Nokia 6220 Classic zwart, blauw

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia 6220 Classic zwart, blauw op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Thomas37 15-11-2010
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

6,0
Nokia 6220 bij een 2-jarig abonnement gekregen en was er tevreden mee gezien alle toepassingen. Mooie foto's, handige GPS en niet te groot. Het toestel voelt wel erg goedkoop aan. Ik heb nog een half jaar te gaan met het abonnement, maar de telefoon valt bijna uit elkaar, er zijn toetsen afgevallen en het beeldscherm doet het niet meer. Ik kan er dus niets meer mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

martijn75 15-02-2010
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

4,0
Compact en traditioneel model, zo'n Nokia 6220. Gekocht vanwege zijn veelzijdigheid want werkelijk alles zit erop wat je kunt bedenken, behalve WiFi. De 5 megapixel camera met Carl Zeiss lens, Nokia maps mét ingebouwde GPS ontvanger, 3,5G internet, HDSPA, verzin het maar en het is aanwezig! En het werkt ook nog allemaal. Toch ga ik dit toestel weer verkopen, de kwaliteits (beleving) is namelijk NUL! Alles is van plastic, kraakt, piept en beweegt. Tijdens het sms-en beweegt het gehele toestel! Leuk om veelzijdig toestel te maken welke slechts 90 gram weegt, maar ik heb liever kwaliteit. Ik ga daarom op zoek naar een betere Nokia met GPS ontvanger en 5 megapixel camera, de 6700 gaat m worden. Succes met je keuze!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zwart, blauw
Schermgrootte
2,2 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Ja