Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


306 reviews Totaalscore 9,2
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 36
Totaal 9,2
5 sterren
12-05-2014

ceesvanhalen

Aankoop: Online

  • Goede heldere website Koopproces helder ingericht, logische stappen - geen verrassingen achteraf Gemak 9
  • Direct orderbevestiging. Snelle levering. Leveringsafspraak 2x bevestigt via de mail- eenmaal dagdeel en later teruggebracht tot window van 2 uur. Service 9
  • Groot assortiment van nieuwste en wat oudere toestellen Assortiment 9
  • Scherpe prijzen, goede service en prima assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ceesvanhalen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-05-2014

marriet

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben; de klantvriendelijkheid is hoog, de aanbiedingen zijn goed, het online kopen is gemakkelijk en er werkt in ieder geval een heel vriendelijke meedenkende telefoniste.

  • voor iemand die voor het eerst een GSM via internet besteld was de website duidelijk ingericht waardoor ik stapsgewijs op een duidelijke wijze bij mijn gewenst product kwam. Gemak 9
  • Ik was vergeten om de screensaver te bestellen. Via mail de nabestelling gedaan. Telefonisch contact gehad over die nabestelling. Vriendelijk werd me verteld dat de nabestelling gratis werd toegezonden. Service 10
  • Veel keuze Assortiment 10
  • Heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het gemak waarmee een bestelling geplaatst kan worden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marriet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-05-2014

CS10

Aankoop: Online

Zeer goed en betrouwbaar service. Snel en netjes afhandelen met duidelijke afspraken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van CS10
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-05-2014

Ozcelik

Aankoop: Online

Ordernummer 530534850

Het is een goed service waarbij een ruim assortiment uit te kiezen valt en alles duidelijk staat vermeld voor geen tegemoetkomende verrassingen.

  • Alles staat duidelijk tot op de puntjes top. Gemak 8
  • De levering is op afgesproken data ter plekke geen mailtjes en tijd verspilling. Service 9
  • Assortiment is rijk uitgerust maar het zou nog tik hoger kunnen met de nieuwe telefoons. Assortiment 7
  • Top service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ozcelik
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-05-2014

Aholdijk

Aankoop: Online

Duidelijk en overzichtig.
Eenvoudig te regelen.
Snel thuisbezorgd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aholdijk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-05-2014

gebruiker999

Aankoop: Online

Duidelijke afspraken aan de telefoon en deze werden ook nagekomen. Kreeg wel meerdere mailtjes die wat onduidelijkheid opriepen maar na telefonisch contact was dit snel opgehelderd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gebruiker999
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
05-05-2014

mantha

Aankoop: Online

Bij een defect sturen ze je eerst naar de provider van het abonnement... Als het probleem dan alsnog niet daar ligt maar echt aan de telefoon, beloven ze je eerst dat zogauw je de telefoon van 1 maand oud meteen vervangen krijgt. Was hier erg blij mee, vervolgens aangetekend opgestuurd en vervolgens hoor je niets meer. Bij navraag bleek de telefoon niet vervangen te worden maar ter reparatie aangeboden. Beloftes bleken foutjes.... En vervolgens is het radiostilte bij GSMEASY. Ook naar vervolgmails en klachten hoor je niets meer, nu al 1,5 week geen telefoon! Dus easy ja, maar niet voor een consument met problemen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Zeer slecht bij problemen, ze beloven dat ze de telefoon terugnemen en een nieuwe opsturen op de dag van binnenkomst. Vervolgens hoor je niets en moet je zelf contact opnemen. Beloven terug te bellen eventueel de volgende dag ook die beloftes komen ze niet na Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Absoluut niet gezien de service bij problemen, zie bovenstaande. Dacht 25 april dat ze eindelijk iets goeds gingen doen, maar helaas loze beloftes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van mantha
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-05-2014

H8AZT8M3

Aankoop: Online

Ik vond de medewerkers zeer behulpzaam.

  • alles wees zich vanzelf Gemak 10
  • Ik had een probleempje met al of niet nummerbehoud. Na een week was het probleem opgelost. Service 8
  • Het assortiment biedt genoeg keuze. Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel beslist aan iemand anders aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H8AZT8M3
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-05-2014

frank1996

Aankoop: Online

  • Via een smsje verlengd heel simel Gemak 10
  • Snel Service 10
  • Breed assortiment Assortiment 9
  • Top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frank1996
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-05-2014

van8hoven

Aankoop: Online

  • Duidelijke en snelle site. Gemak 9
  • Reageren snel op vragen via de mail of chat. Wanneer ze een antwoord niet weten komen ze hier zeer snel op terug. Service 9
  • Ruim aanbod met een aantal goede aanbiedingen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van van8hoven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-05-2014

aadknaap

Aankoop: Online

Volop keus, snelle levering, duidelijk geïnformeerd en netjes volgens afspraak.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status en wat je moet regelen (ID en bankpas). Ook kan je het laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Service 10
  • Superveel telefoons en alle providers Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van aadknaap
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-05-2014

Jsmout

Aankoop: Online

NVT.alles is goed
Ordernummer: 310527215

  • Gaat vanzelf Gemak 9
  • Super Service 9
  • Alles wat je maar wil Assortiment 10
  • Ben al jaren klant , werkt uitstekend Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jsmout
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-05-2014

Annemiek Nederhoff

Aankoop: Online

Ik heb nog geen negatieve punten kunnen ontdekken, prima website, goed assortiment fijne helpdesk.

  • Lekker van achter je pc alles op je gemak vergelijken en dan je keuze maken in je eigen tempo. Gemak 10
  • Had nog een aantal vraagjes aangaande een promotieactie die bijna afliep en dit hebben ze prima aangepakt. Service 10
  • Grote keuze aan providers en telefoons. Assortiment 10
  • Alleen maar goede ervaringen gehad met deze site. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Annemiek Nederhoff
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
24-04-2014

detje1407

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site Gemak 8
  • Mijn nieuwe telefoon werkte niet goed. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe in huis en de retour kosten werden ook nog vergoed. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van detje1407
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

heikedina68

Aankoop: Online

heel gemakkelijk zou het iedereen aan bevelen

  • heel gemakkelijk besteld via internet en 2 dagen later bezorgt alles ging heel soepel Gemak 9
  • service was prima Service 9
  • meer als genoeg Assortiment 9
  • zou het iedereen aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van heikedina68
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-04-2014

Syma

Aankoop: Online

Goede service, wat al eerder zei. Nieuwste gsm's zonder g4 abbomenten daardoor betaalbare abbomenten.

  • De website is makkelijk en om tegenstellende volgt ook van zelf. Goed duidelijk Gemak 9
  • Belde waarneer de gsm kwam, hun zeiden eind van de wk. Na 2 dg was ie er al. Service 9
  • Precies wat ik zocht, ook zonder G 4 de nieuwste gsm's Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Syma
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

dani65

Aankoop: Online

ik zou het iedereen aan bevelen

  • bestellen gaat allemaal per internet en per mail de afwikkeling is super Gemak 10
  • gaat allemaal super Service 10
  • prima keuze en reële prijzen Assortiment 10
  • al aan verschillende mensen door gegeven en enthousiast gemaakt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dani65
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Jaihaysmama

Aankoop: Online

Gewoon TOP!

  • Je zoekt wat uit, plaatst de bestelling en je doet alles met internet en per mail. Je hoeft de deur niet meer uit. Gemak 9
  • Alles meteen geregeld. Service 9
  • Alle soorten en maten verkrijgbaar Assortiment 9
  • Hebben we al gedaan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaihaysmama
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

grietje1977

Aankoop: Online

goede service, ruim assortiment, beste aanbiedingen, snel in huis per koerier. top!

  • snel en simpel bestellen via internet Gemak 10
  • snel en vakkundig geholpen bij telefonisch contact Service 10
  • ruime keuze! Assortiment 10
  • kan het iedereen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van grietje1977
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2014

ingriddeboer69

Aankoop: Online

De service aan de telefoon en hier thuis in combinatie met de duidelijkheid en snelheid maakt dat ik weer bij gsmeasy zou bestellen...

  • Kijken, klikken, klaar Gemak 10
  • Omdat t via internet is en niet in n winkel vertrouwde ik t niet Zo. K heb eerst gebeld en werd Super te woord gestaan, wat me over de streep trok om te bestellen. Service 10
  • Wat ik bij m'n vorige provider en in de winkel niet voor elkaar kreeg, lukte nu wel. Vandaar m'n 10 Assortiment 10
  • Ik kan niet voor n ander beslissen. K zou t zeker zeggen, maar als de ander dan zegt dat vind ik eng, dan laat ik t daarbij Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ingriddeboer69
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-04-2014

jaccoweel

Aankoop: Online

Alles werd van begin tot het einde keurig geregeld, en we werden goed op de hoogte gehouden van het hele traject. Keurig.

  • 's avonds via internet alles geregeld, telefoon , laptop , en mini tab binnen een paar dagen in huis. Top ! Gemak 9
  • Alles ging precies volgens plan, en zoals afgesproken. Keurig geregeld. Service 9
  • Hetgeen ik zocht was aanwezig. Dus voor mij was dit ruim voldoende. Assortiment 8
  • Alles werd duidelijk weergegeven, en werd goed op de hoogte gehouden van het traject van afhandeling en bezorging. Duidelijk en simpel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jaccoweel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-04-2014

BP70

Aankoop: Online

Abonnement verlengd bij GSMeasy icm nieuwe telefoon. Volgende dag telefoon al bezorgd, keurig cf afspraak. Zeer tevreden, zeker over de lage abonnementskosten vergeleken met andere aanbieders.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BP70
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-04-2014

priscilla1982

Aankoop: Online

makkelijk te bestellen, snel geleverd.

  • site spreekt voor zich Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • genoeg keuze Assortiment 10
  • makkelijk te bestellen, snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van priscilla1982
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

johnnyvd

Aankoop: Online

Al een aantal maal heb ik mijn contract verleng met daarbij een nieuwe GSM. GSMeasy is makkelijk te gebruiken en heeft echt de beste aanbidingen. Ik kijk goed rond bij andere sites, niemand tipt eraan!

  • Duidelijk aangegeven wat de uiteindelijke kosten zijn dus zeer makkelijk vergelijken! Gemak 10
  • Zeer snel op de hoogte gebracht van de bestellings status en supersnel bezorgd. Service 10
  • Alle nieuwste mobiele telefoons, providers en abonnementen zijn beschikbaar. Assortiment 10
  • Zeer zeker! Blijft al hjarenlang de gunstigste met de beste aanbiedingen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnnyvd
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-04-2014

Muldertjes

Aankoop: Online

Goede service, alles snel afgehandeld en de koerierdienst was ook top!

  • Duidelijke website, gegevens makkelijk kunnen uitwisselen zodat alles snel verliep Gemak 10
  • Goede service, ze belden meteen toen ik de bestelling had geplaatst om alles te regelen zodat ik de volgende dag de mobiel zou krijgen Service 10
  • Goede assortiment, leuke acties Assortiment 9
  • Vooral als ze leuke aanbiedingen hebben is het zeker de moeite waard! Alles is snel en makkelijk verlopen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Muldertjes
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-04-2014

akunticci

Aankoop: Online

Alles duidelijk en overzichtelijk , je wordt via mail goed op de hoogte gehouden. via koerier mijn mobiel supersnel bezorgd.

  • ging supersnel en makkelijk Gemak 9
  • Had mijn mobiel heel snel in huis en werd goed op de hoogte gehouedn Service 9
  • veel keus Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van akunticci
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-04-2014

maurice1989

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • vriendelijk personeel!! Service 9
  • ruime keus, is er iets wat ze niet hebben? Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maurice1989
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-04-2014

Funske 40

Aankoop: Online

Gemakkelijk op de site te zoeken en te bestellen en een zeer snelle en goede afhandeling

  • lekker makkelijk in de bestelling Gemak 10
  • lekkere snelle service en afhandeling Service 10
  • grote keuzen aan toestellen en providers Assortiment 9
  • gemakkelijke en overzichtelijke site Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Funske 40
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

crinaschoonens

Aankoop: Online

zover ik hem ken van internet, prima winkel

  • goede site en gemakkelijk bestellen Gemak 10
  • na 2 dagen de telefoon binnen Service 10
  • voor ons genoeg Assortiment 9
  • ik zou aan ieder ander deze winkel aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van crinaschoonens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-04-2014

Rob Kammeraat

Aankoop: Online

De website geeft duidelijke informatie en de prijs kwaliteit is erg goed.
Snelle verwerking van de bestelling. Volgende dag in huis.
Afspraak is goed nagekomen.

  • Duidelijke website en snel te bestellen Gemak 10
  • Snelle levering en wat wordt beloofd, wordt ook nagekomen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob Kammeraat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-04-2014

A1234

Aankoop: Online

Het hele bestelproces verliep tot levering verliep volgens afspraak. Je wordt bij elke stap in het proces zeer goed op de hoogte gehouden

  • Je kan online bestellen Gemak 10
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden Service 10
  • Goed. Genoeg keuze. Assortiment 10
  • 100 % zeker aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A1234
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

darkshadowracer

Aankoop: Online

  • zeer makkelijke en overzichtelijk Gemak 10
  • snelle levering en snel antwoord op vragen Service 10
  • zeer veel aanwezig Assortiment 9
  • zeer goede ervaring mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van darkshadowracer
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
02-04-2014

Menger

Aankoop: Online

Toen ik het toestel ging bestellen (via contractverlenging) waren er 5 op voorraad en zou het toestel binnen 24 uur geleverd worden.
Toen hij na 3 dagen nog niet geleverd was bleek hij na telefonisch contact te hebben gehad met GsmEasy niet op voorraad te zijn (vrijdag), hij zou dinsdag bij mij bezorgd worden werd mij verteld door de telefoniste. Hier moest ik het maar mee doen want ik moest blij zijn met deze "geweldige" actie.
Mocht ik er niet mee akkoord gaan kon ik de bestelling annuleren werd mij verteld, terwijl dit niet eens meer mogelijk was gezien de verlenging al was doorgevoerd bij mijn provider (Vodafone).
Maandag ochtend kreeg ik een mail dat hij niet op voorraad was.
Ik dus gelijk weer gebeld met GsmEasy om verhaal te halen, nu werd mij verteld dat ze de nieuwe lading toestellen dinsdag of woensdag binnen zouden krijgen en mijn toestel dan werd opgestuurd via Postnl.
Vervolgens maar gevraagd of ze het dan in plaats het met Postnl te versturen ze het ook per koerier wouden doen gezien dit sneller is en ik nou wel erg zat was van het wachten, dit wouden ze niet doen.
Uiteindelijk woensdag het toestel ontvangen, ruim een week na de in de eerste instantie 24 uur die beloofd werd op de site.

Kortom, slechte service en GsmEasy is alles behalve easy.

  • Contract bevestiging via sms Gemak 7
  • Toen ik het toestel ging bestellen waren er 5 op voorraad en zou het toestel binnen 24 uur geleverd worden. Toen hij na 3 dagen nog niet geleverd was bleek hij niet op voorraad te zijn (vrijdag), hij zou dinsdag bij mij bezorgd worden. Hier moest ik het maar mee doen en anders kon ik de bestelling annuleren gezien ik "blij" moest zijn met deze aanbieding. Dinsdag's niks ontvangen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zal GSM easy niet aanbevelen gezien ze zich niet aan de toegezegde leveringstijd houden. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Menger
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

ayhan58

Aankoop: Online

het is een goed internet winkel ik vindt het goede winkel
ik raad ook mijn vrienden aan

  • heel simpel Gemak 10
  • kan niet beter ze zijn heel goed Service 10
  • geen verschil in product Assortiment 10
  • koop hier je toestel ze zijn ook goedkoper als de ander bedrijfen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ayhan58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

claumar

Aankoop: Online

Heel erg makkelijk en goede service,

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claumar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

bart v griensven

Aankoop: Online

Geen verbeterpunten. Ik had de telefoon snel binnen en de reactie via contactformulier was ook snel.
Ga zo vooral door! :-)

  • Erg makkelijke website Gemak 10
  • Ik heb via het contactformulier een vraag gesteld en heb de volgende ochtend meteen reply gehad. Top! Service 10
  • De iphone die ik wilde was bijna nergens op voorraad maar wel bij gsmeasy. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bart v griensven
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-03-2014

deboravdp

Aankoop: Online

ik vind het een hele fijne onlinewinkel voor abbonementen, genoeg keuze en leuke aanbiedingen

  • super gemakkelijk verlengen dmv sms Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deboravdp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

ariannehardeman

Aankoop: Online

Hele goede en nette service en hele duidelijke berichtgeving

  • Het was allemaal erg duidelijk en gemakkelijk op de website Gemak 10
  • hele goede service, goede berichtwisseling over aankomst. Service 10
  • genoeg keus Assortiment 10
  • Ik ben heel erg tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ariannehardeman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-03-2014

Ankie1959

Aankoop: Online

Goede aanbieding, snelle levering ......kortom super goed!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Super snelle levering door koerier! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ankie1959
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2014

Ing6767

Aankoop: Online

  • zeervoverzichtelijk en zonder poespas Gemak 10
  • super! super! komt niet vaak meer voor zo veel goede service! Service 10
  • wat je zoekt hebben ze! Assortiment 10
  • aan iedereen! zoek niet verder! GSM easy is echt easy! en ook nog heel klantvriendelijk en aardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ing6767
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-03-2014

avhd

Aankoop: Online

Gemakkelijk en goed geholpen via chat

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avhd
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-03-2014

ajschoem

Aankoop: Online

Snel geleverd, Bereikbare klantenservice, en statusafhandeling middels emails!

  • Mooie web-aanbieding en verlengen middels sms activering! Geen contract opsturen etc. Gemak 10
  • De aanbieding via de website besteld, Duidelijke email met daarin de bestelling. Deze Service 9
  • Voor contractverlenging zijn er ook mooie aanbiedingen Assortiment 9
  • Goede deals, aantrekkelijke prijzen en maken het waar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ajschoem
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-03-2014

xddd

Aankoop: Online

*duidelijke website
*leuke aanbiedingen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van xddd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-03-2014

daanenleo

Aankoop: Online

  • duidelijk en goede info Gemak 10
  • supersnel geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van daanenleo
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-03-2014

Liekske72

Aankoop: Online

Zie bovenstaand

  • Zeer overzichtelijke site Gemak 9
  • Snelle levering. Zelfs het gratis kado dat nagezonden zou worden omdat deze niet op voorraad was, werd een dag later al geleverd. Service 10
  • Ruime keus. Assortiment 9
  • Ben zeer tevreden over deze winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Liekske72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-03-2014

wicher100

Aankoop: Online

  • makkelijker kan niet Gemak 10
  • helemaal top Service 10
  • zeer veel keus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wicher100
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-03-2014

maran1969

Aankoop: Online

overzichtelijk, simpel, compleet en ook nog zeer vriendelijk

  • gemakkelijker kan niet met zo een overzichtelijke site Gemak 9
  • niets om opmerkingen over te maken Service 10
  • zeer uitgebreid Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van maran1969
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

ABarendrecht

Aankoop: Online

Erg snelle en keurige service!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ABarendrecht
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-03-2014

Fadkuway

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar zeggen. Keep up the good work

  • Perfect Gemak 9
  • Super!! Service 9
  • Is genoeg Assortiment 9
  • Heb ik al gedaan zelfs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fadkuway
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-03-2014

cindyw1982

Aankoop: Online

Super aanbieding.
Goede service en
snelle levering.
Top!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cindyw1982
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.