Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


209 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 37
Totaal 9,5
5 sterren
19-06-2014

Khonkaen

Aankoop: Online

prima winkel kan ik iedereen aanraden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Khonkaen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-06-2014

Sasa66

Aankoop: Online

makkelijk, vriendelijk en snel service en levering

  • makkelijk en snel Gemak 9
  • vriendelijk en snel Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sasa66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

S1m0ne0

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, en de goedkoopste bij mijn weten, wat wil je nog meer!

  • Binnen een paar klikken je bestelling klaar! Gemak 10
  • Toch nog even gebeld met een vraag en supergoed geholpen met een duidelijk antwoord Service 10
  • Alle nieuwe maar ook oudere toestellen leverbaar en nog snel ook Assortiment 10
  • Supersnel en supermakkelijk,echt een aanrader gewoon! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S1m0ne0
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-06-2014

gretha12345

Aankoop: Online

snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden ook als een artikel niet meteen leverbaar is.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gretha12345
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-06-2014

dutchieman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dutchieman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

locutus72

Aankoop: Online

heb geen minpunten [heb zelfs gratis een maand verzekering gekregen!]

  • verlengt bij Gsmeasy was echt easy! Gemak 10
  • perfecte service , en je word snel en vakkundig te woord gestaan Service 9
  • de telefoon die ik wilde was ruim op voorraad Assortiment 10
  • ben echt super geholpen en iederen die ik ken stuur ik erheen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van locutus72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Rustavi

Aankoop: Online

Ik ben reuze blij met de geleverde service, gemak, en de snelheid van GsmEasy. Een top webwinkel die zeker de door mij toegekende tienen verdient... Ga zo door...

  • Hele duidelijke gebruikersvriendelijke website. Gemak 10
  • Top service, gemak dient de mens. En razendsnel... Service 10
  • Heel uitgebreide assortiment. TOP! Assortiment 10
  • Ik bestel onze telefoons altijd bij GSMEasy, omdat ze goedkoper zijn, en een top service leveren... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rustavi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Laura33

Aankoop: Online

Het totale bestel- en leveringsproces is supergoed geregeld. Het geleverde product is helemaal in orde. Ik ben helemaal tevreden over deze webshop!

  • Zowel het plaatsen van de bestelling als de levering ging heel soepel! Gemak 10
  • Duidelijke info vooraf, heel fijne informatievoorziening over de bezorging en adequate klantenservice indien nodig. Service 10
  • Uitermate handig om gelijk goede screenprotector en hoesje te kunnen bestellen die tegelijkertijd geleverd wordt en het toestel dus gelijk goed gebruiksklaar te maken is! Assortiment 10
  • Absolute aanrader. Ik had vooraf twijfels, maar die waren volledig ongegrond gezien de service en het gemak van de bestelling van mijn Galaxy S5 bij GSM Easy! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laura33
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

ruthboerakker

Aankoop: Online

bij vragen krijg je meteen een duidelijk antwoord, je bestelling is de volgende dag in huis, je kan je pakket online volgen en zo precies zien wanneer hij thuis, de telefoon werkt goed, nergens problemen mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ruthboerakker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Richardenpetra

Aankoop: Online

Goed, snel, betrouwbaar...en goede uitgebreide en duidelijke website

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Snelle en zeer goede service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Richardenpetra
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

pascal88

Aankoop: Online

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 10
  • Binnen en dag alles geregeld en binnen Service 10
  • Alle telefoons en dergelijke zijn aanwezig Assortiment 10
  • Beveel hem aan iedereen aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pascal88
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Baffello

Aankoop: Online

super snelle service

  • Super snel en handig met de verleng tool en gelijk daarna bestelling geplaatst Gemak 10
  • toch kleine aanpassing gedaan en toen gelijk mail met reactie Service 10
  • Ruime keus Assortiment 10
  • zie rest antwoorden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Baffello
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-06-2014

Timaatje

Aankoop: Online

Goede service, alles geregeld met 1 sms. Geen kopieën moeten opsturen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Timaatje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-06-2014

mrclinho

Aankoop: Online

Zeer goede service en duidelijk prijzen geen poespas gewoon krijgen wat je ziet. Top, snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mrclinho
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-06-2014

Heyouitsme

Aankoop: Online

Goed, makkelijk, betrouwbaar en snel.

  • Je hoefde geen kopie van allerlei dingen op te sturen en kon gewoon zo je telefoon bestellen. Gemak 10
  • Snelle levering Service 8
  • Alle actuele toestellen zijn direct leverbaar in alle kleuren. Assortiment 10
  • Uit een onderzoek dat ik heb uitgevoerd is dit de goedkoopste aanbieder. Daarom raad ik het aan iedereen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Heyouitsme
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-06-2014

irroc

Aankoop: Online

  • Duidelijke, overzichtelijke website. Gemak 10
  • Uitstekende service, zowel per e-mail als per telefoon. Service 10
  • Uitgebreide keuze-mogelijkheden in combinatie met gsm's. Assortiment 10
  • Snelle levering, klantvriendelijk, top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van irroc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-06-2014

Fennieo

Aankoop: Online

Makkelijk en goede service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fennieo
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
03-06-2014

A.Bonthuis

Aankoop: Online

snelle levertijd, goede site

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.Bonthuis
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

rerilo

Aankoop: Online

ben gewoon zeer tevreden tot nu toe.

  • eenvoudige en gebruiksvriendekijke website. Gemak 9
  • geweldige telefonische en mailservice Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • website, mail, mondeling contact,snel en vriendelijk,snelle bezorging binnen 24 uur in huis Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rerilo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-06-2014

Aezihw

Aankoop: Online

Gsmeasy was de goedkoopte aanbieder mbt SAMSUNG galaxy S5.
Daarnaast is dit al de 2de keer dat ik online via hun een abonnement afsluit.

  • heldere uitleg hoe je bestelling kan plaatsen Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • de nieuwste gsms zijn aanwezig. Assortiment 10
  • prima aan te raden aan ieder die gemak en service belangrijk vinden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aezihw
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

Chriskuin

  • Gebruiksvriendelijke website, voor zowel het aan vragen van een nieuw als het verlengen van je abonnement. Gemak 9
  • Na een klein misverstand tussen Vodafone en gsmeasy, ben ik door het vriendelijke en behulpzame personeel van gsmeasy goed te woord gestaan. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik heb verschillende mensen uit mijn omgeving deze webwinkel aangeraden! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chriskuin
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-06-2014

cvanberkel

Aankoop: Online

Verlengen van mijn abonnement bij Vodafone met goed nieuw toestel was hier het goedkoopst. Daarnaast werd alles snel en correct afgehandeld. Zelf het bezorg moment kunnen kiezen, vind ik handig. Ik werd tijdig geïnformeerd over het exacte tijdstip

  • Formulier eenvoudig in te vullen. Status bestelling wordt duidelijk vermeld. Gemak 9
  • Via mail wordt de status van bestelling goed doorgegeven. Het is handig om zelf tijdstip van bezorging te kunnen kiezen. Service 9
  • Keuze uit Veel soorten abonnementen in combinatie met toestellen. Op een eenvoudige manier kon ik dit keer mijn contract naar keuze verlengen. Assortiment 10
  • De afhandeling van de bestelling en de bezorging zijn goed en efficiënt uitgevoerd. Goedkoopste abonnement met dit toestel hier gevonden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cvanberkel
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-06-2014

Sanne1602

Aankoop: Online

Snelle levering. Contract verlengen erg gemakkelijk met sms!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sanne1602
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-05-2014

Cobieprijn

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, vriendelijke klantenservice, duidelijke website en de prijzen zijn oké !

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cobieprijn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-05-2014

kloppies

Aankoop: Online

Geweldige service en snelle afhandeling....

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kloppies
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-05-2014

Riccchie91

Aankoop: Online

Ik vind Gsmeasy een zeer goede winkel. Door het assortiment, de scherpe prijzen en vooral vanwege de uitstekende service.

  • Overzichtelijke site, alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Gemak 8
  • Zondag abonnement afgesloten, daarna op de hoogte gehouden m.b.t. het abonnement, de goedkeuring van het abonnement en de verzending van de telefoon. Service 10
  • Uitgebreid en scherp geprijsd. Assortiment 8
  • Ik zou Gsmeasy zeker aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Riccchie91
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-05-2014

mieghem

Aankoop: Online

Geweldige winkel met een groot assortiment voor een absolute bodemprijs met een topservice en snelle levering. Ik bestel hier al jaren en iedere keer weer een goede ervaring. Ik zou niet goed weten wat je nog zou kunnen verbeteren aan deze webwinkel. De kleur van het logo misschien ;-)

  • Duidelijk overzicht, goede vergelijking en snel besteld. Gemak 9
  • Extreem goed. Bestelling wordt nagebeld. Bezorger was iets eerder dan ik thuis maar belde even en heeft op me gewacht. Geweldig. Service 10
  • Alle grote providers staan erbij. Alle relevante telefoons. En goedkoper dan bij Vodafone zelf (gek genoeg). Assortiment 10
  • Ik bestel hier al jaren. Ik vind het top. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mieghem
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-05-2014

Windie

Aankoop: Online

  • Snel en gemakkelijk order geplaatst Gemak 9
  • Bij eventuele vragen telefonisch snel contacten oplossingsgericht Service 9
  • Veel keuze tussen providers en telefoons Assortiment 10
  • Zeer aan te raden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Windie
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-05-2014

erbayc

Aankoop: Online

  • Alles is duidelijk zik zelf heb met een tabletbesteld binnen paar klikken was ales in orde top Gemak 9
  • Zonder kopieen te sturen werd alles voor me deur geregeld Service 9
  • Je hebt gewoon alles Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van erbayc
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
23-05-2014

ikkie85

Aankoop: Online

Zeer tevreden, snelle levering en goedkoop

  • Overzichtelijk Gemak 6
  • Werd gebeld om gegevens te controleren Service 8
  • Voor ieder wat wils Assortiment 8
  • Snelle afhandeling en goedkoopste assortiment Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ikkie85
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-05-2014

Eltovaga

Aankoop: Online

Ben supertevreden, niks op aan te merken.

  • Online duidelijk en makkelijk Gemak 10
  • Snelle afhandelingen, snelle reactie op mailberichten. Service 10
  • Bestelling binnen 24 uur geleverd ! Assortiment 10
  • Gewoon goede service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eltovaga
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-05-2014

kamberovici

Aankoop: Online

Duidelijke site met voldoende aanbod. Supersnelle service!

  • duidelijk en overzichtig. goed aanbod. Gemak 9
  • binnen 24 uur bestelling in huis! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kamberovici
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
22-05-2014

Meshell01

Aankoop: Online

Alles is top dus geen commentaar

  • Erg duidelijk allemaal Gemak 9
  • Had ze nog even aan de lijn .. Ook top geregeld Service 10
  •   Assortiment
  • Top service.. En heel snel geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Meshell01
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-05-2014

marcelskeuze

Aankoop: Online

Snel, betrouwbaar, vriendelijke klantenservice, duidelijke website

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling Service 9
  • Ze hebben een hele ruime keus aan telefoons en vaak ook nog eens de meeste kleuren die andere aanbieders niet hebben Assortiment 10
  • Deze we winkel is zeker aan te bevelen ze zijn snel en houden je keurig op de hoogte van je bestelling Had een vraag over de factuur en toen gebeld met de klantenservice deze waren zeer vriendelijk en ben goed geholpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marcelskeuze
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-05-2014

avreenen

Aankoop: Online

goed snel en makkelijk word veilig thuis gebracht

  • makkelijk via internet abonementen vergelijken Gemak 9
  • snel geleverd Service 9
  • ruim voldoende keus Assortiment 9
  • ik het iedereen aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avreenen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-05-2014

benvv

Aankoop: Online

zeer goede service en keuzes ik ben zeer vriendelijk en goed behandel

  • ze hebben ruime keuzes en snelle service Gemak 9
  • die is zeer goed Service 10
  • ruim genoeg Assortiment 10
  • ik zal het iedereen van mijn vrienden adviseren als ze een nieuw abo nodig hebben om bij jullie eens te kijken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van benvv
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-05-2014

Tappie0223

Aankoop: Online

Mijn gemiddelde cijfer is een 10.
Dit is omdat ik er positief over ben en geen op of aanmerkingen heb op de website, het aanbod, de service en de afhandeling.

  • De website is erg overzichtelijk en duidelijk. Of je al een telefoon in gedachte had of nog niet. Alles spreekt voor zich op de website. Ook het bestellen gaat erg makkelijk en snel. Gemak 10
  • Over de service kan ik alleen maar zeggen, super, duidelijk en behulpzaam. Service 10
  • Het assortiment is ruim. In vergelijking met andere websites, steekt het er met kop en schouders boven uit. Assortiment 10
  • Ik raad het iedereen aan. Omdat dit mijn 2e keer is dat ik bij GSMEasy.nl heb besteld en het mij 2 keer goed is bevallen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tappie0223
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-05-2014

hurricane

Aankoop: Online

  • Nette duidelijke site en alles wordt netjes en snel verstuurd Gemak 9
  •   Service
  • ruime keuze Assortiment 9
  • door de overzichtelijke site nette prijzen en snelle verzending Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hurricane
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-05-2014

ceesvanhalen

Aankoop: Online

  • Goede heldere website Koopproces helder ingericht, logische stappen - geen verrassingen achteraf Gemak 9
  • Direct orderbevestiging. Snelle levering. Leveringsafspraak 2x bevestigt via de mail- eenmaal dagdeel en later teruggebracht tot window van 2 uur. Service 9
  • Groot assortiment van nieuwste en wat oudere toestellen Assortiment 9
  • Scherpe prijzen, goede service en prima assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ceesvanhalen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-05-2014

marriet

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben; de klantvriendelijkheid is hoog, de aanbiedingen zijn goed, het online kopen is gemakkelijk en er werkt in ieder geval een heel vriendelijke meedenkende telefoniste.

  • voor iemand die voor het eerst een GSM via internet besteld was de website duidelijk ingericht waardoor ik stapsgewijs op een duidelijke wijze bij mijn gewenst product kwam. Gemak 9
  • Ik was vergeten om de screensaver te bestellen. Via mail de nabestelling gedaan. Telefonisch contact gehad over die nabestelling. Vriendelijk werd me verteld dat de nabestelling gratis werd toegezonden. Service 10
  • Veel keuze Assortiment 10
  • Heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het gemak waarmee een bestelling geplaatst kan worden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marriet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-05-2014

CS10

Aankoop: Online

Zeer goed en betrouwbaar service. Snel en netjes afhandelen met duidelijke afspraken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van CS10
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-05-2014

Ozcelik

Aankoop: Online

Ordernummer 530534850

Het is een goed service waarbij een ruim assortiment uit te kiezen valt en alles duidelijk staat vermeld voor geen tegemoetkomende verrassingen.

  • Alles staat duidelijk tot op de puntjes top. Gemak 8
  • De levering is op afgesproken data ter plekke geen mailtjes en tijd verspilling. Service 9
  • Assortiment is rijk uitgerust maar het zou nog tik hoger kunnen met de nieuwe telefoons. Assortiment 7
  • Top service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ozcelik
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-05-2014

Aholdijk

Aankoop: Online

Duidelijk en overzichtig.
Eenvoudig te regelen.
Snel thuisbezorgd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aholdijk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-05-2014

gebruiker999

Aankoop: Online

Duidelijke afspraken aan de telefoon en deze werden ook nagekomen. Kreeg wel meerdere mailtjes die wat onduidelijkheid opriepen maar na telefonisch contact was dit snel opgehelderd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gebruiker999
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
05-05-2014

mantha

Aankoop: Online

Bij een defect sturen ze je eerst naar de provider van het abonnement... Als het probleem dan alsnog niet daar ligt maar echt aan de telefoon, beloven ze je eerst dat zogauw je de telefoon van 1 maand oud meteen vervangen krijgt. Was hier erg blij mee, vervolgens aangetekend opgestuurd en vervolgens hoor je niets meer. Bij navraag bleek de telefoon niet vervangen te worden maar ter reparatie aangeboden. Beloftes bleken foutjes.... En vervolgens is het radiostilte bij GSMEASY. Ook naar vervolgmails en klachten hoor je niets meer, nu al 1,5 week geen telefoon! Dus easy ja, maar niet voor een consument met problemen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Zeer slecht bij problemen, ze beloven dat ze de telefoon terugnemen en een nieuwe opsturen op de dag van binnenkomst. Vervolgens hoor je niets en moet je zelf contact opnemen. Beloven terug te bellen eventueel de volgende dag ook die beloftes komen ze niet na Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Absoluut niet gezien de service bij problemen, zie bovenstaande. Dacht 25 april dat ze eindelijk iets goeds gingen doen, maar helaas loze beloftes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van mantha
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-05-2014

H8AZT8M3

Aankoop: Online

Ik vond de medewerkers zeer behulpzaam.

  • alles wees zich vanzelf Gemak 10
  • Ik had een probleempje met al of niet nummerbehoud. Na een week was het probleem opgelost. Service 8
  • Het assortiment biedt genoeg keuze. Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel beslist aan iemand anders aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H8AZT8M3
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-05-2014

frank1996

Aankoop: Online

  • Via een smsje verlengd heel simel Gemak 10
  • Snel Service 10
  • Breed assortiment Assortiment 9
  • Top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frank1996
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-05-2014

van8hoven

Aankoop: Online

  • Duidelijke en snelle site. Gemak 9
  • Reageren snel op vragen via de mail of chat. Wanneer ze een antwoord niet weten komen ze hier zeer snel op terug. Service 9
  • Ruim aanbod met een aantal goede aanbiedingen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van van8hoven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-05-2014

aadknaap

Aankoop: Online

Volop keus, snelle levering, duidelijk geïnformeerd en netjes volgens afspraak.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status en wat je moet regelen (ID en bankpas). Ook kan je het laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Service 10
  • Superveel telefoons en alle providers Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van aadknaap
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-05-2014

Jsmout

Aankoop: Online

NVT.alles is goed
Ordernummer: 310527215

  • Gaat vanzelf Gemak 9
  • Super Service 9
  • Alles wat je maar wil Assortiment 10
  • Ben al jaren klant , werkt uitstekend Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jsmout
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.