Apple iPhone 4 16 GB / zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 77 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPhone 4 16 GB / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

roxy01 04-08-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Apple iPhone 4 16 GB / wit

Algemene score

8,0
Ik heb mijn iPhone 4 2e hands gekocht en sinds begin januari 2015 in mijn bezit. Het toestel is prachtig vormgegeven en zeker een goede telefoon. Je kan er vrijwel alles mee en de telefoon is van echte Apple kwaliteit. Veel mensen denken dat de glazen behuizing een nadeel is, maar deze is sterker dan 'normaal' glas aangezien ik de iPhone al een paar keer heb laten vallen en er nog geen krasje te zien is. De telefoon is erg makkelijk te besturen en de prijs - kwaliteit verhouding is perfect! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

corienjc 02-11-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Apple iPhone 4 16 GB / zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon ongeveer drie jaar in mijn bezit gehad en ben er erg tevreden mee geweest. Hij was erg gebruiksvriendelijk en ik wist na een dagje meteen hoe alles werkte. De batterij was bij (voor mij) normaal gebruik vaak 's avonds nog zo'n 70% vol. Wanneer ik hem een dag wat intensiever gebruikte (bijvoorbeeld in de trein, of wanneer ik de hele dag buiten de deur was), dan was de batterij 's avonds vaak toch wel (bijna) leeg.

Sinds ik mijn iphone heb gekocht heb ik eigenlijk nooit meer gebruik gemaakt van een compact camera, aangezien mijn iphone betere foto's maakte.

Na ongeveer 1,5 begon de home button wat langzamer te reageren en na 3 jaar heeft de powerbutton het ineens begeven. Dit kon volgens Apple niet gemaakt worden, maar ik kon in plaats daarvan een revised iPhone kopen voor 100EUR.

Omdat ik de nieuwe features van de iphone 5s toch wel erg aantrekkelijk vond heb ik die aangeschaft en de telefoon doorverkocht aan mijn zus. Na de home button en de power button te hebben laten maken bij een reparatiewinkel, heeft zij er nog steeds erg veel plezier van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek