Philips Viva Collection HD9230/20 - Reviews

8,5 Lees 302 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 302 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S Dolmans 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Superfryer

Algemene score

9,3
Heel tevreden met aankoop van airfryer, zeer degelijk product en makkelijk in gebruik! Top voor frietjes maar ook voor groente, vis en andere lekkere zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Darcel 28-06-2016 Product maand in bezit

Airfryer voor meer dan alleen frituren

Algemene score

10,0
Wij gebruiken de airfryer niet alleen voor het bakken van patatjes en snacks, maar ook voor het bakken van aardappels, vlees en gebak. De airfryer neemt niet meer ruimte in dan een frituurpan en kan veel meer dan de frituurpan. Daarnaast ook geen vieze geurtjes meer in huis. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daisy 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super blij met dit top apparaat

Algemene score

8,3
Helemaal blij met dit super apparaat waar heel veel mogelijkheden in ziten met alle uitbreidingen en het heerlijke eten wat je er in kan maken echt een aanrader voor mensen die niet meer die vies frituurpan wil met vet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Am 25-05-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk en handig!

Algemene score

8,0
Een heel fijn apparaat in de omgang, vooral de digitale display is echt een handige tool. Zeker een toegevoegde waarde.
Het is een erg veelzijdig apparaat, en het werkt super! Frietjes worden knapperig en ook snacks zijn niet te onderscheiden van de "ouderwetse" frituur pan. Maar toch een stukkie gezonder dan het dopen in vet!
Ik heb mij erg verbaasd over de grillfunctie, ik wist niet eens dat die erop zat! Maar ook die werkt prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Aerts 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

Nog niet veel gebruikt maar super blij mee.

Algemene score

9,5
Hele mooie vorm, makkelijk te verplaatsen en op te ruimen. Genoeg bereidingsruimte en een handig rekje voor vlees etc.
Ook het digitale scherm aan de buitenzijde is heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arie 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch werken met de airfryer

Algemene score

8,3
Nog slechts een paar dagen in huis .al 2 keer gebruikt .heerlijk te werken zonder die nare fritesdampen ,en het resultaat smaakt fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Kympie 24-04-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer gemak en tijdswinst

Algemene score

9,2
Eindelijk voor een beetje friet niet meer de frituurpan of de oven gebruiken. Door het voorverwarmen kost het heel veel energie. Tevens ideaal om even een vacuüm voorverpakt broodje er in af te bakken. Super voor erbij

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
P Bogers 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Goed, handig

Algemene score

8,0
enkele malen gebruikt voor friet en kroketten, zelfs samen tegelijk knapperig en lekker warm. wel wennen in het begin maar geen last meer van de vette hap op mijn maag :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ria 22-04-2016 Product paar dagen in bezit

top Air fryer

Algemene score

8,0
mooi apparaat ,handig in gebruik en makkelijk schoonmaken.
Het is mijn 2e air fryer ,nu met grill plaat gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
smaus 13-03-2016 Product paar dagen in bezit

rooster roest

Algemene score

7,2
Jammer dat het rooster op de uiteinde roest

Weet iemand ook hoe je de timer reset

De airfryer bevalt mij tot nu toe prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Sonja 07-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooier en makkelijker dan een standaard frietpan. Hapjes en friet minder vet. Het draadrooster is moeilijk schoon te houden. Verder super apparaat!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
CenC 14-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat, wat log maar toch mooi vormgegeven. Moet nog even kijken welke patat er het lekkerst uit komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
EJM 23-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar de kroketten en frieten vind ik heerlijk smaken. Lekker krokant.l

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Ingrid 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat, een aanbeveling! Verkort de kooktijd, volledig vet vrij. Geen geur en reuk. Makkelijk schoon te maken. Veel recepten voorradig op internet. Makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vincent Verschuren 11-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De airfryer is sneller op temperatuur dan een oven, dus dat is al een voordeel. Verder is het niet nodig om zoiets als een hamburger of snitzel om te draaien.
Wat ik verder geprobeerd heb zijn dunne en dikkere frieten, waarbij de dunnere wel duidelijk krokanter waren, de zogenaamde krulfriet/twister fries, slavinken, krieltjes. En hij bleek ook zeer geschikt voor het opwarmen van oliebollen, ook die werden weer lekker krokant in enkele minuten.

Vandaag heb ik de Airfryer Android app geinstalleerd en naar de recepten gekeken. Nog geen geprobeerd maar er zitten mooie dingen tussen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Verhoeven 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Tot op heden is het gene wat wij er mee hebben gedaan.
Fantastisch!
Gemakkelijk weg te zetten en schoon te maken!
Geen vieze luchtjes.
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Marijn 06-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Ik vind de Airfryer een toevoeging in de keuken. Omdat maaltijden met groot gebruiksgemak te bereiden zijn, frietjes uit het vet zijn lekker maar niet heel gezond, met de Airfryer zijn ze minstens zo lekker en veel gezonder.
Het apparaat laat zich eenvoudig bedienen en reinigen. Je hoort het apparaat werken doordat er een ventilator in zit. Maar meer dat kan ik niets negatiefs over het apparaat zeggen.

Nu ik hem heb en er al een aantal maal lekker frietjes en andere gerechten in gemaakt hebt, vraag ik mij af waarom ik zo lang gewacht heb om hem aan te schaffen. Waarschijnlijk omdat ik omdat ik mij op internet door negatieve recensies heb laten beïnvloeden. (zoals: de baktijden kloppen niet in het boekje, je hoort de ventilator, het mantje is lastig schoon te maken enz) Nou mensen, hier mijn mening, ben je niet tevreden ga dan niet liggen zeuren op internet en zet dan snel je traditionele frietpan op het aanrecht. En zeur dan niet weer over vetspetters in de keuken en bakstank in je hele huis, en neem er een uurtje of wat tijd voor om hem eens de zoveel weken te schoon te maken.

Ik zal dit apparaat regelmatig gebruiken en ben aangenaam verrast door deze ontwikkeling op het gebied van keukenmachines.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
BK 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar 1 maal gebruikt en het was prima. De digitale bediening is zeer goed en makkelijk te bedienen en het resultaat mag er zijn. Ook het schoonmaken is eenvoudig [dank de vaatwasser]Ik ben benieuwd met het volgende gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Cees v E 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat, eenvoudige bediening, eerste resultaten zijn goed. Nu nog verschillende andere soorten uitproberen zoals afbakbroodjes en bitterballen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Zoutje 04-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Geweldig apparaat. Snel opgewarmd en goed resultaat.
Pistoletjes worden lekker knapperig in plaats van keihard, zoals uit onze gewone oven. Oliebollen lekker snel in opgewarmd met oud en nieuw. Zelfs goedkope bitterballen, bestemd voor de frituur, werden, hoewel wat bleek, heerlijk knapperig. Kippenvleugeltjes lekker sappig van binnen en knapperig van buiten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews