Sony Ericsson W580i
Sony Ericsson W580i reviews & vragen
Pagina 1 van 7
Xeeme
15-09-2009 -
ik vraag me af of nog steeds die toetsen zo snel er af vallen?
want ik wil dit toestel of de s500i en ze zeggen bij allebei dat de toetsen er snel van afvallen
groetjes
LYSSA.
03-11-2009 - De Toetsen Vallen Er Niet Af Maar Ze Barsten / Scheuren Wel.
Sanne V.
11-07-2009 -
Hey,
Ik heb een vraag over het toetsenbord, breken de toetsen van de Sony Ericsson W580i inderdaad zo makkelijk? Ik heb ook gehoord dat het probleem verholpen is door Sony Ericsson. Weet iemand hier iets van?
Groetjes Sanne
LeonJ
14-07-2009 - Ik ken een aantal mensen die idd problemen hebben met de toetsen van de W580. ik heb hem zelf ook, alleen bij mij doen de navigatieknoppen het niet meer, ze zijn niet gebroken, maar het toestel reageert niet als ik bijvoorbeeld naar boven of naar rechts druk. of het probleem is verholpen weet ik niet.
Yasmin01
06-06-2009 -
Hallo, ik heb deze telefoon nog maar een paar maanden, maar hij loopt de hele tijd vast en zegt steeds dat ik een simkaart moet plaatsen. hebben meer die deze telefoon hebben dit probleem, of weet iemand een oplossing hiervoor??
LAra
13-05-2009 -
Mijn vorige toestel is half kapot. het beeld gaat de hele tijd op negatief en hij valt uit. ( SGH-U600 ) ik ben van plan deze telefoon te kopen. Doe tdeze het goed. gaat hij niet te snel kapot.
xxxmy
c-max
12-06-2009 -
Ik heb deze telefoon nu ruim een jaar. Bij mij is deze nog nooit uitgevallen.
Het is mijn derde S.E. maar toch wel de minst sterke van de drie.
De toetsen zijn erg breukgevoelig. Bij mij zitten in nagenoeg alle toetsen wel een barstje en mijn hekjestoets doet in zijn geheel niet meer.
Verder geen klachten m.b.t. dit toestel.
w580i
16-04-2009 -
hallo,
ik ben ook een scholier en heb een oogje op de w580i en op de w910i. mijn vorige mobiel was ook een SE; hij viel steeds uit (?). is dat ook bij dit toestel? tzal wel niet, maar toch. Welke zal u mij aanraden? SEw580i of w910i?
LYSSA.
03-11-2009 - Ik Heb De Telefoon Bijna 2 Jaar En Hij Is Nooit Uitgevallen. Hij Gaat Niet Snel Kapot Als Je 'm Laat Vallen etc. De Toetsen Krijgen Wel Scheurtjes.
Esmee11
08-04-2009 - ik wil binnenkorst graag een nieuwe mobiel voor de middelbare school, ik vind z'n uiterlijk heel gaaf! maar als ik de reviews lees twijfel ik nog heel erg, is dit een goede mobiel voor een scholier? of raden jullie mij iets anders aan? Groeten!
dieks71
09-04-2009 -
Ik ben geen scholier maar ik vind hem geweldig. Er kunnen best veel nummers op, De radio is zeer redelijk en het bedieningsgemak is geweldig. Het geluid is goed. Dus wat wil je nog meer? Nee, hij kan er niet tegen als je met hem gaat voetballen of zwemmen.
Ik heb hem altijd in mijn broekzak zitten en dat bevalt GOED
saskia14
30-03-2009 -
Heey, ik deze telefoon vandaag gekocht, en ben er echt blij mee. Alleen linksonder van het beeldscherm, boven gesprekken staan bij mij zeg maar 2 voetjes met 200 erbij?! weet misschien iemand wat dat betekend?
xxx my
quintriv
31-03-2009 - Dat is de stappenteller!
dieks
31-03-2009 -
hoi
Ja, dat is de stappenteller. In je menu zit een hoofdstuk FITNESS en daar kan je hem uitzetten (of wijzigen )
succes!
anouk1993
18-03-2009 - ik heb een w580i en gisteren was de batterij helemaal leeg en toen heb ik hem heel de nacht in de oplader gehad maar nu gaat ie niet meer aan. Weet iemand hoe dit komt?
justinsofie110327
14-03-2009 -
kun je een geheugenkaart plaatsen in de telefoon ? W580i
zo ja, waar? !
xeeme
15-09-2009 -
Boven aan bij de aan/uit knop.
als je hem dicht slide dan naar de aan/uit knop kijkt dan is het gat er precies tegen over
Yv92
16-03-2009 - ja er kan zeker een geheugenkaart in.. op de bovenkant van de telefoon zit een schuifje met m2 erop..
Joren De Mesmaeker
09-02-2009 -
Ben van plan dit toestel te kopen, neen jullie kunnen me niet meer van ged8en doen veranderen, maar waar zit de speaker?
By de S500i zit die toch onder de bovenste toetsen
Groetjes
Joren
LYSSA.
03-11-2009 - Bij De w580i Ook.