Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


217 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 38
Totaal 10
5 sterren
21-08-2014

hondagek

Aankoop: Online

telefoon besteld met nieuw abbonement, met 2 dagen bezorgd door een keurig nette bezorg dienst.
alles klopte, had nog enkele vragen, binnen no time zijn deze beantwoord, kortom louter positieve ervaringen.
zeker aan te bevelen bij!

  • bestellen is een makkie op de site. Gemak 10
  • super, snel antwoord, bestelling klopte Service 10
  • zeer goed Assortiment 10
  • aanrader voor iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hondagek
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Jos Donkers

Aankoop: Online

Het is heel makkelijk om via GSM easy een telefoon te kopen. In mijn geval waren ze veruit de goedkoopste. De levering is netjes verlopen. De telefonische klantenservice kost te veel (0,15 per min) en er zit te lange wachttijd op. Informatie via e-mail binnen 24 uur en dat vind ik persoonlijk niet meer dan normaal.

  • Het is heel makkelijk om via gsmeasy je telefoonabonnement te verlengen. Via sms ondertekenen bespaard ook veel tijdn en gedoe Gemak 10
  • De telefonische helpdesk duurt soms lang om te bereiken en dat a € 0,15 per minuut is niet van deze tijd. De medewerker was t.o.v. andere reviews wel erg correct. Service 7
  • Ze hebben volgens mij een breed assortiment. Ik was echter specifiek op zoek naar de Iphone 5S Assortiment 10
  • Ik had de telefoon bij GSMeasy gekocht omdat deze de goedkoopste aanbieding deden. Ik had tegen mijn gewoonte in niet eerst de reviews bekeken en ik moet je bekennen dat ik na mijn bestelling dat wel heb gedaan en het behoorlijk benauwd kreeg. Achteraf is alles toch netjes verlopen en geleverd. De 2 werkdagen levertijd zijn er welliswaar 3 geworden maar daar ga ik niet over muggenziften. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jos Donkers
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-08-2014

enroc013

Aankoop: Online

Prettig zaken gedaan met GSMeasy, ook alles vlekkeloos verlopen met het verlengen van mijn Vodafone abonnement.

  • Makkelijk te vinden wat je zoekt. Gemak 8
  • Goede service gehad bij mijn bestelling. Service 8
  • Ruime keuze. Assortiment 9
  • Goede eerste ervaring, dus een aanrader voor andere. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van enroc013
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
15-08-2014

Oeteltje

Aankoop: Online

Ik heb op 03-08-2014 een Samsung Galaxy S4 mini gekocht
maar na 4 dagen en diverse keer bellen kom ik erachter
dat ze helemaal geen toestel op voorraad hebben, ik heb
toen de bestelling geannuleerd.
(toestel stond wel op voorraad op de website)
En ik zit nog steeds op mijn geld te wachten, en steeds wordt er beloofd dat het geld op dinsdag wordt overgemaakt.
Ik heb al diverse keren weer gebeld en krijg een hoop smoesjes.

  • Heel rommelige site, ik snap niet hoe mensen hiervoor een 9 geven. Gemak 1
  • Moeilijk aan de telefoon te krijgen steeds veel wachtende voor je en dan u bent de laatst wachtende, en dan een hele tijd een moment geduld A.U.B Man aan de telefoon is een smoesjes verzinner, om je maar af te wimperen. gemiddeld 20 min tot 30 min moeten wachten voor je ze te pakken hebt Service 1
  • Ik noem dit geen assortiment als je belooft binnen 24 uur te leveren , en je na 3 dagen nog niets hebt. Assortiment 1
  • Ik kan niet begrijpen hoe het zo in een keer bergafwaarts gaat met dit bedrijf Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Oeteltje
Reageer op deze review

Reactie:
Barry H R

23-08-2014
Het zelfde verhaal, alleen met een abbonement verlenging
Heb het ook geannuleerd , maar ze hebben het zelf nog niet aan de provider doorgegeven
Wacht nog steeds op een bevestiging
Kan nu niet verlengen ,omdat volgens de provider het al is verlengd tot november 2016
Lekker hè
Totaal 9,0
5 sterren
08-08-2014

cerfontainrm

Aankoop: Online

Goede service en klantvriendelijk als je ze belt.

  • Snel op internet te bestellen. Klantvriendelijke webpagina. Gemak 8
  • Samsung galaxy S4 in één dag in huis. Service 10
  • Meeste telefoons zijn op voorraad. Assortiment 9
  • De winkel is gewoon goed. Ze doen er alles aan om goed en op tijd te leveren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cerfontainrm
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-08-2014

johnciska

Aankoop: Online

Wat een prima service alles in een paar min geregeld,had mijn S5 in 2 dagen thuis.
De volgende keer bestel ik hier zeker weer

John.Mulder

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnciska
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-08-2014

alinta

Aankoop: Online

Erg goede service. Ik kon mijn bestelling online volgen. En er werd snel geleverd. Top winkel volgende keer bestel ik er weer.

  • Goede service zowel van de klantenservice als met de levering Gemak 10
  • Snel en gemakkelijk Service 10
  • Erg uitgebreid assortiment Assortiment 7
  • Volgende keer bestel ik hier weer. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van alinta
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
01-08-2014

The Prophet

Aankoop: Online

De levering was week te laat, de factuur was betaald maatr toch een aanmaning. telefonisch contact is een 0900 nummer(15ct/pm. En de telefonisch is bizar assocciaal. ze weigeren me garantie afhandeling in werking te stellen, en zeggen dat als ze ook maar iets opsturen dat dat 70 euro verwerkingskosten meebrengt.
Nooit zo iets slechtsa mee gemaakt, heb zelf 2 webshops en zo kun je echt niet met klanten omgaan.
Ook blijkt de telefoon geen europees model, daarom zijn ze dus goedkoop, je krijgt een telefoon gemaakt voor een derde wereld land!! en als hij dan voor reparatie moet moet deze altijd naar de fabriek, en kan een service punt hem in NL hem niet repareren. En als ik die referenties zie, ben ik benieuwd wie er nou echt tevreden over hun is,.

  • internet altijd makkelijk, site niet goed overzichtelijk Gemak 4
  • Zijn totaal niet bereid tot enige service, je betaalt 15ct per minuut voor een telefoon gesprek, ze weigeren retour afhandeling en zijn bijzonder associaal aan de telefoon en in de mail. Service 1
  • allemaal niet eu telefoons.dus altijd problemen als je garantie moet ontvangen. Assortiment 1
  • nooooooooit ik ben nog nooit zo associaal behandeld, 0,0 service Aanbeveling 1
» Lees de hele review van The Prophet
Reageer op deze review

Reactie:
Geengsmeasy

01-08-2014
Helemaal met je eens the Prophet vorige review is van mij.
Totaal 4,0
1 sterren
31-07-2014

Geengsmeasy

Aankoop: Online

Lees ook maar eens op www.telecomervaring.nl naar de laatste maand. Bestelling gedaan met verlenging abonnement maar zeker niet binnen 24 uur maar eerder 168 uur en tot slot eindelijk melding van ze dat alles klaar is en akkoord provider voor verlenging. En toestel de dag er op kan verwachten na 5 dagen laat in de avond een mail van ze dat het toestel helaas niet op voorraad is.....zo klaar mee

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Lijkt beter dan het is op de site alles binnen 24 uur geregeld maar eerder 168 uur helaas Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Lees ook maar eens op www.telecomervaring.nl naar de laatste maand. Bestelling gedaan met verlenging abonnement maar zeker niet binnen 24 uur maar eerder 168 uur en tot slot eindelijk melding van ze dat alles klaar is en akkoord provider voor verlenging. En toestel de dag er op kan verwachten na 5 dagen laat in de avond een mail van ze dat het toestel helaas niet op voorraad is.....zo klaar mee Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Geengsmeasy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

W louven

Aankoop: Online

Het is snel makkelijk en goede service

  • Het is snel en gemakkelijk Gemak 10
  • Je hebt het product snel in huis en je word goed op de hoogte gehouden Service 10
  • Voldoende keus Assortiment 10
  • Zeer goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W louven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

sgroenhuijzen

Aankoop: Online

Niets op aan te merken. Duidelijke site met toestel en abonnements-overzichten per provider.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sgroenhuijzen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

Cesarinho

Aankoop: Online

Niks op aan te merken

  • Alles is overzichtelijk Gemak 10
  • Alles is glad verlopen tot en met de bezorging toe Service 10
  • Ik heb gevonden wat ik zocht Assortiment 10
  • Niks op aan te merken. Voor mij de beste homeshopping site van NL Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cesarinho
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-07-2014

liannebos

Aankoop: Online

Snelle levering.
Ik heb gebeld omdat ik ergens niet uit kwam, ik had ze snel aan de telefoon en werd leuk geholpen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van liannebos
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-07-2014

vertico

Aankoop: Online

Fijne persoonlijke afhandeling!

  • Snelle service Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Alle telefoons en accesoires aanwezig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vertico
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
02-07-2014

lotte2209

Aankoop: Online

Ik heb het product bestel en zou 2 dagen later geleverd worden.
Echter nog steeds niet geleverd!
Erg slechte levering en systeem echt geen aanrader dus

  • Het bestellen ging heel gemakkelijk en snel.. De levering is echter heel slecht!!! Gemak 8
  • Ze kunnen niks voor mij doen om de levering te versnellen en zelf ophalen kan ook niet. Erg jammer als je uitkijkt naar een nieuwe telefoon en je vrij vraagt om thuis te kunnen zijn. Service 1
  • Ze hadden mijn telefoon opeens niet meer op voorraad waardoor de levering ook niet meer plaats vond. Assortiment 1
  • Ik ben erg ontevreden over de levering. Dit is een van de belangrijkste dingen. Als je een nieuwe telefoon verwacht wil je deze ook zo snel mogelijk hebben. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van lotte2209
Reageer op deze review

Reactie:
fjmotten

07-07-2014
Hallo lotte2209,

Is jou probleem over de levering uiteindelijk opgelost?
Totaal 9,2
5 sterren
22-06-2014

Sharitatd

Aankoop: Online

makkelijk, snel verwerkt, je wordt op de hoogte gehouden

  • goed. link voor actie zat erbij, jammer dat daar een klein foutje in zat. Dit is wel goed opgelost. Gemak 9
  • vragen ook via chat gratis te stellen Service 10
  • Veel keuze Assortiment 9
  • Leuke acties soms met veel korting Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sharitatd
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-06-2014

virtua001

Aankoop: Online

gewoonweg super

  • duidelijke site Gemak 9
  • super snelle service, levering ook zeer netjes. zelf met pasfoto van de bezorger Service 10
  • ze hebben echt alle telfoons Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van virtua001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-06-2014

yinemisen70

Aankoop: Online

ik ben zeer blij met de service eb snelheid van gsmeasy

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • super aardige mensen Service 10
  • ze hebben alle toestellen op voorrad Assortiment 10
  • mensen twijfel niet aan GSMeasy Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yinemisen70
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-06-2014

2bRon

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2bRon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2014

toutesabien

Aankoop: Online

goede en snelle service / levering

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeer goede en snelle levering en service. Echt een aanrader! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van toutesabien
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-06-2014

Khonkaen

Aankoop: Online

prima winkel kan ik iedereen aanraden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Khonkaen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-06-2014

Sasa66

Aankoop: Online

makkelijk, vriendelijk en snel service en levering

  • makkelijk en snel Gemak 9
  • vriendelijk en snel Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sasa66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

S1m0ne0

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, en de goedkoopste bij mijn weten, wat wil je nog meer!

  • Binnen een paar klikken je bestelling klaar! Gemak 10
  • Toch nog even gebeld met een vraag en supergoed geholpen met een duidelijk antwoord Service 10
  • Alle nieuwe maar ook oudere toestellen leverbaar en nog snel ook Assortiment 10
  • Supersnel en supermakkelijk,echt een aanrader gewoon! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S1m0ne0
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-06-2014

gretha12345

Aankoop: Online

snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden ook als een artikel niet meteen leverbaar is.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gretha12345
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-06-2014

dutchieman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dutchieman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

locutus72

Aankoop: Online

heb geen minpunten [heb zelfs gratis een maand verzekering gekregen!]

  • verlengt bij Gsmeasy was echt easy! Gemak 10
  • perfecte service , en je word snel en vakkundig te woord gestaan Service 9
  • de telefoon die ik wilde was ruim op voorraad Assortiment 10
  • ben echt super geholpen en iederen die ik ken stuur ik erheen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van locutus72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Rustavi

Aankoop: Online

Ik ben reuze blij met de geleverde service, gemak, en de snelheid van GsmEasy. Een top webwinkel die zeker de door mij toegekende tienen verdient... Ga zo door...

  • Hele duidelijke gebruikersvriendelijke website. Gemak 10
  • Top service, gemak dient de mens. En razendsnel... Service 10
  • Heel uitgebreide assortiment. TOP! Assortiment 10
  • Ik bestel onze telefoons altijd bij GSMEasy, omdat ze goedkoper zijn, en een top service leveren... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rustavi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Laura33

Aankoop: Online

Het totale bestel- en leveringsproces is supergoed geregeld. Het geleverde product is helemaal in orde. Ik ben helemaal tevreden over deze webshop!

  • Zowel het plaatsen van de bestelling als de levering ging heel soepel! Gemak 10
  • Duidelijke info vooraf, heel fijne informatievoorziening over de bezorging en adequate klantenservice indien nodig. Service 10
  • Uitermate handig om gelijk goede screenprotector en hoesje te kunnen bestellen die tegelijkertijd geleverd wordt en het toestel dus gelijk goed gebruiksklaar te maken is! Assortiment 10
  • Absolute aanrader. Ik had vooraf twijfels, maar die waren volledig ongegrond gezien de service en het gemak van de bestelling van mijn Galaxy S5 bij GSM Easy! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laura33
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

ruthboerakker

Aankoop: Online

bij vragen krijg je meteen een duidelijk antwoord, je bestelling is de volgende dag in huis, je kan je pakket online volgen en zo precies zien wanneer hij thuis, de telefoon werkt goed, nergens problemen mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ruthboerakker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Richardenpetra

Aankoop: Online

Goed, snel, betrouwbaar...en goede uitgebreide en duidelijke website

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Snelle en zeer goede service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Richardenpetra
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

pascal88

Aankoop: Online

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 10
  • Binnen en dag alles geregeld en binnen Service 10
  • Alle telefoons en dergelijke zijn aanwezig Assortiment 10
  • Beveel hem aan iedereen aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pascal88
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Baffello

Aankoop: Online

super snelle service

  • Super snel en handig met de verleng tool en gelijk daarna bestelling geplaatst Gemak 10
  • toch kleine aanpassing gedaan en toen gelijk mail met reactie Service 10
  • Ruime keus Assortiment 10
  • zie rest antwoorden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Baffello
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-06-2014

Timaatje

Aankoop: Online

Goede service, alles geregeld met 1 sms. Geen kopieën moeten opsturen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Timaatje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-06-2014

mrclinho

Aankoop: Online

Zeer goede service en duidelijk prijzen geen poespas gewoon krijgen wat je ziet. Top, snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mrclinho
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-06-2014

Heyouitsme

Aankoop: Online

Goed, makkelijk, betrouwbaar en snel.

  • Je hoefde geen kopie van allerlei dingen op te sturen en kon gewoon zo je telefoon bestellen. Gemak 10
  • Snelle levering Service 8
  • Alle actuele toestellen zijn direct leverbaar in alle kleuren. Assortiment 10
  • Uit een onderzoek dat ik heb uitgevoerd is dit de goedkoopste aanbieder. Daarom raad ik het aan iedereen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Heyouitsme
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-06-2014

irroc

Aankoop: Online

  • Duidelijke, overzichtelijke website. Gemak 10
  • Uitstekende service, zowel per e-mail als per telefoon. Service 10
  • Uitgebreide keuze-mogelijkheden in combinatie met gsm's. Assortiment 10
  • Snelle levering, klantvriendelijk, top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van irroc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-06-2014

Fennieo

Aankoop: Online

Makkelijk en goede service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fennieo
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
03-06-2014

A.Bonthuis

Aankoop: Online

snelle levertijd, goede site

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.Bonthuis
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

rerilo

Aankoop: Online

ben gewoon zeer tevreden tot nu toe.

  • eenvoudige en gebruiksvriendekijke website. Gemak 9
  • geweldige telefonische en mailservice Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • website, mail, mondeling contact,snel en vriendelijk,snelle bezorging binnen 24 uur in huis Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rerilo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-06-2014

Aezihw

Aankoop: Online

Gsmeasy was de goedkoopte aanbieder mbt SAMSUNG galaxy S5.
Daarnaast is dit al de 2de keer dat ik online via hun een abonnement afsluit.

  • heldere uitleg hoe je bestelling kan plaatsen Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • de nieuwste gsms zijn aanwezig. Assortiment 10
  • prima aan te raden aan ieder die gemak en service belangrijk vinden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aezihw
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

Chriskuin

  • Gebruiksvriendelijke website, voor zowel het aan vragen van een nieuw als het verlengen van je abonnement. Gemak 9
  • Na een klein misverstand tussen Vodafone en gsmeasy, ben ik door het vriendelijke en behulpzame personeel van gsmeasy goed te woord gestaan. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik heb verschillende mensen uit mijn omgeving deze webwinkel aangeraden! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chriskuin
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-06-2014

cvanberkel

Aankoop: Online

Verlengen van mijn abonnement bij Vodafone met goed nieuw toestel was hier het goedkoopst. Daarnaast werd alles snel en correct afgehandeld. Zelf het bezorg moment kunnen kiezen, vind ik handig. Ik werd tijdig geïnformeerd over het exacte tijdstip

  • Formulier eenvoudig in te vullen. Status bestelling wordt duidelijk vermeld. Gemak 9
  • Via mail wordt de status van bestelling goed doorgegeven. Het is handig om zelf tijdstip van bezorging te kunnen kiezen. Service 9
  • Keuze uit Veel soorten abonnementen in combinatie met toestellen. Op een eenvoudige manier kon ik dit keer mijn contract naar keuze verlengen. Assortiment 10
  • De afhandeling van de bestelling en de bezorging zijn goed en efficiënt uitgevoerd. Goedkoopste abonnement met dit toestel hier gevonden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cvanberkel
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-06-2014

Sanne1602

Aankoop: Online

Snelle levering. Contract verlengen erg gemakkelijk met sms!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sanne1602
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-05-2014

Cobieprijn

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, vriendelijke klantenservice, duidelijke website en de prijzen zijn oké !

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cobieprijn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-05-2014

kloppies

Aankoop: Online

Geweldige service en snelle afhandeling....

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kloppies
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-05-2014

Riccchie91

Aankoop: Online

Ik vind Gsmeasy een zeer goede winkel. Door het assortiment, de scherpe prijzen en vooral vanwege de uitstekende service.

  • Overzichtelijke site, alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Gemak 8
  • Zondag abonnement afgesloten, daarna op de hoogte gehouden m.b.t. het abonnement, de goedkeuring van het abonnement en de verzending van de telefoon. Service 10
  • Uitgebreid en scherp geprijsd. Assortiment 8
  • Ik zou Gsmeasy zeker aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Riccchie91
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-05-2014

mieghem

Aankoop: Online

Geweldige winkel met een groot assortiment voor een absolute bodemprijs met een topservice en snelle levering. Ik bestel hier al jaren en iedere keer weer een goede ervaring. Ik zou niet goed weten wat je nog zou kunnen verbeteren aan deze webwinkel. De kleur van het logo misschien ;-)

  • Duidelijk overzicht, goede vergelijking en snel besteld. Gemak 9
  • Extreem goed. Bestelling wordt nagebeld. Bezorger was iets eerder dan ik thuis maar belde even en heeft op me gewacht. Geweldig. Service 10
  • Alle grote providers staan erbij. Alle relevante telefoons. En goedkoper dan bij Vodafone zelf (gek genoeg). Assortiment 10
  • Ik bestel hier al jaren. Ik vind het top. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mieghem
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.