IceScream
16-11-2009
Ik heb deze telefoon op dit moment 1,5 week in bezit. Op zich een prima telefoon. Foto's zijn uitstekend en na wat geklooi met de telefoon en wat advies van het sony ericsson team, werkt hij helemaal zoals ik het wil. Op een ding na: de batterijduur. ik moet hem om de avond opladen, terwijl bluetooth en gps uitstaan en de helderheid van het scherm op de minste stand staat.
Ik las in een vorig review dat iemand de aan/uit-knop erg onhandig vond, maar daar heb ik totaal geen last van, terwijl hij toch heel de dag in mijn broekzak zit (ook als hij uit is). Wat erg handig is, is de toetsblokkering, die ook makkelijk is in te stellen. Toetsblokkering wordt ongedaan gemaakt wanneer je de telfoon openschuift, of de camera opent. Dit laatste is soms wel irritant, want in mijn broekzak schuift dat cameraklepje wel eens open.
Verder een uitstekende telefoon, die helemaal naar je eigen wensen is in te stellen! Wat ik kopers wel aanbeveel: Bezoek de sony ericsson site zodra u uw telefoon binnen heeft. De handleiding die er bij zit, laat nogal te wensen over.
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden