik zocht was aanwezig. Dus voor mij was dit ruim voldoende. Assortiment 8
  • Alles werd duidelijk weergegeven, en werd goed op de hoogte gehouden van het traject van afhandeling en bezorging. Duidelijk en simpel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jaccoweel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-04-2014

BP70

Aankoop: Online

Abonnement verlengd bij GSMeasy icm nieuwe telefoon. Volgende dag telefoon al bezorgd, keurig cf afspraak. Zeer tevreden, zeker over de lage abonnementskosten vergeleken met andere aanbieders.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BP70
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-04-2014

priscilla1982

Aankoop: Online

makkelijk te bestellen, snel geleverd.

  • site spreekt voor zich Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • genoeg keuze Assortiment 10
  • makkelijk te bestellen, snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van priscilla1982
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

johnnyvd

Aankoop: Online

Al een aantal maal heb ik mijn contract verleng met daarbij een nieuwe GSM. GSMeasy is makkelijk te gebruiken en heeft echt de beste aanbidingen. Ik kijk goed rond bij andere sites, niemand tipt eraan!

  • Duidelijk aangegeven wat de uiteindelijke kosten zijn dus zeer makkelijk vergelijken! Gemak 10
  • Zeer snel op de hoogte gebracht van de bestellings status en supersnel bezorgd. Service 10
  • Alle nieuwste mobiele telefoons, providers en abonnementen zijn beschikbaar. Assortiment 10
  • Zeer zeker! Blijft al hjarenlang de gunstigste met de beste aanbiedingen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnnyvd
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-04-2014

Muldertjes

Aankoop: Online

Goede service, alles snel afgehandeld en de koerierdienst was ook top!

  • Duidelijke website, gegevens makkelijk kunnen uitwisselen zodat alles snel verliep Gemak 10
  • Goede service, ze belden meteen toen ik de bestelling had geplaatst om alles te regelen zodat ik de volgende dag de mobiel zou krijgen Service 10
  • Goede assortiment, leuke acties Assortiment 9
  • Vooral als ze leuke aanbiedingen hebben is het zeker de moeite waard! Alles is snel en makkelijk verlopen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Muldertjes
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-04-2014

akunticci

Aankoop: Online

Alles duidelijk en overzichtelijk , je wordt via mail goed op de hoogte gehouden. via koerier mijn mobiel supersnel bezorgd.

  • ging supersnel en makkelijk Gemak 9
  • Had mijn mobiel heel snel in huis en werd goed op de hoogte gehouedn Service 9
  • veel keus Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van akunticci
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-04-2014

maurice1989

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • vriendelijk personeel!! Service 9
  • ruime keus, is er iets wat ze niet hebben? Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maurice1989
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-04-2014

Funske 40

Aankoop: Online

Gemakkelijk op de site te zoeken en te bestellen en een zeer snelle en goede afhandeling

  • lekker makkelijk in de bestelling Gemak 10
  • lekkere snelle service en afhandeling Service 10
  • grote keuzen aan toestellen en providers Assortiment 9
  • gemakkelijke en overzichtelijke site Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Funske 40
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

crinaschoonens

Aankoop: Online

zover ik hem ken van internet, prima winkel

  • goede site en gemakkelijk bestellen Gemak 10
  • na 2 dagen de telefoon binnen Service 10
  • voor ons genoeg Assortiment 9
  • ik zou aan ieder ander deze winkel aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van crinaschoonens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-04-2014

Rob Kammeraat

Aankoop: Online

De website geeft duidelijke informatie en de prijs kwaliteit is erg goed.
Snelle verwerking van de bestelling. Volgende dag in huis.
Afspraak is goed nagekomen.

  • Duidelijke website en snel te bestellen Gemak 10
  • Snelle levering en wat wordt beloofd, wordt ook nagekomen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob Kammeraat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-04-2014

A1234

Aankoop: Online

Het hele bestelproces verliep tot levering verliep volgens afspraak. Je wordt bij elke stap in het proces zeer goed op de hoogte gehouden

  • Je kan online bestellen Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden Service 10
  • Goed. Genoeg keuze. Assortiment 10
  • 100 % zeker aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A1234
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

darkshadowracer

Aankoop: Online

  • zeer makkelijke en overzichtelijk Gemak 10
  • snelle levering en snel antwoord op vragen Service 10
  • zeer veel aanwezig Assortiment 9
  • zeer goede ervaring mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van darkshadowracer
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
02-04-2014

Menger

Aankoop: Online

Toen ik het toestel ging bestellen (via contractverlenging) waren er 5 op voorraad en zou het toestel binnen 24 uur geleverd worden.
Toen hij na 3 dagen nog niet geleverd was bleek hij na telefonisch contact te hebben gehad met GsmEasy niet op voorraad te zijn (vrijdag), hij zou dinsdag bij mij bezorgd worden werd mij verteld door de telefoniste. Hier moest ik het maar mee doen want ik moest blij zijn met deze "geweldige" actie.
Mocht ik er niet mee akkoord gaan kon ik de bestelling annuleren werd mij verteld, terwijl dit niet eens meer mogelijk was gezien de verlenging al was doorgevoerd bij mijn provider (Vodafone).
Maandag ochtend kreeg ik een mail dat hij niet op voorraad was.
Ik dus gelijk weer gebeld met GsmEasy om verhaal te halen, nu werd mij verteld dat ze de nieuwe lading toestellen dinsdag of woensdag binnen zouden krijgen en mijn toestel dan werd opgestuurd via Postnl.
Vervolgens maar gevraagd of ze het dan in plaats het met Postnl te versturen ze het ook per koerier wouden doen gezien dit sneller is en ik nou wel erg zat was van het wachten, dit wouden ze niet doen.
Uiteindelijk woensdag het toestel ontvangen, ruim een week na de in de eerste instantie 24 uur die beloofd werd op de site.

Kortom, slechte service en GsmEasy is alles behalve easy.

  • Contract bevestiging via sms Gemak 7
  • Toen ik het toestel ging bestellen waren er 5 op voorraad en zou het toestel binnen 24 uur geleverd worden. Toen hij na 3 dagen nog niet geleverd was bleek hij niet op voorraad te zijn (vrijdag), hij zou dinsdag bij mij bezorgd worden. Hier moest ik het maar mee doen en anders kon ik de bestelling annuleren gezien ik "blij" moest zijn met deze aanbieding. Dinsdag's niks ontvangen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zal GSM easy niet aanbevelen gezien ze zich niet aan de toegezegde leveringstijd houden. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Menger
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

ayhan58

Aankoop: Online

het is een goed internet winkel ik vindt het goede winkel
ik raad ook mijn vrienden aan

  • heel simpel Gemak 10
  • kan niet beter ze zijn heel goed Service 10
  • geen verschil in product Assortiment 10
  • koop hier je toestel ze zijn ook goedkoper als de ander bedrijfen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ayhan58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

claumar

Aankoop: Online

Heel erg makkelijk en goede service,

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claumar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

bart v griensven

Aankoop: Online

Geen verbeterpunten. Ik had de telefoon snel binnen en de reactie via contactformulier was ook snel.
Ga zo vooral door! :-)

  • Erg makkelijke website Gemak 10
  • Ik heb via het contactformulier een vraag gesteld en heb de volgende ochtend meteen reply gehad. Top! Service 10
  • De iphone die ik wilde was bijna nergens op voorraad maar wel bij gsmeasy. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bart v griensven
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-03-2014

deboravdp

Aankoop: Online

ik vind het een hele fijne onlinewinkel voor abbonementen, genoeg keuze en leuke aanbiedingen

  • super gemakkelijk verlengen dmv sms Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deboravdp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

ariannehardeman

Aankoop: Online

Hele goede en nette service en hele duidelijke berichtgeving

  • Het was allemaal erg duidelijk en gemakkelijk op de website Gemak 10
  • hele goede service, goede berichtwisseling over aankomst. Service 10
  • genoeg keus Assortiment 10
  • Ik ben heel erg tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ariannehardeman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

Ankie1959

Aankoop: Online

Goede aanbieding, snelle levering ......kortom super goed!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Super snelle levering door koerier! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ankie1959
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2014

Ing6767

Aankoop: Online

  • zeervoverzichtelijk en zonder poespas Gemak 10
  • super! super! komt niet vaak meer voor zo veel goede service! Service 10
  • wat je zoekt hebben ze! Assortiment 10
  • aan iedereen! zoek niet verder! GSM easy is echt easy! en ook nog heel klantvriendelijk en aardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ing6767
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-03-2014

avhd

Aankoop: Online

Gemakkelijk en goed geholpen via chat

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avhd
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-03-2014

ajschoem

Aankoop: Online

Snel geleverd, Bereikbare klantenservice, en statusafhandeling middels emails!

  • Mooie web-aanbieding en verlengen middels sms activering! Geen contract opsturen etc. Gemak 10
  • De aanbieding via de website besteld, Duidelijke email met daarin de bestelling. Deze Service 9
  • Voor contractverlenging zijn er ook mooie aanbiedingen Assortiment 9
  • Goede deals, aantrekkelijke prijzen en maken het waar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ajschoem
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-03-2014

xddd

Aankoop: Online

*duidelijke website
*leuke aanbiedingen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van xddd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-03-2014

daanenleo

Aankoop: Online

  • duidelijk en goede info Gemak 10
  • supersnel geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van daanenleo
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-03-2014

Liekske72

Aankoop: Online

Zie bovenstaand

  • Zeer overzichtelijke site Gemak 9
  • Snelle levering. Zelfs het gratis kado dat nagezonden zou worden omdat deze niet op voorraad was, werd een dag later al geleverd. Service 10
  • Ruime keus. Assortiment 9
  • Ben zeer tevreden over deze winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Liekske72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-03-2014

wicher100

Aankoop: Online

  • makkelijker kan niet Gemak 10
  • helemaal top Service 10
  • zeer veel keus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wicher100
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-03-2014

maran1969

Aankoop: Online

overzichtelijk, simpel, compleet en ook nog zeer vriendelijk

  • gemakkelijker kan niet met zo een overzichtelijke site Gemak 9
  • niets om opmerkingen over te maken Service 10
  • zeer uitgebreid Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van maran1969
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

ABarendrecht

Aankoop: Online

Erg snelle en keurige service!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ABarendrecht
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-03-2014

Fadkuway

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar zeggen. Keep up the good work

  • Perfect Gemak 9
  • Super!! Service 9
  • Is genoeg Assortiment 9
  • Heb ik al gedaan zelfs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fadkuway
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-03-2014

cindyw1982

Aankoop: Online

Super aanbieding.
Goede service en
snelle levering.
Top!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cindyw1982
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-03-2014

bassie82

Aankoop: Online

Snelle levering, goede acties, goede prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bassie82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

Adem42

Aankoop: Online

Geen negative kanten !
Alles is gewoon goed/snel/eenvoudig EN GOEDKOOP!!!!

  • ik heb nog nooit zo iets meegemaakt , verlengen via sms haha dat is een goeie Gemak 10
  • Perfect ,geen woorden voor, vooral dat chat service, hierbij bedank ik Tim die mij zo goed heeft geholpen en natuurlijk alle andere, een supersnelle levering met een track and trace code zie je precies waar je bestelling is !!! Service 10
  • Gewoon goed? Assortiment 10
  • Mensen het is een goeide site ik zou zeggen bestel het en zie zelf hoe snel & makkelijk het allemaal gaat Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Adem42
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-03-2014

tst87

Aankoop: Online

Snelle levering, zeer goede informatie na de bestelling over de telefoon (Levering)en de abonnementsverlenging. Zij hebben zelfs ongevraagd de juiste nieuwe Simkaart meegeleverd.

  • Mooi overzicht en de bijbehorende abonnementen goed overzichtelijk met kosten e.d. Gemak 9
  • Goede snelle afhandeling, duidelijke informatie en telefoon was erg snel binnen. Informatie over de verlenging abonnement snel en accuraat. Service 9
  • Alle bekende en nieuwe modellen zijn aanwezig. Veel meer keuze dan bij de Providers. Assortiment 9
  • Bestellen is makkelijk, informatie duidelijk. Dus ook voor de mensen die er niet zo veel verstand van hebben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tst87
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

Betina

Aankoop: Online

Ik heb alleen maar positieve punten : bestellen ging eenvoudig , binnen 48 uur had ik me telefoon thuis en kon hem naar het activeren van de sim gelijk in gebruik nemen .
Helemaal happy

  • Alles wees zich zelf uit Gemak 10
  • Met iemand ge chat en die heeft mij keurig geholpen Service 10
  • Ze hadden precies ik wilde Assortiment 10
  • Zeker 100% je kunt je eigen abbonnemt samen stellen wat voor jou het beste is en je betaald echt een schappelijke goede prijs voor je telefoon Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betina
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-03-2014

d20vt

Aankoop: Online

  • Via sms besteld makkelijker kan niet Gemak 10
  • Binnen 24u geleverd Service 10
  • Alles wat er te koop is leveren ze Assortiment 10
  • Makkelijker en vooral goedkoper dan de eigen provider Aanbeveling 10
» Lees de hele review van d20vt
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-03-2014

sijtsmad

Aankoop: Online

Zie beoordeling zelf

  • Uitermate eenvoudig Gemak 9
  • Over de service ben ik slechter te spreken. Het toegestuurde mailbericht met overeenkomst vermelde een simcard nummer en telefoonnummer. Simcard nummer klopte, telefoonnummer helaas niet. Daarom 32dagen druk geweest om simcard te activeren Service 6
  • UItgebreider kan denk ik niet Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sijtsmad
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-03-2014

bertje19562

Aankoop: Online

Uitstekend afgehandeld. Veel eenvoudiger dan bij de provider zelf. Geen gedoe met ingewikkelde contracten en heel snel aan huis bezorgd!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bertje19562
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-03-2014

annew84

Aankoop: Online

Geweldig....

  • Kind kan de was doen Gemak 10
  • Super service over 2 jaar kom ik terug Service 10
  • Dat wat ik wilde heb ik gekregen Assortiment 10
  • Ik zeg doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annew84
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-03-2014

Jopiereview

Aankoop: Online

Prima online voorlichting en snelle afhandeling van de bestelling. Aantal mails omtrent de levering mag wat mij betreft wat minder.

  • Simpel bestelsysteem met goede informatie. Gemak 10
  • Snelle levering en via de mail is het bestelproces perfect te volgen. Service 10
  • Ik kon er alles vinden wat ik zocht. Assortiment 9
  • Alles is tot heden prima verlopen. Een goed product voor een prima prijs. Dat deel je graag met een ander. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jopiereview
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-03-2014

cliffp

Aankoop: Online

Als is hierboven al gezegd

  • Slechts enkele klikken nodig om tot een bestelling te komen. Bovendien alle providers beschikbaar Gemak 8
  •   Service
  • Alle gewenste toestellen beschikbaar Assortiment 8
  • Makkelijk,betrouwbaar,snel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cliffp
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-03-2014

diliana84

Aankoop: Online

  • Duidelijk wat er van je verwacht wordt en hoe je dit kan regelen. Gemak 8
  • Binnen 2 dagen de bestelde producten binnen, zelfs nadat een verlenging werd afgesloten. Service 8
  • Groot assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van diliana84
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-03-2014

FoxyMama

Aankoop: Online

alles ging eenvoudig en werd snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van FoxyMama
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2014

bobhendriksen

Aankoop: Online

Kan niets slechts over gsm easy schrijven

  • Eenvoudiger kan niet Gemak 9
  • Kan hier alleen de levertijd beoordelen, maar die was keurig. Service 9
  • Ze hadden precies wat ik zocht. Assortiment 10
  • Kan het zeker aan iedereen aanraden, geen wachttijd of opdringerige verkopers zoals in winkels. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bobhendriksen
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
02-03-2014

bryome

Aankoop: Online

Duidelijke wesite
Goedkope abonnementen
Snelle levering
Goede en duidelijke uitleg na aankoop via mail en sms.

  • Achter de pc bestellen via duidelijke website Gemak 8
  • Snelle levering Nummerbehoud was ook snel geregeld Service 8
  • Ruime keuze uit abb en telefoons Assortiment 7
  • Zeker! ! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bryome
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2014

jh plukker

Aankoop: Online

Snelle levering, service nog niet te beoordelen, eerste aankoop

  • Gewoon achter de computer je bestelling doen Gemak 10
  • Zeer snelle levering, service kan ik nog niet beoordelen, aangezien dit de eerste bestelling is. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jh plukker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2014

claudiavg66

Aankoop: Online

voor de 1e keer hier besteld en zeer zeker tevreden over de service en levering

  • zeer duidelijk Gemak 10
  • heb contact gehad met medewerkster omdat ik een vraag had over bestaand abonement die verlengt kon worden. Is duidelijk beantwoord en zij heeft voor het gemak meteen alles afgerond. Dus hoefde zelf niets te regelen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • kan niet anders dan aanbevelen met de ervaring die ik nu heb Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claudiavg66
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.