Samsung SGH-C270 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung SGH-C270 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

GretaS 06-10-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Samsung SGH-C270 zwart

Algemene score

6,0
Heb deze telefoon vandaag gekocht, simlockvrij en het is een leuk dingetje om te zien maar verder vind ik het niks. De toetsen rondom de OK-knop liggen te diep en dat gaat dus vaak fout. Verder heb ik tot nu toe geen andere ringtone kunnen vinden en er is maar 1 achtergrondscherm, een bloem! Ook het intikken van een SMS vind ik knap omslachtig. Nee deze gaat terug!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterA 31-05-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Samsung SGH-C270 zwart

Algemene score

8,0
Ideale senioren GSM!!!
Ik heb deze telefoon gekocht voor 29 euro (simlockvrij) bij Mediamarkt, speciaal uitgezocht voor mijn moeder van 87 jaar, die onderweg op haar scootmobiel bereikbaar wil zijn voor haar echtgenoot van 91 jaar, en enkele (voorgeprogrammeerde) nummers moet kunnen bellen.
Met de oude Nokia 3310 was de bediening vaak een probleem, en er werd soms per ongeluk mee gebeld.
Deze C270 werkt uiterst simpel dankzij het actieve klepje, je kunt ook niet per ongeluk gaan bellen. Bovendien is het geluid zelfs voor slechthorenden luid genoeg. Ze is er bijzonder blij mee! Ik durf te stellen dat dit een zeer goed alternatief is voor al die "speciale" seniorentoestellen, die vaak tot 4x zo duur zijn!
Ik kan me voorstellen dat sommigen aanmerkingen hebben op het kleine display of de (beperkte) mogelijkheden, maar voor eenvoudig gebruik is dit apparaatje een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE, GPRS
Kleur(en)
zwart
Type/soort
mobiele telefoon
Vorm/ontwerp
inklapbaar
Beeldscherm
CSTN
Type display
CSTN