Philips HD9220

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1616 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9220 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

A. Smit 23-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijn apparaat, simpele bediening, gebruiksgemak onhandig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD9220

Algemene score

8,0
Deze airfryer enige tijd in mijn bezit. Echt een goed alternatief voor een gewone friteuse. Geen olie of baklucht, tenzij er vet uit de snacks druipt. Dan begint de airfryer wel een beetje te stinken, maar is eenvoudig op te lossen door de anti-aanbaklaag schoon te maken. Zonder frituurvet is dat een makkelijke klus. Frietjes, voorgebakken aardappeltjes, oven snacks, schnitzel, hamburger, airsmijter (afbakbroodje met ei). Smaakt allemaal heerlijk zonder olie, boter of frituurvet. Soms voeg je een thee lepel olijfolie toe om je etenswaren wat lekkerder te bereiden. Veel airfryer recepten kun je met google vinden of met een app. Hiermee maak je veel maaltijden op een gezondere manier klaar en je hebt minder rommel om af te wassen.

Ik vind het een fijn apparaat, maar ik mis een pauze knop om het mandje te kunnen schudden zonder dat de airfryer blijft blazen, die gaat gewoon door als je bijvoorbeeld frietjes wil omschudden.

Het mandje schudden vind ik wat lastig, want je moet de gloeiend hete pan ergens veilig neer kunnen zetten, om vervolgens het mandje los te klikken.

Al met al ben ik er tevreden mee en kan er goed mee overweg.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • prima capaciteit voor 2 personen

Minpunten

  • geen pauze knop
  • mandje schudden omslachtig, pan moet je neerzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik24 30-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Antiaanbaklaag bladert af en komt in je eten terecht

Geschreven voor: Philips HD9220

Algemene score

1,0
Na een tijdje bladerde bij mij de anti-aanbaklaag in de binnenpan af en kwamen zwarte stukjes in mijn eten terecht. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid en blijkbaar een veelvoorkomend probleem bij de airfryer van Phillips. Ik kwam tientallen voorbeelden tegen toen ik ging googlen naar andere gevallen. Philips stelt elke voor om de pan te vervangen. En inmiddels zijn we 3 pannen verder en begint het weer af te bladeren. Vervolgens zegt Philips dat het niet zou moeten kunnen en negeert het probleem totaal. Ik raad het iedereen af om dit product te kopen.

Minpunten

  • antiaanbaklaag bladert af

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Systeem
heteluchtfriteuse
Gezinsgrootte
2-4 personen
Aantal pannen
enkel
Technologie voor frituren met weinig vet
Rapid Air
Vetarm frituren
Ja
Inhoud pan
2,2 liter
Korfcapaciteit
800 g