Review: Nokia E72 van dinkys
- Plaats een vraag
- Plaats een review
dinkys
13-07-2011
Telefoon besteld bij gsmtrack.
Het toestel ziet er erg mooi uit. De navigatie trackpad is best wel irritant.
Op diverse forums heb ik gelezen dat een aantal Nokia`s E-series vanaf de E71 problemen hebben
met een bepaald type modem (Thomson ST780 WL). Toevallig heb ik deze modem. Ik heb maandag ochtend gebeld met de kpn helpdesk. KPN zegt dat de E72 gewoon verbinding moet kunnen maken
met mijn modem. Het leek wel of hij hier nog nooit eerder van had gehoord. Een nieuwe modem was wel mogelijk. Het liefst icm een duurder abonnement (Internet+bellen+interactieve televisie). Hier
trap ik uiteraard niet in. Wat de helpdeskmedewerker gaf gelijk aan dat er een mogelijkheid bestaat dat kpn mij exact dezelfde modem stuurt.
De telefoon heb ik dinsdag ontvangen en gelijk als eerste verbinding gemaakt met wifi, maar helaas
zat de kpn helpdesk er volledig naast en is een wifi verbinding op mijn modem niet mogelijk. De
telefoon heb ik gisteren weer retour gestuurd.
De telefoon voelt degelijk en stevig. Toestel is erg compleet ook qua acessoires: autohouder, usb, 4GB kaartje etc.
Tip voor mensen die een Thomson ST780 WL hebben. Nokia E-series en sommige N-series werken niet cq niet goed met bovenstaande modem van kpn (Internet+bellen).
- Geluidskwaliteit
10 - Mogelijkheden