Review: Motorola Milestone van 8nnemiek
- Plaats een vraag
- Plaats een review
8nnemiek
28-07-2010
Ik heb de Milestone nu een aantal maanden, en nog steeds hartstikke tevreden! Beste telefoon die ik ooit heb gehad. De behuizing is echt degelijk. Hij is al een aantal keren uit mijn broekzak gevallen van een meter hoogte op de harde vloer, er ik prop em regelmatig gewoon in mn tas tussen de rotzooi, maar er zit nog geen krasje op. Het Android systeem is echt perfect! Ontzettend veel handige apps die gratis te downloaden zijn, en het werkt allemaal gewoon prima en lekker snel. Ik doe ruim 3 dagen met de batterij terwijl ik toch elke dag een half uur muziek luister en af en toe spelletjes speel. Ik heb een paar widgets om de wifi en bluetooth en gprs met één klik uit te zetten, en daardoor gaat de batterij een stuk langer mee. Het scherm is mooi helder en scherp, ook in de zon nog prima te lezen. Ik gebruik em zelfs als e-reader met t programma Aldiko. De foto's zijn prima en worden ook nog meteen doorgestuurd naar mn photobucket account.. De navigatie van motorola werkt super. Het toetsenbord is ook heel handig en gebruik ik bijna altijd. Alleen de knop ernaast heb ik nooit nodig. Daar hadden ze van mij wat bredere of extra toetsjes mogen zetten.
De enige nadelen die ik kan bedenken is dat hij vrij groot en zwaar is in vergelijking met mijn oude telefoon. Maargoed, daar kun je niet omheen als je een degelijke telefoon met een groot scherm wil :)
- Geluidskwaliteit
10 - Mogelijkheden