Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


218 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 39
Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

pluuske63

Aankoop: Online

1 minpunt : ik was begonnen met mijn gegevens in te vullen vanuit mijn italiaanse paspoort, toen ik op pagina 2 mijn paspoortnummer wilde invullen kon dit niet ...en ik kon niet terug naar de eerste pagina, ben dus verder gegaan met gegevens van mijn rijbewijs.
Verder super !

  • lekker via de laptop alles regelen, makkelijker kan niet Gemak 10
  • binnen 3 dagen had ik mijn telefoon op het afgesproken tijdstip Service 10
  •   Assortiment
  • omdat ik zeer tevreden ben over hoe alles is afgehandeld (mijn man en zoon hebben ook via gsmeasy) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pluuske63
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-02-2015

Peertje82

Aankoop: Online

Ik vind het een gemakkelijke website, ze zijn duidelijk en hebben snelle levering!

  • Alles was heel duidelijk! Makkelijk te volgen! Gemak 9
  • Was goed, snel en netjes. Service 9
  • 👍 Assortiment 8
  • Aan iedereen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peertje82
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-02-2015

e. piening

Aankoop: Online

  • Gewoon makkelijk vanuit huis bestellen Gemak 8
  • Zeer te spreken over. Service 8
  • Voldoende Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van e. piening
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-02-2015

ftb65

Aankoop: Online

Geen opmerkingen. Zowel deze als vorige aankoop snel, soepel en betrouwbaar verlopen.

  • Snel en makkelijk besteld Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ftb65
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-02-2015

mabi93

Aankoop: Online

Goed assortiment, goed geprijsd. Snelle afhandeling en levering.

  • Makkelijk te vinden wat je zoekt en duidelijke uitleg Gemak 10
  • Telefonisch contact gehad over de bestelling en zeer netjes geholpen Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Een van de handigste site's waar je on-line een abonnement kan afsluiten of verlengen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mabi93
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

sammie sam

Aankoop: Online

Heerlijk vanuit mijn luie stoel een bestelling geplaatst, een super service en netjes thuis gebracht

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sammie sam
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

Nona Shirley

Aankoop: Online

Klantvriendelijk website. Zo ook de service medewerkers. Helemaal TOP!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nona Shirley
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

johnciska

Aankoop: Online

Ze maken waar wat ze zeggen. Super service top

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnciska
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

Fenna10

Aankoop: Online

Voor het eerst via GSmeasy een telefoon en abonnement aangeschaft, niets dan lof!

  • Een duidelijke omschrijving op de site. Gemak 10
  • goede uitleg, vriendelijk aan de telefoon. Service 10
  • Genoeg keuze! Assortiment 10
  • Goede deals, dus zou zeker aanbevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fenna10
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
23-02-2015

kicker56

Aankoop: Online

kan geen gebreken ontdekken, ik heb met dit bedrijf alleen goede ervaringen.

  •   Gemak
  • razend snelle levering,de volgende dag! uiterst correcte afhandeling aan huis. De sim kaart die ik voor mijn nieuwe telefoon nodig bleek te hebben(micro ipv normaal) werd na een telefoontje de volgende dag bezorgd, top service. Service 10
  • een groot assortiment telefoons, abonnementen en mooie aanbiedingen. Assortiment 9
  • heb al eerder bij dit bedrijf besteld en was toen ook super, deze keer wederom top afgehandeld! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kicker56
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

annahsio

Aankoop: Online

Makkelijk, goedgeprijst, kan er niks anders van maken, toppie!

  • Heel handig, lekker thuis blijven zitten en wachten totdat koerier komt, super! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Alles ging makkelijk en kreeg keurig reactie op mijn vraag. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annahsio
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
27-01-2015

destroy

Aankoop: Online

Wat ik zij levering kan iets beter toestel niet op voorraad dan ook nog geen abonnement afsluiten niet eerst abonnement leveren en later het toestel maar alles gelijktijdig voor de rest tot nu toe geen klachten

  • Op zich alles perfect alleen ik woon op een waddeneiland en dan kan er geen koerier komen dus moet het via post nl dus duurt wat langer en ze kunnen geen toestel vast houden dus dat betekent dat je abonnement best eerder kan in gaan dan het toestel leverbaar is houd dus in wel een simkaart nog geen mobiel vind ik eerlijk gezegd iets minder ik bedoel als je thuis internet aan vraag en je moet betalen voor je een modem krijgt ben je ook niet blij Zouden ze iets mee moeten doen veder geen klachten en bestel meestal via Gsm easy Gemak 8
  • Lees hier boven Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Veder goede winkel en goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van destroy
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-01-2015

bosmanbanden

Aankoop: Online

Verlenging van abonnement met mini tablet en nieuwe telefoon, krijg je niet voor elkaar bij T-Mobile!

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Super snelle levering Service 9
  • Genoeg keuze voor iedereen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bosmanbanden
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-01-2015

tinkerbel71

Aankoop: Online

Super service....nieuwe telefoon was binnen een week binnen. allen kon ik hem niet gebruiken omdat hier een nano sim in moet. Vodafone gevraagd of ze mij deze sim op konden sturen dit kon maar moest ik geld voor betalen...berichtje naar gsm easy gestuurd of hun mij wel wilden helpen. Kreeg hier geen reactie op en had zoiets als ik niks hoor stuur ik een reminder! Staat ineens tnt op de stoep met een nieuwe sim....Geweldig toch!!

  • online erg makkelijk en duidelijk Gemak 8
  • service staat bij hun dus erg hoog Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tinkerbel71
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-01-2015

Ahmet_111

Aankoop: Online

* overzichtelijke site,
* snelle antwoord op vragen, ook via e-mail.
* wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

  • duidelijke site, kon snel vinden wat ik zocht, alleen bij het invullen van de gegevens misschien een verbeterpunt; na het invullen van je postcode en huisnummer wordt het straatnaam niet automatisch ingevuld. Gemak 8
  • snelle antwoord op ons vragen en de bestelling op tijd geleverd. Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ahmet_111
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Cristi1

Aankoop: Online

Altijd via gsmeasy besteld , voor het hele gezin.

  • Alles is heel duidelijk bij hun en gemakkelijk. Gemak 8
  • Alles wordt netjes geregeld. Service 8
  • Genoeg keuze. Assortiment 9
  • Zeker aantebevelen bij iedereen.Vrienden,familie,iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cristi1
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-01-2015

L Benjamins

Aankoop: Online

Zal over 2 jaar zeker weer kijken bij gsmeasy!!

  • Duidelijke site! Kies altijd voor gsm+kado. Telefoon hoeft voor mij niet zoveel toeters en bellen te hebben.Mooie aanbieding....telefoon + laptop!! Gemak 8
  • Goede en snelle afwikkeling van de aankoop. Keuze koerier, heel handig en geen papieren nodig. Service 8
  • Was op zoek naar GSM + kado. Telefoon stond mij aan en hoefde niets bij te betalen. Of ik een goede keuze qua telefoon heb gemaakt is nog even afwachten, heb hem net in gebruik. Assortiment 7
  • Zal GSMeasy zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van L Benjamins
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

BartMaasakkers

Aankoop: Online

Goede service
Duidelijke site
Aardig personeel waar je écht geholpen wordt
Schappelijke prijzen
Komen hun afspraken na

  • Gemakkelijke site. Eenvoudig te kiezen tussen diverse providers. Voorheen ook altijd goede ervaringen mee gehad en nu weer een telefoon besteld Gemak 8
  • Op tijd mailtjes ontvangen. Gemakkelijk te bereiken via de telefoon en dan nemen ze ook echt de moeite voor je. Service 10
  • Zowat iedere nieuwe telefoon of gadget is er te krijgen voor een schappelijke prijs. Top! Assortiment 10
  • Vrienden en kennissen hebben na mijn ervaringen bij GSMeasy, daar ook besteld. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BartMaasakkers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Daffieduckie

Aankoop: Online

Site is goed. Helder!
Bevestigingsmails duidelijk.
Snelle levering.

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Goed Assortiment 9
  • Al gedaan! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daffieduckie
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

carolinesatink

Aankoop: Online

Prima assortiment, goedkopen aanbiedingen en een snelle levering!!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van carolinesatink
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Ciska2015

Aankoop: Online

Het bestellen bij GSMEasy ging heel gemakkelijk; duidelijke website etc. Daarnaast vonden wij vooral de aanbiedingen erg goed; mijn vriend heeft voor een hele mooie prijs de nieuwste Sony. Alleen bij de betaling liep het systeem wat vast, waardoor het leek dat ik niet betaald had, maar dat kan ook aan telebankieren hebben gelegen. Al met al mijn complimenten!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ciska2015
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-01-2015

Undercover

Aankoop: Online

  • Erg prettige doorloop van stappen, snel eenvoudig. Gemak 10
  • Keuze met koerier, geen gedoe met papieren Service 10
  •   Assortiment
  • Na 1 werkdag alles afgehandeld, nu trotse iPhone bezitster Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Undercover
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2015

Denman007

Aankoop: Online

Overzichtelijke en duidelijke website. Bestelling binnen 2dagen (in de avond besteld) binnen. Vriendelijke bezorger. Over 2 jaar gaan we zeker weer bij gsmeasy bestellen!

  • Overzichtelijke site..vanaf de bank bestellen Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Alles perfect gelopen...vriendelijke bezorgers Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denman007
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-01-2015

barry470

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal gelopen is en zal zeker mijn volgende telefoon weer hier bestellen

  • Ideaal om vanuit je luie stoel een telefoon uit te zoeken Gemak 9
  • Zeer goed en wordt netjes bezorgd volgens afspraak Service 10
  • Ze hebben ruime keuze Assortiment 10
  • Zeer zeker een aanrader scheelde de helft met aankopen van toestel dan in een gewone winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van barry470
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

maxmarcel

Aankoop: Online

Het is allemaal netjes verlopen, koerier was ook op de afgesproken tijd! Zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Een prima service Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maxmarcel
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
21-01-2015

joeyf

Aankoop: Online

Geen plus punt te noemen

  • uiteraard makkelijk kunnen bestellen om eerst makkelijk de klant binnen te halen Gemak 9
  • Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Service 1
  • Alles in huis maar niet alles in order Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Assortiment 1
  • Door deze ervaring raad ik iedereen af om hier wat te kopen, want het gaat er bij hun alleen maar om de omzet en niet om het tevreden houden van klanten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van joeyf
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-01-2015

Miranda LG G3

Aankoop: Online

Mijn 3e bestelling via GSM Easy. 3 keer een snelle en supergoede service met de beste prijs bij Vodafone abo.
Vriendelijke medewerkers. Top dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miranda LG G3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-01-2015

Samsungs5

Aankoop: Online

Prima toestel, prima service!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Samsungs5
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-01-2015

Martinmmk

Aankoop: Online

Ik heb geen negatieve punten kunnen vinde op deze site.

  • Een zeer duidelijk overzicht over het verlengen van je contract. Gemak 9
  • Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het te leveren product. Service 9
  • De keuze van producten is meer dan voldoende. Assortiment 9
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden ivm met de scherpe prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martinmmk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-01-2015

Hoess1971

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Gewoon uitstekend. Afhandeling, contact, overzichtelijke site, snelle levering. Ik zou zeggen ga zo door en tot de volgende keer. Bedankt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hoess1971
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-01-2015

mikell010

Aankoop: Online

Aanvraag, afhandeling en levering supersnel en zonder problemen tegen een hele goede deal.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mikell010
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-01-2015

myco

Aankoop: Online

dit is al de vierde keer dat ik op deze site mijn abonnement heb verlengt en is altijd goed gegaan alles wordt snel afgehandeld zodat je je product snel in huis heb gewoon een geweldige site ken geen betere ga zo door

  • een makkelijke en overzichtelijke site Gemak 10
  • niks op aan te merken gewoon goed Service 10
  • ruime keuze Assortiment 10
  • een ruime keuze voor de laagste prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van myco
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

P.F.Eversen

Aankoop: Online

Alles erg goed gegaan, prima bedrijf.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P.F.Eversen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

djpeerke71

Aankoop: Online

de enige dealer met de scherpste aanbiedingen....zeer tevreden en alles volgesn afsporaak

  • gpede duidelijke website Gemak 9
  • chatfunctie en ook telefonisch contact Service 9
  • ruim voldoende en regelmatige nieuwe acties Assortiment 9
  • perfecte site voor een nieuw mobiel abonnement of verlenging Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djpeerke71
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

Mr_Megapaul

Aankoop: Online

De stappen die je moet doorlopen om je bestelling te plaatsen zijn zeer logisch. De homepagina is wel wat "vol" met aanbiedingen daar moet je ff doorheen kijken. Wat voor mij hielp was dat ik al wat vooronderzoek had gedaan op het internet tussen 2 telefoons waardoor ik al wist wat ik wilde hebben. GSMeasy gaf mij de beste deal met de LG G3 en ik kreeg er bij hun ook nog een gratis LG tablet bij.
Zeer tevreden.

  • Het bestellen ging zeer gemakkelijk. de homepagina is wel wat "vol". Gemak 9
  • Na het plaatsen van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling tot en met de bezorging. Service 10
  • Vrijwel alle populaire telefoons in het assortiment. Hierdoor genoeg keuze. Assortiment 9
  • In het verleden heb ik al eens wat bij gsmeasy besteld. Net als toen ben ik ook nu over het gehele bestelproces zeer tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mr_Megapaul
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

pwalschots

Aankoop: Online

Top website. Overzichtelijk en de beste prijs voor mijn Vodafone verlenging.
Gebruik gemaakt van de koeriers optie. Ook dat was super geregeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik was op zoek naar specifiek de iPhone 6. Overig assortiment heb ik niet bekeken. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pwalschots
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

Marcel 2014

Aankoop: Online

Assortiment heb ik niet goed bekeken, omdat ik op zoek was naar een specifiek toestel. Hier was de scherpste prijs te vinden.
Nog met T-mobile gebeld (is ook de provider bij deze aanbieding) maar zij konden niet mee met deze aanbieding, ook al zou ik mijn 4e abonnement gaan afsluiten.
Vooral de verschillende mogelijkheden van leveren vielen positief op.

  • Duidelijke site met heldere links die gewoon werken. Gemak 9
  • Veel feedback over bestelling en over de status van de bestelling. Service 9
  •   Assortiment
  • Goede service. Scherpe aanbiedingen. Veel mogelijkheden voor leveren van het product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel 2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

PaulHi

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snelle afhandeling. Duidelijke site. Correcte levering. Kortom: prima in order Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PaulHi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

laura1199

Aankoop: Online

nette klantenservice, had ze mail gestuurd of ze mij factuur nogmaals konden mailen (voor samsung tablet bij S5 actie), en ook dit was geen probleem!

  • lekker warm thuis rustig nieuw mobieltje zoeken en abonnement. Gemak 9
  • super snelle en nette service. Kreeg dezelfde dag status update mails.De volgende ochtend mail met zelfs naam en foto van koerier die langs kwam in 2 uurs-tijdvak.Hij had alles snel geregeld en ik kon dus binnen 24 uur de slag met mijn nieuwe mobiel. Service 10
  • had wat ik zocht Assortiment 9
  • goedkoopste deal voor mobiel met abonnement en super snelle service. tevens ook nette klanten service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laura1199
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

deedah

Aankoop: Online

Makkelijk online te bestellen, snel thuisbezorgd en via de email tijdstip van bezorging te zien. Makkelijk thuis het contract getekend

  • Goed dat je thuis je contract kan laten tekenen Gemak 10
  •   Service
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen als je snel en makkelijk alles online en thuis wilt doen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deedah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

myoganathan

Aankoop: Online

ik vind eigenlijk heel goed dat ze door een koerier thuis laten bezorgen en dat je de contract bij de koerier tekent. Snelle service en veel mogelijkheid. tot nu toe heb ik geen min punten opgemerkt.

  • ik voelde me bij de gsmeasy.nl op mijn gemak. veel keuzes, duidelijke uitleg en snelle afhandeling. Gemak 10
  • super service, vandaag besteld morgen al thuis. Service 10
  • veel keuzes. Alle mobiele telefoons beschikbaar. Assortiment 10
  • Dit was mijn eerste bestelling. Ik zal mijn familie leden en vrienden aanbevelen. zeker zal ik mijn volgende aankoop ook via gsmeasy.nl doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van myoganathan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

laura-1968

Aankoop: Online

Heel tevreden over de service en vriendelijkheid van gsmeasy. Het is de tweede keer dat ik via hun mijn telefoonabonnement heb kunnen verlengen. Dus ook na dit abonnement ga ik zeker weer kijken wat hun acties zijn

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van laura-1968
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-01-2015

o0manon0o

Aankoop: Online

Goede,snelle en makkelijke service.

  • Het is heel duidelijk aangegeven wat je moet doen om je abonnement af te sluiten. Gemak 9
  • Je wordt door middel van email goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook vind ik het super dat je een mail gestuurd krijgt met een foto van diegene die je bestelling komt bezorgen. Zo weet je precies wie er aan de deur komt. Service 9
  • Heel veel telefoons zijn er teen verkrijgen. Assortiment 8
  • Snel, duidelijk en betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van o0manon0o
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

paulllis

Aankoop: Online

Zeer snelle levering. Ook erg handig via SMS contract tekenen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paulllis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

Vink87

Aankoop: Online

Niets op aan te merken!

  • Snel! Gemak 10
  • Goed! Service 10
  • Scherp geprijsd! Assortiment 10
  • Heb ik gedaan. Ook die persoon was tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vink87
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

nancy steijn

Aankoop: Online

Overzichtelijk, goede service, ruim assortiment

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Je wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. De snelheid speelt zeker mee. Service 10
  • Het assortiment is groot. Assortiment 10
  • Omdat het op alle vlakken goed scoorde: de verwerking, snelheid, service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nancy steijn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

Aslaner

Aankoop: Online

Het is een hele goed winkel, alles is goed geregeld, en er zijn nooit problemen

  • Alles is heel soepel Gemak 10
  • Alles ging heel goed, dit is onze 3e bestelling bij GSMEasy en het is nog nooit fout gegaan Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ja het is betrouwbaar en heeft een hoge kwaliteit Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aslaner
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-12-2014

nancy1985

Aankoop: Online

Super snelle levering en het toestel was hier het geodkoopste wat het natuurlijk erg aantrekkelijk maakt.. TOP!!

  • online op je gemak een toestel uitzoeken en bestellen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • ruime keuze aan producten Assortiment 10
  • snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nancy1985
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-12-2014

maus01

Aankoop: Online

  • Erg makkelijk te regelen. Snelle service. En zekers niet te duur. Website is erg overzichtelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maus01
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

hansa66

Aankoop: Online

Dit is mijn tweede bestelling bij deze webshop. Site werkt zeer eenvoudig, ze zijn zeer concurrerend met de abonnementen en toestellen.
Letterlijk binnen 5 minuten verlengd en geregeld, super handig vergelijken op de site.

Minpuntje: de hogere prijzen voor accessoires.
Doen wat ze beloven: Binnen een dag bezorgen is ook binnen een dag in huis.

Over het geheel: zeer tevreden!

  • Snel en overzichtelijk bestellen Gemak 10
  • Supersnel afgehandeld Service 10
  • Niet goedkoop met de accessoires Assortiment 6
  • Doen wat ze beloven: Binnen een dag bezorgen is ook binnen een dag in huis. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hansa66
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.