HTC Touch2 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HTC Touch2 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Ro-we 25-11-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Touch2 zilver

Algemene score

5,0
Zakelijk is dit mijn 2e HTC. De eerste, een Touch, was van een collega geweest en was na 2 jaar echt volledig op. Functies rechts op het touch screen waren niet meer te gerbuiken. Na calibratie ging het 5 minuten goed en daarna weer hommeles. Toen een nieuw toestel, de HTC Touch 2. Helaas weer veel problemen. Regelmatig start het touch flo niet op of zit het toestel vast. Hierdoor minimaal 2 keer per week de batterij eruit halen. Tevens is het toestel extreem kwetsbaar voor beschadigen.

Het toestel draait op Windows. Of het nu aan het toestel of aan Windows licht weet ik niet, de bediening gaat ongelooflijk traag.

Kortom een hopeloos toestel. En ik blijk niet de enige te zijn met klachten over een HTC toestel. Ook collega's met verschillende typen HTC toestellen zijn zeer ontevreden. HTC = Hopeloze Troep Company

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

321peter987 02-11-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Touch2 zilver

Algemene score

1,0
waardeloze telefoon. ik kreeg deze bij het verlengen van mijn abonnement en de telefoon ging regelmatig uit zijn eigen uit en moest dan de battery eruit halen om hem weer aan de gang te krijgen. ik kreeg een nieuwe omdat ik nog binnen de 7 dagen was maar ook het volgende toestel had het zelfde probleem maar nu moest ik hem laten repareren maar dit had niks geholpen maar het was alleen maar slechter geworden. contact met htc gehad en moet hem weer laten repareren, ook de kpn doet er niks aan. koop NOOIT een htc

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zilver
Overige bijzonderheden
HTC Sense UI bediening
Schermgrootte
2,8 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja