Review: Apple iPhone 4 16GB van iphone4ggebruiker

iphone4ggebruiker
17-01-2011
Wat een duur toestel vergeleken met wat je ervoor terugkrijgt. Het kan erg weinig,android is veel uitgebreider. Mijn vrouw heeft namelijk een samsung galaxy s. Multitasken wat ze bij apple zeggen noem ik geen multitasken. Gewoon programma's afsluiten en in het geheugen bewaren dat het programma voor het laatst is gebruikt... De belkwaliteit is echt dramatiilsch. Wat een afgang. Mijn oude sony ericsson van vier jaar belt nog beter. Het retina scherm is iets scherper, maar de samsung galaxy s heeft een veel levendiger scherm wanneer ze naast elkaar gelegd worden. De camera van de iphone is geweldig! Wat een mooie camera zit daar in zeg!.. Maar goed,dat maakt de rest niet echt goed. De geluidskwaliteit is gewoon het grootste nadeel. Ook ligt het toestel niet fijn in de hand,ondanks dat het een geweldig design heeft. Gelukkig heb ik deze telefoon een jaartje,zodat ik gewoon weer terug kan naar een ander merk telefoon. Deze telefoon is opzich aan te bevelen ,maar als jefl flink belt en bezig bent metveel apps tegelijk draaien kun je deze telefoon wel vergeten.
3 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 41 van 59 ] Volgende review
Apple iPhone 4 16GB
Print deze pagina