BlackBerry Curve 8900 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BlackBerry Curve 8900 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

VitamineD 02-03-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: BlackBerry Curve 8900 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de BB Curve 8900 ruim 14 maanden nu en hij bevalt nog altijd super. Ik ben vooral verbaast over goede robuustheid en het gebruiksgemak van het toestel. Ik ontvang emails van meerdere emailaccounts tegelijk, daarnaast sms, BBping en kan ik microsoft office bestanden openen met documents to go. Youtube werkt goed mits ik gebruik maak van Wi-Fi. Dit toestel heeft nog geen 3G-internet zoals de wat nieuwere modellen en met internette en youtube merk ik verschil, vooral ivm de toestellen die OS6 (nieuwste blackberry besturingssyteem) hebben.
Het is echter een aanrader als je een blackberry zoekt die goed werkt, ook na een paar keer vallen, tegen een stootje kan, een prima functionaliteit en een prima foto's makende camera met flits heeft!

Volgende toestel zal absoluut weer een Blackberry worden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RoyS113 17-11-2009
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: BlackBerry Curve 8900 zwart

Algemene score

9,0
Sinds enkele dagen de blackberry 8900 curve in mijn bezit. Tot nu toe enkelt en alleen positieve ervaringen met dit toetsel.

Hij is erg makkelijk in gebruik, de snelheid van het internet is prima. En met name de trackball is een ideaal hulpstukje wat de bediening van dit toestel super eenvoudig maakt.

Het toestel oogt er fraai, is licht en ligt makkelijk in de hand.

Batterijduur is prima gezien de hoeveel functies die ik erop gebruik. Voor zakelijke doeleinden ook een uitstekend toestel. Werkmail + privemail is zo geinstalleerd en werkt prima. Tot op heden overal wifi dekking. Het afspelen van youtube filmpjes gaat uitstekend, alleen pagina's als hyves worden langzaam geladen.

Email of sms is onwijs makkelijk met het querty toetsenbord.

Enkelt lof voor de blackberry 8900 curve!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE, GPRS
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Toetsenbordindeling
qwerty