Review: Fritel TURBO SF 4245 van lutje

lutje
21-07-2009
Wij kochten deze Fritel TURBO SF 4245 via internet, vanwege de zeer positieve reacties van Fritel-gebruikers, het mooie ontwerp en alle doordachte toeters en bellen waarop Fritel patent heeft.
We constateerden eerder een constructie die de SF 4212 kwetsbaar maakt (zie daar).

We zijn zeer tevreden over dit apparaat, dat we nu zo’n 8 maanden hebben. We frituren er werkelijk van alles in. We hadden eerder nooit zulke lekkere en krokante resultaten. We gebruiken arachide-olie, omdat een ‘eensterrenrestaurant met friteuse’ (!) dat aanraadt. Ook daar zijn we zeer tevreden over. Alles zonder de vette bijsmaak, die we voorheen altijd hadden. En wat blijkt: de metalen wand wordt evenmin te warm! Door koudezone vrijwel geen last van verbrande kruimels, door turbo opwarming snel op temperatuur en door de automatische condensverwerker een goede vochtafvoer.
En in tegenstelling tot wat Femke265 schrijft: we kunnen het handvat wel terugklappen en de deksel dan dicht doen met olie in de pan. En dan: 10 jaar garantie. Werkelijk een superpan.
Voor ons nooit meer een ander merk dan deze Belg.

• Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 2 van 3 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,8