- Review Apple iPhone 4 16GB van Paul uit Papendrecht
- Naar prijzen
Paul uit Papendrecht
16-06-2011
----------1e review 21-3-2011----------
Ik heb even gewacht voordat ik hier wat zou schrijven.
Er moest toch ook iets zijn wat ik minder fijn zou vinden aan de Iphone.
In eerste instantie had ik gekozen voor een HTC Desire HD. Een pracht toestel en mooi beeld maar de accu was een echte ramp. Een hele dag haalde ik niet zonder hem te moeten opladen bij normaal gebruik en Wi-Fi en GPS uit.
Voor de Iphone moest ik wel veel meer bijbetalen maar ik begrijp nu waarom. Hij is het geld dik waard.
Ik heb hem nu 3 weken en was eigenlijk een beetje stil van hoe simnpel alles kan zijn met zoveel mogelijkheden.
Ik was een Nokia fan maar wil nu echt nooit meer anders dan de Iphone.
Het gebruik is zo makkelijk en mooi van vormgeving.
Ik kan echt geen nadelen vinden anders zou ik het zeker hier vertellen. Het is een genot om zoveel luxe en kwaliteit te bezitten. Zelfs gewoon bellen blijft leuk
----------Update review 16-6-2011----------
Zo nu weer een stukje na de Iphone4 3 maanden te hebben gebruikt. Robdebo en Denizz hebben hieronder wel een geweldige uitleg gegeven over hoe hij werkt, mijn compliment.
In mijn vorige stukje schreef ik er toch wel iets moest zijn wat moest tegen vallen. Maar zelfs na 3 maanden intensief gebruik kan ik ik nog niets bedenken om hier te melden. Ik heb 3 apps moeten kopen ter waarde van €0.79 stuk maar dat is dan ook echt alles. De Iphone4 is echt het beste wat ik ooit op gsm gebied heb gehad. Als ik achter mijn pc zit maak ik even een update waardoor alles veilig bewaard blijft. De accu gaat toch na intensief gebruik bijna 2 volle dagen mee. Ik val vooral op de gebruiksvriendelijkheid. Het is allemaal zo simpel en het het beeld is werkelijk haarscherp. Totaal geen problemen gehad de afgelopen tijd en het is een ware rijkdom. Gisteren was ik even bij de phone house omdat de overgang van Vodafone naar Kpn even geholpen moest worden maar dat kwam puur door mijn eigen schuld.
Heel leuk was om te zien dat aan de 3 balies die open waren er aan alle 3 een Iphone over de toonbank ging.
Toch lees ik hier nog veel vragen van mensen die twijfelen. Geloof me nu ik heb al een GSM sinds dat ze bestaan maar de Iphone4 is het mooiste wat me tot nu toe is overkomen. Twijfel dus maar niet meer
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden