LG GC900 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GC900 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

wendysch 28-05-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG GC900 zilver

Algemene score

6,0
Heb deze telefoon sinds eind december 2010 in mijn bezit en ben niet geheel tevreden hierover.
De batterij moet ik vaak 2 tot 3x per dag opladen, ook kan ik als ebuddy aan staat verder niks doen wil ik dan bellen of smsen moet ik deze eerst afsluiten om later opnieuw op te starten. Erg jammer vind ik dat met deze telefoon whatssap niet mogelijk is wel nimbuzz maar dat kent bijna niemand...
vooral tijdens het internetten loopt de telefoon regelmatig vast, het enige dat dan nog mogelijk is is de batterij erin en eruit halen.
Hiervoor had ik de lg viewty dat toestel vond ik echt een super toestel de gc900 valt erg tegen en is dan ook mijn laatste lg toestel.
Ben nu aan het kijken naar een nieuwe telefoon en twijfel tussen de iphone 4s de samsung galaxy s2 of s3. Iemand ervariung met de iphone of samsung??

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

psveindhoven 25-11-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG GC900 zilver

Algemene score

4,0
Wat eens kansloos apparaat. Ik kijk altijd goed rond voor dat ik iets koop maar moet me bekennen dat ik nu zwaar de mist in ben gegaan.

De mobiel ziet er mooi uit en de video kwaliteit is goed. Maar foto's werken de ene keer beter dan de andere en soms denk ik dat ik te maken heb met een vga camera.

Net als zovelen had ik een zwart scherm. Dit is gelukkig verholpen met wat geklungel, maar het is al een eerste slechte indruk.

Over de mogelijkheden was ik te spreken, heb hem namelijk 2 jaar geleden aangeschaft. Maar echt waar, wil je hem nu nog aanschaffen, bespaar je het geld en de moeite.

Degelijk kunnen we hem ook niet noemen. Hij loopt regelmatig vast. Het toestel springt om schuinbeeld en is hier zeer lastig van af te krijgen.

Als je belt moet je opletten of je beeindigd je gesprek. Wanneer je radio luistert en hij zit in je broek gaat hij zich eigen graag ontgrendelen of gaat hij vrolijk bellen.

De ene keer heb je vol bereik, 2 seconden later heb je helemaal niets. Hij is lekker traag.

De batterij is van goede kwaliteit. na 2 jaar gaat hij nog steeds 3 dagen mee, ik luister dan 2x per dag driekwartier na de radio.

Deze radio ontvangt maar een paar zenders, de rest is ruis of gewoon helemaal niets.

Het systeem met je oortjes aansluiten op een verlengstuk is ook uit den treure. Voor je het weet struikel je over de kabel en in je broekzak zit het lekker klem omdat de opening zich aan de zijkant bevind in plaats van aan de bovenkant.

Advies: spendeer je geld aan iets anders. Ik had niet zo'n ruime keuze 2 jaar geleden, maar het mag duidelijk zijn dat deze ver onderaan je lijstje hoort te staan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), EDGE (2.75G), EDGE, GPRS, 3G
Kleur(en)
zilver
Overige bijzonderheden
S-Class Touch UI
Schermgrootte
3 inch
Touchscreen
Ja
3D-scherm
Nee