LG KM900 Arena zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 77 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG KM900 Arena zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Coen17 07-05-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG KM900 Arena zilver

Algemene score

4,0
Ik heb de telefoon al sinds Juni 2009. Heb hem tot ongeveer april/mei 2010 gebruikt. Echter heb ik zelf hierna een Nokia N97 mini aangeschaft die véle malen beter was als dit waardeloos & kansloos kut toestel. Het scherm deed helemaal niks meer, hij startte niet meer op en liep om de haverklap vast. Ik zie hier wel tig reacties met een negatieve beoordeling. En terecht, wat is LG een kut merk als het gaat om telefoons.

Ik beschik sinds februari 2011 over een iPhone 4. Ik weet één ding zeker, het blijft voor mij altijd een iPhone. Wat een prachtig en enorm kwalitatief toestel!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

linda.freriks 08-08-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG KM900 Arena zilver

Algemene score

5,0
Ik heb deze telefoon nu bijna 2 jaar. Ik heb problemen met het touchescreen. Ik moet nu noodgedwongen een andere telefoon gebruiken omdat ik een abonnement op deze telefoon heb. Het touchscreen werkt voor een gedeelte helemaal niet meer. Vaak reageert hij tijdens het ontgrendelen niet. dan moet je hem een paar keer aan en uit zetten en dan werkt het wel weer.

En als ik gebeld wordt kan ik niet opnemen omdat de telefoon dan niet meer reageert. Muziek gaat midden in een nummer over in een andere. en het scherm wisselt heel snel van horizontaal naar verticaal.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE, GPRS, 3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zilver
Kleur(en)
zilver
Type/soort
mobiele telefoon
Vorm/ontwerp
rechthoek