Nokia E66 grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia E66 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Paull01 17-06-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia E66 grijs

Algemene score

4,0
Zonder meer een goede telefoon. Echter tot het moment dat er een softwareupdate is. Ik heb de telefoon geupdate en vervolgemns is de Nederlandse taal verdwenene. deze kan ook niet worden ingesteld.
Ik heb Nokia hierover gebeld. Het antwoord is dat de telefoon, ook al is deze in nederland gekocht vermoedelijk van oorsprong uit een ander land komt. nokia update deze dan alleen in het Engels Arabisch en nog een paar onduidleijke talen. Als ik nederlands er weer op wil hebben moet ik naar een nokia Care point om daar tegen betaling de Nederlandse software er op te laten zetten.
Nokia weigert dit in de update mee te nemen. En dat terwijl bij de aankoop duidelijk is aangegeven door Nokia welke er allemaal opstaan.
Op Internet kom ik deze klacht nu ook veelvuldig tegen.

Dus mischien toch maar beter geen Nokia meer te kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

TominBahrain 12-12-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia E66 grijs

Algemene score

6,0
Wat een heerlijk toestel, ligt lekker in de hand en is erg gebruiks vriendlijk. MAAR..... heb net mijn tweeded E66 weg mogen gooien, waarom vraag je je af.. het scherm, twee keer gaat het scherm na ongeveer een jaar langzaam zwart.. Zo zonde, ja je moet het toestel 2 tot 3 keer per week re-booten omdat het vastloop, maar dat is mee te leven. twee toestellen die opdezelfde manier overlijden? Dat is eenconstructiefout.. Jammer Nokia, de updates en mooie leren hoesje helpen niet tegen fout nummer 1, slechte hardware!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, EDGE, GPRS
Kleur(en)
grijs
Schermgrootte
2,4 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Ja