Review: Nokia E72 van gjvds

gjvds
20-09-2010
Het toestel circa 5 maanden in gebruik. Vanaf het begin loopt het toestel vast bij gebruik van navigatie. Na het aan-/uitzetten direct weer ontvangst en werkt het toestel weer prettig.
Sinds kort kan ik geen verbinding meer krijgen met mijn zakelijke e-mailbox. Ik heb geen idee of dit aan de telefoon ligt of aan mijn zakelijke e-mail.
Vandaag heeft een mevrouw mij 7 keer geprobeerd te bellen, even zo veel keer werd de verbinding verbroken. Na een test bleek dit aan mijn toestel te liggen. Uit en aanzetten hielp niet, batterij er uit ook niet.
Ik maak zakelijk circa 1200 belminuten, dit toestel biedt mij absoluut niet de bedrijfszekerheid die vereist is.
Wat wel goed werkt is de Vodafone VIP-service, 12 uur gebeld en om 14.30 uur werd mijn toestel al opgehaald.
De interface van het toestel is redelijk, het heeft logische icoontjes en 80% werkt snel en makkelijk zoals je van een Nokia-toestel mag verwachten. Sommige functies zijn echter onnodig omslachtig gemaakt, wat afbreuk doet aan het gebruiksgemak.
Ik heb spijt dat ik geen blackberry heb gekozen...

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 38 van 63 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren