Palm Treo Pro zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Palm Treo Pro zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

lodewijk 21-01-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Palm Treo Pro zwart

Algemene score

8,0
Sinds ruim een half jaar gebruik ik nu de Treo Pro. Vanuit het werk moet ik een Windows Mobile-telefoon gebruiken. Eerdere ervaringen met een eigen HTC en een leen HTC en HP waren zeer slecht. Vooortdurend vastlopen en resetten, mijn eigen HTC ligt na een jaar gebruik en een aantal reparaties kapot in de kast.

De Palm is wat mij betreft een andere wereld. Maximaal eens per maand zit hij vast. De bediening met snelknoppen naar de mail/SMS en de agenda vind ik erg gemakkelijk. De accu gaat gemakkelijk 2 dagen mee met Bleutooth en Outlooksynchronisatie aan. Het knopje om de telefoon in de stille stand te zetten is een simpele vondst, maar wel erg gemakkelijk!

De grootste nadelen vind ik dat de toetsen net aan de kleine kant zijn (maar daar staat tegenover dat het een compact toestel is dat prima in een colbertje past), en dat de microfoon nogal richtinggevoelig is. Als ik de telefoon niet goed voor mijn mond houd krijg ik meteen klachten over de verstaanbaarheid.

Al met al zou ik hetzelfde toestel nu weer kiezen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AlexvP 03-12-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Palm Treo Pro zwart

Algemene score

6,0
Na ruim een half jaar van ellende heb ik de Treo Pro inmiddels uit gebruik genomen. Het leek zo mooi: een toestal dat al mijn wensen in zich verenigde: vol toetsenbord, Wifi, GPS, touchscreen, Windows Mobile (nodig voor het werk), inetrnet, mail. Maar helaas, het toestel bleek nagenoeg onbruikbaar.

Tijdens het bellen valt het toestel vaak zomaar uit: de telefoon wordt uitgeschakeld. Als ik in vergadering zit en de ringer op stil zit, schaam ik me diep als de ringer desondanks toch afgaat. Internet werkt slecht: vaak geen verbinding. Toestel loopt regelmatig vast. Synchroniseren met OC lukt vaak niet: veel foutmeldingen of domweg gegevens niet overnemen. Korte batterijduur, terwijl ik toch echt alle grote verbruikers uitzet. Geen Bluetooth carkit waarmee het toestel probleemloos werkt. Het was jammer maar ik heb dit peperdure toestel na een half jaar alweer moeten vervangen. De voorganger, een Treo 650 beviel een stuk beter: deze is na 4 jaar technisch echt opgeraakt.

Wel werkte navigeren altijd feilloos met CoPilot, dat moet ik het toestel nageven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zwart
Toetsenbordindeling
qwerty
Schermgrootte
2,45 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja