Sony Ericsson W580i

Sony Ericsson W580i reviews & vragen

Pagina 2 van 11
dieks71
09-04-2009
Ik ben geen scholier maar ik vind hem geweldig. Er kunnen best veel nummers op, De radio is zeer redelijk en het bedieningsgemak is geweldig. Het geluid is goed. Dus wat wil je nog meer? Nee, hij kan er niet tegen als je met hem gaat voetballen of zwemmen.
Ik heb hem altijd in mijn broekzak zitten en dat bevalt GOED
saskia14
30-03-2009
Heey, ik deze telefoon vandaag gekocht, en ben er echt blij mee. Alleen linksonder van het beeldscherm, boven gesprekken staan bij mij zeg maar 2 voetjes met 200 erbij?! weet misschien iemand wat dat betekend?

xxx my
quintriv
31-03-2009
Dat is de stappenteller!
dieks
31-03-2009
hoi
Ja, dat is de stappenteller. In je menu zit een hoofdstuk FITNESS en daar kan je hem uitzetten (of wijzigen )
succes!
diekd71
19-03-2009
Fijn toestel!!
Echt een toestel als je van muziek houdt. Het geluid is beter dan ik verwacht had.
Enigste nadeel vind ik dat je goed moet kijken of hij op toetsenslot zit.Daar gaat het bij mij nog wel eens mis.
Veel mogelijkheden zitten er op dit toestel!!!!!!
Eens een sony ericson/altijd een sony ericson
4.5 sterren
anouk1993
18-03-2009
ik heb een w580i en gisteren was de batterij helemaal leeg en toen heb ik hem heel de nacht in de oplader gehad maar nu gaat ie niet meer aan. Weet iemand hoe dit komt?
16-03-2009
ik heb deze telefoon nu bijna een jaar en ben er wel redelijk tevreden over..
als ik zo hoor hoeveel problemen er zijn met de voorganger van deze telefoon ben ik toch blij dat ik deze gekocht heb..

maar ik heb ook wel een aantal problemen gehad met mijn telefoon:
- de rechtertoets is eruit gevallen (onder de garantie er wel weer netjes ingezet) maar nu zit er een barst in.
- de toetsen 2 en 5 zijn ook door de midden gebroken.. zeer onhandig smsen kan ik wel vertellen.. binnen 2weken is er een nieuw toetsenbord ingezet en daar is alles nog goed van..
- de telefoon raakte inneens alle bestanden, telefoon nummers en foto's kwijt.. na het uit en aanzetten kreeg ik na een half uur mijn bestanden automatisch weer terug..
- je moet goed controleren of de telefoon wel toets beveiliging aangezet heeft anders ga je broekzak bellen..

de verf is bij mij ook beschadigt maar dat hebben al mijn telefoons gehad dus daar stoor ik me niet zo aan.. over het algemeen ben ik wel zeer tevreden met deze telefoon..
4.5 sterren
justinsofie110327
14-03-2009
kun je een geheugenkaart plaatsen in de telefoon ? W580i
zo ja, waar? !
xeeme
15-09-2009
Boven aan bij de aan/uit knop.
als je hem dicht slide dan naar de aan/uit knop kijkt dan is het gat er precies tegen over
16-03-2009
ja er kan zeker een geheugenkaart in.. op de bovenkant van de telefoon zit een schuifje met m2 erop..
moon123
15-02-2009
Ik heb dit toestel nu ruim een jaar en ik ben er niet zo erg te spreken over.
Ik blijf me maar rot poetsen op dat schermpje en er zaten na twee dagen al irritante krassen op.

Op mijn vorige mobiel (motorola) kreeg ik na een gemist sms-je of gesprek om de minuut een herinneringspiepje, dat mis ik onzettend bij deze.

Nee, zodra ik weer een ander toestel kan krijgen op dit abonnement, dan direct weer een motorola.
2.5 sterren
Joren De Mesmaeker
09-02-2009
Ben van plan dit toestel te kopen, neen jullie kunnen me niet meer van ged8en doen veranderen, maar waar zit de speaker?

By de S500i zit die toch onder de bovenste toetsen

Groetjes
Joren
LYSSA.
03-11-2009
Bij De w580i Ook.
Aneke
02-02-2009
Hoe krijg ik mijn sim-kaart uit dit toestel? Aangezien de simkaart helemaal onder het klepje zit..
16-03-2009
de simkaart zit inderdaad onder het klepje maar dan moet je met je nagel in het spleetje tegen de simkaart aan DUWEN en dan voel je de simkaart terug sgieten en dan kan je hem eruit trekken..
claud38
03-02-2009
Je moet de sim even naar binnen duwen dan schiet hij er uit.
jeunemaison
21-01-2009
Ik heb deze telefoon nu ruim 8 maanden en ben er heel tevreden mee. Ik heb gelukkig helemaal geen last van gebroken toetsen of andere dingen die stuk gaan. Het enige probleem wat ik met dit toestel heb, is dat hij steeds zichzelf reset naar de basisinstellingen. Ik ben dan alles kwijt wat ik onder instellingen heb opgeslagen, zoals foto's en ringtones. Als ik het toestel dan weer even uitzet en daarna weer aan, zitten alle bestandjes er wel weer in. Ik moet dan wel weer mijn ringtone opnieuw instellen. Weet iemand hoe dit kan en of hier een oplossing voor is? Het lijkt me sterk dat ik de enige ben die hier last van heeft.
16-03-2009
ik heb het inderdaad ook een keer gehad dat ik inneens alles kwijt was.. toen ik hem opnieuw opstarte kreeg ik ook alles weer terug.. nu heb ik er nooit last meer van, maar het is wel raar dat de telefoon het doet.. misschien zit je geheugenkaart scheef? iets anders zou ik ook niet kunnen bedenken..
winterroosje
18-01-2009
Ik ga binnenkort weer opzoek naar nieuwe telefoon, maar zeker weten dat het weer een sony wordt...
Al die andere merken kan ik niets mee, heerlijk vind ik sony... perfect in gebruik en die van mij gaan nooit stuk.
4 sterren
Emmanuel
14-01-2009
Hallo,

Ik heb deze telefoon nu al 3 en halve maanden, maar ik ben er tot nu toe erg tevreden mee.
Hiervoor had ik de K750 ( dit was ook een geweldige telefoon).
Het nadeel ervan was dat hij geen walkman had en je kon er niet op internetten of video's afspelen ( je moest ze eerst converten).
Met deze telefoon kan ik mp4 video's bekijken.

ik ben erg tevreden over deze telefoon.

De enige 2 nadelen zijn :
-Er zit geen flits op voor de camera
-En de achterkant is een beetje bekrast doordat hij tegen de achterkant aan schaaft als hij slijdet.

Maar ik ben echt supertevreden.
5 sterren
  • degelijkheid
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief