Review: Samsung B7330 Omnia Pro van werkaandewinkel

werkaandewinkel
19-03-2010
Ik heb deze telefoon sinds een paar weken in bezit en hij bevalt me heel erg goed!! Dit is mijn eerste smartphone en dus ook mijn eerste qwerty toetsenbord. Het smsen gaat heel makkelijk. Vooral omdat je bij het beantwoorden van smsjes ook tegelijkertijd de vorige smsjes die die persoon heeft gestuurd kan bekijken. Ik heb nog niet geprobeerd foto's te maken, maar daar gebruik ik hem ook helemaal niet voor. Er moet wel gezegd worden dat er geen flits is bij de camera.
Nadeel vind ik wel dat er een heleboel programma's standaard bijkomen die je nooit zal gebruiken en die er niet zo 1..2..3.. af te halen zijn.

Voor als je van plan deze telefoon te kopen hieronder nog wat tips:
1. de standaard internet explorer browser op deze windows telefoon is heel langzaam en ik heb daarom ook meteen Opera Mobile 10 gedownload.
2. de GPS werk heel goed met google maps en die heb dan ook maar erop gezet.
3. het programma Fring dat er standaard op staat mist een aantal applicaties zoals skype. Het is niet meer mogelijk om Skype op je windows mobiel te zetten, maar als je Fring opnieuw download wordt je oude versie ge-update en staat Skype er gewoon op.
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 7 van 11 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren