Indesit KN6I66A(W)/FR wit

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Indesit KN6I66A(W)/FR wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Benno 02-02-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Indesit KN6I66A(W)/FR wit

Algemene score

7,0
Ik heb deze nu een week en hij bevalt echt super. Ik kom van gas af dus het was wel even aanpassen maar het gaat me goed af. Koken op inductie is erg leuk en dit fornuis biedt voor een hele goede prijs al een hele luxe kookplaat. Er zitten timers per zone op en een booster functie.

Verder doet de oven het echt heel goed. Ik was een combimagnetron gewend maar dit is toch een stuk beter, een echte oven.

Ik heb dit fornuis gekozen omdat ik ten eerste geen gasaansluiting heb in mijn woning. Daarnaast had de woningbouwvereniging geen nette keuken geplaatst voor een inbouwplaat, dus daarom voor deze oplossing gekozen. Daarnaast is dit inductiefornuis net zo duur als een losse inbouwkookplaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Dayenne1971 03-04-2012

Ik overweeg om dit fornuis te gaan kopen maar twijfel enorm. Er wordt op de site van Indesit enerzijds gesproken over Halogen/QuickRing kookplaat, en anderzijds over Inductie. Restwarmte indicatoren en magnetische pannen. Zo tegenstrijdig! Indesit zelf geeft via het contact center aan dat het echt inductie is, een plaatselijke winkelier die het fornuis verkoopt zegt dat het zeer tegenstrijdig is, maar dat het inderdaad meer lijkt op keramisch.

Hoe zit het nou echt?

Reageer

Specificaties

Hoogte
85,00 cm
Breedte
60,00 cm
Diepte
60,00 cm
Inbouw of vrijstaand
vrijstaand
Soort kookplaat
inductie
Soort oven
elektrisch
Aantal kookzones
4