Review: Samsung S5230 Star van Liel95
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Liel95
16-11-2010
Afrader. Ik heb deze telefoon al ruim 1,5 jaar en ik vind het een slecht toestel. Enkele punten:
- Touchscreen reageert slecht, ik moet vaak hard drukken wat voor een pijnlijke duim zorgt. Af en toe de telefoon resetten helpt wel maar na x aantal dagen wordt het probleem weer steeds erger en is het dus "dweilen me de kraan open".
- Bij het sms'n kan je niet snel typen. Als je 'een' wilt typen komt er 'én' te staan. Zulke tekens boven letters komen ook bij de A U I en O
- Ik had een eenmalig actie van vodafone; 1 maand internet voor 5 euro. Dit heb ik op de Star geprobeerd. Veel pagina's geven een melding met dat er een of andere fout zou zijn (geldt o.a. voor hyves!) en voor bijv twitter en msn zijn er niet veel apps te downloaden... Ook zit er geen wifi op, opzich geen minpunt maar wel iets om rekening mee te houden als je internet op je mobiel wilt.
- Vergrendeling werkt slecht. Als die in je broekzak eraf gaat gaat ie opvallend genoeg altijd op internet wat me weer beltegoed kost... Automatisch vergrendelen is de enige oplossing, niet altijd evenpraktisch!
Voordelen: Goedkoop, geluidskwaliteit is best goed en hij is niet zo heel erg groot!
Ik zou zeggen; investeer in een duurdere telefoon en je hebt bijna gegarandeerd een betere dan de Star want dit is echt niks.
- Geluidskwaliteit
8 - Mogelijkheden