ed68
01-10-2008
Ben al SE-fan vanaf mijn eerste mobiel, maar dit is het eerste mobiel waar ik echt teleurgesteld in ben. Een hele tijd heb ik diverse reviews gelezen over diverse telefoons, toch kwam ik steeds weer bij SE uit. Nu ook.
Toen ik de 770i kreeg, voelde die eigenlijk meteen te dun, te fragiel en kwetsbaar aan. Ik heb het apparaat nu ongeveer een maand. Vandaag liep die totaal vast, zelfs de tijd was bevroren. Vorige week viel die zelfs 2 keer volledig uit, zwart scherm, ik kon m ook niet meer aandoen met de aan/uitknop. Onvoorstelbaar voor een dergelijk duur apparaat.
Ontzettend jammer van een merk waar ik meer van gewend ben. Ik zou het liefst vandaag nog overgaan op iets anders. Ik ben behoorlijk teleurgesteld.
Het aan/uitknopje moet je bijna met een nagel indrukken, zo ielig klein is het gemaakt. Ook zie je via de zijkant van het apparaat gewoon licht naar buiten schijnen, alsof het apparaat nog niet helemaal af is...
Ik wil deze beoordeling graag kwijt op de kieskeurig-site. Voorlopig ga ik maar weer aan de slag met mijn oude k750i, waar ik dit soort problemen nog nooit mee heb gehad.
Gr.
E