Review: Sony Ericsson T707 van suzanm82

suzanm82
25-07-2009
---------- update review 25-07-2009 ----------
Moet helaas terugkomen van mijn eerdere beoordeling. Na 1 dag kreeg ik de melding plaats sim-kaart in het display (terwijl de sim-kaart er gewoon in zat). Had de mobiel via Typhone.nl gekocht en ben inmiddels al weken bezig om een werkend toestel van ze te krijgen. Heb m nu al 2 keer op moeten sturen voor reparatie (na de 1e reparatie vertoonde de gsm alleen maar meer gebreken, zoals een loszittend display). Typhone weigert mij een nieuw toestel te geven, dus heb welgeteld al 1 dag plezier gehad van de mooie T707. Die dag dat ie wel werkte was het een perfecte telefoon met makkelijk gebruik. Hoop m snel weer terug te krijgen in werkende staat..... Tip: bestel m niet bij Typhone.nl, zeeer slechte service!!

---------- oude review 20-06-2009 ----------
Heb de telefoon sinds gisteren. Mooi en hip ding. Over degelijkheid kan ik weinig zeggen, heb nog maar net. Hij ziet er degelijk uit en functioneert prima. Leuke lichteffecten op het buitenste display. Heb m vooral uitgekozen omdat het een kleptoestel is, zijn vrij zeldzaam tegenwoordig. Hierdoor wordt het display beter beschermd (bij mijn vorige slide-telefoon ging mijn display stuk). Deze mobiel heeft veel mogelijkheden; muziek, filmpjes, etc. en een overzichtelijk menu. Kortom: helemaal blij mee!
In de meeste winkels is ie nog niet verkrijgbaar, heb m via internet besteld (typhone).
3.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 4 van 6 ] Volgende review
Sony Ericsson T707
Print deze pagina