mariska1810
22-06-2011
Sinds gisteren heb ik dan ook eindelijk deze super geweldige telefoon!!
Hiervoor had ik een Nokia X6, wat een waardeloos apparaat was qua internet, tig handelingen verrichten om een pagina terug te kunnen gaan of om een nieuwe pagina te kunnen openen of om niet gelijk heel internet af te sluiten maar alleen 1 van de 2 openstaande pagina's. Slechts een jaar had ik van die telefoon gebruik gemaakt, maar was dit gehannes zo ontzettend zat dat ik na vele reviews gelezen te hebben de Iphone 4 heb gekocht.
Wat een verademing is het internet!! Alles gaat zo makkelijk, met 1 tik terug naar het vorige scherm of een nieuwe openen. Ook de apps die ik erop heb werken superhandig en niet te vergeten is het internet ook ontzetten snel! De pagina's laden snel, niet meer 5 minuten wachten voor het eens geladen is, echt super!!!
Ook was een probleem op mn oude telefoon dat vele instellingen zo verborgen zaten dat ik ze bijna niet kon vinden. Dit is echter bij de Iphone helemaal geen probleem, gewoon even alles langsgaan en hup het is zo naar je zin ingesteld, had gelijk gisteren al alles gevonden en voor elkaar!
De mail synchroniseren was eventjes wat anders. Aangezien er geen Nederlandse handleiding bij zat, heb ik deze gewoon heel simpel gedownload van de site van Apple, maar daarin stond niet (in het stukje dat ik over mail gelezen heb) hoe je je mail kunt synchroniseren (hotmail heb ik het dan over).
Dus eventjes gezocht op google en hup zo een pagina kwam er naar voren en ik volgde de stappen die ze beschreven en jahoor gelijk kwamen de mailtjes binnen! Echt helemaal super!
Kortom: ik ben echt zo bijzonder ontzettend blij met deze telefoon, is helemaal geweldig en ik weet nu al dat als mn Iphone ooit aan vervanging toe is dat ik ZEKER weer een Iphone ga kopen, met de groeten aan Nokia, want die hoef ik niet meer. Iphone is helemaal geweldig!! Is zeker het geld waard geweest.
Btw, heb deze telefoon los gekocht aangezien ik een sim only abonnement heb, moet zekker: kost 1x een smak geld (heb 599 euro betaald) maar dan heb je ook wat! Is het meer dan waard geweest heb er totaal geen spijt van.
Aangezien ik niet elke maand minstens 30 euro ga betalen voor een abbo terwijl ik er nu eentje heb van 21,95 waarmee ik het prima af kan. Dan kan ik tenminste ook helemaal zelf bepalen hoe lang ik mn telefoon ga gebruiken. Zit ik nergens aan vast.
Voor degenen die nog twijfelen: echt gewoon kopen die Iphone!! Je zult er geen spijt van krijgen (mits je hem nieuw koopt zodat je zeker weet dat alles goed werkt).
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden