Princess 182626 - Reviews

6,3 Lees 51 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews

6,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jojo 10-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Deze friteuse beviel ons in het begin erg goed. De overkookbeveiliging is prima. Inderdaad, de letters op het scherm verdwijnen maar OK.
Wat er niet goed aan was, was dat de temperatuur van de pan niet hoog genoeg leek te zijn. We verloren telkens veel niveau aan olie en de olie leek niet zo te borrelen als je er iets in bakte. Ook hadden we 's avonds maagzuur na het eten van de friet dus hebben we 'm weg gedaan een 4 liter frietpan van Herman den Blyker aangeschaft. Ideaal voor een gezin van 4 personen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
poppie1963 14-03-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Na 7 jaar regelmatig gebruik lekt het apparaat. We hebben jaaarenlang onbezorgd kunnen frituren. Wij vinden het dus een geweldig ding, en ik ga morgen meteen een nieuwe ophalen en wel exact zo eentje!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Arie Werner 08-12-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Deze pan was de tweede pan van Princess na ca 3 jaar gebruik beletterind te lezen. Het overkoken komt alleen door het te vochtig bakken van bv verse aardappelen of als de olie te oud is dit is niet de pan aanterekenen maar de gebruiker ook na 3 jaar begint het contact lastig te worden maar ook dit is de schuld van de gebruiker als ik meer tijd had genomen voor het schoonmaken had ook dit prbleem niet opgetreden. Ik koop zeker weer deze pan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jerry141 25-06-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Intussen deze pan al 3 jaar in gebruik. Geen problemen er mee gehad. Enige is dat de letters inderdaad verdwijnen na korte tijd. Verder geen gezeur met overkoken o.i.d. Helemaal niets.

Kortom een perfecte pan voor superweinig geld. Ik doe de hele frituurpan inclusief stekker etc in de vaatwasser en daarna is deze weer superschoon. Een paar dagen goed laten drogen en klaar is kees.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Paulus de b 28-11-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Prima product en de RVS gedeelten zijn goed schoon te houden in de vaatwasser. Wij hebben hem al enkele jaren en bevalt erg goed. Het enige probleem na die jaren is dat het zwarte gedeelte van de instelknop vet wordt, bij het schoonmaken kunnen de witte aanduidingen verdwijnen. Het bruisen van het vet heeft alles te maken met de hoeveelheid nattigheid die meekomt met het te bakken product en ligt niet aan deze friteuse. Absolute aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Martijn Snoek 29-08-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,2
We hebben deze pan nu een maand of 3. De eerste dag dat we deze pan gebruikte was het al gelijk raak!! Ik had na een tip van een collega de pan keurig netjes ingepakt in folie aan de buiten zijde, zodat het alluminium niet vies werd. Bij eerste patat die we er gooide liep het vet er met bakken overheen. Gelukkig stond deze pan buiten dus verder geen vervolgschade aan het interieur of de keuken. Dit had echter wel als gevolg dat het plastic folie gelijk compleet verschrompeld aan de pan vast zat. Aanvankelijk dachten we dat de fout bij ons lag, omdat we de pan gevuld hadden tot het max. niveau wat aangegeven staat op de pan. Na een hoop boenen en poetsen hebben de we pan weer als nieuw gekregen.

We hebben regelmatig kunnen frituren hierna zonder enig veel problemen. We frituren niet veel, gemiddeld eens in de week.

Nu was het gister avond weer raak. Aangezien we met de verbouwing van onze keuken bezig zijn, is het op dit moment niet mogelijk om fatsoenlijk aardappelen te koken, dus zijn we hiervoor aangewezen op de frituurpan. Deze gebruiken we daardoor nu meer. Gisteravond heb ik hem daarom provisorisch op een nieuw keukenkastje met daarop een deel van het nieuwe spaanplaat aanrecht blad neer gezet.

De kipburgers frituurde perfect. Echter toen we de aardappel schijfjes in de frituur lieten zakken begon de pan net als de eerste maal ontzettend te bruissen en spoot het frituurvet eruit, over onze nieuwe keuken heen, en vooral het ergste over de niet afgewerkte rand van ons spaanplaat aanrecht blad heen!!!!

We hebben hier niets anders gedaan dan beschreven in de handleiding, de aardappels waren nota bene net vers gehaald bij de supermarkt, en dus ook niet bevroren.

Het blad is vanzelfsprekend nu aardig aan het opzetten en ik verwacht deze niet meer te kunnen gebruiken. U snapt waarschijnlijk wel dat ik nu in staat ben om deze pan zo bij Princess het kantoor in te mieteren!!

Morgenochtend vroeg hang ik bij Princess aan te telefoon. Ik lees hier dat dit probleem veel vaker voor komt, waardoor ik de fout ook niet meer bij ons zoek. Mocht de firma Princess de fout toch op ons af schuiven, dan ben ik genootzaakt om verdere juridische stappen te ondernemen.

De uitkomst hiervan zal ik op later termijn laten weten. Het advies wat ik daarom vooral geef is:


KOOP DEZE FRITEUSE NIET!!!!!!!

Hoe goedkoop hij ook is, dit ding is een gevaar voor ieder met kleine kinderen of een hond. Als dit had gebeurd waar onze pup bij stond had hij zwaar verminkt geweest door het hete vet! Dit kan ook zo maar bij u gebeuren. Rede genoeg om dit pruts product niet te kopen!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
jolanda999 09-06-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
ik heb deze friteuse weggegooid.
dan waarmde hij wel goed dan weer niet. ik kreeg het er heen en weer van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
hapje 27-04-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Ik heb hem nu bijna 2 jaar. Alleen jammer dat de belettering op de friteuse zo snel vervaagt. Voor de rest een prima apparaat. Lekkere frites en snacks. Makkelijk schoon te maken. Gekocht voor 24,95

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
vrona 29-03-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Na ruim 3 jaar is hij kapot gegaan, hij is zijn geld echt meer dan waard geweest.
Van begin af aan met olie gefrituurd en na elke acht keer frituren de pan schoongemaakt.
Niks op aan te merken en ik koop er morgen weer één.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meeuse 23-03-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Eindelijk afscheid genomen en een 3200 Watt pan aangeschaft met 5 jaar garantie. Natuurlijk koop je daar 4 van deze voor maar de ergernis die het schoonmaken je geeft en de al veel genoemde gammele constructie van het mandje en het verwarmingselement wegen daar niet tegenop. Uiteindelijk brak het plastic van het lampje ( dat zal wel ergens in een kroket zitten) en was voor mij de maat vol; in de kliko met het ding. Maar de eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat we er ook niet echt zachtzinnig mee omgingen. Wij kochten altijd om het half jaar gewoon een nieuwe, dan hoef je ook niet zo vaak het vet te vervangen :) Hopelijk bevalt onze nieuwe pan beter!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
monica77 27-02-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze pan nu een half jaar.Enige minpuntje zijn idd de cijfers die ik na de 2e keer gebruiken al weggepoetst had.

Voor de rest ben ik dik tevreden over deze pan. Voor 30 euro is dit echt een goeie koop.

Ik heb duurdere pannen van tefal en philips gehad en ik kan niet zeggen dat ik die nou beter vond als deze.

Voordeel van nu 30 euro uitgeven. Je koopt sneller een nieuwe als dat je steeds 80-100 euro uit gaat geven.

Nee, ik zou hem zo weer kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
sybbbb 21-02-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,8
Waardeloos ding!!! Na 2 keer gebruikt te hebben maakten de contacten geen contact meer dus hij viel de hele tijd uit.

Als u een tip van mij wil zeg ik 1:koop geen Princess en 2:goedkoop is duurkoop.

Ik ben zo stom geweest om 4 Princess producten te kopen allemaal stuk voor stuk waar-de-loos.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
yvon245 08-02-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Apparaat 1,5 jaar in bezit. Inderdaad na 2 a 3 keer schoonmaken alle cijfertjes weggepoetst en dus ingesteld op de gok.
Ook sinds een paar maanden dat het contact wegviel en de achterkant moest aandrukken.
Afgelopen week werd de friteuse echter oververhit. Er zat nog geen etenswaar in de pan maar hij kookte over en het vet vloog door de lucht. Ik had de deksel niet op de pan en het mandje vloog letterlijk door de keuken. Gelukkig geen persoonlijke ongevallen maar levensgevaarlijk!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
SonjaBoZ 26-01-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,8
Hooguit 15 x gebruikt.
Het verwarmings-element maakt geen goed contact.
Het enige om het bij elkaar te houden is met tape.

De letters wrijf je er helemaal af.
Als je het mij vraagt... deze koop ik nooit meer.

Zeer ontevreden en ook gevaarlijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Menasor2002 15-01-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
---------- update de review 15-01-2010 ----------
Apparaat is zeker niet onveilig men kan er gewoon niet mee overweg punt.

Super ding super prijs 7 jaar in gebruik zegt genoeg.


---------- oude review 12-01-2010 ----------
Super ding goedkoop en goed , mensen die hier klagen kunnen gewoon niet zo best met friteuses overweg.

net ald die edward48 JIJ laat het handvat in olie van 180 graden vallen er is geen enkel kunstof dat daar tegenbestand is en een metalen handvat gaat dus niet je snap wel waarom of wellicht ook niet.

Enige minnetje is dat idd de letters verdwijnen maar je weet ondertussen heus wel waar 175 graden staat desnoods zet je het er zelf op of een krasje maken voor dit geld niks mis mee en zeker niet gevaarlijk kwestie van weten hoe je iets moet gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jootjerenootje 14-01-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
@Menasor:dit was niet mijn eerste friteuse dus ik weet waar ik het over heb.Het is gewoon een levensgevaarlijk ding dat uit de handel moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
edward48 09-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Beste Koop? Onbegrijpelijk! Weggegooid geld, de eerste dag
handvat in het mandje gelaten
kunststof gesmolten, ok, had niet gemogen maar dat overkomt iedereen wel eens. Als ze een kunststof handvat maken moet dat een plastic soort zijn die tegen de hitte kan dit is levensgevaarlijk, nieuwe frites olie weg kunnen gooien.
Service gemaild : U kunt een nieuw mandje kopen voor euro 20,-, en dat voor een machine die net een paar euro meer kostte. Heb het handvat er nog af kunnen schroeven.
Omdat het deksel er niet op- mag wordt het bedienings- paneeltje snel vet, maar maak het vooral niet schoon want je veegt er alle opdruk af: levensgevaarlijk dat je niet meer weet welke temperatuur ingesteld staat. Het apparaat is goedkoop, maar gevaarlijk en slecht van kwaliteit.
Uit de handel nemen die rommel! En die consumenten
bond mag haar "testmethodes" nog wel eens goed nalopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
kazzoe 06-11-2009 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,8
Na aanschaf gebruikt met olie. Geen slecht resultaat. Helaas was na 1x wassen de temperaturen onleesbaar bij het instellen. Apparaat daarna nog gebruikt omdat ik wist waar hij op ingesteld moest worden.
Na een paar maanden apparaat gebruikt. Olie werd zwart, apparaat stonk ontzettend en het apparaat veroorzaakte kortsluiting. Daarna heb ik het apparaat maar weggegooid.

Koop nu een van betere kwaliteit, want verse olie is duur. En is wel handig als dat apparaat daar zuinig mee omgaat!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
dieseltje 29-10-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Pan al een aantal jaar een perfecte pan voor de prijs, geen last van overkoken, of andere rare fratsen die hier gezegd worden.
Opdruk verdween snel maar maakt me niets uit, weet hoe en waar ik hem moet zetten met bakken, perfecte pan, degelijk en ongelooflijk veel waar voor je geld, degene die er niet mee om kan gaan koop lekker een waardeloze dure pan met filters etc. en besteed uren aan het schoonmaken van zo'n pan, succes, ik koop direct een zelfde pan weer mocht hij stuk gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niels62 05-09-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Wel een eerg dramatisch gedoe hoor over deze friteuse. Het klopt inderdaad dat het apparaat snel afslaat. Ik kwam erachter dat aan de kant van het electrische gedeelte een knopje zit dat niet voldoende wordt ingedrukt als je het op de pan schuift. Ik heb een stripje plastic op de achterzijde geplakt en probleem geheel opgelost. Natuurlijk niet echt de bedoeling maar het euvel is dus wel snel en makkelijk zelf op te lossen en je ziet er niets van. Van het overlopen heb ik zelf geen last gehad. Natuurlijk niet teveel vet in doen. Ook bij mij is de opdruk snel verdwenen. Pech, maar wat valt er nou in te stellen? Beetje gokken maar, zo nauw luistert het allemaal niet. Maar goed, natuurlijk geen superpan, maar wel makkelijk schoon te maken en te houden en lekker goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Toon meer reviews