Boretti VT-946 IX G roestvrijstaal

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Boretti VT-946 IX G roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

equipedecanard 16-12-2010
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

8,0
---------- update review, 16-12-2010 ----------
Wij hebben in eerste instantie wat problemen gehad met lekkend condenswater. De deuren zijn met drie glasplaten geisoleerd en dat gaf wat condens bij het grillen van een hele kip. Wel heel veilig voor kleine kinderen overigens. De Boretti monteur heeft een speciale lekstrip gemonteerd en instructies gegeven over het goed voorverwarmen van de oven. Probleem is nu opgelost.

Verder een schitterend apparaat waarop het een genot is om te koken. Veel ruimte voor pannen en zeer veelzijdige ovens. Wij hebben voor de eenvoudige versie zonder fry-top of andere speciale opties gekozen (zoals het plaatje hierboven) en die is ook nog eens makkelijk schoon te maken.

---------- 1e review, 08-11-2010 ----------
Wij hebben recentelijk deze Boretti gekocht en we zijn erg onder de indruk van de vormgeving en de mogelijkheden. Helaas hebben wij 1 serieus probleem met het gebruik van de kleine oven. Wanneer wij een hele kip aan het speciale spit grillen, ontstaat er in de oven veel condenswater. Dit is dusdanig veel, dat het uit de oven loopt en op de vloer een plasje water vormt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

opdehoek 21-10-2008
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

6,0
Ik heb een vergelijkbaar fornuis met twee ovens, een gasoven en een kleine elektrische oven. Het fornuis werd slecht afgeleverd maar na enkele emails werden uiteindelijk na een maand of vier vrijwel alle gebreken opgelost behalve het slecht ontsteken van een van de branders. Nu na drie jaar heeft de elektrische ontsteking van deze pit het helemaal laten afweten. Ik vind het nog steeds een prachig fornuis maar met een heel slechte detaillering. Het fornuis is uitermate slecht schoon te maken door de vele scherpe kantjes, schroeven en naden. Van de frytop heb ik spijt, het lijkt aanvankelijk heel erg leuk maar wordt slechts weinig gebruikt. Handiger zou zijn geweest om een zespitter te kopen en een losse plaat er bij bestellen. De branders, met name de visbrander, zijn van erg slechte aluminium soort. Blazen in het aluminium resulteerden reeds in vervanging door Boretti maar het vervangen exemplaar vertoonde na een paar keer gebruik al weer blazen. Boretti gaf vervolgens niet meer thuis. Al met al een prachtig fornuis om te zien maar in gebruik een waardeloos ding.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

Hoogte
85 cm
Breedte
90 cm
Diepte
60 cm
Inbouw of vrijstaand
vrijstaand
Soort kookplaat
gas
Soort oven
gas
Aantal kookzones
6