Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


213 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 40
Totaal 9,0
5 sterren
17-03-2015

Marcosvt

Aankoop: Online

Alles prima geregeld. Abonnement verlengen gaat zo simpel dat je bijna gaat twijfelen of het wel goed gaat. Maar zeer tevreden en volegende keer weer gewoon bij gsmeasy bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcosvt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-03-2015

BekaM

Aankoop: Online

Ik vind het wel fijn om rustig op mijn gemak te kijken naar een leuk toestel en welke voor en nadelen per toestel zijn voor mij om zo een goede keuze te maken. Geen verkoper die zijn target wil halen en mij het duurste aansmeert. Contract per mail en bij aankomst van koerier wordt de id gescand ...dit keer was het niet nodig om de 1 cent te pinnen daar dit een verlenging was echt .. dit ging zo snel ik kon hem de volgende dag al in huis hebben ..helaas kon ik niet en zat het weekend er tussen... ..echt relaxed op je gemak je abonnement verlengen dat kan volgens mij nergens sneller dan bij gsm easy. een dikke aanrader!!

  • Heerlijk achter mijn laptop thuis neuzen tussen de aanbiedingen en assortiment. geen verkoper die probeert je iets aan te smeren. Gemak 10
  • Ik had een vraag over iets voordat ik wilde bestellen en ik had heel snel een reactie terug met duidelijk antwoord. toppie Service 10
  • keuze uit verschillende toestellen en abonnementen bij verschillende providers Assortiment 10
  • dit was de tweede keer dat ik heb besteld en alles liep heel netjes en vlot. zeker zou ik jullie aanraden bij familie en vrienden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BekaM
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-03-2015

yasar141

Aankoop: Online

Erg snel en professioneel Geholpen.en prijs en aanbod is erg goed- Ordernummer: 310866038

  • Site is goed te navigeren Gemak 9
  • Snel en professioneel geholpen Service 10
  • Uitgebreid en vernieuwende assortiment Assortiment 10
  • Is mijn vierde bestelling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yasar141
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-03-2015

sandervanderveen

Aankoop: Online

Mijn abonnement verlengt bij gsm easy. Geen papieren contract maar gewoon even ondertekenen via sms-code.2 dagen later telefoon in huis. Geen extra kosten en een abonnement die nergens goedkopen was.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sandervanderveen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-03-2015

Belt

Aankoop: Online

Makkelijke website. Telefoon eenvoudig te bestellen.Levering was redelijk snel. (er was helaas een telling in het magazijn, waardoor uitleveren op de afgesproken dag niet mogelijk was.) Afgeleverd door een ontzettend aardige meneer.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Belt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-03-2015

moosten

Aankoop: Online

Kort gezecht een duidelijke site met snelle levering.

  • goed en duidelijk overzicht, Gemak 10
  • de bestelling was snel geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van moosten
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
13-03-2015

MJSchoolenberg

Aankoop: Online

Alles ging supper snel en makkelijk. Ik heb totaal geen problemen ervaren, werd goed op de hoogte gehouden.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MJSchoolenberg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-03-2015

paddyo

Aankoop: Online

ik heb alleen maar een goede ervaring met de bestelling en vlotte geen enkele reden tot klagen

  • snel en duidelijk geregeld Gemak 10
  • snelle en keurige service Service 10
  • meer dan genoeg om uit te kiezen Assortiment 10
  • ik ben alleen maar tevreden dus kan het iedereen aanraden :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van paddyo
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
13-03-2015

mdl5763

Aankoop: Online

Bestelgemak en keuzegemak zijn prima in orde.

  • Snel je keuze maken. Eventueel variëren in je keuzes en zo de beste orijs voor jezelf uitkiezen. Gemak 9
  • Een vraag via de mail wordt altijd beantwoord. Service 10
  • Een van de weinige sites waar je nog een Blackberry Z30 kunt bestellen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mdl5763
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-03-2015

patring

Aankoop: Online

duidelijke website en snelle levering. constant opde hoogte gehouden wanneer de levering zou plaats vinden.zelfs op de dag van levering op de hoogte gehouden door de koerier

  • makkelijke en overzichtelijke website Gemak 9
  • keurig op de hoogte gehouden van het hele proces Service 9
  • heel er g uitgebreid en voordelig Assortiment 9
  • goede service en snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van patring
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2015

rijschool Dofferhoff

Aankoop: Online

Alles duidelijk geprijsd en goede service. Groot assortiment en makkelijk te vinden.

  • Makkelijke site die duidelijk en snel werkt. Gemak 9
  • Zeer goede service. Service 9
  • Enorme keus. Wel heel makkelijk te sorteren. Assortiment 9
  • Ik raad iedereen aan om deze winkel te bezoeken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rijschool Dofferhoff
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-02-2015

MrsTs

Aankoop: Online

Betrouwbaar bedrijf waarin je ook buiten winkeluren alles kan afhandelen.

  • Alles online te regelen, maar als je wilt ook per post. Gemak 9
  • Snelle reactie en afhandeling Service 9
  • Goedkoper aanbod dan via provider Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MrsTs
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-02-2015

elvin2004

Aankoop: Online

  • Overzichtelijk Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Goed Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van elvin2004
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-02-2015

fambtidv

Aankoop: Online

  • Alles kan online Gemak 9
  • behoorlijk accuraat geholpen, ook nadat de koeriersdienst zijn zaakjes niet op orde had. Service 9
  • veel keuzes waardoor je van elke provider de meest gunstige voorwaarden kan selecteren. Assortiment 9
  • Makkelijk en betrouwbaar we hebben inmiddels afgelopen 3 maanden 2x gebruik gemaakt van dit bedrijf en beide keren was er een zeer snelle afhandeling van de bestelling binnen een dag. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fambtidv
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-02-2015

Karina78

Aankoop: Online

Duidelijke website, snelle levering en een mooie aanbieding

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Karina78
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-02-2015

mooieleste

Aankoop: Online

Ik heb alweer meerdere malen op de site besteld en ben erg tevreden over de afhandeling en de geleverde producten.

  • duidelijk en gemakkelijke site Gemak 8
  • goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling Service 9
  • ruim genoeg keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mooieleste
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
24-02-2015

den Rooijen

Aankoop: Online

De snelle afhandeling en het gemak...echt super

  • hele makkelijke website Gemak 8
  • snel en kundig Service 9
  • Voor mij meer dan genoeg keuze Assortiment 8
  • zeker Aanbeveling 8
» Lees de hele review van den Rooijen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-02-2015

josevandenbosch

Aankoop: Online

Ideaal vanuit je luie stoel bekijken en bestellen. Je hoeft nergens achteraan en wordt op de afgesproken tijd geleverd! Zeker aan te bevelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van josevandenbosch
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-02-2015

Molenwerk

Aankoop: Online

Het is makkelijk, ze zijn snel en de informatievoorziening is goed. Ik kan geen minpunten bedenken nu. Ook de afhandeling van de administratie verloopt prima.

  • Vanuit je luie stoel je abonnemen verlengen is een en al gemak. Zeker als je, door omstandigheden, wat minder mobiel bent. Gemak 8
  • Goede info over de voortgang van de bestelling. Service 9
  • Ruime keuze. Assortiment 8
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Molenwerk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-02-2015

debe1

Aankoop: Online

Assortiment is ruim, website is makkelijk opgezet en daardoor ook overzichtelijk. Bij onvrede wordt je juist geholpen.
Fijne web winkel

  • Eenvoudig en overzichtelijk alle producten te vinden Gemak 9
  • Klantcontact is altijd vriendelijk Service 8
  • Ruime keuze en bij alle bekende providers Assortiment 9
  • Al twee keer een bestelling geplaats Aanbeveling 9
» Lees de hele review van debe1
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-02-2015

cmbijl

Aankoop: Online

Tot op heden is alles goed

  • Snel geregeld Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • heel veel keus Assortiment 9
  • nette service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cmbijl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

pluuske63

Aankoop: Online

1 minpunt : ik was begonnen met mijn gegevens in te vullen vanuit mijn italiaanse paspoort, toen ik op pagina 2 mijn paspoortnummer wilde invullen kon dit niet ...en ik kon niet terug naar de eerste pagina, ben dus verder gegaan met gegevens van mijn rijbewijs.
Verder super !

  • lekker via de laptop alles regelen, makkelijker kan niet Gemak 10
  • binnen 3 dagen had ik mijn telefoon op het afgesproken tijdstip Service 10
  •   Assortiment
  • omdat ik zeer tevreden ben over hoe alles is afgehandeld (mijn man en zoon hebben ook via gsmeasy) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pluuske63
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-02-2015

Peertje82

Aankoop: Online

Ik vind het een gemakkelijke website, ze zijn duidelijk en hebben snelle levering!

  • Alles was heel duidelijk! Makkelijk te volgen! Gemak 9
  • Was goed, snel en netjes. Service 9
  • 👍 Assortiment 8
  • Aan iedereen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peertje82
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-02-2015

e. piening

Aankoop: Online

  • Gewoon makkelijk vanuit huis bestellen Gemak 8
  • Zeer te spreken over. Service 8
  • Voldoende Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van e. piening
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-02-2015

ftb65

Aankoop: Online

Geen opmerkingen. Zowel deze als vorige aankoop snel, soepel en betrouwbaar verlopen.

  • Snel en makkelijk besteld Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ftb65
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-02-2015

mabi93

Aankoop: Online

Goed assortiment, goed geprijsd. Snelle afhandeling en levering.

  • Makkelijk te vinden wat je zoekt en duidelijke uitleg Gemak 10
  • Telefonisch contact gehad over de bestelling en zeer netjes geholpen Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Een van de handigste site's waar je on-line een abonnement kan afsluiten of verlengen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mabi93
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

sammie sam

Aankoop: Online

Heerlijk vanuit mijn luie stoel een bestelling geplaatst, een super service en netjes thuis gebracht

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sammie sam
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

Nona Shirley

Aankoop: Online

Klantvriendelijk website. Zo ook de service medewerkers. Helemaal TOP!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nona Shirley
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

johnciska

Aankoop: Online

Ze maken waar wat ze zeggen. Super service top

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnciska
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-02-2015

Fenna10

Aankoop: Online

Voor het eerst via GSmeasy een telefoon en abonnement aangeschaft, niets dan lof!

  • Een duidelijke omschrijving op de site. Gemak 10
  • goede uitleg, vriendelijk aan de telefoon. Service 10
  • Genoeg keuze! Assortiment 10
  • Goede deals, dus zou zeker aanbevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fenna10
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
23-02-2015

kicker56

Aankoop: Online

kan geen gebreken ontdekken, ik heb met dit bedrijf alleen goede ervaringen.

  •   Gemak
  • razend snelle levering,de volgende dag! uiterst correcte afhandeling aan huis. De sim kaart die ik voor mijn nieuwe telefoon nodig bleek te hebben(micro ipv normaal) werd na een telefoontje de volgende dag bezorgd, top service. Service 10
  • een groot assortiment telefoons, abonnementen en mooie aanbiedingen. Assortiment 9
  • heb al eerder bij dit bedrijf besteld en was toen ook super, deze keer wederom top afgehandeld! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kicker56
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

annahsio

Aankoop: Online

Makkelijk, goedgeprijst, kan er niks anders van maken, toppie!

  • Heel handig, lekker thuis blijven zitten en wachten totdat koerier komt, super! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Alles ging makkelijk en kreeg keurig reactie op mijn vraag. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annahsio
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
27-01-2015

destroy

Aankoop: Online

Wat ik zij levering kan iets beter toestel niet op voorraad dan ook nog geen abonnement afsluiten niet eerst abonnement leveren en later het toestel maar alles gelijktijdig voor de rest tot nu toe geen klachten

  • Op zich alles perfect alleen ik woon op een waddeneiland en dan kan er geen koerier komen dus moet het via post nl dus duurt wat langer en ze kunnen geen toestel vast houden dus dat betekent dat je abonnement best eerder kan in gaan dan het toestel leverbaar is houd dus in wel een simkaart nog geen mobiel vind ik eerlijk gezegd iets minder ik bedoel als je thuis internet aan vraag en je moet betalen voor je een modem krijgt ben je ook niet blij Zouden ze iets mee moeten doen veder geen klachten en bestel meestal via Gsm easy Gemak 8
  • Lees hier boven Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Veder goede winkel en goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van destroy
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-01-2015

bosmanbanden

Aankoop: Online

Verlenging van abonnement met mini tablet en nieuwe telefoon, krijg je niet voor elkaar bij T-Mobile!

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Super snelle levering Service 9
  • Genoeg keuze voor iedereen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bosmanbanden
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-01-2015

tinkerbel71

Aankoop: Online

Super service....nieuwe telefoon was binnen een week binnen. allen kon ik hem niet gebruiken omdat hier een nano sim in moet. Vodafone gevraagd of ze mij deze sim op konden sturen dit kon maar moest ik geld voor betalen...berichtje naar gsm easy gestuurd of hun mij wel wilden helpen. Kreeg hier geen reactie op en had zoiets als ik niks hoor stuur ik een reminder! Staat ineens tnt op de stoep met een nieuwe sim....Geweldig toch!!

  • online erg makkelijk en duidelijk Gemak 8
  • service staat bij hun dus erg hoog Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tinkerbel71
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-01-2015

Ahmet_111

Aankoop: Online

* overzichtelijke site,
* snelle antwoord op vragen, ook via e-mail.
* wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

  • duidelijke site, kon snel vinden wat ik zocht, alleen bij het invullen van de gegevens misschien een verbeterpunt; na het invullen van je postcode en huisnummer wordt het straatnaam niet automatisch ingevuld. Gemak 8
  • snelle antwoord op ons vragen en de bestelling op tijd geleverd. Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ahmet_111
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Cristi1

Aankoop: Online

Altijd via gsmeasy besteld , voor het hele gezin.

  • Alles is heel duidelijk bij hun en gemakkelijk. Gemak 8
  • Alles wordt netjes geregeld. Service 8
  • Genoeg keuze. Assortiment 9
  • Zeker aantebevelen bij iedereen.Vrienden,familie,iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cristi1
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-01-2015

L Benjamins

Aankoop: Online

Zal over 2 jaar zeker weer kijken bij gsmeasy!!

  • Duidelijke site! Kies altijd voor gsm+kado. Telefoon hoeft voor mij niet zoveel toeters en bellen te hebben.Mooie aanbieding....telefoon + laptop!! Gemak 8
  • Goede en snelle afwikkeling van de aankoop. Keuze koerier, heel handig en geen papieren nodig. Service 8
  • Was op zoek naar GSM + kado. Telefoon stond mij aan en hoefde niets bij te betalen. Of ik een goede keuze qua telefoon heb gemaakt is nog even afwachten, heb hem net in gebruik. Assortiment 7
  • Zal GSMeasy zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van L Benjamins
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

BartMaasakkers

Aankoop: Online

Goede service
Duidelijke site
Aardig personeel waar je écht geholpen wordt
Schappelijke prijzen
Komen hun afspraken na

  • Gemakkelijke site. Eenvoudig te kiezen tussen diverse providers. Voorheen ook altijd goede ervaringen mee gehad en nu weer een telefoon besteld Gemak 8
  • Op tijd mailtjes ontvangen. Gemakkelijk te bereiken via de telefoon en dan nemen ze ook echt de moeite voor je. Service 10
  • Zowat iedere nieuwe telefoon of gadget is er te krijgen voor een schappelijke prijs. Top! Assortiment 10
  • Vrienden en kennissen hebben na mijn ervaringen bij GSMeasy, daar ook besteld. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BartMaasakkers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Daffieduckie

Aankoop: Online

Site is goed. Helder!
Bevestigingsmails duidelijk.
Snelle levering.

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Goed Assortiment 9
  • Al gedaan! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daffieduckie
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

carolinesatink

Aankoop: Online

Prima assortiment, goedkopen aanbiedingen en een snelle levering!!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van carolinesatink
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Ciska2015

Aankoop: Online

Het bestellen bij GSMEasy ging heel gemakkelijk; duidelijke website etc. Daarnaast vonden wij vooral de aanbiedingen erg goed; mijn vriend heeft voor een hele mooie prijs de nieuwste Sony. Alleen bij de betaling liep het systeem wat vast, waardoor het leek dat ik niet betaald had, maar dat kan ook aan telebankieren hebben gelegen. Al met al mijn complimenten!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ciska2015
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-01-2015

Undercover

Aankoop: Online

  • Erg prettige doorloop van stappen, snel eenvoudig. Gemak 10
  • Keuze met koerier, geen gedoe met papieren Service 10
  •   Assortiment
  • Na 1 werkdag alles afgehandeld, nu trotse iPhone bezitster Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Undercover
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2015

Denman007

Aankoop: Online

Overzichtelijke en duidelijke website. Bestelling binnen 2dagen (in de avond besteld) binnen. Vriendelijke bezorger. Over 2 jaar gaan we zeker weer bij gsmeasy bestellen!

  • Overzichtelijke site..vanaf de bank bestellen Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Alles perfect gelopen...vriendelijke bezorgers Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denman007
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-01-2015

barry470

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal gelopen is en zal zeker mijn volgende telefoon weer hier bestellen

  • Ideaal om vanuit je luie stoel een telefoon uit te zoeken Gemak 9
  • Zeer goed en wordt netjes bezorgd volgens afspraak Service 10
  • Ze hebben ruime keuze Assortiment 10
  • Zeer zeker een aanrader scheelde de helft met aankopen van toestel dan in een gewone winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van barry470
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

maxmarcel

Aankoop: Online

Het is allemaal netjes verlopen, koerier was ook op de afgesproken tijd! Zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Een prima service Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maxmarcel
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
21-01-2015

joeyf

Aankoop: Online

Geen plus punt te noemen

  • uiteraard makkelijk kunnen bestellen om eerst makkelijk de klant binnen te halen Gemak 9
  • Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Service 1
  • Alles in huis maar niet alles in order Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Assortiment 1
  • Door deze ervaring raad ik iedereen af om hier wat te kopen, want het gaat er bij hun alleen maar om de omzet en niet om het tevreden houden van klanten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van joeyf
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-01-2015

Miranda LG G3

Aankoop: Online

Mijn 3e bestelling via GSM Easy. 3 keer een snelle en supergoede service met de beste prijs bij Vodafone abo.
Vriendelijke medewerkers. Top dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miranda LG G3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-01-2015

Samsungs5

Aankoop: Online

Prima toestel, prima service!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Samsungs5
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-01-2015

Martinmmk

Aankoop: Online

Ik heb geen negatieve punten kunnen vinde op deze site.

  • Een zeer duidelijk overzicht over het verlengen van je contract. Gemak 9
  • Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het te leveren product. Service 9
  • De keuze van producten is meer dan voldoende. Assortiment 9
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden ivm met de scherpe prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martinmmk
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.