Review: HTC Hero van H2O

H2O
21-10-2009
---------- update review 21-10-2009 ----------
Nog even een reactie op mijn eerste review.
Ik heb toen de degelijkheid niet ingevuld. Maar na een vakantie in Fankrijk waar mijn toestel 2 keer op de keien is gevallen uit een heel ondeugdelijke fietstas:) kan ik zeggen dat hij zéér degelijk is. Na 2 keer volkomen uit elkaar vallen, batterij en simkaart eruit, startte het toestel 2 keer zonder problemen weer op. Een paar minikrasjes dat is alles.

---------- oude review 24-08-2009 --------
Mijn zoon heeft een Iphone en ik een HTC hero, dus ik heb alles even goed vergeleken en de conclusie is dat ik diep tevreden ben met HTC Hero. En zelfs mijn zoon moest schoorvoetend toegegeven dat het een prima toestelletje was. Okee, toegegeven het scherm kantelt alleen als je het toestel naar de linkerkant kantelt, dat doet de Iphone alle kanten op. Maar ja, hoe belangrijk is dat. Hij werkt vlot, goede verbindingen, de marketplace is een feestje want alles is er te krijgen inclusief een prima navigatiesysteem. Het geluid is héél goed, de foto's vind ik iets minder, maar ik heb dan ook een hele goeie fotocamera dus waar vergelijk je het mee. Het toetsenbord voor berichtjes vind ik wel wat langzaam reageren. Maar voor een toestel dat de helft minder kost dan een Iphone is alles top.
Ik ben er blij mee. En bruin lelijk? Hoe komen ze erbij!
5 sterren

• Geluidskwaliteit
    ?
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
    ?
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 24 van 35 ] Volgende review
HTC Hero
Print deze pagina