Review: Nokia 5230 van Dasha1410

Dasha1410
28-08-2011
Ik heb dit toestel nu een jaar en ik moet zeggen, ben nog steeds heel erg tevreden.
Heb 2 keer een vastloper gehad, maar das verholpen door een up-date uit te voeren.
Geluid is heel goed. Met bellen altijd duidelijk verstaanbaar en muziek afspelen is als met een degelijke mp3 speler. Wel een eigen koptelefoon nemen, want de dopjes van Nokia zijn niet al te best.
Camera doet het voldoende, maar is een standaard ding. Je weet echter dat als je goede foto's wilt maken je dat met een degelijke camera moet doen niet een gsm. Of je moet meer geld te besteden hebben.
Navigatie vind ik makkelijk in gebruik. Een beetje uitproberen en je ontdekt vanzelf hoe het werkt. Verder kan je hem ook zonder internet gebruiken, gewoon de kaarten op je telefoon zetten. En heb je geen usb kabeltje voor deze telefoon, prik je gewoon je sd kaartje in een externe kaartlezer en zet je zo alles over. It's simpel.
Agenda functie werkt naar behoren. Galerij krijg je direct toegang tot via een touchscreen recht boven in. Makkelijk.
Internet doet het bij mij erg goed. En heb een aantal apps van de ovistore die heel handig zijn en gratis ook nog.
En dan de degelijkheid. Krijgt echt een 10, aangezien ik de telefoon al meerdere keren op laminaat heb laten vallen, hij buiten al een paar keer over de stoep is gestuiterd en een paar regenbuien heeft overleefd.
Als laatst vind ik de vormgeving goed. Ligt goed in de hand en heeft een duidelijk, groot scherm. En het touchscreen reageert nog steeds als een zonnetje :)
Een aanrader dus.

• Degelijkheid
Reactie:
Dasha1410
16-12-2011
Heb deze mobiel nogsteeds, maar hij begint nu wel kuren te vertonen. Paar keer een raar beeldscherm gehad. Na de laatste software update een paar failures gehad met functies openen. Verder belt ie nogsteeds prima, fb gaat goed, mail lezen lukt, foto's maken ok, batterijduur nog zo'n 3 dagen bij redelijk intensief gebruik.
En hij is weer een paar keer gevallen, maar daar merk je verder niets van. Dus degelijk is ie zeker. Kijken hoelang ie het nog volhoudt.
Vorige review [ Review 9 van 60 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren