Samsung Galaxy S II 16 GB / zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 106 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S II 16 GB / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Meggie1347 09-08-2015
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb de s2 nu ongeveer een jaar en ik begrijp niet dat ik deze klacht er hier nog niet tussen zie staan, maar de galaxy s2 heeft maar 2 gb intern geheugen, ookal zit er 16 gb in het hele toestel zelf. Best wat apps kunnen alleen in het intern geheugen. Ik heb nu in het intern geheugen alleen facebook en whatsapp staan en de standaard apps. Die kunnen je niet overplaatsen naar het andere geheugen. Ik heb nu al maanden last van geheugen tekort. Facebook en whatsapp hebben veel geheugen nodig en ik moet al vaak de gegevens wissen van de apps. Nieuwe apps downloaden zit er ook niet meer in. Ik durf whatsapp ook niet te verwijderen daarvoor. De kans is groot dat hij hem niet opnieuw wilt installeren. Hij wil pas met 400 mb ruimte over in het intern geheugen weer kleine apps downloaden. Als ik whatsapp straks weer moet updaten heb ik echt een probleem.

Verder prima telefoon alleen onderhand echt abnormaal sloom.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
mbloe 10-08-2015

Hoi Meggie,

Bekend probleem, maar ik had toen het probleem ontstond het toestel toch al een paar jaar in bezit (vanaf dec 2011) Ik heb er ook apps af moeten doen om Whatsapp te kunnen updaten, uiteindelijk was het gelukt maar de andere apps konden niet terug er op.
Pas geleden is het toestel echt overleden, deed helemaal niets meer. Heb inmiddels de S6 en ben weer dolgelukkig. Gekozen voor 128 GB want er kan geen extra geheugen bijgestoken worden.
(6 edge is geldklopperij, voor als je een ander toestel gaat overwegen)

Reageer

Modale gebruiker 05-10-2014
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Waardeloos toestel, nooit meer een samsung. Toestel toonde ineens alleen nog maar een zwart scherm. Resetten helpt niet, alle opties geprobeerd.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek