Ron L
20-05-2011
Na ruim een jaar Hero bezitter weer een nieuwe review.
De telefoon gaat zienderogend achteruit.
Na de laatste upgrade van HTC is het besturingssysteem aanzienlijk verbeterd, echter.... Sindsdien heb ik regelmatig dat de telefoon overgaat, het scherm zwart blijft en er helemaal NIETS meer de telefoon te doen is. Hij blijft EEUWIG overgaan en na enige tijd verschijnt de melding: HELAAS!
Activiteit Telefoon (in proces com.android.phone) reageert niet. Met beide opties (Stoppen en wachten) gebeurt er helemaal NIETS meer en de ENIGE optie om je phone het zwijgen op te leggen is de batterij eruit trekken. Hij reageert absoluut nergens meer op en blijft maar overgaan. ZEER vervelend omdat dit de laatste weken bijna DAGELIJKS gebeurd. Er is nog geen update van HTC beschikbaar en ik weet niet meer wat ik met dit toestel moet zo. Heb al enkele keren sterk de neiging gehad om hem vliegles te geven.
Behalve dit euvel is de telefoon nog helemaal top, de rest van mijn reviews (waar er al 1 van verdwenen is?) blijven van kracht. Ik hoop wel dat ik hiervoor een oplossing vind. Ik ga zo kijken of ik support van htc kan krijgen.
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden