Review: HTC Hero van janch

janch
20-09-2009
Ik heb deze Hero (bruin) ruim twee weken in gebruik en ben aangenaam verrast door de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak dat hij biedt. Door een iets stroevig laagje ligt hij stevig in de hand.
Het touchscreen concept en de gebruikersinterface maken dat je je na een paar dagen al helemaal thuis voelt op het het apparaat.
Het toetsenbord lijkt in vertikale stand misschien klein maar het gekke is dat, hoewel je misschien drie toetsen tegelijk raakt, hij toch bijna altijd de juiste (middelste)weet op te pikken. En, je kunt, als je erg dikke vingers hebt, de Hero ook kantelen zodat de toetsen verder uit elkaar komen te staan.

Van de vele toepassingen die al standaard worden meegeleverd zijn vooral de Internet browser, gmail en Google maps voor mij van belang. De laatste laat tot op 6 meter nauwkeurig zien waar je ergens bent. Ik maak op vakantie in het buitenland graag lange tochten door de natuur en ben dan weleens de weg kwijt. Nu zie ik dus precies waar ik ben en hoe ik moet lopen om weer in de bewoonde wereld te komen. Ook kun je daar ingeven waar je naar toe wilt en dan krijg je de route zowel in tekst als grafisch op de kaart voorgeschoteld.

Adroid market place heb ik al een paar malen bezocht. Er staat ontzettend veel gratis software op. Ik denk dat ik daar nog wel een aantal leuke app's van ga downloaden.

Eigenlijk heb je met de Hero een kleine laptop in broekzak formaat.
5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 27 van 35 ] Volgende review
HTC Hero
Print deze pagina