Winkels

Reviews: Gsmeasy.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Gsmeasy.nl.


216 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Gsmeasy.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 39
Totaal 9,8
5 sterren
21-01-2015

barry470

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal gelopen is en zal zeker mijn volgende telefoon weer hier bestellen

  • Ideaal om vanuit je luie stoel een telefoon uit te zoeken Gemak 9
  • Zeer goed en wordt netjes bezorgd volgens afspraak Service 10
  • Ze hebben ruime keuze Assortiment 10
  • Zeer zeker een aanrader scheelde de helft met aankopen van toestel dan in een gewone winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van barry470
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

maxmarcel

Aankoop: Online

Het is allemaal netjes verlopen, koerier was ook op de afgesproken tijd! Zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Een prima service Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maxmarcel
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
21-01-2015

joeyf

Aankoop: Online

Geen plus punt te noemen

  • uiteraard makkelijk kunnen bestellen om eerst makkelijk de klant binnen te halen Gemak 9
  • Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Service 1
  • Alles in huis maar niet alles in order Slechtste service ooit, ik had een iphone 6 besteld met kpn abonnenment. waarbij ik uiteindelijk een mail kreeg dat kpn mijn aanvraag had afgewezen!!! Ik contact opnemen met GSMEASY hun verwijzen mij weer door naar kpn, en volgens kpn had iemand bij GSMEASY mijn rijbewijsNR verkeerd ingevoerd. Ik weer contact opnemen met GSMEASY en om problemen te voorkomen maar me paspoort gegevens doorgegeven. Ik blij dat hun alles in order zouden maken, puntje bij paaltje ik met smart wachten op me telefoon uiteinlijk na het 2de bezoek eindelijk de koerier aanwezig die alles controleren, komt hij tot de conclusie dat wederom iemand van GSMEASY mijn geboortedatum verkeerd heeft ingevuld, waarbij dus de koerier het pakketje mee terug moest nemen!!! ik volgende bellen met GSMEASY het verhaal uitgelegd, zegt een medewerker ja alles moet geannuleerd worden en u moet zelf weer opnieuw de bestelling plaatsen !!! ik stond perplex en hing gelijk op en dacht bij mezelf , en dit noemen ze klanten tevreden houde!!! dikke NOTTTTTT Assortiment 1
  • Door deze ervaring raad ik iedereen af om hier wat te kopen, want het gaat er bij hun alleen maar om de omzet en niet om het tevreden houden van klanten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van joeyf
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-01-2015

Miranda LG G3

Aankoop: Online

Mijn 3e bestelling via GSM Easy. 3 keer een snelle en supergoede service met de beste prijs bij Vodafone abo.
Vriendelijke medewerkers. Top dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miranda LG G3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-01-2015

Samsungs5

Aankoop: Online

Prima toestel, prima service!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Samsungs5
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-01-2015

Martinmmk

Aankoop: Online

Ik heb geen negatieve punten kunnen vinde op deze site.

  • Een zeer duidelijk overzicht over het verlengen van je contract. Gemak 9
  • Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het te leveren product. Service 9
  • De keuze van producten is meer dan voldoende. Assortiment 9
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden ivm met de scherpe prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martinmmk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-01-2015

Hoess1971

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Gewoon uitstekend. Afhandeling, contact, overzichtelijke site, snelle levering. Ik zou zeggen ga zo door en tot de volgende keer. Bedankt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hoess1971
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-01-2015

mikell010

Aankoop: Online

Aanvraag, afhandeling en levering supersnel en zonder problemen tegen een hele goede deal.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mikell010
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-01-2015

myco

Aankoop: Online

dit is al de vierde keer dat ik op deze site mijn abonnement heb verlengt en is altijd goed gegaan alles wordt snel afgehandeld zodat je je product snel in huis heb gewoon een geweldige site ken geen betere ga zo door

  • een makkelijke en overzichtelijke site Gemak 10
  • niks op aan te merken gewoon goed Service 10
  • ruime keuze Assortiment 10
  • een ruime keuze voor de laagste prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van myco
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

P.F.Eversen

Aankoop: Online

Alles erg goed gegaan, prima bedrijf.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P.F.Eversen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

djpeerke71

Aankoop: Online

de enige dealer met de scherpste aanbiedingen....zeer tevreden en alles volgesn afsporaak

  • gpede duidelijke website Gemak 9
  • chatfunctie en ook telefonisch contact Service 9
  • ruim voldoende en regelmatige nieuwe acties Assortiment 9
  • perfecte site voor een nieuw mobiel abonnement of verlenging Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djpeerke71
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

Mr_Megapaul

Aankoop: Online

De stappen die je moet doorlopen om je bestelling te plaatsen zijn zeer logisch. De homepagina is wel wat "vol" met aanbiedingen daar moet je ff doorheen kijken. Wat voor mij hielp was dat ik al wat vooronderzoek had gedaan op het internet tussen 2 telefoons waardoor ik al wist wat ik wilde hebben. GSMeasy gaf mij de beste deal met de LG G3 en ik kreeg er bij hun ook nog een gratis LG tablet bij.
Zeer tevreden.

  • Het bestellen ging zeer gemakkelijk. de homepagina is wel wat "vol". Gemak 9
  • Na het plaatsen van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling tot en met de bezorging. Service 10
  • Vrijwel alle populaire telefoons in het assortiment. Hierdoor genoeg keuze. Assortiment 9
  • In het verleden heb ik al eens wat bij gsmeasy besteld. Net als toen ben ik ook nu over het gehele bestelproces zeer tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mr_Megapaul
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

pwalschots

Aankoop: Online

Top website. Overzichtelijk en de beste prijs voor mijn Vodafone verlenging.
Gebruik gemaakt van de koeriers optie. Ook dat was super geregeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik was op zoek naar specifiek de iPhone 6. Overig assortiment heb ik niet bekeken. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pwalschots
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

Marcel 2014

Aankoop: Online

Assortiment heb ik niet goed bekeken, omdat ik op zoek was naar een specifiek toestel. Hier was de scherpste prijs te vinden.
Nog met T-mobile gebeld (is ook de provider bij deze aanbieding) maar zij konden niet mee met deze aanbieding, ook al zou ik mijn 4e abonnement gaan afsluiten.
Vooral de verschillende mogelijkheden van leveren vielen positief op.

  • Duidelijke site met heldere links die gewoon werken. Gemak 9
  • Veel feedback over bestelling en over de status van de bestelling. Service 9
  •   Assortiment
  • Goede service. Scherpe aanbiedingen. Veel mogelijkheden voor leveren van het product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel 2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

PaulHi

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snelle afhandeling. Duidelijke site. Correcte levering. Kortom: prima in order Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PaulHi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-01-2015

laura1199

Aankoop: Online

nette klantenservice, had ze mail gestuurd of ze mij factuur nogmaals konden mailen (voor samsung tablet bij S5 actie), en ook dit was geen probleem!

  • lekker warm thuis rustig nieuw mobieltje zoeken en abonnement. Gemak 9
  • super snelle en nette service. Kreeg dezelfde dag status update mails.De volgende ochtend mail met zelfs naam en foto van koerier die langs kwam in 2 uurs-tijdvak.Hij had alles snel geregeld en ik kon dus binnen 24 uur de slag met mijn nieuwe mobiel. Service 10
  • had wat ik zocht Assortiment 9
  • goedkoopste deal voor mobiel met abonnement en super snelle service. tevens ook nette klanten service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laura1199
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

deedah

Aankoop: Online

Makkelijk online te bestellen, snel thuisbezorgd en via de email tijdstip van bezorging te zien. Makkelijk thuis het contract getekend

  • Goed dat je thuis je contract kan laten tekenen Gemak 10
  •   Service
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen als je snel en makkelijk alles online en thuis wilt doen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deedah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

myoganathan

Aankoop: Online

ik vind eigenlijk heel goed dat ze door een koerier thuis laten bezorgen en dat je de contract bij de koerier tekent. Snelle service en veel mogelijkheid. tot nu toe heb ik geen min punten opgemerkt.

  • ik voelde me bij de gsmeasy.nl op mijn gemak. veel keuzes, duidelijke uitleg en snelle afhandeling. Gemak 10
  • super service, vandaag besteld morgen al thuis. Service 10
  • veel keuzes. Alle mobiele telefoons beschikbaar. Assortiment 10
  • Dit was mijn eerste bestelling. Ik zal mijn familie leden en vrienden aanbevelen. zeker zal ik mijn volgende aankoop ook via gsmeasy.nl doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van myoganathan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-01-2015

laura-1968

Aankoop: Online

Heel tevreden over de service en vriendelijkheid van gsmeasy. Het is de tweede keer dat ik via hun mijn telefoonabonnement heb kunnen verlengen. Dus ook na dit abonnement ga ik zeker weer kijken wat hun acties zijn

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van laura-1968
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-01-2015

o0manon0o

Aankoop: Online

Goede,snelle en makkelijke service.

  • Het is heel duidelijk aangegeven wat je moet doen om je abonnement af te sluiten. Gemak 9
  • Je wordt door middel van email goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook vind ik het super dat je een mail gestuurd krijgt met een foto van diegene die je bestelling komt bezorgen. Zo weet je precies wie er aan de deur komt. Service 9
  • Heel veel telefoons zijn er teen verkrijgen. Assortiment 8
  • Snel, duidelijk en betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van o0manon0o
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-01-2015

paulllis

Aankoop: Online

Zeer snelle levering. Ook erg handig via SMS contract tekenen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paulllis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

Vink87

Aankoop: Online

Niets op aan te merken!

  • Snel! Gemak 10
  • Goed! Service 10
  • Scherp geprijsd! Assortiment 10
  • Heb ik gedaan. Ook die persoon was tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vink87
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

nancy steijn

Aankoop: Online

Overzichtelijk, goede service, ruim assortiment

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Je wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. De snelheid speelt zeker mee. Service 10
  • Het assortiment is groot. Assortiment 10
  • Omdat het op alle vlakken goed scoorde: de verwerking, snelheid, service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nancy steijn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

Aslaner

Aankoop: Online

Het is een hele goed winkel, alles is goed geregeld, en er zijn nooit problemen

  • Alles is heel soepel Gemak 10
  • Alles ging heel goed, dit is onze 3e bestelling bij GSMEasy en het is nog nooit fout gegaan Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ja het is betrouwbaar en heeft een hoge kwaliteit Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aslaner
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-12-2014

nancy1985

Aankoop: Online

Super snelle levering en het toestel was hier het geodkoopste wat het natuurlijk erg aantrekkelijk maakt.. TOP!!

  • online op je gemak een toestel uitzoeken en bestellen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • ruime keuze aan producten Assortiment 10
  • snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nancy1985
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-12-2014

maus01

Aankoop: Online

  • Erg makkelijk te regelen. Snelle service. En zekers niet te duur. Website is erg overzichtelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maus01
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

hansa66

Aankoop: Online

Dit is mijn tweede bestelling bij deze webshop. Site werkt zeer eenvoudig, ze zijn zeer concurrerend met de abonnementen en toestellen.
Letterlijk binnen 5 minuten verlengd en geregeld, super handig vergelijken op de site.

Minpuntje: de hogere prijzen voor accessoires.
Doen wat ze beloven: Binnen een dag bezorgen is ook binnen een dag in huis.

Over het geheel: zeer tevreden!

  • Snel en overzichtelijk bestellen Gemak 10
  • Supersnel afgehandeld Service 10
  • Niet goedkoop met de accessoires Assortiment 6
  • Doen wat ze beloven: Binnen een dag bezorgen is ook binnen een dag in huis. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hansa66
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2014

hvisserlescrauwaet

Aankoop: Online

  • eenvoudig abonnement verlengen zonder pinnen gewoon met een sms bevestiging Gemak 9
  • vlotte snelle en heldere service Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • de voordeligste bij het verlengen van een t-mobile abonement met s5 en tab3 Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hvisserlescrauwaet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

Omarito

Aankoop: Online

  • Heel makkelijk Gemak 10
  • Heel snel Service 10
  • Origineel product Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Omarito
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

gkyy

Aankoop: Online

Eerste keer dat ik wat bij gsmeasy bestel en ik kom zeker weer terug. Het verlengingsproces van mijn abonnement verliep zeer snel zonder problemen. Binnen 1dag na goedkeuring had ik mijn toestel (die bijna nergens op voorraad was) ontvangen. Daarnaast was GSMeasy de goedkoopste.

Kortom: goede prijs en service!

  • Duidelijke website die goed werkt Gemak 10
  • Zeer snelle afhandeling van mijn verlengingsaanvraag, ik was positief verrast Service 10
  • Voor ieder wat wils, ik heb de iphone 6 plus 64GB besteld die ruim op voorraad was. Dit kun je niet over elk gsm bedrijf zeggen Assortiment 10
  • Zeer aanbevolen, goede snelle service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gkyy
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-12-2014

famlam

Aankoop: Online

voor mij als leek duidelijke informatie over de verschillende abonnementen en toestellen.

  • duidelijke info, mooi op een rijtje Gemak 9
  • prima contact, alleen jammer dat de link bij de nazorg niet in een keer werkte... Service 8
  • veel, oud en nieuw, duur en goedkoop Assortiment 8
  • gewoon prima ervaringen met dit bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van famlam
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-12-2014

NNKizil

Aankoop: Online

Ik heb hiervoor ook altijd mij abbonemmenten bij GSMeasy afgesloten en heb nooit iets verkeerds meegemaakt ! Keep up the good work !

  • Gemakkelijk bestelt. Goede afhandeling ! Gemak 8
  • Netjes binnen de tijddelen gekomen, vriendelijke personeel. Service 10
  • Mijn telefoon was gewoon zoals beschreven op voorraad ! Assortiment 9
  • Ik raad altijd gsmeasy aan, aan iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NNKizil
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-12-2014

Lisettepeters

Aankoop: Online

Erg snel geleverd en bij problemen erg klantvriendelijk!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lisettepeters
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-12-2014

E.S.Brakenhoff

Aankoop: Online

Goedkoop ,uitgebreid assortiment en eenvoudige website

  • Met een paar klikken besteld dat is gemak Gemak 9
  • Snel ontvangen en goede communicatie betreffende de ontvangstdatum en tijd ook verlengen ging probleemloos Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment met de nieuwste toestellen Assortiment 10
  • Geen problemen ondervonden ,prima service en afspraken worden nagekomen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E.S.Brakenhoff
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-12-2014

willdread

Aankoop: Online

tevreden klant ga zo door blijf scherp .lees wel anders ook zie ik met ontevreden klanten .klant is en blijf koning .ok ga zo door en beter

  • een sms en werk echt goed ff in vullen en me abo is verlengt en bestelling was optijd binne eerder ook al ervaren dus ja top mensen . Gemak 9
  • goed tevreden Service 9
  • was keuze zat Assortiment 8
  • met plezier Aanbeveling 8
» Lees de hele review van willdread
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-12-2014

Joycenuijten

Aankoop: Online

Super service,de bestelde iPhone 6 binnen 2 dgn al in huis.
Ben er super blij mee.
Via de webshop besteld met een uitstekende goede aktie.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Aan iedereen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joycenuijten
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
13-12-2014

Gunaydin

Aankoop: Online

Ik heb hier een 2X een iphone 64 GB black besteld, waarbij op de website een verwachte levertijd van 14 dagen werd aangegeven. Hierop heb ik 2 bestellingen geplaatst, echter de telefoons zijn na 2,5 maanden nog niet geleverd. Diverse keren erop aangedrongen waarom het zo lang moest duren, en werd alleen maar aangegeven dat de levering vanuit Apple niet werd gedaan. Ook pronken ze met termen als "premium reseller van Apple" maar niets van waar!
De klantenservice reageert laconiek, zoals het is wel u probleem want u zit er tussen in, omdat ik heb aangegeven dat ik met gsmeasy zaken doe. Zwart op wit is per email aan mij bevestigd dat mijn bestellingen zouden worden geleverd in een bepaalde week, maar ook hier niks van waar.
Omdat het erg lang duurde heb ik mijn bestellingen hierop geannuleerd. Wat blijkt? Ik ben ook mijn telefoonnummers kwijtgeraakt!? Mijn klacht heb ik kenbaar gemaakt aan gsmeasy, per email en ook telefonisch. Nul respons, reageren niet en nog steeds niet opgelost.
Mijn advies: Koop geen Apple producten hier als je het snel geleverd wilt hebben!
Wat ze heel goed kunnen is voorliegen, zijn gewoon niet eerlijk in de leveringstermijnen. Moest dit echt even kwijt, want heb slechte ervaringen.

  •   Gemak
  • Gsm easy komt belofte niet na. Neemt mijn klacht niet serieus. Is niet eerlijk in het aangeven van leveringstermijnen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zou deze winkel niet willen aanbevelen omdat ik slechte ervaringen heb. Er zijn genoeg alternatieve concurrenten die wel hun beloften nakomen en de toestellen op tijd leveren. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Gunaydin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2014

E. Lansbergen

Aankoop: Online

Erg gemakkelijk met sms code besteld.
Snelle levering en verlengen van mijn abonnement bij T-mobile.

  • makkelijke en overzichtelijk Gemak 9
  • vrijdag om 11.00 uur besteld en zaterdag om 14.00 uur in huis inclusief verlengen abonnement. Service 9
  • ruime keus Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Lansbergen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-11-2014

marsmallowtjuh83

Aankoop: Online

Goede service, in tegenstelling tot wat er gemeld werd via e-mail (toestel niet op voorraad) werd het toch de volgende werkdag geleverd. Erg makkelijk om zo het contract te tekenen, een volgende keer zal ik zeker weer GSMeasy overwegen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marsmallowtjuh83
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-11-2014

Peterkbg

Aankoop: Online

gewoon houden zo!

  • helder en overzichtelijke site. makkelijk te bestellen Gemak 10
  • telefonisch goed bereikbaar, goed advies, snelle uitlevering, geen problemen ondervonden bij overstap Service 10
  • prima assortiment icm aanbiedingen telecombedrijven Assortiment 9
  • zonder meer, diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van gsmeasy zonder problemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peterkbg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

ocannegarn

Aankoop: Online

  • alles ging automatisch en makkelijk Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ocannegarn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-11-2014

laura1188

Aankoop: Online

Makkelijke manier van een nieuw contract tekenen. Wordt snel geleverd en de acties zijn leuke en goed. Zeker aan te bevelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laura1188
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

lupi2013

Aankoop: Online

Zeer vriendelijk personeel, geen enkel minpuntje. Nieuwe abonnement gaat per 2 januari 2015 in, ik moet dat nog even afwachten, of het allemaal goed gaat, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

  • Alles telefonisch gedaan, ben zelfs teruggebeld door de medewerker. Keurig geregeld allemaal Gemak 10
  • Alles is gebeurd, zoals het afgesproken is. Helemaal top! Service 10
  • Ik had keuze uit alle type Ihones, ben zelfs voor de 5S gegaan. Assortiment 10
  • Prima winkel, snel en zorgvuldig geregeld, niets dan lof! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lupi2013
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-11-2014

maugrou

Aankoop: Online

Alleen maar positiefs

  • Duidelijke en makkelijke website. Prettige keuze om te betalen. Alles wees voor zich. Gemak 9
  • Werd prima op de hoogte gehouden middels email. Service 9
  • Ruime keus assortiment. Assortiment 9
  • Overzichtelijke site, ruime keus maar bovenal betaalbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maugrou
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-11-2014

oussy

Aankoop: Online

  • simpel Gemak 9
  • beste service van Nederland Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van oussy
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

josecrijns

Aankoop: Online

Bestelling snel en correct afgehandeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van josecrijns
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-11-2014

M.Jaakke

Aankoop: Online

Goede duidelijke goedkope webshop, makkelijk en duidelijk alles online te regelen, snelle aflevering

  • Alles online te regelen Gemak 9
  • Gewoon goed Service 8
  • Ruim voldoende Assortiment 9
  • Zeer aan te gevelen, makkelijk, duidelijk en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M.Jaakke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-11-2014

Mvkleeff

Aankoop: Online

Duidelijkheid en eerlijkheid, je weet waar je aan toe bent.
Geen addertjes of rare afspraken onder water.

  • Zeer duidelijk in website en communicatie. Begeleiding door de documentatie heen was ruim voldoende aanwezig Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mvkleeff
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-11-2014

michaelvrij1

Aankoop: Online

Duidelijke website, genoeg keus en bovendien het goedkoopst!

  • Duidelijke website, genoeg keus en bovendien het goedkoopst! Gemak 8
  • Snel en accuraat, evenals de bezorging, want ik was er door omstandiheden 1 dag niet, maar de volgende dag boden ze het kosteloos opnieuw aan. Service 8
  • Duidelijk en overzichtelijk assortiment Assortiment 8
  • Prijs was geweldig... 100 euro goedkoper voor een iphone 6 tenopzichte van hetzelfde abbonement bij t-mobile (in combinatie met t-mobile) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van michaelvrij1
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-10-2014

Peter van Rooijen

Aankoop: Online

  • Makkelijk bestellen en goede terugkoppeling Gemak 10
  • Snelle service, en zelfs buiten kantoortijden. Service 10
  • Ontzettend veel, maar geen 10 want alles is natuurlijk niet mogelijk Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen bij vrienden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter van Rooijen
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.