Samsung Galaxy 3G zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy 3G zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Jannes K. 08-09-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Samsung Galaxy 3G zwart

Algemene score

7,0
Mooi formaat (grijs) voor in de (dames)tas. Daarmee accepteer je natuurlijk ook een klein toetsenbord.
Prima instapmodel of als je geen zware apps hoeft of wilt gebruiken.
Wel vervelend de cash back actie van Samsung. Je komt met geen mogelijkheid bij het digitale aanmeldformulier. Naar een goedkopere aanbieding blijven zoeken dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Jannes K. 26-01-2015

Inmiddels heeft Samsung NL de cashback actie hersteld.
Extern geheugen toegevoegd. Een aantal apps daar naar toe overgezet. Werkt prima en zo blijft het intern geheugen gespaard, want dat is (uiteraard) beperkt voor een veeleisende gebruiker.

Reageer

ar2roow 31-12-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung Galaxy 3G zwart

Algemene score

5,0
Ik heb deze telefoon gekocht naar aanleiding van zijn mogelijkheden, dit bleek een smartphone te zijn maar dan de goedkoopste in zijn soort, een instapmodel. Aangezien ik prepaid heb en geen abbonement duurde het even voordat ik een juist model had. Ik heb er meteen een geheugenkaart bijgekocht, heb je altijd nodig met foto`s, muziek en dergelijke.

Na installatie meteen gaan gebruiken en als je al bekend bent met computers en in het bijzonder mobiele telefoons is het geen probleem, het wijst zich absoluut vanzelf. Wat ik mis zijn de profielen die bij Nokia bekend zijn, als je "vergadering" of bijvoorbeeld "stil" selecteerd staan je instellingen meteen zoals je ingesteld hebt, je hoeft niet meer alles aan te passen qua ringtone en trillen.

- Geluidskwaliteit:

Dit is prima, ik heb wel een goed geluid nodig om iemand te verstaan, dat gaat prima met deze telefoon.

- Mogelijkheden:

Dit is een smartphone en er zitten ontzettend veel mogelijkheden op. Ik gebruikt hem puur voor telefoneren, sms, whatsapp, andere apps en internet. Hier zit meteen het probleem van deze telefoon, het blijkt zo te zijn dat je bepaalde apps alleen maar op je INTERNE geheugen kan opslaan en niet op je EXTERNE geheugen! Je zult deze telefoon prima kunnen gebruiken, tot na ongeveer een week, dan zit je interne geheugen vol! Dit resulteerd in dat je je apps weer moet verwijderen (bijvoorbeeld nu.nl, Telegraaf, Facebook, Twitter etc) en alles wat niet op je externe geheugen kan verplaatsen om ruimte te maken. Ook updates van Apps zijn vervelend aangezien dit meteen weer ruimte in beslag neemt. Als voorbeeld: ik heb 180 MB intern geheugen, je ken je voorstellen dat dit snel vol zit. Er zijn ook Apps te downloaden die je telefoon screenen om te bekijken welke App je op je externe geheugen kan zetten in plaats van je interne geheugen, een voorbeeld is Apps2SD.

- Gebruiksgemak:

Het gebeurd regelmatig dat ik loop terwijl ik bel, regelmatig valt de verbinding zonder enige reden weg! Dit is zeer stornd, met mijn Nokia heb ik dit nooit gehad.

- Vormgeving:

Hier is niets aan op te merken, de telefoon ziet er prima uit.

- Degelijkheid:

Qua camera is dit voldoende, je ziet het prima.

Concluderend, ik zou deze telefoon adviseren aan een persoon die geen apps gebruikt en dat is niet wat je wilt met een instapmodel SMARTphone. Als ik verbeterpunten mocht aandragen dan zou dat er 1 zijn: de mogelijkheid om de apps te plaatsen op je EXTERNE geheugen. Ik ben deze telefoon liever kwijt dan rijk, ik ben op zoek naar een goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zwart
Schermgrootte
3 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja