Review: Motorola Milestone van Sillycious
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Sillycious
23-04-2010
Ik heb denk ik meer geluk met mijn Milestone dan reviewer Noefel.
Een heerlijke stabiele smartphone, goede interface, nog nooit een vastloper gehad en de batterij vind ik, ondanks dat ik mijn internet constant aan heb staan, vrij lang meegaan. Wel zo'n anderhalve dag met normaal gebruik (wat bellen, smsen, mailen en surfen).
Zelfs de gesprekken kan je instellen via Chrystaltalk. Ik heb hem zelf op 'helder' staan en nog geen enkele klacht gehad dat ik slecht verstaanbaar ben of dat de ander moeilijk te verstaanbaar is en dat wil wat zeggen omdat ik SH ben.
Bluetooth was zo gekoppeld aan mijn earphone en verbinding is stabiel en eveneens duidelijk hoorbaar. Vastlopers, nog nooit gehad en het toestel heeft een zeer goed geluid, wat in te stellen is via de equalizer.
Je kan tot 5 startschermen instellen, dit staat ook bij instellingen en ook langere smsjes verzend de Milestone probleemloos. Wellicht is het een idee voor Noefel om een update te draaien? En terug te gaan naar de shop, want dat 8GB kaartje hoort er echt wel bij!
Een toptoestel, een fijn fysiek toetsenbord, goed geluid, robuuste kast, goed scherm, kortom, klasse!
- Geluidskwaliteit
10 - Mogelijkheden