Review: Nokia E72 van Flyguy
- Plaats een review
Flyguy
31-08-2011
Update:
Na zo'n jaar gebruik nog altijd dolblij met de keuze.
Op 22-06-2010 schreef Flyguy:
Accu gaat nog steeds dagenlang mee. Verbinding met WiFi thuis is na het plaatsen van een nieuwe modem (gratis, dank aan KPN) een fluitje van een cent. Communicatie tussen Parrot in de auto en mijn E72 heeft ook nog altijd niet gehaperd.
Uiteraard is de software niet te vergelijken met de nieuwste generatie smartphones, maar ik gebruik mijn Nokia om te bellen, SMS'en en mailen, dus met apps en browsers heb ik sowieso niets te maken.
De grootte van de toetsjes is natuurlijk niet veranderd, die blijven gewoon klein. Typen gaat op zich prima, maar het blijft opletten.
De degelijkheid was al prima, maar is nu met een Otterbox-case eromheen verbluffend. Ik hoef me helemaal nergens meer zorgen om te maken.
Resumé: Als je je telefoon wilt gaan gebruiken voor het doel waarvoor hij gemaakt is, namelijk bellen en texten, is de E72 volgens mij perfect!Prachtige telefoon!
Deze review is door Flyguy bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
Zit stevig in elkaar, mooi design en qwerty-toetsenbord is (met niet al te grote handen...) goed te bedienen.
Accuduur uitstekend. Beter dan meeste touchscreen toestellen.
Alleen jammer dat WLAN niet werkt met KPN-Experia box. Schijnt een bekend probleem te zijn. KPN wijst voor een oplossing naar Nokia en andersom.
- Geluidskwaliteit
9 - Mogelijkheden