Samsung Galaxy GT-B5510 grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy GT-B5510 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

xmarlindax 29-10-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb deze telefoon sinds een jaar. In het begin was ik hartstikke tevreden over dit toestel. Na een aantal maanden begonnen helaas de mankementen. Ik heb vaak geen bereik, hij valt vaak uit en hij zegt vaak uit het niets 'simkaart onverwachts verwijdert', waarna ik eerst niet in mijn foto's en muziek etc. kan.
Ook werken sinds een korte tijd mijn apps niet goed meer, ze worden steeds afgesloten. En na een paar weken was mijn geheugen 'vol', terwijl ik vrij weinig op de telefoon had staan (5 apps en wat foto's en muziek). En sommige apps (bijv. instagram) zijn niet te downloaden...?
Daarnaast vind ik deze mobiel wel héérlijk typen! Het touchscreen gecombineerd met toetsenbord is een super handig idee. De telefoon is ook makkelijk in gebruik.
Al met al vind ik deze telefoon géén goede aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Slecht
mollux 26-11-2013

hallo,
ik heb reeds 2 jaar deze telefoon. ben reeds aan mijn 2de geheugenkaart toe. ook zonder geheugenkaart vertoont hij allerlei keuren. inderdaad in het begin werkt hij goed. na een tijdje begint het. het laatste nieuwtje is sms geheugen vol. heb alle berichten verwijderd. nu nog steeds zegt hij geheugen sms berichten vol. soms werkt hij een dag of 2 goed en dan begint hij opnieuw.

Reageer

Judith95 25-08-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

3,0
het scherm van deze mobiel is best klein. als je van spelletjes houdt kun je dat hier niet heel veel op doen (omdat het scherm te klein is). 1 voordeel is wel dat je toetsenbord en touchscreen hebt. mijn wifi valt heel vaak erg snel uit.....

- mobiel valt uit
- mobiel loopt vast
- kan niks meer downloaden
- whatsapp of wat dan ook kan niet meer upgraden.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G)
Kleur(en)
grijs
Toetsenbordindeling
qwerty
Schermgrootte
2,6 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja