Review: Motorola Milestone van RadioMaFFiA
- Plaats een review
RadioMaFFiA
02-06-2011
Hallo, een waarschuwingsreview.
Ben de eerste geweest met een review destijds in begin 2010. Ik moet een ieder die de Motorola Milestone heeft waarschuwen voor een vervelend verschijnsel waar ik nuzelf naar ruim een jaar ook last van heb.
Door het open en sliden van het fysieke toetsenbordje slijt het flatkabeltje waarmee deze verbonden is aan de telefoon en schuurt op een gegeven moment de isolatie eraf, op het moment dat dat te ernstig wordt gaat het touchscreen 'spoken': zelf cijfers en letters typen, zelfstandig scrollen, applicaties openen en sluiten, instellingen veranderen. Er is GEEN remedie voor dit meer dan storende verschijnsel dan alleen nieuw flatkabeltje te monteren of de isolatie opnieuw aan te brengen, maar ja, wie kan dit..? Wat ik je adviseer is om het in ieder geval te voorkomen: laat het slidetoetsenbord DICHT, gebruik het niet.
Wanneer je het eenmaal merkt aan de Milestone moet je hem op dat moment op standbye zetten en het touchscreen schoonvegen, maar het verdwijnt niet meer, niet sliden helpt maar je blijft aanklooien...
Het is GEEN erkende fout en de rede hiervan laat zich raden... maar... 'Milestone Touchscreen Failed' geeft vele filmpjes op internet.
Nogmaals, om te voorkomen: Laat het slidescherm dicht!Wist ik het destijds maar!
- Geluidskwaliteit
8 - Mogelijkheden