THULE / Black / / /

Productomschrijving

Zoek je een robuuste fietsendrager die je eenvoudig kunt opbergen? De Thule EasyFold 931 is volledig inklapbaar! Gebruik de handvaten om het hulpstuk comfortabel naar de auto te tillen. Je klapt de fietsendrager vervolgens open en bevestigt hem vlot op de trekhaak. Voor de verlichting bevat het snoer een 13-polige stekker. Per wielgoot geldt er een maximaal draagvermogen van dertig kilo, zodat je bijvoorbeeld twee zware e-bikes kunt meenemen. Heb je de tweewielers al vastgezet en wil je nog iets in de kofferbak kwijt? Trap dan op het voetpedaal en kantel de fietsendrager. Je hebt daarna toegang tot de achterklep. De EasyFold 931 is voorzien van diefstalbeveiliging.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de THULE / Black / / / op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Lars 17-01-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Goede fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Thule EasyFold 931

Algemene score

8,0
Makkelijk te monteren en zit best stevig op de trekhaak. 1 minpunt. De achterlichten zijn erg kwetsbaar en breken makkelijk af door hun vorm en het kwetsbare plastic. Uiteraard moet je er niet op gaan staan zoals ook de afbeelding verteld maar als de drager omvalt breken ze al af.

Pluspunten

  • Montage
  • Opbergen

Minpunten

  • Achterlichten erg zwakke en kwetbareo constructe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Roland Lambrichs 21-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fietsdrager met een onveilig slot

Geschreven voor: THULE / Black / / /

Algemene score

3,0
Op zich een goede fietsdrager. Maar het grooste minpunt van deze drager is dat de sleuteltje overal te koop en in omploop zijn. Het slot op deze fietsdrager biedt totaal geen beveiliging tegen diefstal. Deze fietsdrager kun je onbeheerd niet achter laten! Hij wordt in zijn geheel gestolen. Volgens fabrikant is het geen abus slot.

Pluspunten

  • Goede afwerking
  • Makelijk in gebruik

Minpunten

  • Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
Black, Zwart
Adviesprijs
669 euro