HTC Tattoo zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HTC Tattoo zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

jokegroenendaal 31-10-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Tattoo zwart

Algemene score

7,0
Fijn toestel, handige widgets. Grote nadelen: er komen geen updates voor Android, omdat het (aldus HTC Klantenservice) een "licht toestel is". Zo heb ik nog steeds (na 1.5jr) dezelfde Androidversie (geloof 1.1) en dat betekent dat ik tot bepaalde apps in de Market geen toegang heb. Dus bijv. geen Whatsapp! Daarnaast worden de gedownloade apps opgeslagen op het telefoongeheugen (heel weinig) en niet op de geheugenkaart van 2 Gig die ik er in heb zitten. Ik weet niet waar het normaal opgeslagen wordt, maar als ik 5 apps op mijn telefoon heb staan zeurt 'ie al dat mijn geheugen bijna vol is. Deze opmerking kan niet verwijderd worden uit het scherm. Ik zal door dit alles blij zijn als mijn abonnement eindelijk afloopt volgend jaar... Overigens 'leuke' reactie van HTC-dame toen ik zei dat ik weinig met het toestel kon als er zo weinig apps op kunnen: "maar u kunt er toch mee bellen?" Ja, daarom koop ik inderdaad een smartphone ja, om te kunnen bellen..?!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerardespace 07-04-2010
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: HTC Tattoo zwart

Algemene score

7,0
Ik sinds twee maanden een HTC Tattoo. Ik kan er nog steeds niet aan wennen dat de camera verschikkelijk slecht beeld geeft. De Tattoo blijkt ook geen flitser aan boord te hebben. De foto's die ik maakte met mijn vorige N73 waren 100 x beter.
De Wifi werkt perfect. Ook binnen halen van mailtjes via online 3Ginternet gaat goed. Bijlages binnenhalen gaat een stuk minder of niet.
De batterij gaat dan geen 14 dagen mee maar toch al gauw 36 uur.. Jammer. Dus nu overal opladen. Niet handig.
Mailtjes verzenden lukt mij nog niet. Ik heb de instellingen dire keer nagekeken maar helaas. Dit lukte wel op mijn N73.
Wat doe ik fout? Weet iemand hier de goede instructie voor?
Google maps werkt niet snel of nauwkeurig met de gps. Je stopt er dan maar mee. toch de TomTom gebruiken. Vreemd want het gedownloade programma Compass heeft je posisite snel gevonden (Pas op voor dichtbije electrische velden die nauwkeurigheid beïnvloeden).
Route4you was mij aangeraden door Vodafonewinkel. Deze heeft ook voiceondersteuning. Deze kon nog niet omgaan met tattoo.
Ben er nog niet uit of ik hem ook als gps voor geo-caching kan gebruiken.
Het komt regelmatig voor dat ik hem niet hoor overgaan als ik heb in mijn broek/jaszak heb zitten. Ik ben dan meestal buiten. Geluid staat toch op zijn hardst. De ouderwetse toon voor sms zit er niet op of nog niet gevonden. Ik heb geen zin om deze ergens te downloaden en installeren. Jammer.
Handig is de mini-usb kabel. Opladen thuis met bijgeleverde kabel. Opladen met TomTom kabel in auto is nu makkelijk. Op het werk opladen in computer met kabel van mijn MP-4. Tof.
Ik heb de instelling voor zwartbeeld op 30 seconden staan. Dit is lastig als je gaat bellen en je krijgt een computer waar je keuzegetal moet ingeven. Tijdig knop indrukken toetsenbord weergeven en hopen dat hij niet zwart wordt, anders pijtjestoets eerst gebruiken. Wennen!
Scherm is in de zon soms moeilijk te zien. Toetsen op het schermpje gaat wel met een (niet bijgeleverd) pennetje. Met je vingernagel is het toch gokken.
In had bij overgang mijn contacten op mijn sim-kaart gezet. Hierdoor was overzetten in tattoo makkelijk. Alleen heb ik nou alle contacten dubbel staan. Standaar alle tel. nrs. onder mobile nr en onder te sturen berichten. Alle SMS-jes komen ook hierdoor dubbel binnen. Weet iemand hier de oplossing van?
De buitenkant is glad en afgerond. Ik ben nog (onterecht?)bang dat hij daardoor een keer uit mijn zak zal glijden. Misschien . Ik begrijp dat de apps(?) niet allemaal werken door lage resolutie.
Gelezen dat er een update adroïd naar 2.1 komt. Wat levert dat op? Wanneer?
Je ziet ik ben met sommige dingen blij andere dingen nog niet. Of dat ooit gaat komen?
Heeft iemand nog leuke tips voor toepassingen?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G)
Kleur(en)
zwart
Overige bijzonderheden
Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail, HTC Sense UI bediening
Schermgrootte
2,8 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja