Review: Nokia E72 van AsilaS
- Plaats een vraag
- Plaats een review
AsilaS
02-12-2010
Sinds 3 maand in het bezit van een Nokia E72.
Erg fijn toestel, zeker de fijnste die ik heb gehad (voorheen verschillende toestellen van verschillende merken gehad, ook toestellen met touchscreen).
Het toetstel werkt makkelijk, snel en het Qwerty toetsenbord is fijn en na even oefenen typt het erg makkelijk en snel.
Persoonlijk vind ik vooral de grootte van het scherm en het toetsenbord erg fijn! De camera is ook erg goed en duidelijk, zelfs filmpjes zijn van redelijke kwaliteit.
Batterij gaat bij mij (dagelijks mailen/bellen/smsen/internetten) ongeveer 3 dagen mee. Dit was ik wel anders gewend bij mijn oude Samsung, die ik maar 1 keer in de week aan de oplader hoefde te leggen. Maar toch, het is prima te doen.
Helaas heb ik ook sinds een paar weken last van 'vastlopen' waarbij ik soms genoodzaakt ben om de telefoon opnieuw uit- en weer aan te zetten. soms houdt het vastlopen even op als ik een update heb gedownload. Helaas niet altijd!
Sinds kort doet ook mijn e-mail het niet meer, hij gaat niet meer automatisch e-mail ophalen, terwijl ik volgens mij alles goed heb ingesteld?? Dit vind ik wel jammer, het is wel erg makkelijk, email op je telefoon.
Voor de rest ben ik super tevreden over dit toestel, echt een aanrader!
- Geluidskwaliteit
9 - Mogelijkheden