BlackBerry 8310 Curve zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BlackBerry 8310 Curve zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

robert123aaa 12-02-2009
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: BlackBerry 8310 Curve zilver

Algemene score

6,0
toestel ongeveer 1,5 jaar in gebruik, 't was geen feest. Geluidskwaliteit bijzonder matig, veel storingen. Balletje ( muis) valt er soms uit, of loopt vast. Concept is prima, apparaat absoluut niet. Een stuk of 10 collega's hebben deze telefoon ook, en zij hebben soortgelijke ervaringen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Patrick Roelandt 03-06-2008
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: BlackBerry 8310 Curve zilver

Algemene score

8,0
Heb de 8310 Curve nu een anderhalve week in gebruik, na bijna 3 jaar een 7900 zakelijk. Even wennnen, ok. En natuurlijk zou ik er graag Wi-FI en HSDPA op hebben gehad.

Maar de werking is als je hem doorhebt helemaal perfect. Mijn nieuwe beste vriendje. Alles werkt even intuitief. Mail, agenda, telefoon, GPS, internet (al had dat sneller gemogen), camera noem maar op. Ik bedoel DAT kunnen ze bij RIM. Een blackberry heeft weinig overbodige franje en is daardoor zo handzaak en robuust. Geen rare crashes of teveel rotzooi op je beeldscherm, Prima!

Kortom: Prima robuust apparaat dat snel, zeer gebruiksvriendelijk is en je zakelijk gewoon niet in de steek laat. Met al dat multimedia geweld heb je wel wat minder batterijduur over, maar dat mag de pret niet drukken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zilver
Toetsenbordindeling
qwerty
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Ja