janvandusschoten
21-01-2010
Ik gebruik het toestel nu een paar maanden, naar volle tevredenheid. Je kunt het toestel helemaal naar je eigen wensen en smaak instellen. De batterij gaat bij mij gemiddeld 2 รก 3 dagen mee. Ik gebruik hem een keer of 10 / 15 per dag om te bellen, max 5 sms per dag en circa 2 uur WiFi aan om de email te controleren, en te internetten. Het scherm vind ik erg goed, na 3 maanden nog geen enkele beschadiging te zien terwijl ik hem dagelijks in m'n broekzak heb.
Ik ben het verder grotendeels eens met de review van Ron L, met daarbij een paar aanvullingen.
Ikzelf heb geen enkel probleem bij het koppelen van de Hero aan de PC, en ik heb XP en Windows 7.
Het beveiligen van gegevens is wel mogelijk, er zijn in de app Market diverse programma's voor om gegevens te verbergen/versleutelen.
Het schemtoetsenbord vind ik persoonlijk prettig werken, vooral als je de telefoon hebt gekanteld, dan heb je een groot toetsenbord. Wel bij de voorkeuren uitzetten dat hij trilt bij het typen, daar word hij langzamer van.
WiFi verbind bij mij vrij vlot. Ik gebruik daarvoor de app "WeFi-Automatic WiFi". Binnen 10 tot 20seconden heb ik WiFi aangezet en heb ik verbinding.Ook word de Wifi , als optie, automatisch uitgeschakeld zodra de telefoon op schermbeveiliging gaat.
Ook is het wel mogelijk om geluiden te wijzigen zoals uiteraard de MP3 ringtone ( met "Ringdroid")en ook SMS (met "Handsent")
Al met al ben ik zeer tevreden met de HTC Hero!
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden